Lütfen sonuna kadar izleyin ve beni dinleyin?

NOT: Bu soru İslam dini ile alakalıdır. kendi farkın da olmak istemeyenler okumasın çünkü zaten kendinizi dinleyeceksiniz!

" sanane benim dinimden! İster inanırım ister inanmam diyenleriniz olacak!" Biliyorum kızıcaksınız, sana mı kaldı dini yaymak diyeceksiniz, kimseye karışma diye çıkışacaksınız!"

Sadece gerçekleri görün ebedi ateşte yanmayın! Sizi inandıklarınız değil! inanmadığnız inkar ettiğniz olan Allah cenneti verecek! sadece o kurtuluşunuz olacak ama neden size cenneti verecek olan Rabbimiz dururken gidip onu yalanlayan şeytana, onun var edildiği ateşe taparsınız? Şeytan ya da başka bir varlık kurtuluşunuz olmayacak! Aksine kötülükten yana olan şeytan kıyamet geldiğin de sizi de ateş yanında götürecek! Ve başka bir durum; neden hiçbirşeye inanmazsınız? Ölünce yok olucaz dersiniz? Siz o görüşün doğru olduğu kanaatindesiniz! Bir gelin hep beraber düşünelim bakalım...

Şimdi mesela biz hepimiz yok olucaz diye bir düşünce içine girsek sonunda bir cezanın olmuyacağını bilsek sizce ne olurduk? Herkes her kötülüğü yapmaz mı? Her günahı işlemez mi? Sizce böyle bir düzen olabilirmi? Dünyanın hali ne olurdu? Ben söyliyim: ezenler ve ezilenler olacak işte o zaman haklılar ve haksızlar olacak! Sizce böyle bir dünyanın sonu olmasa haksızın hakkı burada kalsa böyle bir dünya istermiydiniz? Hiçbiriniz istemezsiniz ve neden böyle bir dünyaya inanırsınız? ceza almayan Zalimin mutlu olduğu mazlumun üzüldüğü bir dünya Sizin inandığnız! Yapmayın yol yakınken geri dönün, yoksa Allahın huzuruna çıktığnızda öyle bir pişman olacaksınız ki keşke bir daha dünyaya gönderilsek diye bir dileğiniz olacak! İşte o an cehennemin kapıları açılacak ve karşınız da normal bir ateş olmayacak! Vakit varken vazgeçin!

Lütfen bir düşünün bunları ben sadece iyiliğnizi istiyorum sizin! Ve son bir şey:

"orada Ey Rabbimiz! diye feryat edecekler! Ne olur bizi buradan çıkar, sana söz veriyoruz, daha önce yaptıklarımızdan bambaşka güzel işler yapacağız.

Buna karşılık Allah onlara diyecek ki: ben size düşünüp birini ibret alacağı kadar uzun bir ömür vermedim mi? Ayrıca size bu günün size gelip çatacağını haber veren uyarıcılar gelmedi mi? Geldi fakat siz bile bile kötülüğü tercih ettiniz! Şimdi yaptıklarınızın cezasını tadın bakalım! Bugün zalimlerin hiçbir yardımcısı yoktur! O halde ey insanlar! Bugün gelip çatmadan önce Rabbinize kulluk edin! Unutmayın ki şüphesiz Allah göklerin ve yerin gizliliklerini bilir Ve elbette o kalplerin içindeki bütün gizli niyet ve düşünceleri bilmektedir...

Kafirlerin nankör ve inkarcılığı Rableri katın da ancak onlara karşı gazabın artmasına sebep olur!

(Lütfen bana kızmadan yorumlarınızı güzel bir şekilde söylein lütfen çünkü ben size saygı duyuyorum...🤗)

Lütfen sonuna kadar izleyin ve beni dinleyin?