Nişanlım kubar ot bonzau hap içiyo 4.5 senedir beraberiz ve bir türlü bıraktıramadım eğer onunla o konu hakkında konuşursam ve ona anlayışlı olursam nezamanlar içtiğini söylüyor çok iyi oluyoruz ama eğer karşı çıkarsam bırak felan dersem yalan söylüyor ve benden gizli içiyor ne yapmam lazım sizce onu öyle kabulmu edeyim mutlu olmak için bilmiyorum kafam karışık ailem bu durumu bilmiyor bilirlerse çok kötü olur
Cevabın nedir?
Ben sana anlatayım. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim arkadaşları yüzünden herşeyi kullanıyordu. Olabilir belki sorunları var çaresiz kalıyor bir sebepten kendini içinde buluyor o ortamın. Elinde olmadan devam ediyor. Üstüne gelen oldukça daha beter oluyor. Dikkatimi çekti baktım sinirlendikçe daha çok kullanıyor hatta mutluyken aramıyor. Bende bırakıp gitmek yerine onu daha çok mutlu etmeyi seçtim. Kendime güvendim ve bıraktıracağıma inandım. Bunun yüzünden sevdiğim insanı kaybedemezdim. Çünkü onun düzeleceğine inanması gerekiyordu bende destek oldum iradesine güvenmesini sağladım hep yanında olduğumu gösterdim naparsa yapsın elini tuttum. Ona gösterdiğim değeri farkettikçe kendine geldi, bana namusu üzerine yemin etti senin için bırakacağım dedi ve başardı. Güvenimi boşa çıkarmadı ve şu an Rabbim bozmasın çok mutluyuz.
24 Yorumla
Soran+1 yılInşallah darısı bana benimkide senin yaninda aramıyorum diyor arkadaşlarlayken aklıma geliyor diyor
- 1 yıl
Guzelim seni uzmek istemem ama bagimli ise bu surekli relaps (kaymalarla) omur boyu devam eden kronik beyin hastaligi eninde sonunda yine icecektir 10 yil. sonra da olsa ben demiyorum. tip diyor bilim. diyor hele senin icin birakacagim lafi anlik gazdir senin anlayisina karsi jest. yapiyor
En İyi Cevaplar
Bak sakin diyorum. Sevsen ugruna olsende bitir. Sana sunu anlatiim..
Ablam 7 yil beraber oldu Eniştem le. enistemde hersey var bu saydiklrinin aynisindann ve hergun içiyor. ablam kabul etti sevyrm ölürüm onsuz dedi evlendi. şu an 3 yasnda kizlari var bakamiyolar para yetistiremiyo ablam calisiyo ev kirasi verecek faturalari ödeyecek odeyemiyor Eniştem elinden aliyor. Yegenm bizde kalmak zorunda çünkü evlerinde yemek yok. bir annenin cocugndan ayri kalmasi ne demek bir düşün. Sakin ola yapma bitir güzelim..32 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılIleride evlendiginizi var sayalim hadi durumlar iyi bu insan icmeye devam ediyor sonrasinda krizi tutan insan cocuklarinin yaninda bu durum olsa hadi bunu da gectim ailen bu surumu ogrense senden soguyacaklar gizledigin icin ve bu gibi bir insanla evlendigin icin sonra cevren bilecek onay vermeyecek ve hep arkandan konuşurlar sonra sen bu adami ne kadar cekeceksin yarin bir gun krize dayali siddete yonelirse yani aen seviyorum diyorsun ama duygularinin esiri olma daha detayli dusun sen bilerek hayatini karartiyorsun bunu yapma cok canin yanar heleki bu insan krizden sonra belli sure kullanamadigi o zehir yuzunden vefat etse hayir arkadasim bunu bile bile yapma ALLAHA dua et hayirlisini dile ve gerekeni yap ailenden aslada bir sey saklama hakkinda insallah hayirlisi olsun
20 Yorumla
Diğer konusunda 770 cevap paylaştı. O sizi bırakıp madde bağımlığını seçmiş zaten.
Temizlenene kadar da görüşmeyin.
Böyle yaparak belki de "nasıl olsa yanımda" güvenini veriyorsunuz o da devam ediyor.
Uzman yardımı almaya gidin beraber. Almazsa temizlenene kadar görüşmeyin.
ilgi anlayış kendini anlayan birini istiyor yanında ama bunu yalnızca yaptığı hataya rağmen kendisini kabul eden birisi olması için istiyor. Demek ki sizin o ilginize muhtaç gibi görünüyor anlattıklarınızdan.
BU şekilde bir ceza cayrdırıcı olabilir ama önce yanında olup uzman yardımı alması konusunda telkin edin. Baskı kurmayın. Telkinle baskı farklı şeyler.37 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyim peki ister istemez çileden çıkıyorum bağzen bu konuyu konuşurken
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılSoru değil az çok anlıyorum :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
106Cevap
+1 yılkizim sen delirdinmi bile bile insan kotu bir kisiyle evlenmeyi secer mi akil var mantik var. allah bizi ne emretmis dinine inacli evine bakicak parasi olan ve kotu aliskanliklari birisi olmayani secmemiz emredilmis aklimizin yettigi kadarinca ama ha sonradan kotu cikar o baska ama evlilige adim aticagin erkek bagimli ve sen bu kotulugu bile bile onla nisanlanmissin bunun sevgi olduguna inanmiyorum. cok gec olmadan don derim yarin obur gun elin oglu icin hem ahiretini hem dunyani maf etme cunki eger bu evliligi yaparsan basta neyse sonuda o olur. allah yardimcin olsun.
31 Yorumla
Soran+1 yılAmiiiiin inşallah
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsana acıkca cevap vereyım
benım de bunları kullanan tanıdıklarım ve hatta sevgılılerım de oldu
bı tanesı benım ıcın bıraktı
dıgerlerı zaten ya sık kullanmayan ya da artık işim olmaz dıyenlerdendı
bı tanesı de kendını kontrol edebılıyordu yanı bagımlılık derecesı yoktu
her neyse cevap vereyım
eger duzenlı guzel bı yuva ıstıyorsan ya o bu tarz maddelerı kullanmayı bıraksın ya da sen onu bırak
eger senden ayrılmak ıstemıyorsa bırakır zaten
eger madde kullanmayı bırakmazsa sneın ııcn bıle yarın bı gun tum parayı bunlara verırı
bulamasa a her seyı yapar
cocgunuz falan da olursa her sey daha da boka sarar
valla perişan olursun ben sana bu kadarını söylım
sorun varsa sorabılrsın15 Yorumla
Soran+1 yılEsrar kullanıyor sadece diğerlerini bikere Bikere kullanmış
- +1 yıl
esrar bedeva yetısmıyor kanks
sen yıne de ıyı dusun
ben dıcemı dedım
bak ben bu tarz seylerın ıcınde buyudum l*n benım en yakın arkadasımın abısı ıcıyor
yolda yuruken onume esrar dusuyor
adam krıze gırıyor gozumun onunde polısler olduug halde adama verıolar otunu :D
tecrubem var bu konularda
sen yıne de ıyı dusun bak
Soran+1 yılHap ve Kubar nedir biliyomusun
- +1 yıl
yess ama bunu bılmenın konuyla alakası nedır?
Soran+1 yılOnları kullaniyomus sordum
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken bir söz veriliyor biliyor musun? Eğer gerçekten seviyorsan bu söz hep geçerli. Onu bu durumda bırakırsan özür dilerim kalleslik yapmış olursun benimde erkek arkadaşım kullanıyordu evet engel olamadığını düşünüyorsun ama ona yapma etme demek yerine oturup geleceğimize için konuşun sen yapma etme diyerek kimseyi hicnirseyden vazgeciremezsin ilişkinize geleceğinize en başta sana ve kendine zarar verdiğini ona anlat üzgün olduğunu belli et. Benim erkek arkadaşın kimyasal dan vazgeçti zorda olsa oldu sende yapabilirsin ama önemli olan doğru yaklaşmayı bilmek ayrilirsan yazık edersin ki kendine zarar bile verebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılO sadece esrar kullanıyor tedaviye gideceğiz ama diyorki doktor zaten ihtiyaçı olmadığını söyler diyor
- +1 yıl
Bonzai bildiğim kadarıyla kenevir yaprakların kimyasala emdirilmesi ile yapılıyor ve tehlikeli yine de sırf kimyasal kadar tehlikeli olabilir mi bilmiyorum esrardan bir halt olmaz ama esrar bir süre sonra az gelir farklı arayışlara girerse o zaman sorun esrarı kendisi birakabilir. Dediğim gibi ona yardımcı ol burdaki insan kiligindan çıkmış olanlara bakma sen sırtını don ailesi sırtını dönsün bir köşede genetik gitsin bu müdür yani
Soran+1 yılÇok sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Lütfen başkasının düşünmeden yaptığı yorumlara bakarak ona bir tekmeyide sen vurma
Soran+1 yılTamam güzelim çok sağol :)
- 1 yıl
Bacim bunlara bulasirken bizemi sordular ailesine. mi sordular. herkes z. ctigi boku kendi temizleyecek temizlemeli anliyomusunuz bugun madde kullanmanin olum riski tasidigini cocuk bilir hayatini bu kadar. dusunen. kisi niye bile bile basliyor buna? ya kizi oldururse kiz geberip giderse ya uyanin ya amatem degilsiniz yapacaginiz hicbirsey yok ne saniyosunuz kendinizi rehabilitasyon merkezimi destekle yardimla manityla kariyla askla madde birakilmaz!!! caninizdan olursunuz ya turkce anlamiyormusunuz butun kadin cinayetlerinin altinda. kimyasal madde var polyannacilik. oynamayin birakmiyolar birakamiyorlar !!!
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile kurmak için yanlış bir limandasın.
Emin ol kimse kimse için değişmeyecektir.
Pembe aylar geçtikten sonra, zifiri karanlığa gömülmek ve belki de kucağında bir bebekle kala kalmak istemiyorsan, yol yakından dön.
Aksi taktirde geri dönüşün olmayacak.34 Yorumla
Soran+1 yılÇok aynı evde kaldık beraber ama öyle bişey olmadıki
Cevap sahibi+1 yılGüzelim aynı evde kalmakla evlenmek aynı şeyler değildir.
Cevap sahibi+1 yılGeri kalan ömrünün tamamını bu limanda geçirip geçiremeyeceğini bir düşün. Bundan 6 yıl sonrasını, 19 yıl sonrasını düşün.
Gönül rahatlığı ile yaşamını bu kişinin ellerine bırakabiliyor musun?
Soran+1 yılAnladım peki teşekkür ederim
Değerli kardeşim öncelikle nişanlına Allah acil şifalar versin. Uyuşturucu denilen illet gerçekten çok kötü bir alışkanlık. Ve bunu kullanan insanlar uyuşturucu alacak paraları kalmadığında her şeyi ama her şeyi yapabiliyorlar. Bırakması için biraz daha uğraş. Eğer yine başaramazsan ve yine uyuşturucuyu sana tercih ederse ayrılmanı tavsiye ederim. Çünkü bile bile kendini ateşe atma. Yazık etme kendine. Dedim ya böyle insanlar para bulamadıklarında her türlü şeyi yapıyorlar diye. Allah yar ve yardımcınız olsun...
10 Yorumlaherkez kolayı secer sen zoru secmişsin bıde kadere baglamışssın helal sana biz kullanmayanlarıda bılıyoruz yasıyoruz yanı bacım sen zoru sectın kolay olan kolay ınsanlar ıcın tabıkı de nusıbetten kurtulmakda var yolun basında ama emın ol gelen gıdenı aratıcak yanı uzun lafın kısası taktır edılecek ınsansın sana ıyı bakabılecegıne senı muhtac etmıyecekse senden baskasına bakmıacaksa adam sa kı adam zor bır meslek o dıploma dogustan verılıyor yavsaklıkda genetık ama normal ınsanda fazlasıyla mastır yapanları kısınlıkle var KOLAY OLAN GİTMEN... kalmaan zorluk mucadele biraz zor olucak belkı oda senın ımtahanındır ıkna et hastaneye gıtsın unutma KADINLAR IKNA ETMEK İÇİN YARATILMIŞ.. bır hayat kurtar bu saateten sonra ne tarıh kıtabında adın gecıcek nede heykelın dıkılecek buda senın basarın olur yalnızca ıkınızın bılebılecegı.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar güzel yazmışsınki gerçekten ben 4-5senedir herşeyi bilmeme rağmen vazgecemedim illaki benimde hatalarım oldu ama biz 4-5senedir okadar zorluklar atlattikki rabbime çok şükür bundan baska kötü bir huyu yok bir dediğimi iki etmez çok seviyor beni benim yanimdayken onu bile düşünmüyor bağımlısı olsam böyle durabilirmiyim içmeden diyor bende inanıyorum bağımlı olmadığına bonzai içmiş bikere bidahada tövbe ettim dedi o içen salak dedi ne biliyim düğün yaklaşınca soruyu buraya sormak istedim zaten kimseyle paylaşamıyorum
- 1 yıl
Canimi zor. kurtardim. bir kac. kez. bu bagimli insanlardan ne. imtihani bacim. dinleme. adami olmek istemiyosan satilmak istemiyosan sende ayni batakliga dusmek istemiyorsan uzak dur kahraman olmaya calisma aileni dusun ya ailene bile kafayi takar. gelir oldurur cocuga bebge tecvuz ediyor bunlar askim. kocam mi diyecen bunlari yapanlara git. bir git
Onunla evlenirsen Mutlu Olamazsın Evinin Rızkını Senin Hakkını Hep O İllete Verir, Ayrıca Onun Çevresinin Pislik Olduğunuda Var Sayarsak Sen Aşırı Rahatsız Olursun, Bir Yolunu Bul ve Ayrılmaya Bak, Ömür Boyu Üzüleceğine Tek Seferde Üzül Bitsin Benim Düşüncem Bu.
60 YorumlaHanfendi siz sıkıntınızı derdinizi sadece ALLAHa arz edin.. ALLAHı tan yardım isteyin... sabredin.. hükmü ALLAH versin... ALLAHın her işinde kesinlikle bir hayır vardır.. ALLAHa göre herşey çok ama çok kolaydır.. siz siz olun sakın yaratılmışların sıkıntınızı derdinizi gidereceğini düşünmeyin.. zaten ALLAH ın izni olmadan hiçbişey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkürler
- +1 yıl
Bazı kişilerin imtihanları bazı kişilere göre daha çetindir.. çetin olmasından dolayı mükafatıda bir o kadar fazladır.. ALLAH dilerse hem dünyada hemde ahirette çok verir.. bu çetin imtihanı kazandığınız için.. çetin imtihanları kazanmanın tek yoluda ALLAH gönül içtenliğiyle yalvarmaktır..
+1 yılBiraz daha devam edersen senide alirtirir hele evlenirseniz dusunemiyorum bile boyle biriyle nasil evleniceksin nasil cocuk yapicaksin eve gelmez bile akli yerinde olmadiginda neler yapar dusunsene aklini kullan ve ondan uzakla ayrilikla cezalandirabilirsin onu
211 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsak daha kötü olur eve hiç gelmem sensin beni onlardan uzak tutam diyo napıcam bilmiyorum ailemin hiç Bişey den haberi yok
- +1 yıl
Eminim ailende ogrenirse asla izin vermez seni bu kadar cok seviyosa biraksin tamamen onun icin kolay olmiycak ama tedavi falan gorsun sakin biraktirmadan evlenme onunla hayatini yakarsin ne kadar sevsende boyle biseyi hak etmiyosun
Soran+1 yılYarın konuşacam açıkça bırakmaya niyeti yoksa bitsin bu is ailemize kedi anlatsın yüzü varsa
- +1 yıl
Gec kalmadan konus insallah hayirlisi olur sizin icin
Soran+1 yılInşallah her gece dua ediyorum eğer evlendiğimde mutsuz olacaksam allahım bizi ayırsın bişekilde
- +1 yıl
Mantikli dusunursen mutsuz olucagini bilirsin bu islerin sonu ne zaman mutlulukla bittiki aksam eve gelicekmi nasil gelicek diye hergun dusunuceksin
Soran+1 yılOkadar haklı konuşuyorsun ki ne diyeceğimi bilmiyorum valla
- +1 yıl
Kendine bu kotulugu yapma bence yani ayriliktan baska bir care gorunmuyor onun bu yoldan cikicagi yok sende farkindasin mecbursun ayrilmaya ileride daha iyi anlarsin belkide iyiki ayrilmisim dersin
Soran+1 yılTedavide işe yaramazsa bitti bu iş zaten
- 1 yıl
Bagimlilarin klasik ajitasyon laflari yeme. bunlari bacim ajitasyon bunlarin meslegi olmus acindirmak yalvarmak tovbe yeminler. bak sana birsey diyim benimki madde hic icmedigine hayatinda kucuk bebesinin anasinin olusu. ne yemin ettiydi ama iciyodu hemde metti. yara dolu eski fotolarini bulmustum. bagimlilik uzmaniym zaten
- 1 yıl
O onun sorunu bagimlilar. ajitasyon yapar manipüle. eder bencildirler narsisisttirler maddenin dogasi budur cunki!
işin zor. bırakmak isteyen şimdiye kadar bırakırdı. evlendikten sonra yanlış anlama ama kaba kuvvete de başvurabilir. bağımlı birisinin çocuğuna babalık yapmasını ister misin? bu soruya cevabın evetse evlen; hayırsa ayrıl... nesil yetiştireceksin. eşini iyi seçmelisin. en azından blörf yap ayrılıyorum de bırakana kadar görüşme. bırakırsa tekrar başlarsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılEsrar içiyor odamı kötü diğerlerini bikere içmiş tövbe etmiş sonrasında
+1 yılbenimkilerde bilmiyordu ve biz çok şeyler yaşadık bu süreçte kendini ortaya koy böyle giderse ayrılacağını söyle seni gerçekten çok iyi anlayabiliyorum canım gelecek kaygın var ama gerçekten isterse bırakabilir sen destek olmaya bak ama hemen olcak bişey değil bunuda bilmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ben hep onun yanında oldum inşallah bunu atlatırız
- 1 yıl
Sen canım? ilerde. yine icecek birakilmiyor bunlar. git dr lara sor ara veriliyor sadece kayma nedir relaps nedir
+1 yılAllahın gevşeklrri bilgisizleri yazmış yine rest çek bırak bela alma diye ulan gundi sen hayatında kullandınmı hiç acaba ne belasından bahsediyorsun ağzıyla içenin kimseye bir zararı olmaz öyle ha deyincede bırakılamaz tedavi şart kimi keyif için ağzıyla içer kimseye zararı olmaz kimi g*tüyle içer bela olur seninki ağız ile keyif için içenlerdense seviyorsanız birbirinizi konuş zaten bırakmaya çalışır emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tek böyle yazan sen oldun herkez ayrıl yazdı ama onlarda benim iyiliğim için diyor biliyorum bunların hepsini hergün içiyor zaten genelde içtiği esrar onun bonzai bikere içmiş tövbe etmiş bidaha içmem diye
- +1 yıl
Agzinla bir bonzai icte seni görelim tebrik edelim seni
- +1 yıl
Ben herşeyi kullandım abicim rahat ol sen allaha şükür bıraktım tedavi ile şırıngayla aldığımı bile hatırlıyorum esrarın gram ters bir etkisi yok onun garantisini vereyim sana kafası var diyen yalan söylemiştir tamamen rahatlatır gevşetir adamı ama kalkıp sana zarar veremez zarar verdirecek maddeler bali bongtan jame ve extacy gibi şeylerdir konuş sen baktın bırakamıyor tedaviyi kabul etmiyor bitirirsin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılBen buna benzer bir olayı olan adamın evliliğini görmüştüm. Kız onu herşeyden vazgeçirtirim umuduyla evlenmişti çünkü çok seviyordu. evlendiler, bir çocukları oldu ama maalesef şu an kız tamamen bırakıp gitti. Artık geri dönmeyi de düşünmüyor. kısacası bitti. gerisini sen düşün...
20 Yorumla
+1 yılTedaviyi kabul ettiyse hic durma m unitma ki bir tür bagimliliklar her an tekrarlayabilir. Cok zor bir larar iyi düsün derim. Unutmaki bu tür seylere alisnlar git gide hafif kaliyor hissine kapilarak daha sert maddeere daha yüksek dozlara uzaniyor. Unutma ki nisanlisin demekki evlenmek istiyorsun. Yarin birgün evladin olunca onun günden güne eridigini görmek mi istiyorsun? Sence iyi bir baba olabilirmi bu durumda? Ya evladin da babayi örnek alirsa?
30 YorumlaÖyle insanlardan uzak durucaksın. Onu bunalt ve kötü davran o seni bıraksın. Allah korusun manyak oluyor bunlar. En kısa zamanda kurtul. Nişan ve flört döneminde idare edilebilen bir çok şey evlenince çekilmez olur. Ve insanların değişmesi çok çok zordur. Bu kadar önemli bir konu riske edilmez. Kurtul ondan
22 Yorumla- 1 yıl
Degisiyolar evet hele kiz bir hamile kalsin ya da evlensin ya da is bir sure sonra cicim aylari bitsin birakmadigi gibi onunde icer esinide bagimli eder birakmasin diye neler gorduk biz esinin kahvesine atani esini g. rup iliskilerine davet edeni arkdaslariyla tecavuz edeni ooohhooo
- 1 yıl
Koskoca adam hemde ogretmen osruyor bildiginiz afedersiniz guluyor cocuk gibiler tutamiyolar zaten kafa yerinde degil salonun ortasina z. carlar tuvalet sanip elinizde camasir suyu gezen bizim kadinlar katlanacakmisiniz?
Alkolik bir babanin kizi olarak soyluyorum asla birakmayacak. Gun gectikce daha kotu olacak ve ilerde evlenince sana neler yasatabilecegini tahmin bile edemezsin. Bırakır falan diye dusunme ugraslarinin hepsi bosa cikacak. Lutfen ayril. Lutfen. Bagimli, hasta bir babasi olmasin cocuklarinin... ilerde cok cok pisman olacaksin emin ol.
20 Yorumla
+1 yılTatlim elinden tut tedavi olacagi bir merkeze gotur ne olursa olsun bir kizin basaramayacagi birsey yoktur.. ona birakmasina tedavisinde yardimci ol
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam inşallah kabul etti zaten ama benim tedavilik bir durumum yok diyor doktorda söyler diyor
- +1 yıl
Duruma bakmaz sen gotr kimsenin durumu yok o halde olanlarn yardimci olurlar gec kalma gotur
- 1 yıl
Gitmiyolar ya zorla yapsam ben yapardim bagimlilik uzmani oldugum halde yapmiyolar bacim kizlarin yapamayacagi sey yokmus suraya geldim bu konusmalar dusunceler aklinizi basiniza bir toplayin bagimlilik uzmanlari basedemiyor biraktiramiyor
Helal olsun bu kadar şeye rağmen yanında olmuşsun. Ama artık yolunu çiz niyeti olsaydı şimdi bırakırdı kendine yazık etme, böyle bir ilişkininde sonu olmaz.
50 YorumlaEğer değer veriyorsan, tedavi için zorlarsın. Kabul etsende etmesende hatalı olursun. Sen değer veriyorsan, tedavi için ikna edersin, o sana değer veriyorsa seni üzmemek için kendini zorlar ve kabul edip tedavi olur.
Bir İnsanlık görevimiz olur. Kolay gelsin.00 Yorumlayaptigina pisman olmus olsa ayrilma derdim ama brak dediginde gizli gizli yapiyosa ve sana yalan soyluyosa bunun ileririsi yok bunlardan zevk almadiginda baska kimyasallar denicektir ve sonu iyice kotu olucaktir snaada zarr vermye baslar ilerde brakmasini saglamaya caglis olmuyosa sen oonu brak hayatini mahfetme bosuna.
30 Yorumla
+1 yılTedavi olmasını sağla. Ya da ayrıl. Ayrılık zor. Seviyosun belli. O yüzden tedaviye ikna etmelisin
18 Yorumla
Soran+1 yılTedaviyi kabul etti inşallah tedavi olduktan sonra tekrar başlamaz
- +1 yıl
Mutlu olmak çok önemli canım. Sevdiğin adamı bu pisliğe iten ne? Bunu bulup ortadan kaldırmalı ve bir daha ona yönelmesini önlemek için herşeyi yapmalısın. genelde moral bozukluğu dünyayı boşvermişlik falan yöneltir. Bilemiyorum tanımıyorum bir bilgim yok o yüzden pek bişey diyemicem. Ama tedavi sürecinde ve sonrasında onun yanında olmalısın. Eminim ki en çok sana ihtiyacı vardır
Soran+1 yılCanim benim biz herşeyi ikimiz hallettik benden önce başlamış buna ailesi sahip bile çıkmıyor ona bu yüzden başladı ona belkide bana beni bırakırsan ozaman eve hiç gitmem diyo arkadas cevresi yüzünden başlamış senin yanındayken aklıma bile gelmiyor diyor böyle kabul ettiğim için ailesi beni bile istemedi ama seviyorum onu napiyim okadar iyiki 4-5 senedir beraber güldük ağladık heryerde anılarımız var onunla
Soran+1 yılNormal de böyle siteyede girmem bu durumu kimseye anlatamıyorum oyüzden burdakilerin samimiyetine güvenerek yazma gereğinde bulundum
- +1 yıl
Kıyamam ben sana canım ya. Benimde buna benzer bişeyler geldi başıma ama şükürler olsun ki çok çok başındayken tanışmıştık ve 2yıldır hiç kullanmadı. Biz başardık. Sizde başarıcaksınız. Bak o kendisi söylemiş senin yanında aklına bile gelmediğini. Allahın izniyle sen bir ömür boyu onu yanında olucaksın ve oda bir daha hiç bulaşmıcak tedavinin güzel sonuçlanması umuduyla :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel desteğin için gittiğimizde doktor gerek yok diyecek diyor Okadar kötü durumda değilim diyor
Soran+1 yılAmiiiiimm canım inşallah ya
- 1 yıl
Hayir yok en cok ve sadece maddeye ihtiyaclari var hepde oyle olacak degismeyecek benim nisanlim tercihini o yonde yapti gitti ne kadar seversen sev istersen ol seni birakir herseyi birakir ailesini cocugunu birakir onu birakmaz bitti cunku artik zevk aldigi baska bir sey yok beynin dopamin uretmiyor beyin disardan aldigi ile yasiyor guluyor yiyor iciyor yoksa yok o kisi artik dunyada bir olu!!
+1 yılbonzai kullanan bir babayimi laik görüyorsun çocuklarına, böyle bir baba figürü ornek alarak mı büyümelerini istiyorsun. kendinden cokk once bunu düşün "ciddi ciddi". bonzai demek her an ölüm teklikesi temek. ya catidan atlayarak ya da kalp spazmindan sen sec hangisj daha az yıkar sevenlerini !!! bence ayrılmak en mantiklisi ama hayat senij
22 Yorumla
Soran+1 yılIstemem tabiki
- +1 yıl
yapman gereken belli o halde
Bence böyle takılan evlilik düşünmemeli. Kendini seven içmez onları. Bende ot içiyorum. Bonzai falan yok ama. Bu hayata ancak böyle katlanılıyor. Hiçbir kadın içinde vazgeçmem. Kimsenin kızını üzmeye hakkım yok. Nişanlına da söyle bıraksın peşini kendini kandırmasın. Bağımlı olanlar bağımlılıklarına aşıktır hayatındaki kadına değil.
31 Yorumla- 1 yıl
Bu hayata boyle katlaniliyor disindaki yorumlari begendim dobra olmus!
bırak diyen adamların aklına koyayım emin ol nişanlın bunlardan daha zeki
seni severse herşeyi bırakır senin elinde yani
ya da dozu düşürttür bonz komple bıraksın ama kısıtlar gibi olma asla daha fazla teşvik etme sadece iyi birşey olmadığını söyle göster01 Yorumla- 1 yıl
Sen git bir met bagimlisi kizla evlen birader o zaman dozu dusurmeyi onlar bilmiyormu? kiz mi solicek kizlar madde bagimliligi uzmani mi oldu erkeklere birde simdi ne ala memlket birde bu sorumluluk cikti basimiza ne munasebet ya?
Bonzai iciyorsa aninda ayril kardesim hatta polise falan haber ver yoksa birgun ölür o arkadas ailene sigin he kubar ot kabul edilebilir ama hap ve bonzainin sonu kotu merak ettigin bisiler varsa sorabilirsin
313 Yorumla
Soran+1 yılBonzai bikere içmiş bidaha tövbe ettim dedi esrar nasıl bir etki yaparki hiç bir fikrim yok
- +1 yıl
Valla bonzai adami olduruyor sen karar ver ama esrarda pek bir problem. olacagini dusunmuyorum cunku esrar insana sakinlik verir istem disi birsey yaptirmaz dusuncelere daldirir ve hala bazi ulkelerde ruhsal sorunlari olan insanlara ilac olarak verildig8ni biliyorum pek korkacak birsey yok eger uyusturucuya esir olmussa bitmistir uyusturucuyu esir. edebildiyse sorun yoktur
Soran+1 yılKubar nedir peki
Soran+1 yılHap nedir
- +1 yıl
Kubarda bir nevi esrar ondada sikinti olmaz ama hap kotu bisey bunye zamanla bagisiklik kazaniyor ve 1 hapken 2 ye 2 yken 3 e 4 e 5 e 6 ya hatta 10a cikabiliyor bunlarda insanin karacigerini mahvediyor maddiyatta var tabi ve bagimlilik yapiyor icinde kimyasal madde bulunan uyaricilar bagimlilik yapar esrar ottur dogada kendi kendine yetisir
Soran+1 yılÇokmu para gider bunlara? Bilmediğim için soruyorum kusura bakma
Soran+1 yılYani çok para çünkü dediki biz icince en az 4-5 kişi iciyoruz esrarı herkez para koyuyormuş ortaya
Soran+1 yılYardımın için allah razı olsun
- 1 yıl
Esrarin serti baska bir cesidi
- 1 yıl
Her bunyeye gore degisir yillarca dayak yedi arkdas. esrarkes kocasindan !! Aysenin kocasida esrarkesmis !! diye aleme maskara olmak istiyorsalar evlensinler esrar. icti birsey yapmaz diye bir garanti olabilirmi ya kipkirmizi gozler. kafa donmus ne yapacagi bellimi? alkol de ayni
+1 yılSevgiline ya tedavi ol bırak ya da beni unut de ;) Eğer gerçekten seviyorsa senin için tedavi olmayı kabul eder. O süreçte sen de yanında olursun. Yok etmezse ayrılman senin için çok ama çok hayırlı olacaktır.
17 Yorumla
Soran+1 yılTedaviyi kabul etti
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun bu süreçte sana da çok iş düşüyor. Hep yanında olduğunu hissettirmelisin ;) Eğer bu süreçte sen ona bir yamuk yaparsan o çocuğu bir daha kimse toplayamaz.
Soran+1 yılBen herzaman onun yanındayım rabbim ayırmadıkca ayrılmam inşallah yapsam önceden yapardım tek karşıma o çıkmadı hiç zaman başkasına değişmedim onu böyle bişeyi yaşatmasın allahım
- +1 yıl
Allah bozmasın Allah şifa versin şimdiden ;)
Soran+1 yılAmiiiiin sizdende allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden ;)
- 1 yıl
Devam et odul takacaklar sana. cenettede yerin hazir tovbe tovbe ya ailesinin amcasinin dayisinin ugrasmadigina siz niye ugrasiyosunuz tedavi olan da cikinca iciyor birakilmiyor diyoruz hayret birsey senin icin tedaviyi kabul ettiyse cikinca hatta orada gizlice icecek nokta bitti
Allah aşkına! Kabul edilecek şey var, edilmeyecek şey var. Adam bonzai içiyor her haltı yiyor sen de kabul edip etmeyeceğini mi soruyorsun? Öyle birisiyle evlenerek hayatını karartacaksın. Rabbim düşmanımın başına vermesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmiiiiin
- 1 yıl
Bizim kizlar kafayi yemis hergun kadin cinayetlerinin sebebi bu maddeler bir arastirsinlar bakalim hanim kizlar superman gucu geliyor sanki sevince pembe bulutlar ucucak sevdiklerini kurtarip mutlu mesut yasayacaklar BAGIMLILIK OMUR BOYU RELAPSLARLA (KAYMALARLA) devam eden KRONIK BEYIN HASTALIGIDIR. BIRAKMAYACAKLAR
+1 yılBen birdaha yüzüne bakmazdım ama ben sen değilim adam değil onlar ya bir sürü tanıdığım var hepsi yobaz
37 Yorumla
Soran+1 yılBu maddeler nasıl kafa yapıyor bilmiyorum ama bırakmıyorum seviyorum allah kahretsin
- +1 yıl
Senin için üzüldüm çünkü bu konu ile alakalı bir olay yaşadım ve çok kötü birşeydi allah kimsenin başına vermesin
Soran+1 yılNasıl yani özel değilse tabi sorabilirmiyim? Akıl alma amaçlı
- +1 yıl
Burada anlatamam
Soran+1 yılMesaj bölümünden anlay olmazmı
- +1 yıl
Olur
- 1 yıl
Aynen ya degmez yani kimse icin iyisi temizi varken hastaysa ailesi alir goturur omur boyu tedavide kalip omur boyu ilac ve terapi almasi lazim o kisilerin ne evliligi ne aski ne cocugu ya herifler kendi canlariyla ugrasiyo kendini bilmiyoda hanim kiymeti bilecek sorumluluk duygusu yoktur onlarda olsa icmezler zaten
nişanlanman hata. Adamın düzelmeye niyeti yok bu birkaç seneye sürünerek yaşar hale gelince sende öleceği güne kadar bakıcılığını yaparak hayatını devam ettireceksin böyle biriyle geleceğin ancak bu olacaktır
35 Yorumla
Soran+1 yılAma genelde esrar kullanıyor diğerlerini kullanmıyor
- +1 yıl
farketmez uyuşturucuların hepsi aynı kapıya gider. önce kullananı sonra etrafındakileri süründürür sonra da serseri tiplere borç içinde ölür giderler başına bela alırsın. Bu olmasa bile gözünün önünde ölene dek eriyip gidişini seyrediceksin kullananlar da zaten öyle 20-30 sene yaşamıyor. yakalansa mahkemesi var hapsi var çocuğun olursa ne yapacaksın babam nerede dediğinde uyuşturucudan sürüne sürüne öldü mü diyeceksin böyle bir savunma olur mu ya senin aklın başında değil uyuşturucu kullanandan eş falan olmaz
Soran+1 yılSatmıyoki içiyor sadece
- +1 yıl
Anlaşıldı sen bu adamın bu halini sanki akıl karı bir işmiş gibi savunucan. Yıllardır akıllanmamışsın şimdi de iflah olacak gibi değilsin git evlen hayatının geri kalanında sürün dur bunu savunacak kadar, hala ayrılsam mı diye düşünecek kadar apt*lsan sana müstehaktır zaten. Sürün dur bana ne ki bana batan bişey yok ne diye uğraşıyorum burada.
- 1 yıl
Para bitince satacak onu satmasa bu kezbani satacak anlamiyor boş ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılbonzai dedigin weed degil mi? bu cok ulkelerde resmi ve kullana biliyorsun, sadece biraz relax yapiyor seni, sigaradan bile tehlikesi daha az, piskolojik sorunu olan insanlarda bile etkili, alkol den coook daha iyi bir sey (ben iyi bir sey demiyorum ama alkol ve sigarayla kiyaslayinca onlardan daha iyi) bence kafana takma, illaki weed icen birisi bagimli degildir, ben avrupa da yasiyorum biliyorum, yani cevremdeki herkes iciyor onun icin bilgiliyim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaptal sensin dunyadan haberin yok, amerikada bile resmi olacak, sen uyu gerizekali, git ic demiyorum boyle bir durum var sadece bilgi veriyorum mara adami!
- 1 yıl
Bonzai weed degil kimyasal sıkılmıs esrar ancak dogru degil bilgiler esrardaki THC maddesi hepsinden tehlikeli aslinda
- 1 yıl
Resmi olmasi politik birsey basedemiyolar cunki fazla bagimli var vergisini kontrolunu saglayalim bari diyolar. sizofreni yapar hele hergun icilirse paranoya kacinilmaz. arkadasim olmustu sok verdiler beyne hala deli gibi geziyor maalesef
+1 yılSeviyorsan sıkı bir araştırma yap ve tedavi ettir herseyon çözümü vardır kacmak çözüm değil inan buna madem seviyosun ikinizin iyiliği icin caba goster Hayır derse esrar mi ben mi diye rest cek. Elinden geleni yapmis olup keşke demezsin en azından
03 Yorumla
Soran+1 yılInşallah Bende en son bunu düşünüyorum ben herşeyi yaptım olmadı diyeyim enazından
- +1 yıl
Boyle devam ederse olmiyacagini biliyosun. Tek sansin tedavi ettirip iliskini devam etmek ya da ayrilmak. Ins başarılı olursun üzme kendini sonuç ne olursa olsun
Soran+1 yılInşallah olumlu olur yoksa üzmemek elimde olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylelerine değer verenleri görünce, kendini değersiz hisseden adam gibi adamlar geliyor aklıma. Beyler sorun sizde değil, bu gibi kişilerde. Kızlar gerçek değerli kişiye değil, umursamaz özgüvenli, sert erkekleri sever. Aslında siz değerlisiniz, kızlar değerin ne oldugunu tam olarak anlayamıyor. Kendinizi değersiz hissetmeyi bırakın ve kızların böyle erkeklere değer verdikleri için kendinizi değersiz hissettiğinizi unutmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere damardan giriş yaptın şu an yani
Benim düşüncem madde bağımlısı biriyle bir ömür geçmez öyle bir adama sürekli para gerekiyor para bulamadığı için madde alamayacak ve etrafına saldırganlaşacak birşeyler satmaya başlayacak öyle biri namusunu bile satar yeri geldiğinde...
Hayat senin tercih senin bu kararı senin vermen gerekiyor artı ailenin bilmemesi çok yanlış ve saçma hiçbir aile çocuğunu kötülük içine göndermez20 YorumlaKabul etme böyle. Tedavi öner önce iyice temizlendiğine inanmadan geri dönme. Hapçıysa zaten daha bozuk. Bir arkadaşım haplıyken gasp yapmıştı şimdi içerde yıllarca yatacak. Evlenirsen eğer, maddeden yoksunluk çekince yarın senin takılarını bile satar
20 Yorumla
+1 yılyani eroinman birisinden çocuk yapmayı nasıl hayal edeceksin pek şaştım doğrusu. ama bence ailene söyle. öbür türlü sana takar kafayı. zarar verebilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılAileme söyleye bilsem buraya yazmamki zaten söyleyemiyorum malesef söylesem herşey çok kötü olacak
- +1 yıl
ailen senin kötülüğünü istemeyecek. sende kötü bir hamle yaptığının farkındasın. he tedavi olacaksa ve bunu doğrulayıp tedaviye başlarsa vazgeçme. ama öbür türlü kötü sonuçlar doğması muhtemel.
Aslaa. Hemen ayril. Böyle pis aliskanliklari olan birini kendine ve ailene nasil layik görebiliyorsun? Yolun basindayken kurtul ondan yazik etme kendine
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
ben kız olsam "Bonzai" içen bir adama selam bile vermezdim.
434 Yorumla- +1 yıl
ama bunlar VERİYOR..
- +1 yıl
Bu sefer + aynen :-)
Diğer konusunda 768 cevap paylaştı. Hemen şimdi bırakmalısın, durduğun her saniye kayıp
30 YorumlaBnce ayrilma okadar yili bir cirpida silip atmamalisin o zaten evlendiginizde kendi kndine herseyi birakacaktir cunku hep evli oldugunu ve sorumluluk sahibi oldugumin farkina varip calisip ev gecindirmenin gercekline varmasi onun bu ictigi seylerin bos ve bir yarari olmadiginin da farkina varip mutlu bir aile olabilirsnz
04 Yorumla
Soran+1 yılOda aynen senim bu yazdıklarını söylüyor bana ama zaten tek kullandığı esrar odamı kötü
- 1 yıl
B. k organik dogal alkolden iyiymis zaten yorumdan belli kiza adami birakma diyosun memleket esrarkes dplmus yaziklar olsjn
- 1 yıl
Organik olan kenevir esrar. islenmis Thc maddesi var icinde cok zararli sizofreni sebebi
- Diğer konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğinin yanında olman güzel kollamadan iyi ama bu böyle gitmez tedavi şart ona yoksa sanada kendinede zarar verebilir ya tedavi olmaya ikna et ya da kendi yoluna bak böyle yürüyüp gitmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etti ama tedaviye ihtiyacım yok doktorlarda söyler bunu diyor
- +1 yıl
onu o bilemez doktor söyler ne kadar bağımlı diye ne gerekir ne gerekmez bir an önce gidin kurtulsun o illetlerden sanada kendinede yazık eder.
+1 yılOncelikle geçmiş olsun. Allah korusun. Ailenle Paylaş. Onun ailesi ile konuşup derhal doktora götürün. Kötü sonuçlar doğmadan önlem alın. Aksi taktirde bırak mutluluğu falan filan çocuğu kaybedebilirsiniz
23 Yorumla
Soran+1 yılAilesi biliyor ailesinin umrunda değilki ben olmasam onun hayatı daha kötüye gidecek ailesi herşeyi biliyor Kızmaktan dövmekten başka bişey yapmiyor oda eğer beni bırakırsan eve gitmem diyor
- 1 yıl
Bagimli ailesi olmak kolaymi saniyosun sen neler cektiler kimbilir sen daha yenisin yeni heves adama du bakalin sende bikacan yalin ayak kacacan bir halusinasyona bakar ustune bi yurusun bogazina bic. agi bir calsinda gorurum seni askinida o zaman zamaninda hamle yapip kacamazsan o an ruhu. na el fatiha
- 1 yıl
Ailesi neler cekmis birakmiyolar. birakma yok ki ara verme var tibben boyle
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yıl4 senedir bonzai içen adam hala yaşıyormu bu bile mucize..
tabiki derhal ayrıl yoksa senide alıştırır.. yarın bir gün evlenince hap bulmak için seni satmaya kalkarsa o zaman görürsün mutluluğu!!20 Yorumla Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. ailen nasıl izin verdi pardon? bilmiyorlar falan deme, bunları kullanan birisinin ne olduğunu 50 metre öteden anlarsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bilmiyorlar Bonzai bikere içmiş bidaha tövbe etmiş zaten onun kafası kafa değil dedi esrar içtiğ için farkına varmıyolar
+1 yılHazir nisanlsini iyiki evlenmemissin yoksa cok gec olurdu birak dediginde birakmadiysa yuzugu at gitsin yapacak bisey yok yollarinizi ayirin deri bn
22 Yorumla
Soran+1 yılNıkahımız oldu ama
- +1 yıl
O durum biraz karisik ya bn yinede ne olursa olsun birakmani oneririm.
Seviyosun tamam ama :( bunun kötü yanlarıda var bırakırım dıyorsan onu bırak
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin canim hayat senin herkes ayni seyi yazmis bende aynisini diyorum cocugunun sakat olma ihtimali bile var hadi arkadasinin kafasi iyi sana olumcul zarar verdi ne olacak ya da cocuklatina
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki allah kahretsin neden bukadar seviyorum ben
+1 yılO bırakmıyorsa sen onu bırak. O kişiyle evlilik olmaz yuva kurulmaz. Çocuklarına böyle bir babamı istiyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki istemiyorum
+1 yılSaçmalama onunla hiç bir zaman mutlu olamazsın bırak onu çok geç olmadan! ya da o uyuşturucuyu bıraktır!
21 Yorumla
Soran+1 yılBıraktırmaya çalıştım ama olmadı yapamadım :(
+1 yılyerinde olsam ayrılırım, cunku o uyuşturucu kafası neler yaptırır insana, ileride evlensenız neler neler olur. bir sinir anına denk gelirsin tamam bitti işin.
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılman lazım! Bu olayı görmezden gelip ilişkini sürdürdürsen ilerki yaşlarında hem çok acı çeker hem de kendini de kötü yola sürüklersin hemen ayrıl
20 YorumlaBen turizm sektorunden çalışırken çocukları dondermek icin yapmamalari icin cok dil doktum yardim etmeye calistim sonuç 0 bence hastaneye yatmali diyecem hastanede bile kullanıyorlarmis. bence ayril zarari var yarari yok
26 Yorumla
Soran+1 yılHiçmi vazgeçirmek için bişey yapamam peki
Soran+1 yılBenim korkumda bu zaten kazandığı parayı ona harcaması
Soran+1 yılteşekkür ederim
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır, ayrılmamalısın.
hatta evlendikten sonra çalışıp, ona uyuşturucu için para temin etmelisin.
soru mu şimdi bu.21 Yorumla- 1 yıl
Ek islerde yapilmali aksamlari temizlige gidilebilir hafta sonu marketlerde satis destek filan gibi malum grami bile kaca maddelerin eniste nasil para yetistirecek yengede destek olmaliki gecim olsun
İnsan once kendisi icin birakmali baskasi icin degil. Kararini etkilemek istemem ama gercekten birakmak isteseydi seni ilk gordugu an birakirdi bundan sonra birakacagini sanmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılİleride böyle bir adamı baba mı yapacaksın. Evine eşine hayrı olmayacak birde çocuğa mı büyüklük yapabilecek.
Çocuk ebeveyninden ne görürse yapar. 5-6 sene sonrasını düşün.20 Yorumla
+1 yılÖyle insanlarla niye birlikte oluyorsun. Sakın yanında durma ayrıl hemen kardeşim. Böyle insanlar normal olmuyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum bırakmıyorum onu eğer beni bırakırsan emin ol eve bile gelmem daha kötü olurum seninle konuşurken içmiyorum diyo
+1 yılSen onunla nişanlımısın hala? bence hemen bırakmalısın. Seviyorsa bırakır temizlenir gelir... İleride doğacak olan çocuğunuzu düşün. şimdi iyisiniz ama ileride ya şiddet yanlısı çıkarsa? Bunu ailenden gizlememelisin bence...
20 Yorumla
+1 yılBonzai içip içip sana kötü birşey yapabilir çok dikkatli olmasın abin baban amcan dayın kim varsa söyleyip öyle konuşmalısın diğer gibi salakça birşeyler yapabilir.
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım ama Bonzai bikere içmiş bidaha tövbe etmiş zaten onun kafası kafa değil dedi
- +1 yıl
Sen ondan ayrılırsın kafası iyice bozulur bonzai veya herhangibi uyuşturucu içer kafası çok daha güzel olur senin yanına gelip sana herhangibi birşey yapabilir. Huylu huyundan vazgeçmez dostum yarın birgün bu herifle ev kuracaksın çocukların olacak çocukların ne dicek "anne benim babam uyuşturucumu kullanıyor " içkili eve gelmeler veya evde eroin kullanmasına ne diceksin seni dövmesi veya çocuklarını dövmesi hoşuna gidecek mi? bence birşeyler yapmalısın.
Soran+1 yılTedaviye gideceğiz inşallah
+1 yılBöyle kızlar artık çok nadir bulunuyor hep eğlence ortam peşinde koşan kızları gördükçe sen ve senin gibilerin değeri iyice gözümde artıryor. Doğru yoldasın Bravo.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Şu şekil yani o arkadaşı şutla gitsin.
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. ayrılmalısın onla ne aile kurulur ne de ömür geçer yalan söylemese evet devam et derdim tedavi olur falan derdim ama yalan söylüyorsa ilişki bitmiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yurtdışındayım oyüzden tam olarak bilmiyorum bile herşeyi
Soran+1 yılOf ben en çok buraya gelince ne olacak onu düşünüyorum yurtdışına gelecek yılbaşında mayısta düğünümüz var
Soran+1 yılInşallah düzelir ozamana kadar yarında ciddi ciddi konuşacam bu konuyu yoksa gerçekten bitsin bu iş ailemizede kendi anlatsın
Soran+1 yılSizce? Düzelmezmi :(
+1 yılişin zor :/
Ama bana kalırsa bu sorunun cevabı onun ne kadar sıklıkla içtiğine doğru orantılı olarakda değişebilir.00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası