görseldeki koltuk takımı bana marangoz dedemden yadigar kaldı ve ben onu kullanmak istiyorum. bak ne güzel barok dönemden izler taşıyan nadide bir eser diyorum ama bu sanat düşmanı karı ille de yeni koltuk takımı almazsan bu iş olmaz diyor. sizce ne yapmalıyım?
ayrıl
yeni takım al
ne kadarda sanatkar bir dede
hayırlısı be gülüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nişanlım ile koltuk takımı yüzünden ayrılma noktasına geldik. sizce kim haklı?
Hahshahaa ayrıl gitsin böyle sanatsal işçiliği olan koltuktan anlamıyorsa vizyonsuzdur nerden buldun o vizyonsuz karıyı😂😂
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
az önce arayıp nişan attığımı kendisine beyan ettim. daha kıçının çakıldağı denize ulaşmamış, dedemin takımını beğenmiyor. sanat düşmanı adi. karı. neyse sakinim... sen nasılsın aşko?
Zevki olmayan insanla merdiven bile çıkılmaz nasıl nişanlandın
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
katakulliye geldim sorma kız. bunların evinde bir sürü antika eşya vardı. bende antika olduğum için kıymetim bilinir sandım. cahildim dünyanın rengine kandım hesabı. sonrasını biliyorsun. ölüm gibi bişey oldu ağma ağma ağma kimse ölmedi. neyse sen nasılsın ♥️
rica ederim. seninle tanışabilir miyiz? hem bu vesile ile hem beni hem koltuk takımını yakından görmüş olursun. rahmetli dedemde sağ olsaydı keşke. o da seni çok beğenirdi muhakkak 🥲