Ben burada yazmıştım cinlerle bağlantıya gecicem çoğu şeyi uyguladım Ama sadece bana dokunma hissi veriyorlar dokunuyorlar sadece hala göremedim görme kısmını nasıl çözücegime dair bilgisi olan varsa yazabilir mi veya farklı bir method
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya bırakın şöyle şeylerle uğraşmayı bir musallat olursa ozaman görürsünüz
Sonra ülke niye gelişmiyor, gelişmez tabi a*k
Tamam hadi ben böyle şeylerle uğraşıyorum senin farkın ne gecenin bu saatinde burdasın en azından ben bir şey yapıyorum + veya - ama genede bir şey sen 0'sın
Nereden biliyorsun? Belki varlığım bile senden daha çok değer üretiyor? 😀
Senin kadar bende dünyada yer kaplıyorum sen sadece oksijeni çalıyorsun bense en azından iyi kötü zamanımı bir şeyle degerlendiriyorum
Hayır anlamadığım şey şu benim, zamanımı bir şeylerle değerlendirmediğim kanısına nereden ulaştın? 😂
burada boş boş mesaj atışından
Yanlış kanıya ulaşmışsın o zaman :)
Ne yapiyon sağ elinle yazarken sol elinle füzemi üretiyon ya da yeni bir teknolojimi
Belki de, bunu hiçbir zaman bilemezsin. 😊
Ulan gece burada yorum atiyon sabaha karşı uyuyucan zaten önemli gibi biri davranmayı bırak lafın hepsi deliye söylenir şimdi git yat zate 4'de uyanırsın yemeğini yersin akşam herkes uyurken gene gelirsin
Yahu ben senin genel kanılarının içerisinde yer almak zorunda mıyım babacım ne bu tavırlar Allah aşkına. Tamam en çok sensin. 😂
Bak anlamadigin bir şey var senin genel kanın yanlış herkesi bu dünyadan aradığı veya istediği şey farklıdır sen yanlış yargı yapıp bunu burada söylüyorsun ülke gelişme derdin varsa daha çok iletişimde insanlarla olursun oda sabahla akşam arası şimdi işin olsa düzgün zate bı uyku düzenin olur burada olmazsın ona göre erken uyursun Zate ülke için bir şey üretsen burada boş boş dolasmassin onun için normal takılan boş insansın en azından ben yapmak istediğim şey için bir araştırmaya girmişim hem araştırırken ulasabilecegim yerlere mesaj bırakıyorum bir cevap arıyorum anladın?
Hala devam ediyorsun, ben senin genel kanılarına göre yaşayan birisi olmak zorunda değilim, bak bakalım profilime her zaman burada mı takılıyorum. Vaktim var giriyorum, bu senin kafandaki gibi bir hayat sürdüğüm anlamına gelmez. Herşeyi bilmeyin. 😀
Niye bakiyim manyakmiyim
Aynen ben de Klopatea
Ne boş işler
Sende şu an boş yapiyon burada ben bir şey diyor muyum?
Boş hiçbir şey yapmıyorum
Ha ayrıca onlarla iletişime geçmeye çalıştığına göre rahatsız etmiş oluyorsun bunu da bilmiş ol ve ona göre davran
Başın belaya girecek sâlâksın valla
Kız doğru söylüyor kardeş iletişime gececek başka bişey mi bulamadın
İstediğim ile bağlantıya geçerim en azından insanlar yalan palavra bunların gene ne yapacağı belli yani dürüstler Bak çagırdin için basın belaya girer diyorsun en azindan belli
@cksss kanka valla sadece araştırmış birisi olarak bile rahatsız ettim uzun süre yanımdan gitmediler. Sülaleden birisi bile iletişime geçse unutmuyorlar yiyenine torununa bulaşıyorlar. Korkmuyorum da ama hiç uğraşılmaması gereken şeyler. Onun iyiliği için dedim
Lan psikolojini mahvedecekler deli misin
Peki gördün mü?
Görmedim
Aksiyon arıyor arkadaş
O zaman iş görmez senin taktik
Kanka bi silkecekler seni göreceksin bırak şunları
Mâl mısın lan
Millet anasını kesiyor sevdiklerini öldürüyor bunların sebebi uyuşturucu değil anlayın artık
@cksss manya cinler uyuşturucuya mı bulastiriyor
LSŞAŞADLALODPASLALLSPAŞSĞAŞDLSLSLAŞŞDŞWLDLALPDPSDALDLAPS işicem şimdi
Ben ne diyorum bu müptezel ne diyor
Sus sus
Hiç güleceğim yoktu. D arkadaş zevki doruklarda yaşıyor aaagsdgsgdgahdhdhddc
Kanka sen aksiyon arıyorsan camı aç aşağı atla 😂😂😂😂 isabetli olur cinleri yorma boşuna
Cinlerle uğrasan eninde sonunda deli olur karşısındakini farklı varlık olarak görüyor, cinnet geçiriyor, emir veriyorlar mesela bı arkadaş defineye gidip geliyordu olaylar yaşadıktan sonra karısını farklı bı varlık olarak görüyordu sürekli halada ayni
Lan gece gece yatak odasındayım evde kimse yok kardeşim uyudu
En azından iyi kötü bir şey yaşıyorum sizin gibi boş yapmıyorum
Tv de açık değil altıma gerçekten iseyecegim simdi ama gülmekten değil korkudan
KALAŞALDIWPXISKDKFKWOFOAOXLKKFKS sen o doluluğu görecen kanka keşke boş beleş gezseydim dediğin
Boş gezseydim diyeceksin*
Cin çağırmayı meziyet olarak görüyor âptal
Ay ölücem simdi
Bu cinler sonuçta insanları sevmiyor korkma yapsalardi sana bir şey yaparlardı öyle güçleri kuvvetleri yok
Tamam HAHSHQĞDQPDJQJOFWPPFWOOFPEPFGCV
Senle iletişime geçenin vizyonuna basiyim işi gücü yokmuymus tövbe tövbe 😂
@Desuyonee gelde az sende gül
Selam söyle bizden ikide çay sağa yok emme:d
Ya ben muhabbet amaçlı aksiyon olsun zaten arada kara basan geliyor Ama işte o kadar merak ettim onları
😂😂
ya ÖLÜYOMM ANSIAĞWPQŞWPQLDLW YA YAPMA HACI YAPMA ya DLQĞSPQPDPAPDOSLSL olm ye
Aynen ekonomi konuşun havadan sudan :d
Geliyor karabasan bı kere bir karaltı gördüm lan milletin korktuğu şey bunu dedim Ama şimdi sadece karaltı değil gerçek şekilleri nedir bunlar nedir necidir merak ettim mi merakım gidene kadar durmayan bir insanım
Muhabbet mi ahahah bı küçük aç gelirse meze falan hazırla misafir sonuçta güzelliğini yap
Ya shsoğapdağşdaşşdşaşdşsşfşdşxşdşcşvfsaşaşcşd
Bi küçük aç ŞSPDPSPDLWODPPAPDOALDOOAF
Güzellik yaparsan tekrar gelir ortamı güzel hazırla kısa parlamenti falan al yani ince detay bak bunlar
@cksss yav yapacağı iki yol var anlattığınıza göre ya muhabbet veya sohbet edicez ya da beni korkutmaya çalışcak yanlismiyim?
Ne diyim anlamıyor laftan ahshsjha
Lan olum sakamisin sen 😂
Birde merak ediyor deliricem
Ya geldimmi gitmeyecekler şaka mısın yapma yapmaaaaaaaaaa
@cksss olum zaten bıçak çekip silah çekip öldürselerdi insanları yaşayan insan oğlu kalmazdı ya bana kötü gözüküp veya okuduklarimdan çığlık atıp korkutucak ya da sohbet edicek o zaman bön bön bakışırız ben ne yapıyım
kanka bak muhabbet ederken efendi ol hani sevgi saygı çerçevesinden çıkma zaten kaç yaşında adamsın oturmasını kalkmasını biliyorsundur dediğim gibi ne içersin de sigara uzat hani
@Creppyypasta başka ne yapması lazım ablası
İŞİYORUMM OFFFFFFFFFFRFR YAPMA YA UYKUM KAÇTI GÜLMEKTEENNN. Kafanda 2 yumurta kırıp ekmek banam emi
Bıçak diyor silah diyor kafasını silktiğimin evladı
@cksss okey oynasın bir de tam olur.
@cksss olum samimi muhabbet ettiğim insanlara derim bak kardeşim bı kere ben merak ettim mi bitti aslı astarini bulmadan bırakmıyorum insanıda başına merakttan ne geliyorsa geliyor ama durduramıyorum kendimi
% 90 küfürler yazılmamış hepsini sülalene say şimdi nereye defolup gidiyorsan git
Beynin sulanmış senin boş velet