AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Onu seviyorsan gerçekten hastahaneye yatırırsın yoksa yarın öbürgün boş bir arazide ya da bir bina önünde cesedinin bulunduğu haberi ile yıkılırsın
Rabbim gecinden versin
Bırak gitsin ben 5 vakit namaz kılıyorum ara arada ilahi dinliyorum bilgine asdjjhds
hemen yolver uğraşamazsın yazık etme kendine. emin ol o tür insalarda daha hayır gören olmadı. uzak dur uzak dur uzak dur. ısrarla söylüyorum uzak dur.
Sorunda burdaya uzak duramıyorum
allah yardımcın olsun. ama dinlemez seni :(
Teşekkürler yinede
bir tanidigim bile bile evlendi sonra bosandi yolun basindayken bitir kubar bisey yapmaz ama bonzai içen adam zamnla damardan girer uyusturucuya bulasir
Bonzai bikere içmiş bidahada tövbe etmiş içmeyecem diye
Genelde esrar içiyor
Esrar bir süre sonra hafif gelir bonzai üst seviyo eger biraktiysa bilemem ama emin ol bir süre sonra gercekten birakmadiysa uyusturucuya girer insalah birakmistir. Gozlerinden anlayabilirsin goz altlarindan
Nasıl oluyor gözleri?
Gox altlarinda torbalik olmaz çekmiş olmasi lazim hafif kzarilklik tabi bonzaide oluyomu bilmiyorum ama diger otlarda oluyo icisine göre bu rahatlikla gozlemlenebilir. Ama yoksa sık kulkanmiyodur. Ve uzun sureli kullanimda çok belli olur.
Aslında 2 sorum olacak 1. Si senin çocuğun olsa öyle biri ile evlenmesini istermisin 2. Si ise diyelim ki evlendin öocuğun oldu böyle bir insan nasıl babalık yapabilir geleceği düşün derim.
Istemem tabiki bunun için tedaviye götüreceğim onu
Ne yaparsan yap boş istediğin kadar kendini parçala huylu huyundan vazgeçmez. Bazen istemesende bazı şeyleri kabullenmek zorundasın sonuçta hayat senin. Tavsiyem belki , galiba ile uğraşma. Adam kendini düşünmüyor senmi düşüneceksin. Kısacası mantığını dinle derim
Dinleyemiyorum onu çok seviyorum :(
Bak arkadaşım. En doğrusu sen tek destekçin ailen. Konuş ailenle o çocuktan da ayrıl. Hatta akrabaların varsa git akrabalarına 3 5 ay kal kafanı topla. Sana faydası olmayan aşkıda salla gitsin. Ki buradakilerde aynı şeyi söylüyor. Bu arada kadın olsun erkek olsun biri gelir biri gider. Seninki aşk değil saplantı. Hatta psikololoğa bile git enin ol faydasını görürsün.
Gideceğim zaten bu saatten sonra başka çaresi yok
sen bırakmasan da o seni yakında bırakacak bu gidişle...
Neden?
bonzai yüzünden öteki dünyaya gidince?
Bonzai içmiyor esrar kullanıyor ama
Bonzai Bikere içmiş
Bir şeyin üstüne sinek ilacı sıkıp onu kafa bulmak için içiyorsa bir insan dostum yanlış anlama ama o insandan bir si.. km olmaz yani.
Onun için çabala dicem fakat 4-5 yıl denedim olmadı dedin ve ilerde ne kadar ilerleyeceğini de bilimiyosun sonuçta bir yuva kuracaksın temiz olmalı o kişi gerçekten baba adayı olabilmeli iyi düşün yolun başındayken derim... Allah yardımcın olsun
Amin canım
kubar ot bonzai içen insan o kafayla neler yapıyor bunları düşün sana da zarar verebilir yani bilemezsin...
destek almazsa tedavi olmazsa zor o tarz bağımlılık maddelerini bırakmak.
Tedaviyi kabul etti doktora gideceğiz inşallah durumu okadarda kötü değildir
iyi bari en azından çabalıyor kurtulmak istiyor. iyileşir inş.
Inşallah
aklın varsa bir an önce kurtul şimdi bile birbirinizi idare edemiyosunuz bu konuda ileride aynı evin içinde neler neler çektirir sana Allah korusun şiddet bile olur kendisini bilmediği için
Bence boyle kisilerden uzak durmalisiniz kizlar olarak cok arkadasim var ilerde uyusturucuya para bulmak icin seni bile umursamayacak yapiya gelecek sonu yok bu isin
Saçmalama ya ot beyinli misin sen evlenince ne yapıcan? Bir sene sonra sende alısırsın aile boyu kullanırsınız coluk çocuğa nasıl karısıcan bilmiyorum
Şimdiye kada sigara bile icmedim tek derdim ona bıraktırmak
Sakin sakin hayatinin hatasini yaparsin daha yolun basindasin birak kurtul ileride dul kalacaksin bu kacinilmaz son bana ozelden ulas lutfen onemli
Ulaşamıyorum mesaj atıcaktım olmadı 2xper lazım diyor
Kim oldugunu bilsem ben yazardim sana
Hmm nasıl yapıcam
Burdan bana mesaj atabilirsin :)
Ayrilmazsan sonra cok pesman olursun. hem oylelerinin cocuklari hasta olurmus
Nişanı atmak ve onca seneyi bir anda silmek çok zor bence bırakma derim evlilik sorumluluğu değiştirecektir bu durumu
Inşallah dediğin gibi olur böyle sözlere Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam size..
Biz herşeyi ikimiz hallettik benden önce başlamış buna ailesi sahip bile çıkmıyor ona bu yüzden başladı ona belkide bana beni bırakırsan ozaman eve hiç gitmem diyo onu böyle kabul ettiğim için ailesi beni bile istemedi ama seviyorum onu napiyim okadar iyiki
Ömrünü yakmak çöpe atmak niyetinde misin? Eğer öyleyse devam edebilirsin bence. Karar senin
Sabirli ol ve geleceginiz hakkinda konusurken aşılama yap birakmasi hakkinda. Bagimlisi olunca birakmasi gercekten zor bir durum. Tabi birakmaya yanasmiyosa gelecek dusunme derim.
Nasıl konuşma yapiyim peki sizce
Direk olarak soyleme istemedigini. Belli bir sure ver bu sure icersinde birakmasini iste ya da azaltabildigi kadar azaltmasini. İkiniz arasinda bir secim yapmasi gerektigi aksi taktirde geleceginizin olmadigini vs vs.
Tamam çok teşekkürler
bonzai mi çektin ne yaptın ne demek bırakayım mı diyeceksin ki ya bonzai ya ben!
Bonzai bikere içmiş bidaha tövbe etmiş zaten onun kafası kafa değil dedi
Ama esrar içiyor biliyorum
Sen de başla kafanız güzel olunca dert etmezsiniz..(!) :-S
Benim öyle şeylerde işim olmadı olmazda
Parantez içinde ünlem alaya almak anlamı verir önündeki cümleye..
Hmm
Anladığın için mutlu oldum..
He bak sen nasil diyorsun isim olmadi olmazda sevdigin adam diyememis iste karekter meselesi karakteri bozuk sorumsuz esrarkesten olmazz baci olmaz yarin baska sey icecek emin ol
Yol yakinken don bence yoksa kendine yazik edrsin hayatin mahvolur sevgilin şu an yuruyen cenaze kullandigi maddelere senden daha bagimli
aklinda bulunsun ona gore otur iyice suaun gelecegini..
Yok artık saçmalama ne ayrılması bunun için ilişki bitirilir mi sende başlamalısın eşlik et ona birlikte kafa olun daha mutlu olursunuz ;-)
Bunu demekle suça ortak olmus sayilirsiniz. Bonzai kullaniyorsa kendine ama ya ticaretini yapiyorsa ciddi bir vaka teskil eder. Lutfen sanal ortamda da yazdiklariniza dikkat edin.
Uyarınız için teşekkür ederim fakat dalga geçtiğim gayet ortada diye düşünüyorum @sakin_adammm
Fakat yasalar şaka kaldirmiyo maalesef. Ben uyardim sadece siz kusura bakmayin.
Teşekkür ederim bilmiyordum bunu @sakin_adammm
Dalga gececeksen yorum atma başında olmadığı için rahatsın
Başımda hiç bir zamanda olmaz zaten ben kendimi o duruma düşürecek kadar basit değilim ;-)
Bende öyle derdim büyük konuşma
Büyük konuşmak değil bu sağlıklı bir insanın yapması gereken ;-)
Yol yakınken vazgeç bağımlılığı yüksek maddeler tedavi görmeden bırakılmaz
Ya o tür adamlar hiçbi şekilde mutlu edemiyo kendi zevklerine düşkün aile bagları zayıf insanlar ve mutlu olamazsın tercih senin ama yinede.
Bende mutsuz olmaktan korkuyorum onu kaybetmekte istemiyorum okadar anılarımız var seviyorum onu :( of ya of
Anne olur bu kadından diyorsan evlen... yoksa cevabin Hayır olursa ki oyle olmalı salla
Canım sonuçta bu maddeleri kullanan adam ilerde sana şiddette uygular ve bu maddeleri edinmek için sni çok farklı anlamda kullanabilir bence bitirmelisin geleceğğn için
Sevdiğin insanı zor zamanlarında terk ediyorsun öyle mi? Tedavi diye birşey var.
Tedaviyi kabul etti doktora gideceğiz
Sevdiğin insan seni aldatmadıysa sakın birakma.. Geçmiş olsun..
Çok şükür yok öyle bişey
O zaman? Evet çok kötü bir durum ama insan sevdiginin hep yanında olmalı.. Birlikte atlatabilirsiniz bu süreci..
Inşallah dediğin gibi olur canım
Nerden biliyosunuz ya kafa guzelken esrardan s. visen cok her aldatildigimizi ogrenebiliyirmuyuz ki?
Ne zor zamani bos yapmayin ablacim bak etrafta esini cocugunu annesini olduren teyzesine oz kardesine taciz tecavuz eden bagimlilarla dolu zor zamandan kasit bu degil
Benim erkek arkdasim bicakla saldirdi annesine 4. kattan atti annesini asagi evdeki gazi sonuna kadarda acmis kadin her yeri kirildi belki sakat kaldi bilmiyorum daha neler neler var
Evlenirsen varya berbat bir hayat sni bekliyor.. ve sonunuzu görmek icin fala bakmaya gerek yok. Biri 3 yaşinda biri daha kucagıda iki cocukla bosanmiş olarak babanın evindesin..
Herkez aynı şeyi yazdı ben ayrılamıyorum bırakamıyorum karşı taraf üzülecek diye ama karşıdaki ler beni üzüyor
Görünen köy klavuz istemez derler.. demekki herkes aynı seyi diyorsa dogruluk payı var.. sordun olacakları dedik.. örnekleride var bunların.. kendi düsen aglamaz derlerde ama anası bile aglar insanın iyi düsün.. baya düsün..
Tamam teşekkür ederim
hemen birak hemenn. akilli ol. onun hayati bitmis sen kendini kurtar.
Hepsini hergün icmiyo en çok içtiği ot bonzai bikere içmiş bidahada tövbe etmiş kafası çok kötü onun dedi
İstersen bir tehdit et seni polise şikayet ederim falan diye ihbar ederim seni dersin ya da en iyi ihtimal ayrılırsın çünkü gerçekten kötü bir durum evli olsan daha beter olur bence...
Sen ne diyon yaaa :D polise sikayet etsede birsey olmaz bilmedigin seyi konusma adam torbaci degil icici
Biliyorum bişi olmıcanı ama şöyle ki ilk seferde uyarı alıyo ve bırakması için yardım sağlanıyo eğer devam ederse hapis cezası veriliyo kapiş? ;)
Sebebiniz olmayalımda ot çeken adamdan hayır gelmez, evliykende kafayı bulup size zarar vermiyeceğinizi bilemezsiniz
Haklısın
bence ayrıl kötü yol bu sana da bulaştırır daha bir kaç gün önce bonzai içenlerin ölümü ile haber gördüm baktın çok seviyorsun ayrılamıyorsun ona bu huyundan vazgeçtir seni seviyorsa zaten bu huyundan veageçecektir
Ayrıl ama en başta ailelere bildirme. İşe yararsa ne ala, yok yaramazsa yol ver gitsin. Hayat bu oyuna gelmez.
Hayatini karartmak istemiyorsan hergun tekme tokat yemek istemiyorsan uzakdur deerim sana ama son karar senin gunahi almam kimsenin
Öyle kabul etme onlar o maddeleri icince kendilerini bilmiyorlar cok tehlikeli yani cevremde boyle evlilik yapanlar var onlardan gordugum bu sakın hata yapma.
Senin ne işin olur öyle biriyle. Evlenip baba olabilecek bir insan mı sence o.
Tabikii ayrılmalısın onun sonu yok yarın birgün senide o bataklığa çeker dikkat et
iğrenç bir hapla sevgili olur mu ya birak gitsin kendinden pislikten kurtul
O parasız kalınca bir gün seni bile pazarlamaya çalışır o boku almak için
herkesin kendi tercihi tabiiki ama geleceğini düşünüyorsan ayrılmaya bak
tedavi görmesi için ikna etmelisin hoş değil nişanlın gözünün önünde eriyip gidiyo :/
Olacak inşallah
Nerde serseri var bunlar o mallarla beraber bide 4.5 senesini geçirmezlrr mi
Insan seviyor işte napacaksın
tamam senin sevgine bisey dedigimz yokda ne bilim baska adam mi kalmadi en basindan beri bile bile bilipde onu oyle kabul edip seviyosan diyecek lafim yok daha
Kendini seviyosun sesini seviyosun kalbini seviyosun bunlar aklına bile gelmiyo beraber ağlıyorsun beraber gülüyosun her attığın adımda o oluyor her sokakta anıların oluyor ikimizde cok seviyoruz birbirimizi hala derdim bu esrar esrar hariç herşey çok güzel onunla :(
Tekmeyi vurmak istemiyorum bianda zaten ailesi yüzünden böyle olmuş sahip cikmadiklari icin
Cok olgun ve guzel dusunuyosun kardesim ins hakkinda hayrlisi olsn uzuldum bende cok inan bu duruma tez zamanda daha iyi olursunuz ins sevenler ayrılmasin sevgilinde düZelir ins
Amin inşallah okadar çok kişi yazdıki rabbim beni duymazsa sizleri duyar inşallah hepinizden allah razı olsun herkez yardımcı olmaya çalışıyo herkezin gönlüne göre verir allahım inşallah
Amin kardesim ins ne zman istersen yaz konusalim dertleselim yardımcı oluruz tabiiki bugun sana yarin bize kimse 4/4luk kusursuz degil elimden ne geliyosa kendi adima yaparim icin rahat olsun ins
Çok sağol sende aynı şekilde
Gizlisin kardesim
Burdan yazabilirsin arkadaşım :)
Nerde yaşıyorsunuz nasıl bu tipleri buluyorsunuz anlayamıyorum
Hayat işte
O zaman bir an önce temizliğe başla kurtul bunlardan
Sizin için kolay belki ama kolay olmuyor işte
Ben 2 yıldır evlenmeyı dusunuyorum cemremde o kadar kız varken onlarcasından vazgectım en ıyıdı olsun dıye ben belkı cok detaya takıldım ama siz resmen ateşe atlıyorsunuz.
Sevdiysen ayrılmanın kolay olmadığını bilirsin bir sözüm yok hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz allah razı olsun
Şimdi bir kere üzülürsün dönüşü olmayan yola girdiğinde hergün sana kalmış
Ama esrar içiyor biliyorum
Anladım
umarım doğru olanı yaparsın
Ayrilmalisin bence Allah ona yardim etsin senin soylemenle birakmaz birakamaz profosyonel destek almali
Ve hala nişanlısin ve hala ayrilmalimiyim diye soruyorsun durman hata arkadaşım
Bir gün tribe girer senide keser haberin olsun ayrılsanda ihbar et yakınlarına kime gerekiyorsa
Hic ugradmadan ayrilmani tavsye ederim. Bu sekilde mutlu olmanin imkani yok
yol yakin iken birak. ot ile kubar kabul edilebilir belki ama kimyasal da kullaniyorsa sonu yok
sana şunu söyliyim o sana ne kadar evlenınce bırakıcam falan fılan desede.. hiçbir zaman bırakmıycak bunu kafana sok..
Bırakır inşallah ya :(
sen kandır kendını
Dogru soze ne denir Gizli Kullanici ;)
Hey baksana sen la közü bildin avuçluycn yani evlenirsen
Off :((
Durum bu kardeş
en başta niye çıktınız?
sen de içiyodun belkide hoşuna gidiyodu
şimdi uğraş dur
B icmiyorum tabiki
ne işin var kızım o tiplerle?
Sevdik işte :(
manyakmısın sen arkana bile bakma yoksa 3ncü sayfa haberi olursun yakında
Birlikte oldunuzmu olmadıysan bırak gitsin zaten gidici belli.
Gidici ne demek ya?
Öbür tarafın yolcusu yani ölür Allah korusun demek birlikte oldunuz mu
Allah korusun evet olduk nıkahımızda oldu
Vazgeçirmeye çalış esrarı gectim bonzai içmesin
Bonzai bikere içmiş bidaha tövbe ettim icmem dedi onun kafası kafa değil onu icenler salak dedi
benim sevgilimde malesef esrar içiyor ama ben çok uğraştım ama bırakmasını sağladım şimdi sigarayı bile az içiyor otur konuş onunla
ilerde düzenli huzurlu ve mutlu yuva istiyosan terk et bence
Eğer doğrulmuyorsa, doğru olmuyor yanlışlara dalmaya devam ediyorsa bence ayrıl
yol yakınken koşş :Dkaç kurtul :D
Ayrıl hemen basına bela alırsın ılerde
O üzülecek diye ayrılamıyorum çok iyi niyetliyim benim düşüncem ondada olsa keşke
Seni kaybetmeyi göze almış o seven insan sorumlulugunu bilir o maddeyi bırakır, yarın evlenseniz sorunlar cıkar iyi düsün
Peki :( Teşekkürler
Bırakması cok zor. allah yardım etsin.
Ailen anca cozebilir bu durumu gercegi soyle
çocuklarını da torbacı yapar artık...
Torbacı değil icici o ne alaka ya
Şimdi otur ve kendine şu soruyu sor...
Böyle bir adamla bir ömür geçer mi?
Cevap sende gizli...
Onu bırakırsa geçer
Ayrıl yoksa herşey cok daha kötü olur
Of :(
Siz gelmissiniz buraya istiyorsunuz millet desinki aman birakma seviyosunuz ya istediginizi duymak istiyorsunuz ama yok oyle birsey