Fatih Sultan Mehmed
Mustafa Kemal Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cumhuriyet ile
Parlamenter sistemi geri getirip
İle
Fatih Sultan Mehmet in Cumhurbaşkanı
Atatürk ün ise başbakan olduğu
vallaha çok güzel söyledin
İkiside değil kendi devirlerinin mükemmel insanlariydi onlar
Cevap
5Cevap
Mustafa Kemal Atatürk
ikiside farklı tarihlerin dünyadaki en büyük insanları seçim yapamam
aynen öyle
Biri birinin açtığı Ayasofya'yi kapattı yani fatih tabiki diğerini tanımıyorum
Atatürk orayı kapatmamıştır müze olarak sergiletmiştir çünkü tarihi değerlere sahip çikan biriydi müzeye çevrilmeseydi bizim türk milletinin ne yapacagini hayal etsene bi ayrıca müze olmasaydı diğer kültürlerle yaşayan farklı ülkedeki insanlar nasıl tarihi degerimizi anlayacaktı? camide namaz kılarakmı?
aslında düşününce mantıklı harbiden eğer kilise olarak kalsaydı Türklere pek faydası olmazdı ama müze yaparak Türkiyeye kazandırdı sahiplendi yanlış yorum yaptıysam Affola pek bilgi sahibi değilim.
ya onu oy almak amaçlı açıldı diye düşünüyorum. milletimiz din yönünden kandırılmaya müsait çünkü he tabii cami olarak açılmasına karşı değilim zarar vermeleri ayrı bir şey zaten.
maalesef öyle müzeyken gerçekten daha çok değeri vardı.
milletimize cami oldu de tamam onlara yeter daha bir gün namaz kılmazlar ama camii olmasına sevinirler.
çamlıca camisi mesela o kadar büyük bi camiiye ne gerek vardı daha küçük bi camii yapılsa daha iyi olurdu saray gibi yapmışlar millet turistik yer gibi görüyor orayı
aynen öyle vallahi
Ateistler yönetmesin elbete Fatih Sultan Mehmed
Ateist olup olmadığı hakkında kesin bi bilgi görmedim duymadım ama şunu yorumlayabilirim günümüzdeki olaylara bakarak en azından dini kullanıp kendini yüceltmeye çalışmadı hakaret saldırı benzeri şeylerde yapmadı.
keşke sadece saraylarında otursalar
yok kanka yanlış oldu
@pars1453 a pordon ben üstteki yoruma cevap verdin sandım
Fatih Sultan Mehmed
Mustafa Kemal Atatürk'ün tabi ki
Fatih Sultan Mehmed
kıyaslama bile yanlış olmuş!!!
atatürkle kim olsun isterdin
Tabikide fatih sultan Mehmet
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Aga biri fatih sultan Mehmet dedi diye tayyipci demişler agsjshjsjs tayyipçi mi olduk bizde dbdjskks
Olmadın salla onları 😊👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻
tartışmaya gerek yok zaten kimse kimseyi ikna edemez seçeneklerden birini söyleseniz yeterli takılmaya gerek yok gerçekten.
Tartışma mi
alttakilerden bahsediyorum
Anladım
😊
Recep Tayyip Erdoğan
hiommm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar