İç giyim mankeni olmak istiyorum. Bilgilendirme yapabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ailem ben küçükken öldü. Hayalimde her zaman için mankenlik yapmak vardı. Uzun boylu alımlı bir genç kızım. 19 yaşındayım lakin daha büyük gösteriyorum. Teyzemde kalıyorum. Fakat bunalmaya başladım. İç giyim mankeni olmak ve kendi yolumu çizmek istiyorum. Bir yandan da okuyorum. İç giyim deyince hemen bazıları atlar sen yollusun sen şöylesin sen böylesin diye. Yahu arkadaşım seni mi gerdi? Ben ne olmak istediğimden eminim. Birikmiş biraz param var. İstanbul'da 6 sene kadar yaşadım lakin şu an Trabzondayım. 9 bin tl kadar birikmişim var. İstanbul'a gidip bir yerden başlamam gerekiyor. İç giyim konusunda ilerlemeler kaydetmem gerekiyor. Öncelikle kalacak bir yer ayarlayacağım tabii. Çalışarak para biriktirmem şart. (Ailem öldü öleli neler çektiğimi bilemezsiniz. Kimseyide ilgilendirmez. Teyzemde melek değil onu söleyeyimde) En doğrusu kendi yolumu çizmek. Ne yapmamı nerden başlamamı önerirsiniz? Benim için zor bir yol olacak.
İç giyim mankeni
İç giyim mankeni
Güncellemeler
+1 yıl
vay anasını yaa bizim türk erkeklerine bak sen? sabah akşam +18 şeyler izlerler ağza alınmayacak şeyler yaparlar gelmiş burada on numara beş yıldız namus bekcisi kesilirler namuslu ayaklarına yatıp ona göre yorum atarlar :) bari kendinize karşı ikili oynamayın aranızda tanıdıklarımda var.
İç giyim mankeni olmak istiyorum. Bilgilendirme yapabilir misiniz?