Ne olur okuyun Yardımcı olun. Zor durumdayim. Kocamla uzlaşamadik. Sizce kim haklı?

Kocamın anne babası memleketlerinde yaşıyor. Bayramlarda ziyarete gidiyoruz kocamın annesiyle babasını.
Maalesef benim yılan pislik eltilerim var. Ben onlara göre beceriksizim. Onlar becerikli. Ben çok heyecanlıyım. Elim ayağıma dolanıyor. Yemek falan yapamıyorum. En son gittiğimizde elti beni rezil etti. İşi gücü bana bıraktı ailesinin yanına gitti. Beni maymun ettiler birlik olup. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Hepsine laf soktum. Barışmak da istemiyorum.
Kocamın babannesi öldü. Onun için bu bayram babanneleri için mevlüt yapacaklar kurban kesip.
Kocama ben gelmek istemiyorum dedim. Kocamın babannesi için hatim yapıldı katıldım ama mevlüde gidemem.
Hepsi kişi başı 3800 lira verecek. Kocama da ver para ama ikimizde girmeyelim dedim.
Obezim. Kilo aldım. Bana gülecekler eltiler. Rahatsız edecekler beni. Huzursuz edecekler.
Onlar çoğunluk ben yalnızım.
Yıllar önce olduğu gibi yine kuyumu kazacaklar.
Niye kocam beni olduğum gibi sevmiyor? Niye dimdik duramiyor?
Kocama onlardan ayrı gidelim. Onlar yokken orada bulunalım dedim. Kabul etmedi. Kayinbabama da kızgınım.
Aynı mahallede eltilerle komşu etti beni. Biz el kiziyiz kardes değiliz niye aynı mahallede ev tutuyor hepimize? Arkadaşlar ben kayınbabamgilin evine gidersem orada beni mahvederler. Onlarla aynı odada yatmak istemiyorum. Onlarla konuşmak istemesem birlikte çay içeceğiz beraber temizlik yapacağız.
Ben nasıl bir psikolojinin içinde olacağım.
Gitmek istememekle haksız miyim
Ne olur okuyun Yardımcı olun. Zor durumdayim. Kocamla uzlaşamadik. Sizce kim haklı?