Oje sürme erkekler bakar ilgi çeker dedi ruj sürme dedi tamam dedim kapalı giy dedi tamam dedim balkona çıkma bağırma sesini erkek duyar dedi tamam dedim instagramımı kapattım şimdide erkek bir arkadaşım var o bana mesaj attı diye çıldırdı kavga çıkardı bende kendisini engelledim kendisine köle mi arıyor anlamadım ruh hastası gibi beni kısıtlayıp duruyor evlenince beni döver de evden dışarı da çıkarmaz psikolojik tedavi görmeli diye düşünüyorum sizce kim haklı? Sürekli beni her konuda kısıtlıyor ve bunaltıyor bin kere uyardım fakat artık dayanamadım gerçekten yoruyor stresten baskıdan hasta olacağım. Depremde biriyle yardım toplayacaktık erkek diye delirdi orada bile ruh hastası olduğunu belli etti.
Sevgilim aşırı kısıtlayıcıydı, ayrıldım. Konuşmalar burada, sizce kim haklı?
Ruh sağlığın için ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Oje sürme, konuşma sesini erkek duyar ne la. Geri dönerse de yüz verme kudursun mağarasında belki aklı başına gelir.
Kızım sakınnnn napıyorsun a** k** bunun seviyorum dediğine bakma evlenirsin camdan falanı çıkarmaz hak görür bu kendine, ruh hastası p*ç kanım çekildi okurken malipüle ediyor kısıtlıyor kendine özgüveni yok seninde özgüvenini yıkıyor ohoo daha ne kurtar kendini bakma buna adam olmaz bu
yanından bile geçilmeyecek tiplere nefes mi tüketilir allah aşkına ya cidden kusacağım şuraya. böyleleriyle taa baştan sevgili olan aklınıza s*çayım sizin ben.
Offf çok kötü bir psikolojik şiddete maruz kalmışsın. Düşünemiyorum bile içinde bulunduğun durumu. Ayrilmakla da kesinlikle en doğru kararı vermişsin. Gerçekten bir psikolojik rahatsızlığı var gibi duruyor.
Sorun sen de ne diye her istediğini kabul edip bu kadar şımarttın. Balkona çıkma ne ya 🙄 benim çocuğumun annesinin gözlerini başkası görsün ne 🤢 bu nasıl bir zihniyet seni resmen malı olarak görmüş.
Cidden abla kıyafet işin orta raddesi ama bu kadarıda nedir ilk çağda mı yaşıyoruz böyle özgürlük kısıtlayan erkekler sevmez ben diyim sana seni böyle manipule etmeye calisirlar ayiptir