Cinler bana musallat mi oldu?

merhaba bu dediklerim size sacma gelebilir hatta sadece ergen ilgi isteyen biri olarak gorunebilirim fakat artik icimde tutamıyorum son 2 senedir cok rahatsiz edici seyler yasadim beynimin icinde sanki biri var gibi hissediyorum saat gece 1-2 civari uykumdan uyandim kafamda asiri yuksek bir sekilde yanki yapan bir kahkaha sesiyle o anda sadece oldugum yerde kaldim bitmesini bekledim gercekten cok korktum soktan bir sey yapamadim son ses muzik gibi kafamin icinde birisi kahkaha atiyordu bu 1 sefer olmafi bir tanesinde yine gece saatleri uykumdan uyandim bu sefer cok sesli bir muzik bir kadın ile adam sesi pop sarkisiydi cidden yalan söylemiyorum lutfen yalan soyluyosun demeyin kulaklarim patlayacak sagir olucak kadar yuksek bu sesler lutfen yardim edin ve yine cok eski olmayan bir olay 3 ay olmustur bunun ustunden uykumdan uyandim saat gece 5 telefonu elime aldim gezinmeye basladim uyumaya karar verdigimde sanki o an butun her sey durmus gibi hissettim cizirtili sesler duyuyordum ve gozlerim kapaliydi acamiyordum cunku korkuyordum bi an yataktan biri beni cekiyormus gibi hissettim sanirim oldum obur dunyaya gidiyorum diye dusundum ama o anda durdu artik deliricek gibiyim bu sesler ne?

Güncellemeler
+1 yıl
bir de bir sabah uyandığımda elimde kahverengi lekeler vardi
Cinler bana musallat mi oldu?