Sizce kim daha zeki arkadaşlar Mustafa kemal atatürk mü Recep tayyip erdoğan mı?
Mustafa Kemal Atatürk.
Recep tayyip Erdoğan.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya cidden sizde kafa yok. Sifir yani, sifir. Neden boyle karsilasfirmalar yapiyorsunuz ya da neden ataturku/recep tayyip erdogani sevenlerin dusuncesine gorusune saygili olamiyorsunuz. Yok o ataturku seviyor o ickici chpli. Yok o recep tayyip erdogani seviyor o geri kafali yobaz. Cidden bu tur seyler cok sacma. Hepimiz insaniz ya. Nedir bu boyle mk. Ataturk mu recep tayyip erdogan mi? Ne kadar sacma bir soru bu. Ataturk mu hitler mi? Recep tayyip erdogan mi devlet bahceli mi ya da kiliclaroglu mu? Diye sorabilirsin ama bu tur bir soru gercekten cok sacma ve gerizekalica. Yasin benden buyuk, abimsin. Dikkatli konusmaya calisiyorum ama gercekten boyle yani... Insanlarin kendi siniflarinda karsilastirilmasi gerek. Yapmayin soyle seyler ya lutfen... Baska da bisey diyemiyorum.
Sorunun saçmalığınba bak hayatı savaşlarda geçmiş bir adamla daha dünkü boku kıyaslıyorsun be kardeşim
Haklısın :D
acaba recep bey olası bir savaş durumunda cephede olur mu yoksa sarayından mı izler
Cevap
3Cevap
Bu iki kişi kıyas konusu değildir. Karşılaştırmak bile hakarettir
Tayyip Erdoğan ustamız... Atatürk'ün lozanla esir ettiği devletimizi Erdoğan kurtaracak...
Tereddütsüz recep Tayip erdoğan tabiki
Kiyaslayabilmene bile sasirdim.
Mustafa kemal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar