AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
elden tahrik olan erkekte var. kız o zaman eldivenle mi dolaşsın? iyice saçmaladınız.
mini etek giydirip o bacakları ortaya çıkarttıran erkek, o bacakların okşanmasına da müsaade edecek arkadaş.2x2=4...
Ya ben şu şekil giyinirim o şu şekil giyinir şu şekil herkesin şuşekili var :D
Yil olmus 2014 hala mi yahu? Mini etek kac yillardir giyiliyor 10 yasindaki kizlar bile giyiyor neyin kafasi bu
ne güzel dedin 10 yasına kadar inmiş demek
Teşhis: Yaprak eksikliği.
Canın yaprak çekmiş nereye saldıracağını, kime saracağını şaşırmışsın. Hem yobaz hem vajina sahibi olmak da zor tabi.
Açıklıyorum orada olay genişlikten değil anladın? Gönül eğlendirmek. türkçesi pompa sonunda herkez yoluna
Allahım ya :D
İnsanın ruhu değil dışı o* olsun. Biz dış giyinişine değil kalbindeki ses aşık oluruz. Bilmem anlatabildim mi?
Bunu dediğine göre senin sevgiline biri dışardan geçirmiş herhalde :D:D
Sevgilim yok la benim :d Olursada benden başkası geçiremez :d rahat ol :d
Ördeğe ve kadın ayakkabısına bile tecavüz edilen bir ülkede sevgilimin mini etek giymesini istemem. Giydirtmem de.
Sevgilisine mini etek giydirip, elinden tutarak yürüyen erkekleri, küçükken babaları prenses gibi yetiştirmiş..
Sahiplenen erkek adam gibi adam göz ucuyla bile sevdiğini paylaşmak millete boy göstersin diye o kızı yanında öyle rahat rahat gezdirmez.
Herkesin yetişme tarzı farklı sana tuhaf geliyor ama ona gelmiyordur misal İzmir ve konyayi gibi.
Erkek deme yanlislikla pipili doğmuş kari kiliklilar de
ha dimi ya
https://www.kralcaps.com/media/created/aums12.jpg ...
Başkan kim ne isterse giyer niresini istiyorsa açar ben kızı seviyorsam açıkta kapalıda seviyorum. Milletin baktığı benim helalimse eğer ayıp açanda değil bakanda.
O zaman denizede girmesin havuzada girmesin. Askili giymesin. Dar jean giymesin. Makyaj yapmasin. l*n ne geri kafali adamsiniz. Gotu yiyen ben varken yaninda bakar laf atar sonucunada katlanir ;)
Niye etmesinler
Bakma burada erkeklerin racon kestiğinde
Bol keseden atıyolar
Hepsi yapmam dediği şeyi bir bir yapıyo kadın miletti miniyede bikiniyede aıştırıyo
Azalıktan yavşıyolar çok güzelsin çok iyisin flaan diyerek sonra kıza yasaklıyolar giyersede vay or---uspu böyle yapıyosun falan diyip kavga çıkarıp ayrılıp kızında adını çıkarıyolar
Şöyle denmişbir söz var."Utanmadıktan sonra dilediğini yap." Kızlarda utanmadıktan sonra dilediğini giysin erkeklerde dilediğine baksın. Yani herkesin günahı kendine.
Evet geri kafalısın ve mini etek giymek ileriliktir.
neden edilnilemesin ki? eğer ortam falan uygunsa giyinebilir gününe göre
Yooo bunu herkez icin ayni dusunme benim sevgilim dar paca pantolon bile giymiyor bn musade etmiyorum? Namusss bndee herseyden once gelir gerisini sktr et. onlardaa gercekten sevmiyordur bel alti dusunuyordur olayi?
Benim kız arkadaşım olacak kişi mini etek giyerse o mini eteği afedersinde g*tüne sokarım onun.
Yerine göre mini giyecek tabiki. Alakasız yerlerde giyilmesi normal değil.
Çünkü: Mini etekliyi kabul eden erkek eğer Kız olsaydı mini etek giyerdi de ondan...
Bravo
Haklisin bence onlara erkek demek bile yanlis. Adam olsalar oyle gezdirmezler
ya Birak ondan mi atletle resim koydun Profiline peh peh...
Sana ne oluyo kizim? Atlet değil bu bir ikincisi cok acik giyinen bir insan dglm, ve evet kadini olan birine insan karismali. Banada karismasi lazm birinin kadini olduguumda ozmn merk etme geregni yaparm
Birincisi Ben Kizin degilim Ikincisi Mini etege karsi cikmayana adam diyen önce Kendine Bakicak o Giydigin Bildigin atlet bana Göre öyle yani he Bu senin tercihin orada sorun yok tabii ama baskasina yorum yaparken sana demezlermi sen Ne Giyiyosun diye? isteyen istedgini Giysin Bende dogru Bulmam Mini yi ama onun Tercihi Beni alakadr etmez uzun lafin kisasi sunu demek istedim sana...
Olduğun Gibi Görün ya da Göründüğün Gibi Ol
Sacma bir yorum olmus yine ztn senden normal bse beklemiyorum o yorumdan sonra. atlet anlayismiz farkli demekki. Ben oldugum gibyim.. Ben dogrulari soyluyorum adamm denilmesi icin sevdigini sahiplenmeli bu benm fikrim bunun benimle uzaktan yakindan alakasi yok ben erkeklerden bahsettim sen gelms benim resmime yorum yapiyosun neyse yazma daha
seni böyle giydiren adam değil ozaman :)) adam olmayan biriyle neden birliktesin :)
Mini etek giyenlere lafım yok ama asla sevgilim yapmam çok kıskaçları biriyim ben kesin katil olurum.
kızım bir ayarınız yok sizin ya giydirsen suç giydirmesen suç yeter ettiniz l*n oyuncak mıyız biz topaç gibi ortada oynuyosunuz
Valla bacim mini etek giyen bira içen sevgilisimin evine gittip orda kalanlarla evlenen tanidiklarim oldu
i
Hah işte o erkek adam değil!!!
valla bilemem erkek mi değil mi ama kendi bacısı yapsa kemiklerini kırar o ayrı
Bunu hemcinslerine söyle cınım.. Adamları tehdit ediyorlar bana karışamazsın diye gariplerimde kabul ediyor :)
Benim bulunduğum sosyo kültürel durum itibarı ile öyle biriyle birlikte olamayacağım için sıkıntı yok.. tabi bu kimsenin giyimine kuşamına karıştığım anlmına gelmez
Çok değişik bir durum cidden.
https://i.hizliresim.com/Y5Znk6.jpg
minin giyenin niyeti belli orasını burasını sergilemek yani bunun başka açıklaması olmaz
öyle bir kız arakdaşım olamaz hem benim olacak hemde orasını burasını başkalarına segileyecek geçecek o işi
Teşir ürünü onlar
Bazı arkadaşlara göre modernlik ama benım kadınım mini giyemez , giyer isede benim kadınım olmaz zaten
mini giymek ayıp değil ki sadece bıraz daha uzun gıyebılır
ben de seni bekliodum nerdesin ulenn:D
Hll sana kardesim ayni dusunceleri paylasiyoruz
Yobazist bir yorum daha.
Yobazlıkla alakası yok bence güzel konuşmuş
adamsın başka söz yok
@ResJudicate anan ile bacınada mini etek giydir gezdir sokakta o zaman
Wow guzel cevap
Sanane milletin anasından bacısından ya sen git kendininkilerle ilgilenen başkasının ailesinin ne yaptığı sana düşmez seviyesize bak.
Başkasna bakın ama kendinze gelince aslan kesilin helal yüzünüzü dogudan ayormayn beyinsizler
erkek oldugun okdr belliki
erkek degilsen. kisa bile giymeye kendini erkekler icin kisitlamis siddetle erkek arkadasi edinmek isteyen birisin
selamlar
:)
Bu nasıl bir zihniyettir ya. Genislik ne demek. Bari hemcinslerimiz yapmasin bunu.
Afedersinde benim ki biraz g*t varsa giyer.. Milletin içinde kafasını asfalta sürterim..
insanlar onlardan genel ihtiyaçlarını karışılıyorlar :)
Allah korusun hayatta işim olmaz seviyorsa benı düzgün giyinsin başımı belayamı sokcak
Giymemesi konusunda uyarırım ama beni dinlemeyip giyersede birşey demem. Sadakatsiz ve güvenilmez olmadığı sürece istediğini yapmada özgürdür.
ne alaka insanlar istediğini giyer bakanlar öküz olmuyorda giyen orospumu oluyor anlamadım.. nyss sacma sorular bizde cevp veriyorz..
Bir insan giyecek kıyafet bulamazken
Diğer insanlar şu sunu giymesin bunu giymesin
Kendinize saklayın yargınızı kimene.
Benimle sevgili olan biri acaba mini giyebilir mi? Hanım köylü erkeklere sesleniyorum burdan adam olun biraz
Prim yapmak icin olabilir bir mekanda yaninda guzel ve Seksi bir kiz varken cevreden kiz ayarlamak kolay olur kizlar demekki bn bunun yanindakinden daha guzel ve sexiyim hemde mini bile giymeden diyerek damlarlar :)
Giyilcek yer var giyilmicek yer var hem nerde nasıl davranılacağını ben öğretecek değilim kendi biliyor olması gerekir
Tek gecelik bir ilişkiyse önemsemem. Aksi taktirde çarşafa sokacak halim yok ama giyinme konusunda bir orta nokta bulmak zorunda kalırdık.
Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni bizim ilericiler modernlik diyor ya yoksa açık giyinene değil lafımız
Ben sevgilimi koluma taktindan sonra sıkıyorsa kafasini cevirp bakan olsun etek giymiş çarşaf geçirmiş fark etmez
Üzerime alınmıyorum Ya kapalı olacak ya da edebiyle giyinecek ayrıca öyle birinin yanındakine de erkek denmez
o kızı sevdiğini mi saniyorsun? :D seks makinası olarak görüyor yanındaki o kızı başka acıklaması yok
Genelde pek sıcak bakmıyorlar zaten, yasaklamıştı benimki. Ama eteği kırk yılda bir giyen biri olduğum için sorun olmadı.
Bugün etek aldım hehe
Kadin degin zeki olacak nerde nasil giyinecegini bilecek acik giyinmisse soylemesini bileceksin kadin zaten gider degistirir :)
Izin verirsekte senin gibi dusunen insanlarin ulkemizde olmadigini dusunerek izin veriyoruz.
Kim demiş Avrupa insanı medeni
Ne edep kalmış ne haya çırılçıplak bedeni
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
Desenize hayvanlar bizden medeni
ciddi düşünmüyordur çak geç peşindedir. ama onun dısında gerçekten böyle kızları kabul eden mezhebi geniş kız ve erkek arasında bir yerde olan erkeklerde mevcut
Türbanlı ama tayt giyen kızları sevgili edinmeleri lazım değil mi.
Bir hatundan böyle lafları duymak...
#PahaBiçilemez... ;) <3
Mini etek giyen bir kız benim sevgilim olamaz. Yanımda gezdiremem. Utanır yerin dibine giderim.
onlarla zaten sadece sevgili oluyor. bacim. anladin sen onu.
El kadar bez parçasına bu kadar cevap geliyor vay arkadaş tartışacak konu mu kalmadı