AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Tayt ve ya pantolonu bayanlara yakistirmiyorum. hatun dediğin etek giyer bence
Mini etek mi giyer
Hayir
Gazeteli tayt giyenler sayesinde okuma yazma öğrendim pampa
Leopardan iyidir kanka
İncecik poposu olmayan kızlar giyiyor tiksiniyorum açıkca söylemem gerekirse.. Hatları düzgün olmayan kızlara yakışmıyor.. Biraz kilo yapın sporla hatlarınızı ortaya çıkarın safinaz tipli kızlar.. Sonra giyinin lütfen..
Güzel de evde olur, her yerin belli oluyor çünkü, üstüne uzun birşey olursa belki.
Üzerine uzun kazak vs gibi şeyler giyince şık duruyor
Aynen
Mümkünse çirkin kızlar tayt giymesin kafa karıştırıyorlar
O niye ya
cevap yeterince açıktı tatlım
Peki
Bu kadar asiri bir giysi mi tayt :) benim okulumda neredeyse pantolon giyen kiz yok hepimiz tayt giyiyoruz pantolon yerine :)
Ben tayt pantolon seviyorum
Sizin okul hangisi :)
bısı dusunmem
ama ucuz taytlar var ya
mesela bılekte bol duran cok ezıkce gözukuo cıdden bak
Iyyyy sorma cok tiksinc
Gunesli bir gunde gormeyo tercih ederim :) saka bir yana insan nasil rahat ediyosa oyle giyinmeli baskalarinin fikri pekte onemli degil
Bencede o yüzden giyiyoruz
Tayt giyin tamamda corap gibi ince giyenler var. Egilirken kalakrken transparan gibi oluyir. Bacaklari uzun olanlara gidiyor ama kisa boylular giymesin.
Yok ya onlar kötü zaten
Valla bakmamak elde olmuyo ama genelde bide deri tayt cikti hangi shoptan alionuz valla pes :)
☺️☺️☺️
isteyen istediğini giysin yakışıyorsa.. sıkıntı yok yani
Aynen öyle
Giymeyin demiyiruz ki arada cikarin :) bide kilosu olan ablalar giymesin iyi durmuyor ;)
Yok kilomuz yok
:D oyle diyorsan oyledir.
☺️☺️☺️👍👍👍
kalçaları dik ve düzgünse çok hoşuma gider.. tahrik unsuru
Kalçalar biraz geniş ya
görmeden bişey diyemem :)
Geyikli tayt olmamasi sartiyla bazilarina yakisiyor
O kadarda değil
sevgilime asla giydirmem ama bayanlara cok güzel oluyor :D
Neden sevgiline giydirmessin?
dikkat cektiği için ondan sonra onun yanında kavga etmek istemem
Bence güzel oluyor tabi yakışana birde kilolu kızlar giymesin lütfen özgüvende bir yere kadar :D
Bencede hoş aynen kilolulae yapmayın
Kalçaları biçimliyse sorun yok ama leğene benziyorsa eğer sizde gergedana dönüyorsunuz ;-)
😪😰😓
Bazılarında ELEGANT bazılarında ELefant Gibi duruyor :))))
Madem yakistiriyosunuz bakislardan falan rahatsiz olmayin kiminiz tecavuz den son anda yirtiyosunuz ya
Oha o kadar da değik
Ama kimisi oyle bir abartiyoki ornk olark dun gece otobusun bos olmasina ragmen ortada kiviran taytli kizi amcalar goturcekti;) allhtam m. koyde indi
O kız farklı herkes öyle deği
Ama genel olarak her yeriniz gozuyor amcalara aksam mezesi cikiyo oluyu diriltiyosunuz
Ne olur rica ediyorum kilolu insanlar giymesin şunu. Birde çok zayıf olanlar, kot pantolon gibi bol giymeyin lütfen. Göz zevkim bozuluyor. Ama eğer bedene iyi oturnussa elim ayağım titriyor görünce :)
Tayt ve cizme kışın kızlarda görmek istedigim giyim tarzı:) ama artık abarttılar tayt degil corap üstünede bişi giymiyolar organı belli oluyo resmen. İnsanın mıncıklayası geliyo :))
rahat oaln bişeyi herkez özgürce giymeli farklı bişeymiş gibi okuzce bakmaya da gerek yok..
Haklısın
bişey düşündüğüm yok giyiyorlar bakıyoruz öyle işte :D
Düz mantık candır
teşekkür ederim gerçekçi olmak lazım :D
Aynen
o zaman siz giymeye bizde bakmaya devam :D
Tamam kanka
hadi bakalım seksi lolita :D:D:D
yaa bu sorulcak sorumuydu şimdii :D:D:D
Ne? 😃
sen anlayana kadar :D
Aynen öyle
yapcak bişey yok fıstıkkk :) öpüyorum görüşürüzzzz
By by
kendilerini seksi sanmıyorsa sıkıntı yok.. tayt giyince kate upton olunmuyor..
Tayt giymem de Bol pantolon giyiom :DSADSFasdfdafafds
Korkuyorum yakinda bir leopar gecse yakinimdan hic varketmeyecem o derece alistim
Ben o taytları demiyorum
Sen hangi taytlari diyon :)
Ay ebni güldürdünüz ya ilahii
tayt ve dar pantolon kızların hatlarını ortaya çıkarıyo giysinler ya ne isterlerse
Ama hoş ve rahatlar
e tabi rahat bedenini saran bişey var sonuçta çıplakken onu yapabilirmi sadece sevgilisinin yanında yapar
Yani
Şişmanlar giymesin nolur valla nasıl yakıştıroyorlar kızları anladım artık erkekler giyiyor :)
Erkekler mi? Iyhhh
Bende onu diyorum ya kızın şişmanıda aynı hayatta yaşamak için çok neden var şu an
Yagmurda ıslanıp rezil olmalarini izlemek istiyorum 😇
Acımasız
Teveccun 😊
Iyi seyler düşünemiyorum hele ki kase ve paket ortaya cikinca sekilli semalli falan tobe tobe
Anladım
Giyiyo musun sende
Evet
Sana tavsiyem giyerken kalca taraflarini ört kanka
Tamam kanka dikkat ederim
Eyv kardeşim
☺️☺️☺️☺️
Evet tayt kadinina gore. yakisir onune gelen giymese guzel olcak. Goruntu kirliligi resmen. Hele kilolular alinmasin ama. mumkunse hic. giymesinler.
yakışır, tayt dar, sıkı kelimesinin ingilizcesi zaten. sadece fiziğine güvenen giysin, gözü rahatsız edici kalcaya ve bacaklara sahip olanlar giyince eve kapanasım geliyor. diğerlerini normal karşılıyorum
Kilolu ve balık etli kızlar bence tayt giymesin hiç yakışmiyor zayif kizkar giysinler onlara çok yakışıyor :D
Çok güzel oluyor. Yakışıyor. Biraz balık etli ancak vücudu biçimli hatunların deniz kızı gibi göründüğünü düşünüyorum.
cok pahalı kız arkadasıma bir tane hediye alım dedim bu ucuzdur dedim aldım kasada kitlediler bana öyle kötü bir anım var ama yakısıyor cok cekici oluyor
işyerlerinde giymeyin ya.
tam kezban işi.
taytlarla işe mi gelinir şık olun biraz.
Bana çok yakistigini söylerler bende giyerim genel olarak Tayt
erkeklerin çoğu öyle giyinenleri kaşar sanıyor haberiniz olsun bayanlar
Demeyin ya
gerçekten öyle ama tayt vucut hatlarını çok belli eder neyse ister giyin ister giymeyin beni alakadar etmez ama dedim çoğu erkek gönül eğlendirmek peşinde eee gönül eğlendireciği kişi seçme yöntemlerinin başında gelir açıklık saçıklık sonra tayt gibi vucudu çok belli eden elbiseler falan
Anladım ama tayt pantolon o kadar değil
Cok seksi oluyorlar ve bir o kadarda guzel oluyorlar
Bencede
dünyada tayh giyen kadınların yüzde 72 si tacize ve tecavüze ugruyomuş :)
Allah korusun
öyleymiş amarikada yapılan araştırmalara göre
Hadi ya 😰😪
Bence yakisiyor cok seksi oluyorsunuz tayt giyenler daha guzel gorunuyor
Teşekkürlee
Siz giyormusunuz
Evet
Vucut olculerinizi bilmiyorum ama her bayan tayt giydiginde seksi gorunurler dolgun kalcali. bayanlar biraz daha seksi gorunurler sizin ki dolgun mu
Herkesin Kendi tercihi bir şey düşünmüyorum demek ki yakıştırıyor ki giyiyor.
Aynen öyle
tayt giydiğinizde vajinanızın şekli ve klitorisinizi de farketmek mümkün oldu.
atletli erkeklere hakaret etmeye gelince ki rahatlığınızı, ortalıkta çıplak ve tahrik edici giyinmenizi eleştirirken de kullanınız.
Iyi oluyor yani ama bazen goruuorum o kadar ince giyiyolar ki altindaki renkli kilotu gorunuyor.. o zaman iyi dusunmuyorum yani :)
vücuduna güveniyor, kendisini beğeniyor ve özgüveni yüksek derim. kezban değil ki giyiyor derim. severim yani tayt pantolon candır.
Hatun dediğin kendine yakışanı giymeli kilo problemi varsa bir zahmet giymesin tayt falan yav bu tayt konusu neden sürekli var benim dikkatimi cekmiyo tayt çokmu giyilen biseymiski :)
giymeye devam kızlar cok tatlı oluyoruz ama 42 bedenden sonrası biraz kötü oluyor
Küçük kalçalı kızlara özellikle minyon olanlara çok yakışıyor
Ben giyemiyorum popom büyük giyenlere de gıcık oluyorum.
Bence asıl sana yakışır.. İncecik poposu olmayan kızlar giyiyor tiksiniyorum açıkca söylemem gerekirse.. Hatları düzgün olmayan kızlara yakışmıyor..
Giy tayti birde resim çek bakalım buyukmu :)
Yakıştıği ve göruntü kirliliği yaratmadığı sürece sorun yok. Bazıları rahat olsada evinde tercih etmelii
Yoga Pants dedikleri şey kızlara çok iyi oluyor fizikleri güzelse ^^ sporcu kızlara mükemmel oluyor mesela ^^
Tayt kızlar için rahattır belki ama erkekler öyle düşünmez
Sebep?
Vücut hattı ortaya çıktığından tahrik edici gelir. Bide yumuşak olduğundan elleyince eti hissettiğinden erkeklere seksi gelir.
Ne saçma bir teori
Evet ba nada saçma geldi
☺️☺️☺️☺️
Pantolonu bilmemde taytda Cameltoe durumundan haberdarmısınız? Yoksa bunu bile bile mi giyiniyosunuz
iyide ablacım kilolular giymesin. arkalarından pek hoş şeyler söylenmiyor :) ve bazıları öyle bir tayt giyiyorki varla yok arası yani
Cok seksi oluyorda ama siskolara yakismiyor. Ben sevgilime giydirmem ama vallahi bizde ortammm boylee
Sizin yüzünuzden yolda yuruyemez olduk hangisine bakacağımı sasiriorm lutfen rica ediorm biri durdursun su taytla gezen azgınları
yakışıyor gece bizler için iyi oluyo o anki hali şekli gözümüzün önüne geliyor :D
Peki
:D saol
Kalça güzelse çamaşırı güzelse ve uzun giyip kapatmamışsa yürürken çok hoş duruyor :)
hakkını bilmemde altını biliyorum:)) keyifle izliyorum
hep tayt giyin. milli giysi olsun tayt...