Sizce nişanlımdan ayrılmalı mıyım?

Onu çok seviyorum bugün morali çok bozulmuş konuşunca biraz benimde bozuldu. İstanbul’da oturuyoruz kiralık kötü evler bile 11 bin diyor zaten aldığım maaş 15 bin dedi. Ben çalışan biri degilim. Çalışmakta istemiyorum babamın 8 dairesi varken kira ödemek istemiyorum. Bekarken rahatım evlenince bu sıkıntıya düşmek beni daha kötü eder zaten stresli biriyim hem psikolojim kötü oluyor hemde anormal kanamalarım var. Bunu oda biliyor çalışmama bir şey demiyor ama bugün ona sordum ki içinden geçiyor musun keşke çalışsa diye dediğim de hiç demiyorsun yükünü hafifleteyim vs. diye bende çalışmak istemediğimi biliyorsun dediğim de şaka şaka dedi. Ama sanki çalışmamı istiyor gibi. Biz herşeyi yaşadık şimdi ayrılsam yaşım 29 bunalıma girerim keşke kendi aileme denk birisini bulsaydım çok mutsuzum. Onu sırf bu yüzden bırakmak istemiyorum ama o çok yoruluyor gibi. Ailesi ona destek olmak yerine evlerine herşeyi yaptırmasını istiyor. Bir erkeği durumu yok diye istememek kötü ama böyle tercih edince de zorluk çekiyor kızlar. Onu çok seviyorum bırakmak hiç istemiyorum ama o çok yoruluyor bende çalışmak istemiyorum. Çalışınca psikolojim bozuluyor. Zaten stresten ara kanamalarım arttı ağzımda tümör var kaldıramıyorum stresi ve sosyal fobimde var. Sizce ayrılmalı mıyım seviyorum onu

Sizce nişanlımdan ayrılmalı mıyım?