Nişanlımla tartıştık, haklı değil miyim ama?

Perşembe günü nişanlımın ailesine gittim.. Onlarla birlikte ise yengesigile gittik, babaannesi hasta ve orada olduğu için.. Gittiğimizde kadınlar muftakta erkekler salonda oturuyordu.. ben direk mutfağa geçtim.. biraz oturduk, ve kalktığımız sırada nişanlım içeri de girelim dedi, amcaları felan vardı salonda.. Ben dedim ki ilk geldiğimde girrmedim şimdi ayıp olur dedim.. olsun birşey olmaz birlikte girelim dedi.. çok sinirlendim ama birşey demedim, yengesi annesi felan da vardı çünkü.. Neyse girdim elini öpmeye çalıştığım kimse bana elini vermedi, resmen herkesin önüne gittim ve eğildim... aşırı sinirlendim.. neyse çıktık, annesi de yanımızda beni eve bıraktı.. Bugün bu konuyu açtım, birdaha senin amcalarının elini öpmicem, elini vermeyen birinin ben her görüşte eline mi gitcem dedim.. tartıştık, neymiş vermese bile gitmem gerekirmiş saygıdan, ama senden beklediğim şeyi yaptın şaşırtmadın beni felan.. Ben haksız mıyım lütfen söyleyin yaa. Bana asla ellerini öptürmeyecek kişilere her defasında ellerine gisilir mi yaa? Nişanlımla bayağı büyük kavga ettik...
Nişanlımla tartıştık, haklı değil miyim ama?