Bacılarım ve agalarım ben lanetlendiğimi düşünuyorum iki dakka dinleyon lutfen?

Şimdi ben yurtta kalan bir arkadaşınızı olarak soyleyebilirim ki yurt yemekleri çok kötü. Bu yüzden bazen mecburen dışardan yemek söylemek zorunda kalıyorum çünkü yenilecek gibi değil.

Her neyse ben ne zaman dışardan yemek söylesem hel siparişimi yanlış getiriyorlar kafayı yiyeceğim. Hani nerden söylersem söyliyeyim ne söylersem söyliyeyim hem de.
Mesela: gecen sene bildiğiniz ezogelin çorbası söyledim bu kadar! Ezogelin çorbasını yerine nasıl mercimek koyabilirsin ki?
Başka bir örnek daha pizzama sos koymayı unutuyirlar ve ben o ekstra sos icin 30 tl para ödüyorum yani bir zahmet koyun. Ya da bugün basıma gelen. Başka bir pizzacıdan söyledim iki tane DOMATESSİZ meksikan pizza bu kadar. Onun yerine bana biri domatesli diğeri sucuklu pizza getirdiler.

Bakın durum yiyip yememek değil ama bir seye para ödeyip üzerine de yemek istediginiz dışında bir sey geldiginde sinirleniyorum ki ben oldukça uyum sağlamaya calisan biriyim. Yani ben domates sevmiyom ki yiyeyim, yiyebilceğim bir sey olsa sorun etmem ama yiyebilecehim bir sey de degil ve acikcası ben para verip meksikan pizza soylemissem, meksikan pizza beklerim.

Ironik olan degisim icin çok ugraşıyorum her seferin de ya kurye gelmem cok uzak diyor ya da restorana falan ulaşamıyorum. Hani artık sinir stres oluyorum ve 1-2 kere olan da bir sey degil gep siparisim yanlis geliyor. Hani aynı restoran da degilfarkli restoranlardan bahsediyorum bana mı denk geliyor anlamiyorum ki?
Bacılarım ve agalarım ben lanetlendiğimi düşünuyorum iki dakka dinleyon lutfen?