+1 yılKonuyla alakalı arama yaparken senin soruna denk geldim.
Onun için yazıyorum. Bundan yaklaşık 8-9 sene önce bende senin gibi deli gibi ajans arıyordum. Manken olmak için. Fakat genelde Menejer adı altında onlarca insanla muhatap oldum. Çoğunun yeri ve iş yeri olmadığını, Evlerine çağırarak veya kafelerde görüşme sağlayarak anladım. Hepsi çok para kazandıracağım sana dedi. Fakat neredeyse sigara alacak paralarının olmadığını gördüm. Bu durum ilk başlarda çok canımı sıktı. Hepsi böyle sandım. Sonra dan anladım ki bu işler menejerle felan olacak iş değil. Seni kullanmaktan başka amaçları yok. Biraz daha araştırma yaptım İstanbul da birçok Model Ajansı olduğunu fark ettim. Yeri Yurdu belli Manken Ajansları. Oralara başvurdum. Kimisi para istedi kimisi istemedi. O ajansa göre değişiyor. Sonra birkaç ajansla iyi bir şekilde çalışmaya başladım. Gayette iyi para kazandım. İlk başlarda hemen olmadı tabi ama sonuçta artık iş yapmaya başlamıştım. Sana tavsiyem Merdiven altı yerlere gitme yeter. öyle kafelere eve çağıranlara felan itibar etme. Sana ev alacam araba alacam çok para kazandıracam 50.000-100.000 kazanırsın diyenlere hiç bulaşma :D Cebine el atsan Adamın cebinden Akbil çıkar o tiplerden :))) Benim zamanımda Mecidiyeköy de vardı. Şimdi Baya olmuşlar Kadıköy, Bakırköy, Levent, Şişli, Mecidiyeköy, Taksim gibi yerlerde gayet bu işe yıllarını vermiş Ajanslar var. buralardan sana iş çıkar yapacağım dersen eğer.
Kimse kimseye ha deyince istediğini vermez. Sabır ve Çabadan sonra hak ettiğin yeri alabilirsin.
Sevgiler.43 Yorumla- 1 yıl
Seninle konuşmak istiyorum ama mesaj atamıyorum:(
- 1 yıl
Yardımına ihtiyacım var:(
- 5 ay
Daha önce bir arkadaşımın kızı bu işi yapmıştı, yüksek kazançlı bir iş ama şu var ki her ajansta çalışılmaz. İç giyim mankeni olmak istiyorsan gerçekten güvenilir bir yer bulman gerekiyor.
40 Yorumla
madem sektörünü seçtin o halde akıl vermeye kalkmayacağım sadece şunu söyleyeceğim, belli başlı birkaç büyük ajans var İstanbul'da. buraya gelmeden evvel onlarla iletişime geçip, fotoğrafını cv ni vs gönderirsin, iş teklifi geldiğinde yola çıkarsın. teklif gelip iş bağlayana kadarda hangi semtte oturacağını vs tespit edersin. madem 6 sene burada yaşadın bilirsin az çok.. o sektörde rahat bırakmazlar keke başka bir iş seçsen yaşında genç :(
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Türkiye iş kurumunda ya da Halk eğitim merkezinde mankenlik için 4- 8 aylık zarafet kursu ve mankenlik eğitimi veriliyor. İç giyim mankeni olmak istiyorsan buralardan araştırabilirsin.
Sonrasında ise mankenlik ajanslarının yarışmaları oluyor. Yani eğitimini alıp ajansa gidersen ve dediğin gibi fiziğin de buna müsaitse olmaman için hiçbir engel yok. Hayırlısı olsun.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
merhaba güzel arkadaşım ğüzel bir hayal kurmuşsun ama senin ğibi düşünen ve evden kaçan milyonlarca genç kız var şerefsizlerin tuzağına düşüp kötü yola düşen.
hayat kötü dışarda şerefsiz kanı bozuk tonlarca insan var sahte stüdyolar var hem elindeki zar zor biriktirdiğin 3 kuruşun ğider hem seni harcarlar illaha çalışacam ben diyorsan buyur gel çalıştığım şirkete aldırayım seni birde ev tutulur.
ama o düşünceyi aklından çıkar kimsenin hayatda ziyan olmasını incilmesini asla istemedim.40 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neye inanırsan inan, nasıl bir ahlaka sahip olursan ol hiç farketmez. Bu hayat senin yolun. Günahıyla da sevabıyla da. Tek diyeceğim kendine dikkat et. Her adımın arkasını düşünmeye çalış. Ne mankenlik ölçütlerinden anlarım ne de ajans işlerinden ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki pusuda bekleyen çok avcı var. Kendine olan saygını hiçbir zaman kaybetme.
Çünkü seni insan yapan bu.20 Yorumla
+1 yılBirileri sana doğruları söylemeye uyarmaya çalışıyor sende burdaki insanları azarlıyorsun biz seni düşündüğümüzden yanlış yollara sapmanı istemediğimizden yoksa hepsi iş en nihayetinde çok iyi bir ajans bulman lazım ist. da öyle araştırmadan dalma da... hakkında hayırlsı olsun ne diyim.
10 Yorumla
+1 yılBunu buradan sorma ve doğru adımlar atmadığın taktirde başına çok kötü şeyler gelir ve hayaline giden yollara sürekli engeller konur. Ne kadar paran olduğunu sakın kimseye söyleme ve kimseye de hiç bir zaman güvenme... Ailen için çok üzüldüm bu hayalin için bilgim yok yanıltmak istemiyo
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çoook dikkatli olmalisin
Çunku çoook sacma sapan ajanslara gidip cok daha kotu seyler yasama derim yani birde soyle bir durum var, erkeklerde dahil beyaz ekrana cikmanin ya da unlu popiler olmanin yolu birilerinin yatak odasindan geciyor bunu adla aklindan cikarma
Bir ark vardi ve erkek olmasina ragmen türkiyenin taninmis isimlerinden (erkek manken eskilerden) ahlakaiz teklifiyle sektore girmeden bitirdi dondu
Sen kiz basina dusun iste😏10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında 9 bin lira birikim yaptıysan İstanbul'da yaşarsın. Lakin iç çamaşırı mankenliğini kim aklına soktuysa, çok iyi bir şey yapmamış. Azimli biri olarak belki yapasın ama doğru dürüst bir ajans bulman lazım ve sonrasında tüm kapılar önüne açılmayacak ve victoria secret seni kadroya almayacak. Sana tavsiyem üniversite okuyabiliyorsan oku ve sonrasında kendine iş bak, teyzende olsa başkasının yanında yaşamanın zorluğunu anlıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBence o parayı başka bir işte değerlendir. Bizim Türk abazalar ardından demediğini bırakmaz ve ayrıca ebeveynin vefat etmiş şu an hayatta olsa ne düşürdü bunuda düşünmen lazım. Lakin bana yanlış gelse bile haklılık payın var bu düşüncede bursakiler verimsizleri takma fazla sen bunu yazarken bile sol elini boxerına atan ve sana kaşar diyen bile vardır
20 Yorumlaİnce eleyip sık dokuman gereken bir durum seninki. O yüzden çok ama çok dikkatli ol. Düşersen hayatın kararır. O hayal alemin bir anda zindan alemin olabilir. Çünkü hayat, hayallerdeki kadar güzel ve albenili değil. Ve Hayat, hayallerin değil, göremediğin, görmezden geldiğin bir dolu gerçeklerin günü geldikçe yüzüne tokat gibi çarpmasıdır.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor şeyler yaşadığın belli öncelikle başın sağolsun. bir hedefin olması güzel birşey düşüncelerde kalmasın sadece ama üzerine yürü hatta koş derim heves hazim hırs var sende belli istersen yapamayacağın birşey yoktur zaten paran şuanlık birazcık az sermaye gibi üstüne çalışarak eklemeler yap düzgün bir yerde düzgün bir şekilde ufaktan başla.
10 Yorumla
+1 yılmerhaba öncelikle tüm yorumları okudum gibi cevaplarınıda sanırım fizigine güvendigin için iç giyim modelligi düşünüyorsun olabilir fakat bu işin sürekliligi olmaz bir çekim olur biter sonr tekrar iş aramak zorunda kalırsın ya da sonra başka kapılar açılır:? ben tekstilciiyim kendi tasarımlarım ve imalat hanem var tavsiyem bir moda evinde işe başla hem sabit işin olsun hemde bu tarz model işleri olursa ilave iş olarak zamanla çevre piyasa edinirsin lakin kolay degildir hiç birşey toz pembe degildir tekstilin başka dallarında olursa yardımcı olmaya çalışırım yinede bahtın açık olsun
11 Yorumlabence okuyıup iyi bir yerlere gelmeye çalışsan daha iyiydi senin için. iç giyimi de bir yandan götürüdün çnkü mankenlik de sakat seni orada kullanmak isteyen insanlar olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim..
Bana sorarsan eğer tanıdığım bazı manken arkadaşlarım var yardımcı olmaya çalışırım ama bu piyasada kimseye güvenemezsin istediğin kadar dikkat et istekleri ve davetleri onurkırıcı yaralıyıcı olabilir o yüzden eğitimini tamamlamaya bak , İstanbul'da yaşamışlığın varsa eğer iyi ajanslara başvur detaylı araştır. Her ajansa güvenme herkese güvenme. Dikkat etmen önceliğin olsun. İnsanların yorumlarına da kulak kesilme gerçek hayat ile sanal hayatı apayrı yaşayan insanlar var.
10 Yorumlaİstanbul bir ajans var oyuncu felan sagliyor film dizi ekiplerine adida bilindik bir ajans bayada buyuk bir ajans bence oraya bir basvuruda bulun bir kac tanidik var es dost orda guzelde paralar aliyorlar ve hatta oyuncu olanlari bile biliyorum mecdiyekoyde merkezleri istersen ulas yardimci olmaya calisirim. Lakin bu konularda da kimseye guven olmaz. Mail domrester (at) @gmail. com
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılMankenlik hemen ve kesin olacak bir iş değil. Öncelikle İstanbul da kesin bir iş bul, yerleş, sonra mankenlik ajanslarına başvur. En azından kendi hayatını çizerken bir garanti işin olsun. Ayrıca o camia çabuk insan harcar, yıpratır. Arkanda hatırı sayılır isimler yoksa tutunman zor olur.
00 Yorumla
+1 yılAjanslara kayit olman gerekli ama İstanbul'da seni yarali ceylan gibi kaparlar cok dikkatli olmalisin ve tavsiyem okuyup ogretmen doktor avukat vb olmani isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılbunları olabilmek içinde zengin olmak gerekir. :) para gerekir. çalışma ortamı gerekir. çoban olsam neyse (erkek olsam neyse) fakat teyzemlerde daha fazla kalamam yk oluyorum + piskolojik baskı + bunalım + bir ton şey
- +1 yıl
dogru söylüyorsun allah yardımcın olsun benimde annem babam ayrılmıstı bana babaannem bakıyordu ve sürekli göze batiyordum neyseki büyüdüm kendime bakabiliyorum
valla hayat senın hayatın aldıgın nefes senın nefesın ıstedıgını yapmakta ozgursun bu ıste sonucta ekmek parası kazanan cok ınsan var ama ıyı bır arastırma yap ılk once ıc camasır markalarını bır arayıp bunun ıcın nerelere basvurulacagını bır sor danıs ıstanbulda ev bulmak kolay bende ıstanbulda yasıyorum adım attıkca kıralık evler dolu zaten
10 YorumlaHayırlısı olsun arkadaşım senin kararın kimseyi ilgilendirmez ama bence iyi düşün yollu gibi bir olay yok ama ne bilim iç çamaşırı işte... kararliysan ama umarim başarılı olursun Allah yolunu açık etsin burada sana namus bekçiliği yapanlarinda sabah akşam p*rno izlemesi ayri ironik boşver ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın bilinmedik saçma sapam ajanslara gitme. İyice araştır adı duyulmuş yerlere kayıt ol önce. Elindeki para da ne bileyim az yani İstanbul'da yaşamak için. Bir evin olsa neyse ama hem kalacak yer hem de iş bulana kadar seni idare edecek para gerekli. Mantıklı ve herşeyi ayrıntısına kadar düşünmeden hareket etme.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMankenlik yapacaksanız güvenilir ve tanınmış ajanslarla iletişim kurmalısınız. Zira, mankenlik yapayım derken daha da kötü şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Neler yaşadınız ya da nasıl bir hayatınız oldu bunu kurcalamak kimseyi ilgilendirmiyor ve siz de bunu kafanıza koyduysanız diyecek bir şey yok. Ayrıca, eğer fiziğiniz uygunsa olabilir. Yani iç giyim mankeni olabilmek için fiziğiniz ve ölçüleriniz önemli. Siz ölçülerinizle kabul edileceğinizi düşünüyor musunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle düşünüyorum :) 1.78 boy 87 - 60 - 90
Cevap sahibi+1 yılÖlçüleriniz iyiymiş. Ve büyük ihtimalle de istediğiniz gibi manken olabilirsiniz sanırım. Umarım sorunsuzca bir mankenlik kariyeriniz olur. Başarılar. :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 782 cevap paylaştı. Başarılı olmanı dilerim. Fizigin gayet iyi. Umarım yol gösteren biri çıkar. Pek anladığım bir konu değil
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBir ajanstan başlamak lazım yalnız çok zor günler geçirmişsin:S
14 Yorumla
Soran+1 yılne yazıkki öyle :) alıştım..
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=gUQSEn8gzfY
içimden geldi bu parçayı yollamak.
Soran+1 yılyapmayın lutfen:))
- +1 yıl
Yaa içimden geldi napayım:)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 633 cevap paylaştı. eger bn oyle bir durumda olsaydim direk amerikaya gider p*rno yildizi olurdum eyvallah edicen kimse yokm us ki zaten git hollywood stari gibi hayat yasa istanbuldan manken olmak icin onun bunun altindan gecicene
10 Yorumla
+1 yılne diyim yolunu çizmişin keşke yardımcı olabilsem ama elimden birşey gelmez bahtın açık olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
for the freedom, rica ederim
+1 yılAjanslara kaydol İsanbulda iç çamaşırı mankeni olmak istediğinide belirt fizikte varsa hemen geri dönerler zaten
10 Yorumla
+1 yılKimsenin dediği umrunda olmasın, millet içine attığı şeyleri burada söylüyor, surda adam gibi ekmeğimi kazanim desen her patron seni kullanmaya çalışacak. o daha kötü
10 Yorumlamankenlik ajansları yok mu internetten bulup telefon numaralarını falan alıp görüşebilirsin. zaten bildiğim kadarıyla ilk başta senden resim isterler, ondan sonra beğenirlerse görüşmeye çağırırlar..
10 Yorumla
+1 yılEğer ne yaptığını bilerek yapacaksan.. nereye başvurduğun önemli... bizim işimiz bu, kimseye de yollu muamelesi yapmıyoruz önemli olan işe iş olarak bakmak
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi ayakların üstünde durmak güzel birşey bunu düşündüğüne göre olgunlaşmışsın. Hayallerini kovala bence iyişanslar :)
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. türkiyede olmaz o iş
o işin ilahı victora secrettir...20 Yorumla
+1 yılAnkaradaki ajanslara başvur bence illa iç giyim mi olmak zorunda ankarada geçim istenbula göre daha kolayy
02 Yorumla
Soran+1 yılankaradaki ajanslar nasıl bilmiyorumki. verim alabilir miyimki
- +1 yıl
Ankara daha kolay istanbula asla gitme oynatırlar seni
+1 yılKardesim devir kötü hele mankenlikse namuslu birini bulamazsın. Sana yan gözle bakan çok olur.
10 Yorumla
+1 yılİstanbula gelde elinden tutan biri olmalı gerçekten hayallerin büyük. Öyle dizierdeki gibi olmuyo yolun açık olsun elimden bişe gelirse yardımcı olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) yapıcaz birşeyler artık..
- +1 yıl
Geleceğin mankeni :)
+1 yılCanım bari kaç paran olduğunu buraya yazmasaydım. Seni kullanmak için türlü çeşit yollar bulacak insanlar çıkacak. Lütfen ama lütfen kimseye güvenme.
00 Yorumla
+1 yıl2 vesikalik ikametkah kimlik fotokobisiyle muhtarligin ic giyim bölümüne basvuru yap.
10 Yorumlabu kadar şeye rağmen mutluysan sen zaten ayakta kalırsın merak etme üzüldüm tabi ama hayat işte Allah yardımcın olsun
10 Yorumlaiç giyim mankeni olmadan bence bir kez daha düşün çünkü
burdaki gibi fantazi iç giyim ürünleri de giymen istenebilir. Sonuçta profesyonel olarak yapacaksın bu işi00 YorumlaManken ajanslarına cv ve resim gönder. Onlar seninle iletişime geçeceklerdir.
10 Yorumlaolabilirsin ama mankenlik ikinci planda kalır işleyiş böyle malesef
10 Yorumla
+1 yılbana ulaşırmısın bol bol tavsiyem olucak dinlemek istersen ist dan bnde
02 Yorumla- +1 yıl
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrabzon da da casting ajansları var önce orada şansını dene kafadan İstanbul a gitme
01 Yorumla
Soran+1 yıltrabzonda istediğim verimi alabileceğimi düşünmüyorum.
Allah yolunu açık etsin , umarım senin için hayırlısı neyse o olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizzat içinde oldugum bir alan, zaten bende bir ajanstayım. sizi bigilendirebilirim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dindindon
Peki
+1 yıliç çamaşırı mankenliğini önermem ama naasıl rahat olacaksan hayallerin neyse o yoldan git derim
10 Yorumla
+1 yılŞöyle diyim sana git biriyle uyu yani muamele yap daha iyi çünkü orada o odada sadece ikiniz varsınız ama bu yapacağın iş te olağanüstü insanlar var lezbiyeni tek erkek te değil sana bakarak mastürbasyon da yaparlar bu çok kötüdür sen iyi misin?
00 Yorumla
+1 yılİç giyim. mankeni olucaksan o kadar cesursan neden gizlisin ;)) neyse ya hayat senin ne halt edersen edersin ;) ama unutma namus iki bacak arasiyla sinirli değil
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkul ne durumda? Kendi yolunu çizmek için mankenlik tek yol değil bence
04 Yorumla
Soran+1 yılhayalimdeki olan şey ve en önemlisi gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm şey. :)
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun ülke olarak böyle şeylere sıcak bakmıyoruz, kalan az sayıda akrabanıda kaybetme
Soran+1 yılsizin düşünceniz bu. sadece teyzemler var ve onlarıda istemiyorum :)
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun, Allah akıl fikir versin sana. Genç yaşında hata yapmasın inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılben daha önce iç giyim modelliği yaptım, sizi bilgilendirebilirim bu konuda
13 Yorumla- +1 yıl
@dumanlı01 ;) iç gıyım modelı arıyorum bı konu acılası sart sankı :) bana ulasınız bır marka için arıyorum şu an
+1 yılyazına katılıyorum elde edemeyecekse durum namus bekçisi
00 YorumlaBenim fuckbuddy bir süre iç çamaşır mankenliği yapmış. İstersen sana yardımcı olabiliriz fikir verme ve yönlendirme olarak
02 Yorumlabaşlaman gerekıyor ama önce bı nasıl fızığın var görmek lazım benım tanıdğım bu işletle uğraşan aekadaşlar var istersen senın için konuşalıbılırm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla iç giyim mankeni dediğin için eleştiri almış olabilirsin
Ajanslara başvur bilindik yerlere aksi taktirde birikiminde hiç olmasın00 Yorumla
+1 yılFazla ilerlersen trabzona geri dönersin ama NATASHA olarak
İnsan gibi yaşayın yahu üç günlük dünya11 Yorumla- +1 yıl
Nur suresi 31. Ayet
Ahzab suresi 33. Ve 54. Ayet
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 911 cevap paylaştı. hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme
guncellemeye hitaben...00 Yorumla
+1 yılMerhaba, google da arama yaptım ve sizin bu adresde ki Şu an yorum yazdigim mesajiniz çikti arama sonuclarinda.
02 Yorumla- +1 yıl
E-ticaret platformunda satis yapiyoruz. Müzik/albüm kategorisinde urun satiyoruz. Şu an urunlerimizin gorsel ve videosunu ekliyoruz ilana
- +1 yıl
Fark yaratmak için urunlerimizi kadın eli değmesi gerektigine karar verdik. Dünyada örnekleri var. Çıplaklık ya uygunsuz bir durum yok. Legal ve genele açık koleksiyonluk nitelikli urunler satiyoruz. Sunumu kadin yapmali. İstanbul daysaniz ve gunde 3 4 saat müsait zamaniniz varsa bize ücret karsiliginda destek verir misiniz
belirli ajanslar var bu işi yapan ancak onlarda aldıkları paranın yarısını verirler sana çok iyi kesiyorlar. freelance işleri takip et en başta.
00 Yorumlaistanbula yerleşmeden sadece çekimler için gelip dönmeyi düşünürseniz mail ile bize ulaşabilirsiniz, celalbedir@windowslive. com
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle herşeyi sakin hallet ve içindkini kmseye soylemeye yani birkmişi falan ;)
00 YorumlaBende iç giyim mankeni ariyorum. Seçmeler bizim evde
00 YorumlaOranı buranı sergilemektense git adam akıllı para kazan
00 YorumlaFikrimi önerimi paylaşabilirim seninle İstanbul'dayım bende ulaşabilirsin özelden.
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar