Cinlerle ilgilimi büyü den mi?

Merhabalar bundan 4 yıl önce çok iyiydik ablam evlendiği gün halam 1 gün sonra bi tuhaflaştı bizle konuşmuyor doktor ilaç yazıyor ama faydası yoktu bize bakınca tanımıyor halüsinasyonlar görüyor geceleri yatağımın önünde duruyor ayakta evden kacmaya çalışırdı hata abimler ve beni yanidigimizi söylüyor du bırakın beni diyordu onları kurtaricam felan ben aradan böyle bi zaman geçti okula gitmeye hazırlanıyorum annem halımın basinda oturuyor halamın heryeri şişmiş yatıyor ben okula gidip geldiğimde halam vefat etti sonra bi gun kabus gördüm halam bana saldırdı uyandım ara ara kabuslar devam etti halam vefat ettikten sonra bi şanssızlıklar oldu abim işte battı borçlarını haylen ödüyoruz ne iş yapmaya kalksak olmuyor bahtsizlik lar felan ben 1 yıldır kabus görmüyordum şimdi 3 gün önce 2 rüya birden gördüm 1 ci rüyada 2 siyah akrep diğer rüyada 3 tane siyah köpek gördüm sizce bunun sebebleri neler ailemize büyü mü yapıldı yoksa başka bir sebep mi birde bu gördüğüm 2 rüyanın anlami sebebi nedir cinlerden kaynaklımı? Birde namaza başlıyorum ama 4,5 günde bırakıyorum ve ara sıra cünüp oluyorum ve gusül almaya üşeniyorum bilen varsa yazarmi konuşalım birde cin ise hangi kabile olabilir ve büyüyse ne büyüsü
Cinlerle ilgilimi büyü den mi?