Sadece gerçekten bilgili olanlar yazabilir mi lütfen. Ben burada, internetten birisine fal baktırdım. Bu kişi gerçek ismimi de bilmiyor yüzümü de görmedi. Karşılıksız fal baktırdım, yani bana ücretsiz fal baktı.
Ardından bu kişi durduk yere bana dadandı ve dedi ki, cinlerimle sana musallat olacağım. Tüm geçmişini biliyorum, cinlerim bana hesaplarının şifresini ve e posta adresini söyledi, hesaplarını çalacağım, banka hesaplarını da patlatacağım bekle dedi. Bu mümkün mü? Cinler ona bunu söyler mi? Cinler bana musallat olur mu? İnternetten bakınca olabiliyor mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cin musallat olabilir evet ama senin özel bilgilerine erişim çok zor olur Bna yz ozldn bakayım var mı bişey
Musallat mümkün ama diğer hesap patlama vs bilemem
Yani musallat olabiliyorsa, cinler benim hakkımdaki şeyleri ona söyleyemez mj
Yani O kadarını bilemeyeceğim.. Ne desem yalan olur... Ama büyü ile yuvası yıkılanlar işleri rast gitmeyenler çok var Bu da bilinen bir gerçek
Saffat suresi cinleri yakiyor diye biliyorum. Her gun bol bol dinle evibde. Felak ve nas oku. Ayetel kursi ile kendine koruma kalkanina al ve en onemlisi bence bir daha bu tur kisilere fal baktirms
Kafanı böyle boş şeylerle doldurmazsan bir daha hiçbir zaman olmayacaktır kardeş.
Hiçbir şey yapamaz engelle geç
İnanma ite
Öyle bir şey olması imkansız
Sanmam
Olmaz