Cinler bana musallat olmaya mı başladı bilenler lütfen yorumlara yazsın bilmeyenler sussun Allah rızası için korkuyorum?

Arkadaşlar öncelikle her şey bundan 2 sene önce başladı lise 1 e gidiyodum yurt dışında yaşıyorum ben burada lise 1e 16 yaş oluyo türkiyede aynımı bilmiyorum neyse gittiğim yıldı bi rüya gördüm rüyamda cinli varlıkların benimle dalga geçtiğini eğlendiklerini gördüm uyandım ve sonra bişey olmadı ama ilerleyen günlerde arkadaş ortamında bireyler hissetmeye başladım yeni tanıştığım arkadaşlarımın gözlerine bakarken sanki bişeyler görüyordum ve önce saçma geldi kendi hayal ürünüm sandım sonra denemesine öylesine o arkadaşıma onunla ilgili gördüğüm şeyden bahsettim bana şok olmuş gözlerle bakıp nasıl ya dedi meğer geçmişinde yaşanan bi olayı görmüşüm ben o günden sonra iyice deneyler yapmaya başladım arkadaş ortamında adım medyuma çıktı her karşıma geçenin geçmişine bakıyodum insanlar şok olup nasıl bilebilirsin diyorlardı kendi kendime ulan belki de hayal gücüm güçlüdür veya psikolojik bi açıklaması vardır diye düşündüm ta ki bi yaşıtıma daha bakana kadar çocuğun gözlerinden gördüğüm olay sonrasında -senin baban mı vuruldu dedim Oda bana dönüp şok bakışlarla -babam değil ama 2 hafta önce dayım vuruldu dedi Ben o an anladımki bir şeylerle harbiden bağlantım var yani tesadüfse bile bu kadar iyi sallıyo olamam çünkü cidden bir şeyler görüp duyuyorum neyse benim test yaptığım kişi sayısı 30 u aştı bunu araştırmaya çalıştım cinlerlemi alakalı bisey acaba falan diye onu da biseh bulamadım sagoslun bi hocamız var YouTube da videolar yapiyo musallatlar hakkında numarasından ulaştım onu da seansı 125 euro dedi ben numarayı sildim neyse onu araştırırken İnternetten korku filimleri de çıkmaya başladı bu aralar bende 18 im ya hani a*k güya korkmuyom ya bütün dabbesi , siccin i hepsini izledim bu kısmı psikolojik olabilir bilmiyorum ama geceleri uyanmalar başladı defalarca uyanıp mutfağa gidiyorum şakasız bi kahvaltı öğünü yiyip kalkıp yatiyorum ve bi kaç saat sonra tekrar neyse buna çeki düzen vermeye çalışıyorum bu gunlerde bide yine bu aralar garip sesler duymaya başladım garip rüyalar benimle konuşmaya çalışan biri var sanki ki rüyamda bi köpek sahibine kızgın çitleri kırmaya çalışıyodu ve bana beni kullandı şimdi de öylece bırkatı gibi laflar söylüyordu ben sakinleştirmeye çalışınca o mazlum köpek sesi çıkarıyordu hani ağlayınca çıkardıkları ses var ya köpeklerin sonra rüyadan irkilerek uyandım bi süre ki şu an hala o süreçteyim bu olay bu paylaşımdan yaklaşık 40 dk öncesinde görülen bi rüya ben açıkçası anlamı olabilecek bi rüya diye düşünüyorum rüyamın anlamı bozulmasın diye fazla detay vermedim kimlerin okuyacağını bilmiyoruz sonuçta biraz önce 20 dk falan önce birinin geçmişini okumadığım görmediğim halde burası şok edici kafamda kendi sesim haricinde benim kontrolüm dışında konuşan net biri vardı Allah kuran çarpsın ben hiç bir şey yapmadım replik falan uydurmadığım halde kafamda cümle kuramadığım halde şu an hatırlamıyorum nedense ki buda garip aslında çünkü daha demin hatırlıyodum şuna benzer bi cümle duydum onları parçaliycam yani öyle hatırlıyorum..

Cinler bana musallat olmaya mı başladı bilenler lütfen yorumlara yazsın bilmeyenler sussun Allah rızası için korkuyorum?