Beni bi dinler misin?

Ben hiçbirzaman mükemmel bir insan değilim olmadım olamamda ama hep dedimki ne olursa olsun merhametimi kaybetmeyecegim nekadar zorluklar cektigimi vs anlatarak kendimi acınacak duruma asla sokmadım sokmamda cünkü bana yakısmaz. ben hep şuna inandım neyaparsam yapayım iyilikte kötülükte hep beni bulucak ne ekersen onu biçersin ben edilen hakaretlere sözlere kırılmıyorum ben anlaşılamadıgım için mücadele verdigim halde sesimi kimsenin duymamasına adaletsizliğe haksızlıga ama insan neyden korkak ve kaçarsa hep onu bulurmus bende sürekli onu buldum hiçbirvakit anlaşılmadım bgırdım haykırdım olmadı aslında herzaman için için öldüm ama tekrar küllerimden doğmak için mücadele verdim ben hiçbirzman mükemmel biri değildim olmadımda karsımdaki insandanda mükemmellik beklemedim hçbirvakit sadece ruhuna dokunmak yeterdi bana kalbinde biryerlere önce kendimi sorguladım nerde hata yapıorum diye südekli herkesden once en cok hakareti ben kendime yaptım aşagıladım düzelmek için ama simdi iyileştim doğuyorum ben doğarken atılan celmeler canımı okadar yakıyorki daha cok güçleniyorum beni mahveden tek şey hakaret ve iftira cünkü ben bunu hakedecek brşey yapmamıştım ama yine hata bende güveniyorum ve insanlara cok anlamlar yüklüyorum üzgünüm sanırım kendimi gülünç duruma düşüren yine benim belkide insnlara olan inancım kaldıgı için bu ama akıllanmıyorum. Evet canım okadar cok yanıyorki ağlarken bile nefessiz kalıyorum boğuluyorum beynimdeki damarlar bile şişiyor gözyaşlarımın yarısını yutuyorum İnsan var olmayan bir şeyi düşünemez zaten atalayın da dedigi gibi insan önce ağaçlardan kagıt yapar onrada o kagıtlara agaçları kesmeyin yazar. Hey sen dostum sana nekadar dokundu sözlerim? Sende benim gibi hissediyormusun yanlızlığı? Yazdıgım her satırda akan gözyaşlarımı görebiliyormusun? Halbuki kana dönmüş gözyaşlarımı görmeni ve çığlıklarımı duymanı çok isterdim. ya da beni anlamanı biliyorum imkansız çünkü sende İNSANSIN.
Beni bi dinler misin?