+1 yılNe güzel konuşuyormuşsunuz taa ki konu onun maaşını açana kadar , saadete gel artık lafı falan hoş değil... yabancı değilsin sen nişanlı demek müstakbel es demek.. evlilikten bir önceki durak.. İnsan kullanacağı kelimeleri özenle seçmeli...
Kız senden gidip bana tek taş pırlanta al ya da
İphone 13 alicam dememiş.. belli ki çalışmıyor kazancı yok ve bir etek beğenmiş 400 lira istemiş.. bunun içinmi bunca tantana. Kişi nişanlı ya da evlendiğinde artık benim param dememeli bizim paramız demeli.
Seninde hatan çok çabuk parlayıp ailesiyle kendini kıyaslama durumuna girmişsin.. canınız yandığında bu kadar sert konuşmamalısınız birbirinize sonra pişman olursunuz is işten geçer.
İnsanın nişanlısından Çok yüksek olmamak kaydıyla para istemesi gayet normal... kafanızı karıştırmak istemem umarım asarsınız ama bu adam evlendikten sonra sizi çok ezer... nisanliyken bunu yapan evliyken hayli haylisini yapar.. madem para yedirmeyecegi birini istiyordu o zaman kendine zengin birini bulsaydı..02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sende milleti birbirine düşürme derdindesin nasıl bir kafa yaşıyorsun. Şu sitedeki görüşlerine denk geliyorum hep eleştiri yapıyorsun. Bir tane yapıcı yorumun yok.
- +1 yıl
Nisanlı nı koruma psikolojisine veriyorum bu cevabını.. insan konduramiyor ama görünen köyde kılavuz istemez
En İyi Cevaplar
+1 yılYani ikinizinde haklı ve haksız yönleri var. Mesela sizin bir eteğe 400 tl vermeniz normal bir durum değil üzgünüm. Tutumlu olmalısınız. Nişanlınızın da hatası size kaba davranması ama bunu başlatan yine sizsiniz. Bir giysi parçası için 400 tl verilmez. Nişanlınızı bu yüzden kızdırdığınızı söyleyebilirim. Daha nişanlısınız ayrıyetten böyle saçma sapan şeyler için tartışmanız ve nişanlınızın üzerine de gitmeniz doğru degil. Nişanlınızın da size arada sırada sürprizler yapması gerekli evet. Siz böyle yaparak sanki sadece onun parası için onunla evleniyormuşsunuz gibi gözüküyor. Nişanlınızın anne ve ablasına para harcamasına söz söylemeniz sizi daha da haksız yapar. Çünkü siz nişanlısınız evli değil. En önemlisi ise para harcadığı kişiler kendi öz anne ve öz ablası. Nişanlınızın hatası sizinle ilgilenmemesi ya da size para vermemesi değil. Hatası size sürprizler yapmayıp sizi ara mutluluklardan uzak tutması. Sizin hatanız çok daha büyük. Pahalı şeyler istiyorsunuz anladığım kadarıyla sonuçta istediğiniz bir etek 400 tl. Nişanlınıza bunu yaparak kendinizden soğutma olasılığınız çok yüksek. Daha uygun fiyatta ki ürünlerden bahsedin. Ucuz olup yeterince hoş olan ürünler de var. Bir şeyler almasını özellikle de sizin istediğiniz şeyleri almasını istiyorsanız daha saygılı ve üstüne gitmeden özellikle de ailesini bu işe katmadan yapmanız gerekiyor. Bir şey dediniz ve almayacağım mı dedi? O zaman bunu kabullenin ve tartışma çıkartmadan konuyu kapatın. Burada bu yüzden hatalı olan sizsiniz. Anladığım kadarıyla hep böyle pahalı şeyler istiyorsunuz ve hep böyle tartışmalar yaşıyorsunuz. Nişanlınıza onun parasından ve pahalı şeyler istemek yerine ona sevginizi bol bol gösterin. Siz sürprizler yapın ona. Emin olun o da size yapıcaktır. Size uyarım bu hal, tutum ve davranışınızı acil olarak değiştirmeniz.
Mutluluklar.10 Yorumla
+1 yılDaha önce sen de ona maddi destek olmuşsun" bu ayrıntıya bakarak yorum yapacam;
nişanlın için pinti diyemem çünkü aynı tutumu ailesine karşı yapmıyor ama sana yapıyor. Sanki verdiği değerde bir sorun varmış gibi geldi bana çünkü yazı dilinde de o şekil görünüyor. Şu an için ayrı evlerde yaşıyorsunuz evlilik olunca dört duvarda ikiniz olacaksiniz.. işte o zaman senden esirgeyip ailesine verdiği zamanları bu kadar rahat atlatamazsın. Ciddi sorunlar yaratır ilişkinizde. Çünkü haksızlık yapmış olacak.
Ya bir an evvel tekrar iş bulup kendi maddi gücünü ele alacaksın ya da nişanlın ile uyumunuzu , bakış açınızı , doğrularınızı tekrar bir gözden geçirecek ona göre karar vereceksin (evlilik için)00 Yorumla
+1 yılSoruyu sorup linç başlayınca açıklama yapman enteresan.
Neden başta belirtmedin mesela... Tuhaf
Kimse kimseye bir şey ypamak zorunda dğeil.
He yaptıklarımı kafasına kakayım diyorsan o ayrı ki kakıyorrusn.
Ayıptır bir kere yapılan alınan verilen söylenmez hele de eş ile.
He adam haklı ama nerde biliyor msn 400 lira bir eteğe verilmez mesela. Belki ihtiyacım var sıkıştım deseydin verecekti o parayı.
Belki kendine göre hesabı ödemesi vs var önce bir insan onları sorar.
Bir de tarzın çok kötü ya. NEdir bu lisan? Yakında el içine karışacaksın biraz usül erkan diyorum.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılHayır gerekmiyor. Siz de çalışabilir ve ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. Yaş aralığınıza bakıldığında insan neden evde oturup henüz eşiniz bile olmayan birinden para istediğinizi sorguluyor doğrusu. Eğer siz de tam anlamıyla zorunda olduğunu düşünseydiniz, bunu ona utanarak sormazdınız diye düşünüyorum.
61 Yorumla- +1 yıl
Güncellemedeki üslubunuzdan ne olduğunuzu daha iyi anlamış olduk. Yaptığınız iyilikleri sizden istemiş ise şimdi böyle yapıyorsa kendisiyle ilgili bir problemdir. Bunları da soru içerisinde beklememek sizin hatanız. Sorduğunuz şey zorunluluk ve kimse kimseye bakmak zorunda değil. Hele ki aileniz varken
Evliliği en baştan destekleyen unsur manevi ihtiyaçlar olmalı.. Sevgi, saygı ve anlayış olmalı, empati olmalı. Sonuçta hayatın yükünü maddi ve manevi anlamda paylaşmak için evlenir insan.. Evlenmeden önce de evlendikten sonra da özellikle maddi konularda fikir birliği ve anlayış olmalı. Konu ne olursa olsun üsluba dikkat edilmeli. Nişanlınızdan daha evlenmeden bu şekilde maddi talepleriniz olursa; adamın da aklına acaba bu kız benimle maddiyatım için mi evleniyor sorusu gelecektir. Bu talebinizi daha üsturuplu bir şekilde dile getirebilirdiniz, ben bu sohbette üslup açısından yanlış anlamlara çekilebilecek sözler görüyorum. Bu durum, nişanlınızın sizinle olan geleceğine dair sorgulamalar yapmasına neden olabilir..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen karakter olarak çok zayıf birisin yazıyı başından sonuna kadar okudum ve sonunda kullandığın kelime zaten senin kaliteni belli ediyor tırnağımın kiri olamazsınız bu nedir yaa insanlar kendi özgür iradesiyle burada düşüncelerini söylemekte özgür ama senin eleştiriye açık biri olmadığın kesin geçmişte sen yaptın diye aynı şeyi bir beklenti içinde olarak karşıdan beklemen yanlış bir ikincisi vermiş olsaydı parayı iyiydi vermediği için kötü olup anında üslubunu değiştirmen ve direk ailesini işin içine katman senin ileride iyi bir gelin ve eş olmayacağının kanıtı sanırım nişanlın tercihlerini yeniden gözden geçirmesi gerekir
20 Yorumla
+1 yılNişanlının üslubu çok yanlış daha güzel bi dille söyleyebilirdi veremeyeceğini ama sende büyük ayıp etmişsin sana para vermek zorunda değil ki onu da düşünmelisin annesi kardeşi istediği zaman tabii ki çıkarıp verecek sonra onun hayatına sonradan dahil olmuşsun sonuçta onunda cebini giderini düşünerek hareket etmelisin onda cimrilik olduğunu düşünüyorum sende de az gurur olsun para isteme sonuçta şu an eşi değilsin eşi olsan bile bi şekilde ekonomik özgürlüğünü eline alıp kendi ayakların üstünde durman lazım her şeyi de erkekten beklemeyin.
00 Yorumlasenin üslubun çok çok yanlış. dediği gibi kendine çeki düzen ver. o onun ailesi sen henüz el kızı sayılırsın hala. dediği gibi eşi değilsin ki senin ihtiyaçlarını karşılasın. para isteme nedenin tamamen fuzuli bir ihtiyaç sağlık vs. olsa eminim ki verir. kendi ailesine dilediğini verir sen karışamazsın seni ilgilendirmez bu durum. gereksiz yere üstüne gitmişsin haklı olduğun bir yer dahi yok. nişanlına helal olsun aslan çocukmuş güzelce yazmaya devam etmiş tebrik ettim maşaAllah.
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna dememişler. Neyse size söylenecek söz yok. Etek almaya bile fuzuli diyen birisin ne diyim.
Soran+1 yılSizi değil size diyeceksin. Türkçe bilgin yok yorum yapıyorsun. Bide aslan çocukmuş yazmış. Milletin nişanlısına, kocasına göz dikenlerden biri daha. Merak etme senin gibilere bakmaz o ben varken. 👆
- +1 yıl
Yakında kurtulur o çocuk bu kızdan 😂😂😂 puhahaha
Zorunlu ihtiyacın olsa eyvallah ama ipe sapa gelmez bir şey için 400 TL istemen çok saçma.
Bence çocuk çok haklı.
Sana şu an para vermek zorunda değil.
Senin üslubun cidden çok yanlış.
Maddiyat konusunda erkekler kadınların kölesi değil.
Bunu anlayamayan kadın çok var...14 Yorumla
Soran+1 yılAilesine gelince paraya acımıyor ama?
Soran+1 yıl4 senelik sevgilisi, 8 aylık nişanlısı olarak neredeyse 5 senedir varım sevgi anlamında. Öncesinde 4 senelik de arkadaşlık vardı. 9 senedir varım 😊
Sen benim saçımın teli olamazsın... Güncellemye sinir oldum. Adam senin gibisini her yerde bulur. O adamda akıl varsa senden ayrılır. Sanki sana almak zorunda gibi. Bir de utanmadan ben onu yaptım bunu yaptım diye güncel yapmış tirnagindaki kir olamazmışız 😂😂 iyi kahkaha attım bu lafa varya😂😂 ulan senin kirin olmak isteyen kim paçoz...
16 Yorumla
Soran+1 yılSağlam koymuşum ki çıldırmışsın. Ağla
Soran+1 yılKudurduğun o kadar belli ki yorumundan. Dediğim gibi ağla ve beter ol.
Soran+1 yılMuazzam ise gel altına yat
Ben çocuğun yerinde olsam o nişanı bozardım. Kusura bakma ama kaç yaşında insansın kendi ihtiyaçlarını karşılamak için bir başkasından para istemen çok ezikçe. O insan saatlerce çalışıyor. Önceliği sen değilsin tabi ki ailesi. Hele ki annesiyle kendini kıyaslaman hiç hoş değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi oku tatlım 👍
+1 yılyemin ederim okuyana kadar cama kafa atmamak için zor durdum. Bak şimdi adam haklı sen kendini onun annesiyle karşılaştıramazsın ve daha sadece nişanlısısın. Zor durumdasındır borç için istersin vermezse sıkıntı evet ama yok makyaj malzemesi alıcam yok etek alıcam bunları alacaksan kendin karşıla bunun için adamdan para isteme kullanıldığını düşünür. Üslubun gerçekten yanlış kendi paranla al alacaksan ne istiyosun ki küçültür bu seni.
16 Yorumla
Soran+1 yılAğustos da evlenicez. Param yok ve çok beğendiğim bir etek var onu almak istiyorum. Ne olur yani yardımcı olsa? Ben ona ömrümü adayacam, nişan yapmışım. Üç kuruş para için böyle yapması normal mi.
- +1 yıl
3 kuruş dediğin şeyi sen alamıyorsun yalnız. ona değil buna üzül. etek olmadan yaşayamaz mısın sanki? ada onu para için istediğini düşünür ben olsam bende vermem insanlar para kazanmak için yoruluyo sen 50 lira ister gibi 400 lira istiyosun bi etek için. isterken hiç mi utanmıyosun adam vermek zorunda mı
Soran+1 yılArkadaşlarımın bazıları nişanlı onların nişanlısı o kızlar istemeden para veriyor. Al üzerinde dursun, ihtiyacın olur diyorlar zorla veriyorlar. Niye yani o kızlardan ne eksiğim var?
- +1 yıl
verse alacaksın yani sana inanamıyorum adam baban mı sana harçlık verir gibi para veriyo ya ne münasebet çalış kendin kazan
Soran+1 yılDizimden ameliyat oldum, yeni yeni yürüyorum. Bu durumda 1 ay daha çalışmam vs yasak. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun ya. Sanki ben çalışmasını bilmiyorum.
- +1 yıl
ne zaman makyaj malzemesi veya kıyafet alacak olsam para vermiyo demişsin yaptığın şey bir kerelik değil bu durumda. etek olmadan da yaşayabilirsin tenezzül etmene gerek yok
+1 yılNişanlın haklı. Gerçekten paraya ihtiyacın olsa, sıkıntın olsa anlarım ancak ben etek alacağım bana para ver ne demek? Sen hadsizce davranmışsın nişanlın da sana haddini bildirmiş gayet iyi yapmış. Sen de çalış maaş al çok istiyorsan bu kadar alışveriş yapmayı. Anne ve kardeşine gelince de adam istediğine istediği kadar para harcar bu seni hiç ilgilendirmiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi bu yaptığın yorum? Ne hadsizlik yapmışım ben? Arkadaşlarım nişanlı onlar böyle değiller. Onların nişanlısı bunun gibi yapmıyor. Ayrıca onlar ailesi ise bende nişanlısıyım. Sonuçta etek de bir ihtiyaç. Kıyafet sonuçta. Keyfi bir şey mi alıyorum ben
+1 yılSen buna fazla tahammül etme nasıl ki seni hala yanında bir konuma koymamış sende ona aynı muameleyi yap. Gerçi en başında sen hata etmişsin niye mi? Paranı yedirmişsin o rahatlığı vermiş bu hale getirmişsin nankör böylesi insanlara denir. Yarın bir gün evleneceksiniz iyi düşün...
20 Yorumla
+1 yılVermek zorunda değil kimse kimseye birsey yapmak zorunda değil ama üslubu çok yanlış. Karım değilsin nişanlimsin demek ne demek bikere.. sonuçta hayatınızı birlestireceksiniz senin benim olmaması lazım. Ben yerinde olsam böyle bi insanla evlilik düşünmezdim. kibarca istemişsin istemiyorsa kibarca red edebilirdi. Sonrasinda sende yanlış konuşmuşsun ama sinirden olabilir diyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen asla para falan isteyemem kimseden.. Kocanız bile olsa yani bence en başta kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız.. Kesinlikle bu durumda adama hak veririm.. Para istemek çok yersiz geliyor bana.. Onun vermemesi değil de sizin isteyebilmeniz garip geldi bana.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yıleğer zamanında sen de aynı şekilde ona yardımda bulunduysan sana pinti davranması yanlıştır ama eğer ki sende bunu ona emrivaki yapıyorsan haklıyken haksız gözükürsün netice de sen o iyilikleri kendin isteyerek yapmışsın karşılık bekleyerek yaptıysan zaten sayılmaz, sana her an para verme zorunluluğu yok sevgi paradan olmaz ama ona yaptığın yardımları göz ardı etmesi de onun ayıbıdır.
00 Yorumla
+1 yılHaklı eşi değilsin sana para vermek zorunda değil evli olsaydınız vermesi gerekirdi. Ki sen şu an kendini onun annesi kızkardeşiyle kıyaslıyosun kusura bakma ama saçmalıyosun sen yokken onlar vardı gelecekte Allah korusun bi boşanma durumunda yine onlar olucak..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamda ne sabır varmış ya tebrik ediyorum bu nasil iğrenç bir muhabbet ye yorum bile yapamadım etek alacakmış 400 liraya ya insan bir etek için kendini düşurur mu ya ve sen daha evlenmeden annesine kardesine yaptıği harcamanın lafıni yapıyorsun oda susuyor yabancı olan sensin annesi yani nisanlın kafasi gidik galiba
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle ailesine para harcayabilir gayet normal ayrıca nişanlısınız evleneceksiniz siz zamanında öyle düşünüp yardım ettiyseniz onunda bunu düşünüp siz demeden size para vermesi gerekli sonuç olarak iyi günde kötü günde olur birliktelikler şunu da dim sizin de üslubunuz doğru değil böyle yaparak kendinizi soğutursunuz.
00 Yorumla
+1 yılNasil tiplerle evleniyorsunuz ya vermemesi yanlis ama agirligini koymus adam ya artik zaptedilmiyorsunuz o konuda hakli ama kizdigi sey muhtelen kefenine cep yatir geberdigimde goturursun demissin ya ardindan kes demissin sirf bunlardan dolayi bile kizmis olabilir belki biraz sakin soylesen ilimli yaklasabilirdi aileyi de katmissin araya zaten saadete gelemeyip uzaklasmissiniz gibi sanki bilemedim
00 YorumlaSen haklısın nişanlıyız diyosun yakın zamanda evlenirsin nisanlaninca para vermeyen erkek evlenince hiç vermez yok yakınken bu mal adamdan ayrıl derim üzülen sen olursun sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var? Sen milletin parasını yemek için mi nişanlandın? İşte ekonomik özgürlüğün önemi. Ben çok rahatsız oluyorum anlamadım nasıl böyle rahat düşünebiliyosunuz. Zaten birlikte bi an paylaştığınızda ısmarlıyodur sana. Görmemiş koca parası peşindeki insanalr gibi davranma
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi oku kör gözlerini açıp
Şimdiden belli ne olduğu. Yazık olur sana bence. Ayrıl
20 YorumlaNişanlısın diye sana para vermek zorunda mı ya..
O kardeşlerine ailesine veriyorsa seninde ailen sana verebilir.
Şu konuşmalara bak Allah düşmanımın başına vermesin senin gibisini.214 Yorumla- +1 yıl
inanılmaz gerçekten anlamıyorum
Soran+1 yılAllah senin gibisini düşman başına vermesin asıl. Sen önce kendine bak kardeşim.
- +1 yıl
gereksiz küçültücü şeyler nişanlıyken böyleyse zaten adam soğur param için beraber diye etek sanki 30 lira anasını satim
Soran+1 yıl@halimizduman_aman Sanane ya? Yırtık dondan fırlar gibi her yere ne fırlıyorsun. Adam iyi ya da kötü yorum yapmış sana noluyor
- +1 yıl
sen üslubuna dikkat et burada herkes istediği konuda görüş paylaşıyo asıl sana noluyo
Soran+1 yıl@halimizduman_aman Senden başka milletin görüşüne atlayan kimse yok koskoca sitede. Kendi görüşünü paylaş çekik git. Milletin görüşünün altına yazma. Ayar oldum sana.
- +1 yıl
seni ilgilendirmiyo izin mi alcaz senden uzattın iyice
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaşım senin bence psikolojik tedavi görmen lazım yanlış anlama.
Çok agresif ve çok sinirli bir yapıya sahipsin.
Muhtemelen bugüne kadar istediğin her şey yapılmış, şımartılmışsın ya da dışarı da gördüğün her şeye özeniyor, imreniyorsun o yüzden sürekli kıyas içine giriyorsun.
Sen bu görüşe de saldırgan bir cevap yazarsın muhtemelen ama ciddiye alman kendi ruh sağlığın için daha iyi olur..
Soran+1 yılRuh sağlığım niye bozuk olsun yahu 😄 beni ne kadar tanıyorsun da psikolojin bozuk diyorsun. Teşhis de koysaydın😂
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun ki. Önyargılı olman normal. Neyse öyle olsun sorun değil
+1 yılGerçekten de adam sana para vermek zorunda değil farkındasın dimi sonuçta o adamla daha evlenmedin sana para vermek bakma gibi bir yükümlülüğü yok ayrıca vermem dedikten sonraki tavrın da çocukla para için konuşuyor gibi olmuş bilgin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var para için konuşmakla? 8 aydır nişanlıyız. Öncesinde 4 sene sevgili kaldık. Paragöz olsam ayrılırım zengin birini bulurum. Tanımadan önyargılı davranmaya ne meraklı insanlarsınız ya.
- +1 yıl
Paragöz demedim ne yazdığımı anlayamayacaksan burada işin ne çocuğa yazdığın mesaj ve üslup bu şekilde düşündürüyor insanı madem tam tersi sende ona uygun şekilde davransaydin
+1 yılYakında ayrılık görüyorum öncelikle çok çirkin bir Üslup ve sende igrenç birisin nişanlı olmanız para vercegi anlamına gelmiyor her kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı o senin bankan mı tabiki ailesine ne istediyse alır sen kimsin. Birde bu utanmamış halin mi böyle kızları görünce hemcinslerimden iğreniyorum kızlar birinden para isteyecek kadar yerlere düşmeyin özellikle bu şekilde..
11 Yorumla
Soran+1 yılBir dönem ben çalışıyordum, nişanlım işsizdi. Paraya ihtiyacı olur, bir şey canı ister alamaz diye ibanına her maaş aldığımda o istemeden para atardım. Dışarıda yemek yerken elini cebine attırmazdım. Kış geldiği için mağazaya götürüp bir sürü kıyafet aldım ona. Şimdi şartlar değişti. O çalışıyor, ben işsiz kaldım. Beni tanımadan önyargılı olmayın. Bilip bilmeden konuşmayın. Tırnağımın kiri olamazsınız.
İban at aramızda toplayalım 400 tl yi, bir daha sorma burada bir şey.
42 Yorumla
Soran+1 yılYa işine git.
+1 yılSenin yorumunu okuyunca yani bundan hayir gelmez. Seni işi olana kadar yanında durmuş.. ufacık bir aksaklikta bırakır seni. Yani hep Bu şekil olacaksınız. Ve daha da. fazlasi gelir. Çünkü vermeye değil de almayı seviyor arkadas sanirim..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadarr saçma ve iticiii bir diyalog bu. Nişanlınız sonuna kadar hakli böyle seyleri iticii buluyorum.
Para istemeniz kesinlikle hoş bi durum değil, vermek isterse kendisii verebilir ama sizin bu tavrınız çok çok yanlış..00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılO senden para istese verir miydin bunu sor kendine ondan sonra ilişkinle ilgili karar verirsin. Erkekler cüzdan değil çalış kendin kazan neden başkasının eline bakıyosun?
05 Yorumla
Soran+1 yılİstese verirdim. Daha önce ben çalışıyordum, o işsizdi. Ne zaman paraya ihtiyacı olduğunu farketsem ibanına para atardım o istemeden🤩
- +1 yıl
Hmm durum öyleyse nişanlın cimri birisi
Soran+1 yılYok cimri değil. Arkadaşlarıyla bir yere gider, onlara hesap ödetmez. İşten eve gelirken soğuk ballava alır dondurma alır cips alır kola alır evde yerler ailesiyle balkonda oturup hiç pinti değil ama bana gelince böyle
- +1 yıl
Aile neyse de arkadaşlarına yapıp sana yapmıyosa sıkıntı var ayrıl bence
Soran+1 yılTamam hemen ayrılıyorum.
+1 yılGerekmiyor tabiki. Sen kendi ihtiyaçlarını kendin karşılamalısın. İçinden geldiğinde o sana alır zaten. Ben bu şekilde para istemeyi de doğru bulmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçinden gelerek yaptığı tek şey dışarıda yemek yememiz, sinamaya gitmemiz. Bir defa bile al şu parayı üstünde bulunsun demedi
Erkekler biraz maldır böyle kızlara değer verdikleri için :) nişanlın diye kölen değil ya. İsteme üslubun farklı ya şu eteği çok beğendim param olsa alırdım falan dersin o zaten sana hediye almak istiyorsa alır almak istemezse konu kapanır gider. Hem suçlu hem güçlü hem paragözsün birde üste çıkmışsın altından sanki şeyin ya ömrünü yedirir adam sana doyamazsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haksızsın doğru söylüyor resmi nikahlı karısı değisin bu 1 her durumda parasını sana yedirmek zorunda değil 2 yazık mı değil kendini şu duruma düşürmeye rezil etmeye değdi mi kendi birikimini yap kocan dahi olsa böyle şeyler için para isteme 3 erkekleri merkez bankası olarak kullanma bu da 4
15 Yorumla- +1 yıl
Seni cok üzerler enayicim
Soran+1 yılDaha fazla da saçmalama Buda 5
- +1 yıl
Zaten bu kadar cimriyse ayrılıp anasiyla yaşasın onun kaybı
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın haklı senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil ablasına annesine yedircek tabi parasını
110 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki? Onlar ailesi ise bende nişanlısıyım.
- +1 yıl
Daha tam ailesi sayılmazsın
- +1 yıl
Annesiyle kardesiyle yaşasın o zaman evlenmesin hiç bu ne ya
- +1 yıl
Babasıda nişanlısının isteklerini karşılasın o zaman var mı öyle bir dünya
- +1 yıl
Ne alaka mal evleneceği kıza 400 liranin lafini yapmasi hos mu annesine harciyorsa ona da harcayacak o onun mustakbel eşi yoksa evlenmesin niye evleniyor
- +1 yıl
Babasının evinde para görmeyenler nasıl belli ediyorlar kendilerini yazık😄
- +1 yıl
Hahahaha aynen ondan. Benim annem babam ogretmen gordum gorecegimi rahat ol
- +1 yıl
Okul hayatı görmemişsin tatlım sen para görsen ne şu yazıya, üsluba bak
- +1 yıl
Okul hayatını senden çok görmüsümdür bi trafina girsin
- +1 yıl
Belli iyi girmemiş ama kafana
+1 yılBu şekilde iliskinizi teşir etmen yanlış bir durum ayrıca nisanlılık evresinde ne sen ona para verme mecburiyetindesin ne de o vermek mecburiyetinde evlenene kadar herkes kendinden mesuldur bende bir bayanım ve bir bayana bu şekilde konuşmak yakişmaz ayrıca her insanın kendince çok güzel bir yanı vardır ve herkes değerlidir zaten hiç kimse senin tırnağındaki pis kir olmaz olamaz (bende nişanlıyım ve nişanlımla mesafelerimizi koruduğumuz için ikimizde mutluyuz)
00 Yorumla
+1 yılGerekmiyor tabi ki niye sana para versin ki sen nasıl istiyorsun anlamadım seninle nişanlandı diye senin sponsorun mu oldu finansal kölen mi oldu bu çocuk
00 YorumlaÜslubun gerçekten yanlış ama onun da senden para sakınması yanlış. Daha 15 günlük flörtüm bile bana sağlığım için bir şeyler alıp gönderdi hayır dememe rağmen. Cimri insan sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yıl400 TL çok para değil bunun için kalp kırmaya değmez 5-10 bin olsa yanlış yapıyorsun derdim. Birde söylediği laflara bak saygısızlık yapıyor. Sende onu kızdırma ters konusupta buda olmaz
00 YorumlaO kadar kendini küçük düşürmüşsün kiii bu ne biçim bir konuşma tarzı çok ayıp neden böyle konuştun çocuk şey snaıyo sne onun paraısnı yemeye çalışıyorsun snaıyo resmeen
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir konuşma nişanlı sözlü değilde sanki iki sevgili ne bileyim bir abi kardeş gibisiniz yaşınızdan da utanmadınız bu konuşmayı yaparken be 🤦♂️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBütün yorumları tek tek okudum :D İnsanın kendi ailesiyle kıyaslaman çok yanlış. Bildiğin cadalozsun nişanlın biraz akıllı adam olsa çoktan yol verirdi sana. Geçimsiz kaostan beslenen birisin :D
00 Yorumla Kusura bakma ama şaka felanmısın ya sen 😂 Sırf nişanlısınız diye senin makyaj malzemeni kıyafetini karşılamak gibi bir mecburiyeti yok adamın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sana para vermek zorunda değil senin anan baban yok mu nişanlına gelene kadar onlardan iste ama yok erkeği sömürmek varken
04 Yorumla
Soran+1 yılSömürmek niye olsun? Sen çok sömürmüşsün galiba
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin yaptığın için
Soran+1 yılÇok şükür niyetimi Allah biliyor
- +1 yıl
Aynen
Aile & Toplum konusunda 36,2b cevap paylaştı. Nişanlın haklı. Niye alsın? Paran yoksa alma. Böyle yapıyorsun ya nişanlının gözünde değerin kalmaz. Evlendiğinizde sürekli yüzüne vurur "benden para istiyordun nişanlıyken" diye.
00 YorumlaYani bunu söyledikten sonra yok derse uzatmamalısın. Ancak bu ilişki sanırım kopacak gibi duruyor. İkinizinde üslupta sorun var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yerden göğe kadar haklısın. Bu çocuk madem bu tavır be üslubuna rağmen halen sana dair umutları varsa sen haklısın. Maaş gününü bekleme inceliğini bile göstermişsin. Daha ne istiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Yks deki paragraf soruları gibi laf sokmussun
+1 yılE yuhh bide utanmadan sormussun çocuğa söle de yol yakınken dönsün
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya. Merak etme tatlım dönmez o. Senin gibiler leş yiyici gibi bekliyorsunuz insanlar mutsuz olsun diye. Kadın düşmanı olduğunuz açık açık belli
Adam haklı konuşmalarınada dikkat etmezsen seni terk eder yakında
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah. Daha güzelini daha karakterlisini buluyorsa gidebilir
- +1 yıl
Bir güzel sen misin kız 😅
Soran+1 yıl@sananeejsjs Bir güzel ben değilim, en güzel benim.
+1 yılKendini bu denli küçültebilmene anlam verebilmiş değilim maalesef..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var ya? Sevgilim değil, nişanlıyız. Ağustos da evlenicez. 3 kuruşun hesabını yapan insan kendini küçültmüyoda benmi küçültüyorum?
- +1 yıl
ekonomik özgürlüğün bile yok... başka da sözüm yok. rastgele
+1 yılNişanlından istemeden onun düşünüp göndermesi gerekirken istediğin halde şu üslubu kullanıyor bence bundan olmaz kısa yoldan dön
40 YorumlaSenin var ya savulucak bi yanın yok dediği gibi üsluba bak
40 Yorumla
+1 yıladam çok haklı, senin sözlerin çok sert ve şımarak birisin o sana para vermek istemiyorsa zorlama ki vermek zorunda değil, ailesine harcama yapması çok doğal bir şey ve siz sadece nişanlısınız. Git çalış kendin al beğenmiyorsan ayrıl bu kadar basit.
22 Yorumla
Soran+1 yılBir dönem ben çalışıyordum, nişanlım işsizdi. Paraya ihtiyacı olur, bir şey canı ister alamaz diye ibanına her maaş aldığımda o istemeden para atardım. Dışarıda yemek yerken elini cebine attırmazdım. Kış geldiği için mağazaya götürüp bir sürü kıyafet aldım ona. Şimdi şartlar değişti. O çalışıyor, ben işsiz kaldım. Beni tanımadan önyargılı olmayın. Bilip bilmeden konuşmayın. Tırnağımın kiri olamazsınız.
- +1 yıl
attığın masajlardan seni tanımak yeterli oldu, bide aranızdaki bu olayı bilmiyordum bende biraz sert konuştum kusura bakma ama yine de en başta ağır konuşan sendin ve sinrli birisin herhalde " tırnağımın kiri olamazsınız" demek ne bu arada, saygılı ol biraz.
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. az ye çalış makyaj malzemeni kendin al zorunda değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBen az yiyorum zaten sen rahat ol kendine bak.
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Adı üstünde ihtiyaç ve insanlar ihtiyaçlarını kendileri karşılar. Gir bi işe çalış eğer işin yoksa ve ihtiyaçlarını karşıla. Adam haklı.
00 Yorumla
+1 yılŞu an senin yerine ben utandım ne kadar yanlis ya ya o eteği alma ya da o parayı kendin kazan!
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi adına utan oğlum😝
- +1 yıl
Yapmadığım birsey için utanamam ki
Adam haklı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ hemen annesine ablasına konuyu bağlaman saçma olmuş bide ne bileyim😅
02 Yorumla
Soran+1 yılB0kumu ye
+1 yılBence yanlış yapıyorsun nişanlın bile olsa para istemen yanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılBir dönem ben çalışıyordum, nişanlım işsizdi. Paraya ihtiyacı olur, bir şey canı ister alamaz diye ibanına her maaş aldığımda o istemeden para atardım. Dışarıda yemek yerken elini cebine attırmazdım. Kış geldiği için mağazaya götürüp bir sürü kıyafet aldım ona. Şimdi şartlar değişti. O çalışıyor, ben işsiz kaldım. Beni tanımadan önyargılı olmayın. Bilip bilmeden konuşmayın.
- +1 yıl
Öyleyse en başında yazsaydiniz radar takmadım bilemem aranızda geçenleri ayrıca madem o kadar yakınsınız çok ters cevap vermişsin birde sen kimsin gibi tehdit etmiş ben olsam ayrılırım madem adil davranmıyor öyleyse sizde ona göre davranın
- +1 yıl
Vermiş
Soran+1 yılYa sizin ayrıl demekten başka bildiğiniz bir şey yok sanırım. Her soruda aynısınız. Bakıyorum biri soru sormuş kocamla sorunum var demiş. Cevaplar hep ayrıl ayrıl ayrıl ayrıl. Diğeri sevgilimle sorunum var demiş gelen cevaplar hep ayrıl ayrıl. Ne kadar basit sizin için nişan atmak, boşanmak, ayrılmak.
- +1 yıl
Ben kendi görüşlerimi söylerim gerisi sizi ilgilendirmez ha hoşunuza gitmezsee engeller geçersin
+1 yılNişanı at bence hiçbir kadını haketmiyor hödük sana deger verse paranin lafı olmazdı
04 Yorumla- +1 yıl
Annesiyke kardeskeriyle mutlu mutlu yasasin o zaman cok seviyorsa
Soran+1 yılAslan Kardeşim ❤️
- +1 yıl
Sis❤ bence nişanı at cimri bu
- +1 yıl
Çok yanlış davranmissin kullanmış seni bu mal bisey istemez demiş evlenicek senle
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun karşısında kendini bu kadar düşürme. Onunki de tuhaf. Nişanlı isteyince vermeli tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılVermiyor 5 kuruş gene vermez mezara girecek paralarla çünkü.
- +1 yıl
Sevgi yok aranizda
Soran+1 yılYav 4 sene sevgili kaldık, 7 aydır nişanlıyız. Neredeyse 5 senedir beraberiz nasıl sevgi yok iyice saçmaladın
- +1 yıl
Bitmiş iste. Neyse umarım mutlu olursunuz
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak sürekli istiyorsan vermemekte haklı ama ayda bir iki kere istiyorsan vermesi gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılBu 3. isteyişim. Bir defa bile vermedi.
- +1 yıl
Ve hala nişanlım diyorsun?
+1 yılAdam haklı, nişan dediğin nedir atılır gider niye sana masraf yapsın? Git çalış.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmadığımı kim söyledi? Ayrıca ben çalışmak zorunda değilim. Sana mı düştü benim çalışıp çalışmamam?
- +1 yıl
Bana düştü arkadaşım beğenmiyorsan defol git siteden, azıcık kadınlık gururunuz olsun erkeği ATM gibi görmeyi bırakın.
Soran+1 yılSen önce profil resmini değiştir işsiz.
- +1 yıl
Ne varmış kedide? Erkek düşmanısın anladık hayvan düşmanlığında mı var? Seni kafese falan kapatmak lazım.
Gurursuzsun. Senin gibisiyle evlilik düşünen pişman olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat