Sultan Abdülhamid hz elbette illa birisiyle kıyas yapılacaksa selahaddin eyyubi ya da fatih sultan mehmed gibi zatlarla kıyas yapılabilir. Islam için çok uğraştı mübarek Rabbim ondan razı olsun. cahiller onu hep kızıl sultan bildiler zira gayri müslimler istediklerini bize gusel gösterdiler istemediklerini kötü bu da öyle oldu Allah ondan razı olsun 😊😍
111 Yorumla- +1 yıl
Bencede abdülhamid dostum teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Tabiki Sultan Abdülhamid Han! Devlet onun sayesinde dağılma dönemi içinde bile gram toprak kaybetmedi. Mekanı Cennet olsun İnşallah ❤️❤️❤️❤️❤️
148 Yorumla- +1 yıl
Bencede abdülhamid han hazretleri <3
+1 yılAbdülHamid tabikide Abdülhamid 33 yıl ülkeyi ayakta tutmasaydı Atatürk şu an yunanistanın Atatürkü olurdu zaten Atatürke o kurdurttu türkiye cumhuriyetini 33 yıl ayakta tuttu yıkılmakta olan bir ülkeyi talihsiz bir olayda tahtta geldi ve atatürke emir verdi türkiye cumhuriyetini al kur diye araştırında öğrenin atatürk diyen Abdülhamide hakaret etmiş olur.
148 Yorumla- +1 yıl
@hafiz2469 yani Atatürkte iyi bir lider oda bizim atamız ama bunları bilmiyorlarsa diyecek birşey yok cahillerdir tarihleri sadece atatürkten ibaret yazıkk
- +1 yıl
Bana görede Sultan Abdülhamid kardeşlerim allah sizin gibilerden razı olsun Atam yalnız diyenler vardı Aslan gibi torunları bizler varız <3
- +1 yıl
Bu arada Atatürk ile Abdulhamid'in ne alakası var? Hani osmanlı 1. Dünya savaşını kaybettiği sırada Enver Paşa'nın hükümeti vardı. Yani Abdülhamid ve ailesi tahtta değildi nası oluyor da o kurdurtuyo türkiyeyi ve Annesi ve Babası türk olan atatürk nasıl yunan olcaktı selanik daha eski yıllarda düşseydi diğer Balkan tükleri gibi onlarda anadoluya gelirdi. Galiba okduğumuz kaynaklar yanlış çıkabiliyor düzgün araştırmak lazım.
- +1 yıl
atatürke omu emretmiş kaynak
Soru mu bu Tabikide Ulu Hakan Anadolunun Ve Payitahtın Sultanı İslam Halifemiz Cennet Mekan AbdülHamid Han Hazretleri ATAM <3 <3

212 Yorumla- +1 yıl
@hafiz2469 Bencede kardeşim sultan abdülhamide değer verebilen insanlarız allah sizin gibilerden razı olsun dostum <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılSene 1909. Taksim Gezi Parkı'ndaki Topçu Kışlası'nda bir takım dindar askerler ayaklanma başlattı. Ayaklanma ülkenin Şeriat'a göre yönetilmemesi, İslam Devleti gereklerinin yerine getirilememiş olmasıydı. Ayaklanmayı aslında ülkenin, 7 milyon km2 toprağını kaybetmesine sebep olan, bugünki Chp'nin atası olan (biraz Akp ve Mhp ve hatta Hdp sosu da katın) Yahudi güdümlü Türkçü :) İttihat Terakki Hareketi-Siyasal Partisi sağlamıştı. Askerleri kışkırtıp kargaşa çıkartıp Abdülhamid'i devireceklerdi. Yahudi ve Rum çetelerden oluşan 800 kişilik bir grup Selanik'ten trenlerle gelip İstanbul'u karıştırdılar ve Abdülhamid'i tahttan indirdiler. Abdülhamid'in sırf kendi özel taburu 4000 kişilikti ama Abdülhamid'in kan dökülmesin diye karşılık vermediği söylenir. Allah dostu olan Abdülhamid diyor ki; Selanik'ten gelen bu çapulcu ordusunun başında Hz. Hızır'ı gördüm, o yüzden karşılık vermedim. Türk Milleti rezilliğe müstehak olmuş-layık olmuş. Selanik'ten trenle gelen bu çapulcuların başında bazı Osmanlı subayları vardı. Hüseyin Hüsnü Paşa, Mahmut Şevket Paşa, İsmet Bey (İsmet İnönü), İsmail Enver Bey (Enver Paşa) ve Mustafa Kemal (Yani Atatürk).. Yani anlayacağınız Mustafa Kemal Atatürk gibi hem ırksal hemde dinsel anlamda (Atatürk dinsiz değildir, herkesin bir dini vardır, hatta dinsizlik bile bir dindir) Yahudi olan birisine Türk Milleti layık olmuştu. Ordunun adını da Mustafa Kemal Harekat Ordusu olarak koymuştu. Nutuk'ta bizzat kendisi bahsediyor, ordunun adını ben Hareket Ordusu koydum diyerek. Geçmiş olsun Türk Milleti
21 Yorumla- +1 yıl
Abdülhamid kaç yılında ölmüş )))
Arkadas kim kimi seviyorsa sanane.
Su cahil aptallar birbirlerinin fikirleri me olursa. olsun birbirlerine saygi gostermeyk ogrenemediler gittk anasinj ya.
Okullarda ogretilen ataturkle gervek ataturk cok farkli.
Abdulhamid hanin gerceklerini ogrenmelerinden ddolayi burdaki bayan arkadaslari tebrik ediyorim walla helal olsun.
Ataturk hayranlarina da karismayin okulda öğrendieriyle kalmislar.121 Yorumla- +1 yıl
Abdülhamid bencede kardeşim teşekkürler görüşün için :)
+1 yılİkiside Ama Zorunda Kalırsam AbdülHamid Diyorum nedeni Zekasına Aşırı Hayranım O Adam Yıkıldı Gitti Bitti Denilen Talihsiz Yerde Tahtta Geldi Ve Atatürk Fatih Kim Olursa Olsun İsterse Profesör Olsun Yine Yıkılırdı Ama O Adam Zekasıyla 33 Sene yönetti ve Atatürke Türkiye Cumhuriyetini Kurması İçin Emir Verdi Çanakkeledeki Bütün Toplar Kaleler Gemi Filoları Hepsi Abdülhamid hanın Eseridir. Abdülhamid Olmasaydı Atatürk Yunanistanın Atatürkü Olurdu.
123 Yorumla- +1 yıl
Abdülhamid kaç yılında ölmüş )))
Tabi okul kitaplarında senelerce kızıl sultan denildi atatürk paşa başkan istiklal savaşçısı büyük komutan gibi övgülerle yazıldığından dolayı araştırma yapmayan kişilerin kimin ne olduğunu bilmemesi çok normal cennet mekan Abdülhamid Han
141 Yorumla- +1 yıl
Bencede Abdülhamid han gardaşım :)
+1 yılTabikide Cennet Mekan Gök Sultan Ulu Hakan İslam Halifesi Anadolunun Ve Payitahtın Sultanı Abdestsiz Yere Adım Dahi Atmayan Herşeyini Her Makamını Her İşini Abdetli Ve Allah Rızası İçin Yapan ATAMDIR ABDÜLHAMİD HAN HAZRETLERİ <3 <3
120 Yorumla
+1 yıltabiki de Hazreti Abdülhamid Han Hazeratları. Bizim içicilerle işimiz olmaz olamaz..
141 Yorumla- +1 yıl
Bencede Abdülhamid Han <3
Babayı oğluna, amcayı yeğenine düşman eden, meşrutiyet düşmanı istibdat rejiminin lideri Abdulhamid ile 200 yıl sonra ilk defa Türk askerine taarruz yaptırıp galip gelen, Anadoluyu yakmış yıkmış yunanlıları İzmir'den denize döküen orduların Başkomutanı, emperyalistleri birbirine düşüren Mustafa Kemal ATATÜRK'ü kıyaslamak bile mantıksız.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim okularda öğretilen tarih anlayışımız şuydu :
Bütün başarısızlıkları diğer tarafa atıp bütün başarılı işleri tek bir adama mal etmekten ibaret idi.
Atatürk'ün de önemli iyi işleri oldu ama başarısız işleri de onları görmeden bir adamı kusursuz addetmelerine acayip sinir oluyorum Atatürkten değil atatürkçü ve kemalistlerden acayip nefret ediyorum...50 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal'in askerleriyiz. Ama bu soruna Abdülhamid diye cevap vereceğim. Sebebi çok basit, Mustafa Kemal ne yaptı ki? Hepi topu vasat bir ülke kurtardı... Bak ülkenin durumu ortada, hala sığırlar 100 yıl önceki liderleri karşılaştırıyor. Bak Abdülhamid Bey öyle mi? Adam bir İsrail devletinin kurulmasına çanak tuttu. İsrail bugün tartışılmaz 1 numaralı devlet. Bir elde Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye (Halimiz ortada), diğer elde ise dolaylı yoldan Abdülhamid Bey'in müsaade ettiği İsrail... Hangisi daha etkili iş yapmış, tartışmaya gerek yok ;)
35 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda bu yaşına kesinlikle çok iyi gelmişsin dostum. Tebrik ederim 🙏🏼
- +1 yıl
@SirJohnMeister Bu ne ki, ben beyinsiz yaşayan insanlar gördüm ;) İsim verip rencide etmeyeyim, sen de git kendi akranlarınla oyna hadi.
- +1 yıl
Allah razı olsun senin gibi insandan Atam Abdülhamidi böyle güzel savunman iyi övmen çok hoşuma gitti allah senin gibi insanlara allahın işine karışmak gibi olmasın ama kırmadan etmeden iyi yorum yaptın allah seni cennetin kapısına açar inşallah <3
- +1 yıl
Keşke bir de anlasaymışsın ne dediğimi :D Sağ ol, sağ ol :D Hadi hayırlı akşamlar.
- +1 yıl
Atamın düşmanı olmadığın sürece sıkıntı yok dostum olursan işler kızışır sadece :)
+1 yılTartışmasız Atatürk... ( come ooonnnnn... eksileri bekliyorum kağıttan delikanlılar )
71 Yorumla- +1 yıl
Eskiler akıyor bu gece maşallah :D Gönderin gelsin...
+1 yılbence hangisi yanlış her ikiside iyi liderdi
bulundukları zaman yer onları belli başlı seçimler yapmaya zorlamış ve her ikiside ellerinden geldiğince vatan millet için çabalamışlardır.. yani birini dğerine tercih etmek anlamsız ve cahilce olur sevgili arkadaşlar :))20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbdülhamid en çok toprak kaybeden Osmanlı Padişahı Osmanlının çökmesinde başrol oynayan adam. Atatürkün tırnağı etmez. Sadece Abdülhamid değil Fatih’inden Süleyman’ına hiçbiri bir Atatürk olamaz
411 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki olamaz 2. Abdulhamid Han halife idi Mustafa Kemal e malum kişi
Cevap sahibi+1 yılHalife olsa Ne yazar başarısız kabiliyetsiz bir adamdı
Cevap sahibi+1 yılBaşarı olarak bakıyorum ben
- +1 yıl
Hadi oradan sen onun tırnağı olamazsın Osmanlı bir hanedan dı senin, benim ailemiz gibi bu topraklar onların malı idi sen ailen ile birlikte hadi 3 kıtaya hükmet
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı dediğin devlet diz çökmüş Bir devlet
Cevap sahibi+1 yılNeticede Osmanlı çöktü.
- +1 yıl
Cahil insanlar var cidden yazık ama ben objektif bir şekilde görüşümü sunacam Atatürkte Abdülhamidde Bizimdir İkisine Laf Eden Vatan Hainidir Bu 1. Si 2. Si Objektif Olunacak Koru Atatürk mü Abdülhamid mi Sorusu Annen mi Baban mı Sorusu Olsa Bile Abdülhamid Dedim Nedeni İse Talihsiz Bir Olayda Gitti Bitti Yıkıldı Denilen Yerde 33 Yıl Ülkeyi Yönetti Ve 50 Yıl Emperyalist Ve Siyonizme Diz Çöktüren Ve İngilizleri Aklıyla Yenen Tek Adamdır Abdülhamid Han Eğer Abdülhamid 33 Yıl Ülkeyi Yönetmeseydi Atatürk Şuanda Olmazdı O Yunanistanın Atatürkü Olurdu Bilmiyorsanız Öğrenin Ve 3. Sü İse Allah Onun Gibi İnsandan Razı Olsun Atatürk Gibi Bir Lider Kazandırdı Bize Ve O Adama Hakaret Edeni Ben Allaha Havale Ediyorum Zekasına Bilimine Aşırı Hayranım Böyle Bir Lider 1 Asırda 1000 Sene Gelir Bir Dahada Gelmez Kıymetini Bilin Arkadaşlar Objektif Bir Şekilde Yazdım Katılan Katılmayan Herkeze Teşekkürler Güzel Yorumlayabildiysem Ne Mutlu Bana :) :)
Cevap sahibi+1 yılAbdülhamid dediğim gibi en çok toprak kaybeden ülkeyi çok fazla harcamalarla sıkıntıya sokmuş bir adam.
+1 yılAtatürk'ün böyle bir karşılaştırmaya tutulması doğru değil. Sonuçta Osmanlı battı, Atatürk olmasa idi şu an Türkiye diye birşeyde olmayacaktı. İngiliz fransız ortaya karışık bişi olcaktık.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKestirmeden gidelim :
MUSATAFA KEMAL : T. c kurucusu, demokrat, halk adamı, kadına seçme hakkı veren, din ve devleti ayıran dahi.
ABDÜLHAMİT : Padişah, diktatör, seçilmeden gelen, sarayın ve tahtın adamı, dini devlete sokan, kadınları kısıtlayan75 Yorumla- +1 yıl
Allah Senin Gİbi İnsanların Belasını Verir İnşallah İslam Halifesi Bir Adama Allah Dostu Vatanı Milleti İçin Herşeyi Yapan Bir Adama Bu Hakareti Yapan Senin Gibi İnsanı Allah Ahirette İki Yakasını Bİr ARAYA GETİRMEZ İNŞALLAH
Cevap sahibi+1 yıl@GirlForever İslamın halifesi ne demek? Allahın yarattığı sen ben gibi biridir. İslamın halifesi, seçilip sevgi toplamadan hükümdar olmaz
- +1 yıl
Ağzımı Bozmiyim Bozmiyim Diyorum Atam İçin Ağzımı Bozmicam Eyy Cahill Putçu Allaha İnanmayan Ateist Solcu İttihatçı kardeşim Çocuğu Leş Arkadaşım Abdülhamid Gibi İslam Halifesi Allah Dostu Bir Adama Attığın iftiralar Allah Tarafından Allahın İşine Karışmak Gibi Olmasın Ama İnşallah Cehennemin Dibinde Cayır Cayır Yanarsın O Adam Vatanı Ve Milleti İçin İslamiyet İçin Elinden Gelenin En İyisini Yapıyor Talihsiz Bir Olayda Gitti Bitti Denilen Yerde 33 Yıl Ülkeyi Yönetti Ve 50 Yıl Ülkede Emperyalist Ve Siyonizme Diz Çöktüren Ve İngilizleri Aklıyla Yenen Tek Adamdır ATAM ABDÜLHAMİD HAN A mına Kodumun Cahili Sen Git Bir Allahın Kuluna Tap Atama Dil Uzatma O Dili G*tüne Soktururlar
- +1 yıl
Görüş sahibi sana kesinlikle katılıyorum. :)
- +1 yıl
Diğer kişi de ne kadar iğrençsin! Hem Allah diyor din diyor hem de Oyospu çocuğu çekiyor. Tuhaf. Sndbdbdsndb
Abdülhamidi atatürkle kiyaslamak bile çok büyük ayip tabiki atatürk abdülhamidin yaptiklari atatürkün yaninda devede kulak kalir...
66 Yorumla- +1 yıl
Sana Göre Aslanım
- +1 yıl
Senin gibi cahillere böyle laflar ederim ben asdjkasldasjdkla
- +1 yıl
Bu Topraklar İslamiyetindir Biz Müslümanız Biz Türküz Evelallah Ama Sadece Atasını Mustafa Kemal Olarak Görenler Bizim Türklüğümüze Laf Etmeyecek Hepsi Atam Abdülhamidde Atam Fatihte Atam Sizin Gibi Adamlar Asıl Haindirrrrr
+1 yılAbdülHamid tabikide <3
150 Yorumla
+1 yılUlu Hakan Abdulhamid Han
80 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn cok toprak kaybetmemize sebep olan ulkeden kacan abdulhamit olamaz
Askeri siyasi ve ekonomik deha olan Ataturk tabiki43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTarihi kadir misiroglu sacmalayanlardan degil Ilber hoca gibi ustatlardan okuyun
Benzer bir yazi
Okuyamaya tenuzzul etmeyeceksiniz ama yine de bakin
www.sozcu.com.tr/.../- +1 yıl
Allah Senin Gİbilerin Belasını Verir İnşallah Bu Mübarek Adama İslam Halifesine ATAMA Dil Uzattınız Allahımda İki Cihandada Sizin Gibi kardeşim Evlatlarını Cehennem Ateşlerinde CAYIR caYIR yAKAR İnşallah Anasını Sktmn Ateist kardeşim Evladları Sülalesini s*ktimin çocuğu Putçular Ananızı Deşecezzz PUTCULARRRR
Cevap sahibi+1 yılSoyleyecek cevap bulamiyinca kufur edersin. ancak sorsan muslumanim dersin
Kayitlara gore abdulhamit donemi encok toprak kaybedilen donemdir inanmazsan ac arastir
+1 yılAbdülHamid Han Tabikide <3
150 Yorumla
+1 yılikisi de ayrı ayri iki lider iki Ata bence karşılaştırmak yanlış
10 YorumlaMUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤️🇹🇷
31 Yorumla- +1 yıl
SANA GÖRE
+1 yılİkiside. Atatürk Türkiye’nin gelişmesi için iyi bir lider, Abdülhamid han İslamiyet için
00 Yorumla
+1 yılElbette Ulu Hakan Abdülhamid Han o Türk tarihin Fatih ile beraber en büyük dahisi selam olsun o büyük Başbuğ'a Türk Devletini 30 yıl ayakta tuttu. mekanı cennet olsun Gök Sultan'ın.
10 YorumlaKesinlikle Ulu Hakan Abdülhamithan.
"ATAM"60 Yorumla
+1 yılAbdülHamid Han <3 <3
160 Yorumla
+1 yılBöyle karşılaştırma yapanların zekasından şüphe ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHz. abdülhamit han hazretlrti. hem
60 Yorumla
+1 yılVatanini satan mi vatanini kurtaran mi dusmanla carpisan mi istanbulu bile savasmadan verdi abdulhamit ataturk tabiki
44 Yorumla- +1 yıl
Ha dogru ataturk yinede abdulhamit pasifdi
- +1 yıl
Yalan yanlış şeyleri götünden uydurma atama dil uzatma soysuz
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2. Abdulhamid Han
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbdülhamit zamanında osmanlının en çok toprak kaybettiği zamandır
30 Yorumla
+1 yılAbdülhamit hazıra konarken Atatürk yoktan var etmiştir. Abdülhamit Saraylarda altın varaklara sıçarken Atatürk kongreye kiralık takım elbiseyle gitmiştir.
Yaşa Mustafa Kemal Paşa.27 Yorumla- +1 yıl
Ek olarak, Kıbrıs’ı İngilizlere hibe etmiştir albdülhamit paşa. Babasının toprağı çünkü.
- +1 yıl
mustafa kemal daha doğmamışken AbdülHamid Han Osmanlının talihsiz olayında gitti bitti yıkıldı denilen yerde iç ve dış yerlerden saldırıyorlardı 33 yıl ülkeyi yönetti ve mustafa kemale türkiye cumhuriyetini kurdurtmak için emir verdi + çanakkale geçilemez diyorsak Abdülhamid Hazretleri sayesindedir nedeni ise Toplar Kaleler Gemi Filoları Tüfekler Hepsi Abdülhamid hanın Eseri kardeşim Çocukluğu Yapmada Tarihini Öğren A mına Kodumun Putçusu Sizi
- +1 yıl
Mustafa kemal dedin Adam kusursuz Değildir koçum kafana sok şunu anladın mı herkez bu dünyada kusursuz değildir
- +1 yıl
Hazretleri ne demek?
- +1 yıl
Bana putçu deyip allah kuluna hazretleri diyorsun dangalak
- +1 yıl
İslam Halifelerine Öyle Denir Fatih Sultan Mehmed Han Hazretleri Sultan Abdülhamid Han Hazretleri Kemalistlerin Ve Solcuların Zihniyetinden Nefret Ediyorum Sende Onlar Gİbi O*ospu Çocusun Okulda Bildinle Kal Cahil Arkadaşım Zaten bir yaprak bilmez senin gibi putçular
- +1 yıl
Git hadi tapmaya niye gitmiyorsunuz siz ALLAHIN kuluna tapmayı iyi bilirsiniz a mına kodumun ateist itleri
ABDULHAMİD HAN TABİKİDE
70 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürkün imzasını taşıyor bu ülke
33 Yorumla- +1 yıl
Sultan Abdülhamid Sayesindedir
- +1 yıl
abdülhamid toprak kaybettirmekten başka ne yapmış? kıbrısı bile sattı altın karşılığı :D
- +1 yıl
@Siyahbereli27 Sen cidden cok cahil bi insan yemin ediyorum bak
+1 yılKesinlikle Mustafa Kemal Atatürk
612 Yorumla- +1 yıl
Fatih Sultan Mehmet mi Atatürk mü deseydin o zaman Fatih Sultan Mehmet Sonra Atatürk derdim.
- +1 yıl
Saygı duyarım eyvallah
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
@hafiz2469 Kardeşim boşver saygı duy geç Fatih Sultan Mehmed Han Atamız onun Torunu Abdülhamidin ve Onun izinden gidiyoruz bu arkadaş sevmesede olur boşver
- +1 yıl
Fatih İstanbul'u fetih eden büyük adam lider Abdülhamit Osmanlı çöküşün de olan bir padişah o yüzden sevmiyorum.
- +1 yıl
Saygım var ama sevmek zorunda olduğumu düşünmüyorum
- +1 yıl
ATAM ABDÜLHAMİD Talihsiz Bir Olayda Tahtta Geldi Ve Yıkıldı Gitti Bitti Denilen Yerde İç Ve Dış Yerlerden Herkeze Saldırıyordu Ama Atam 33 Yıl Ülkeyi Yönetti Ve Atatürke Emir Verdi Türkiye Cumhuriyetini Kur Diye Abdülhamid Olmasaydı Atatürk Olmazdı Anladın mı Beni Cahil Arkadaşım Sevmediğini Biliyorum Bunları Bilmediğin Veyada sen bir Ateistsindir Emperyalist Solcu Veya İttihatçı Kafadansındır Eğer O Kafadaysan Devam Et Çünkü Sana Bu Son Yazım Olsun ABDÜLHAMİD HANI İYİ ARAŞTIR ÖYLE GEL
- +1 yıl
Osmanlı torunu olarak hiç bir zaman görmedim kendimi sadece sevip saydığım iki üç padişahı var.
+1 yılMustafa Kemal Paşa varken diğeri kim ki?
54 Yorumla- +1 yıl
İSLAM HALİFESİ ANADOLUNUN VE PAYİTAHTIN SULTANI CENNET MEKAN GÖK SULTAN ULU HAKAN ABDÜLHAMİD HAN HAZRETLERİ? SİZ İYİ BİLİRSİNİZ ONU PUTÇULARRRR 33 SENE ÜLKEYİ YÖNETTİ VE MUSTAFA KEMALE EMİR VERDİ TÜRKYİE CUMHURİYETİNİ KUR DİYE 50 YIL EMPERYALİST VE SİYONİZME DİZ ÇÖKTÜREN VE İNGİLİZLERİ AKLIYLA YENEN TEK ADAMDIR ATAM <3
- +1 yıl
Konuştu aklına tükürdüğümüm arabı... bunun annesi kimmiş nereliymiş biliyor musun
- +1 yıl
Konuştu A mına S*ktumun Yunan Kırması Bizans Tohumu Tarihi Bilmiyorsun öğrende gel it olu it
- +1 yıl
Türkluğumu bilirim o bana yeter ırkına sictiğimin arabi.
+1 yılAtatürk.
50 Yorumla
+1 yılAtatürk tabiki de
1012 Yorumla- +1 yıl
Hangi nankör köpek eksileri acep 🤔
- +1 yıl
Mustafa Kemal i gerçekten tanıyanlar sen gibi okulda ögrendigi ile yetinmeyenler ve eksi verdim
- +1 yıl
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur zaten.
- +1 yıl
@Sümüksüdüşünceler
Irkcılık yapacaksan ben senden ırkı idim bilen bilir - +1 yıl
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur demenin neresi ırkçılık. Türk'üm tabiki de bunu savunacagım
- +1 yıl
@Sümüksüdüşünceler
Kardeşim bu ülkeyi bölme hamlesidir
Yıllarca Türkler Müslümanlığa hizmet etti ve onlar için şu vardı Müslüman ve gayri Müslim ayrımı
Onlar kürt, Türk, Laz vs diye ayırnadılar madem türkçüsün ataların gibi düşün - +1 yıl
Bu cümleyi söylemek hoşuma gidiyor ve görüş yazan kişi tam olarak ne söylemek istediğimi anlamış olmalı. Ne Mutlu Türk'üm diyene desem ona da ırkçılık mı diyeceksin.
- +1 yıl
@Sümüksüdüşünceler Sen Solcu İttihatçı kafadansın demi tarihiniz atatürkten ibaret zaten abdülhamid dedin adam olmasaydı atatürk yunanistanın atatürkü olurdu bunu kafana soksan iyi edersin
- +1 yıl
@Sümüksüdüşünceler AbdülHamid Han Bizim İslam Halifemiz Atalarımızdan Biridir Senin Gibi Solcu İttihatçı Bir Adam Sevmez Keşke 33 sene Yönetmeseymişte Yunana Esir Olsaymışız Üzülüyorum Atama Senin gibi adama iyi yazı yazdırabiliyor ve atama iyi dil iftira hakaret ettirebiliyor kendisi şahsına saldırsalar umrunda değil vatanı için çalışan bir insan hayatı vatan olmuş adam keşke bizi kurtarmasaydı Abdülhamid han Keşke 33 Sene Yönetmeseydi Keşke Türkiye Cumhuriyetini Kurdurtmasaydı Ahh ATAM Ahh :( :(
- +1 yıl
Eyvallah Abdülhamite Allah rahmet eylesin solcu değilim kendimi Osmanlı torunu görmüyorum. Saygım var sevgim yok herkes herkesi sevecek diye birşey yok.
- +1 yıl
Beyler.
Abdülhamid de bizim başımızın üstünde Atatürk de.
Hangisi ağır basar derseniz bize tanıdığı şanslar bize verdiği değer için Atatürk derim .
Yapmayın ikisi de tarihde ismi kalıcı olan insanlar
Yaptıkları ile her zaman anılacak baş tacı olacak insanlar.
Birini överken diğerini gömmeyin hangisi ağır basıyorsa birbirinizi kirmadan dile getirin. 👍
+1 yılK. Atatürk
74 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar çok Atatürk düşmanı varmış xp
- +1 yıl
Ne Kadar Çok AbdülHamid Düşmanı Varmış
- +1 yıl
Solcu İttihatcı kafadansın dostum o adamı sevmiyorsan bizde senin sevdiklerini sevmek zorunda değiliz tamam mı aslanım
- +1 yıl
Atatürk ü seviyorum diye solcu mu oluyorum? Hem ben kimsenin görüşüne saygısızlık yapmadım ama sizler kendi görüşünüzde olmayan herkese tavır alıp eksiliyorsunuz. İste bu da bize ittihatciligi dayatmaya çalışan kendi gericiliginiz oluyor. Ayrıca ben Abdulhamit düşmanı değilim bir de iftira atıyorsunuz. Kendi atami sizler gibi inkar edip ona nefret besleyecek değilim ama Atatürkün görüşleri bana daha çok uyuyor sadece.
+1 yılabdulhamithan bence ama atatürkde önemli isim
00 YorumlaBence sen haklısın ağabi
00 Yorumlayanlış kıyaslama!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbdülhamid
10 Yorumla
+1 yılbulbasaur alır hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkisinide tanimazdim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!