Gece saat 2 gibi happn'de 33-34 yaslarinda olgun bir kadinla eslestim. Genclik fotolariyla simdiki halini koymustu. Biraz sohbet ettik, is bulusma evresine geldi. Nerede bulusalim diye sordu bende denyoluk edip senim evinde veya benim evimde bulusalim dedim direkt
Kadin biraz dusundu ve sonrasinda o şekilde amaç belli. Buluşmayalım o zaman iyi geceler diyerek rematch yaptı beni. Sizce ben aceleci davrandigim icinmi kaybettim yoksa kadin gercekten benimle ciddi iliski kurabileceginimi dusunuyordu?
İlk defa olgun deneyimi yasayamak istemistim oysaki. Sanirsam aceleci olmamdan oturu kacirdim bu firsati
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok aceleci davranmissın kadın düşünür ya delinin biriyse ya takıntılı bı tipse ya sapıksa ya hirsizsa beni birakmazsa vs vs diye biraz daha kendini tanıtman ve seni tanımasına zaman ayirman lazimdi
Ve evet kesinlikle olgunlar daha iyidir.
öyle bir imajim yok ki reis. yakisikli uzun boylu bir adamiz. niyetimizi belli edelim dedik sadece. tutupta 35 yaslarinda bir kadinla havadan sudan konusacak halim yok ya. yatak disinda kendisiyle gorusmeyi dusunmuyordum bile. hemde benden 10 yas buyuk sence yakisikalirmi?
İşte sorun şu sen kendini biliyorsun da kadın seni tanımıyor sonuçta kadınlar kendini ilk baş güvende hissetmek ister tanıdıkça açılır güvendikce adım atar
reis ben simdi isim gucum yok 35 yaslarinda bir kadina zamanmi ayiracagim kendimi tanitmak icin
Oh iyi olmuş biraz düstur edinmeyi öğrenirsiniz böyle böyle
sence benimle ne icin eslesmistir peki aramizda 10 yas var. baska ne olmasini bekliyordu yani?
ciddi bir ilişki bekleyemez mi Allah Allah sevgi görmek istedi belki atlamışsın direkt bodoslama
Acemilik etmişsin.
ne yapmam lazimdi reis. ilk defa bu yasta bir kadinla eslestim icine ettim onunda. tamamda kadinla tutup sevgili olacak halim yoktu yani
Sıcak ve ilgili davranmaya devam edecektin. Kendini de süzme bir romantik değil, aslında tecrübeli ve istekli biri gibi gösterecektin. Zaten kadın istemese hiç bir şey olmaz. İş daima kadında biter
Reis oyle ama yinede bu bende ask vs arar diye amacimi direkt uygulamada belli etmek istedim. kendisininde amaci o muydu acaba aklimda kalmadi degil