Bir de beni dinleyin?

küçüklüğümden beri aile sevgisi özellikle baba sevgisi göremedim hep arada soğuk buz dağları vardı babam ve annem sürekli kavga eder ve ben artık eve geldikten sonra tuvalete bile zor durumda kalmadıkça gitmiyorum odamdan çıkmıyorum babam anneme küfürler savuruyor annem bağrıyor bu durum küçüklüğümden beri böyle okula giderken 5 kuruş verdikleri yok ben olayın maddi konusunda değilim beni alışverişe götürmüyorlar hediye almıyorlar bari bir ihtiyacım vardır diye düşünüp elime 5-10 lira sıkıştırsalar o da yok telefonuma laptopuma her şeye el konuldu yıllardır vermiyorlar en sonunda dayanamadım internet Kafe'den girdim buraya yazdım ben diğer kızların babalarına aşık olmalarını bir türlü anlayamadım ne kadar şanslılar ben babamla günde 1 kelime konuşmuyorum bugün yılbaşı ben isterim ki ailemle Tombala oynayalım annem eve gidene kadar güzel yemekler yapmış olsun ama yok hepimiz kopmuşuz herkes alıyor eline yiyeceğini odasına çekiliyor evdeki herkes neredeyse birbirinden nefret ediyor 18 yaşımdayım babamdan şiddet ve gerçekten üzücü azarlar görüyorum kişiliğim oturamıuor günden güne çürüdüğümü çirkinleştiğimi hissediyorum daha yeni yeni kendimi düzelttim geçen sene kötü yola düşmüştüm allaha şükürler olsun düzeldim sevgiye açım hiç sevgi göremedim bu yaşadıklarım sevgilimle olan ilişkime yansıyor ona sürekli bağırıp küsüyorum sebepsiz ayrılıp barışıyorum keşke ailemi seçebilseydim keşke güzel bir ailem olsaydı yapacak bir şeyim yok çok çaresizim
Bir de beni dinleyin?