İlişkim bitti Sizce kim haklı nolurr cevap yazın?

sevgilimle ilk ayrılışımız beni senin ailen diploma istiyor diye terk ettikten sonra sabah seninle evlenecegim diyerek barıştık sonra annemi ikna etme korkusu çünkü annemin bıçak gibi sözleri var ve bağırıp çağırıyor. Annemle bu konuyu düşündükçe ve eski sevgilimin beni çok basit bir nedenden bırakmasının güvensizligiyle ve evlilik planlari yapmamla yüksek korku ve panik yaşadım sonra o kadar korkuyordum ki annemle telefonla konuşurken konuşamıyordum kelimeler ağzımdan boğuk çıkıyordu beynim uyuşmuştu. Ondan sonra bana 1 gün çok da mesaj yazmadı saat 11 de attığım mesaja akşama kadar dönmedi dişimi sıkıyordum tamam diyordum ilk zamanlar (1 hafta olmuştu) sonra annesinin tansiyonu yükselmiş ve ambulansla hastaneye kaldırmışlar bana bunu anlattı. Ben de bu duruma çok üzüldüm onunla konuştum öyle mi oldu falan diye tavsiyeler verdim destek olmaya çalıştım. Ertesi gün de mesajlarıma çok cevap vermedi bir sabah ve öğlen attığım mesaja hiç cevap vermedi sadece günaydın yazdı sonra gün içinde mesajlarıma cevap çok vermedi sadece köpek sahiplenelime olurr yazdı. Sonraki gün de ben artık kendimi tutamadım çünkü 3 gündür bana doğru dürüst mesaj yazmıyordu. Bakın ailesiyle ilgili bana açıklama yapsa inan ki aramayacaktım. Bana durumlar böyle bu işlerle uğraşıyorum sana yazamıyorum falan yazsa anlayacağım onu. Ben de onu 3 gün beni her şeyden habersiz bırakmasından kendi hayatıyla ilgili açıklama yapmamasından (çünkü onu merak ediyordum çünkü annesi hastaneye kaldırılmıştı daha da merak ediyordum ne oldu diye) sonra çıldırdım. beni habersiz bıraktığı 3. günden sonra ki gün 4. gün Sabah onu tam 50 kere aradım çünkü onu çok merak ediyordum ve kendime engel olamıyordum Uyuyordu açtı. Açtığında dedim ki önce seni bu kadar çok aradığım için özür dilerim dedim. O da sorun yok ben takılmam dedi. (Bunu deyince de bana cesaret geldi) . Sonrasında falan nasılsın merak ettim seni dedim iyim falan dedi sonra uyuyabilir miyim dedi ben de tamam dedi uyudu. Sonra gün içinde ne yaptığına dair tık yok hiç mesaj atmıyor mesajlarıma da cevap vermiyor ben de saat 4 gibi yeniden 50 kere aramıştım sabah ben bunlara takılmam demişti. Sonra bir baktım meşkul (ben tuşlu telefon kullanıyorum karşı taraf kapatınca kapattığı anlaşılmıyort) . Whatsaptan aradım üst üste bir baktım fotoğrafı gitti. Sonra ananemin telefonundan yazdım ayrılacaksan bir açıklama yazsaydın dedim o da çok araman anlamsız dedi sana telefonu kapattım meşkul olduğumu anlaman gerekiyordu dedi yolun açık olsun dedi bende dedim ki tuşlu telefonda karşı taraf kapatınca anlaşılmıyor. Sonra o da diğer kancasını çıkardı ben ailenin istediği birisi değilim bahtın açık olsun. Ben de dedim ki Ayrılma sebebi senin beni bu kadar kolay bırakaman. Sana çok aşık olmuştum ama. Numaranı her yerden sileceğim ve bana birdaha yazma ki bir daha sana ulaşamayayım. dedim. O da bana ayrılmayalım lütfen özür dilerim yazdığı. Yazdığı dakikadan sonra ben de tamam ben de çok aradım özür dilerim yazdım o da tamam dedi. Sonra ben de ona şey yazdım sen benim için tehlikelisin çünkü seni çok sevdim. Şak. Konuşmayalım sevmiyorum yazdı. Ben de neyi dedim. Seni dedi. Engelliyorum seni dedi ben de tamam dedim. Herşeyin bittiğini düşündüm kafamda bitirmiştim ki bana şöyle yazdı engeli kaldırım Hmm Seni seviyorum ben de onun beklentilerine uygun birisi olmadığımı olmaz dedim. O da bana şunu yazdı : SEVDİĞİM BİRİ VAR YAZMA ve şak engel

Güncellemeler
5 ay
Okuyun lütfen canım çok yanıyorr
İlişkim bitti Sizce kim haklı nolurr cevap yazın?