erkekler etek giyen kızlardan mı çok hoşlanır yoksa pantolon giyen kızlar daha mı hoş?
Cevabın nedir?
bence bir kadın pantolon giymemeli hele bazıları var hiç giymesin hemcinsim gibi görüyorum kadın kadın gibi giyinsin arkadaş minide giymesin kafa karıştırmanın alemi yok
24 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel söyledin kardeşim bencede kızlar etek giymeli pantolon erkekler içindir bende öyle düşünüyorum en güzeli uzun elbise
Soran+1 yılevet :))
En İyi Cevaplar
Şalvar giysin
19 Yorumla
Soran+1 yılşalvar mı :D :D :D :D
Soran+1 yılahahahaha :D :D
Soran+1 yılhade gehde vuh :D :D
Soran+1 yıltamam ya aşiretsiniz kimse bişe demih yaw :D :D
Soran+1 yılrica edeh :)
+1 yılkimine pantolon kimine etek yakışıyor benim tercihim pantolon ara sıra etekte giyerim
04 Yorumla
Soran+1 yılbende hep elbise giyiyorum bazen uzun bazen tam dizde :D
- +1 yıl
evet o dizde olan elbiselerden de giyerim doğrusu bana yakışan neyse hepsini giyerim :))
Soran+1 yılhehehe aynen bende :D
- +1 yıl
:)) en güzeli
+1 yılBence her ikisi de giyinmeli. Yerine göre etek, yerine göre pantolon.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPantolon giyinecekler türbanli ise giymesinler diğerleri giyebilir simdi diyeceksiniz niye türbanlilar giyemez mi? Acıklayayim türbanlilar basini kapatip pantolonda giydinmi popolari belli oluyor zaten bas kapatmanin anlami yok haa diyeceksiniz ki soruyla ne alakasi var gayet alakasi var. Herkes özgürdür fakat türbanlilari hos bulmuyorum etek giymeleri daha makul daha hanim hanikcik
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede ben türbanlı deilim ama hem kapalı olup daracık pantolon giyenlerle dalga geçiom walah ne yalan söyleyeyim
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Etek ya da pantolon giyen kızın nasıl giyindiği önemli. Yakıştırıp uyumlu oluyorsa ikisini de giyebilir. Yakıştırma ve göze hoş gelmesi ikisinde de olur sadece etek ya da pantolonla olan bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılneyle rahat ediyosa onu giymesi daha hoş
erkekler etek beğeniyo diye etek giyipte çekiştire çekiştire yürüyenlerin soyu tükensin nfgjkdf11 Yorumla
Soran+1 yılyok bence etek daha hoş ve daha rahatda tulumda güzel
+1 yılBenim görüşüm Etekten yanadır olmazsa olmazdır fakat kısa etek olmamalı diz altı ya da bileğe kadar olanı güzeldir çekicidir. pantolon ise erkek kıyafetidir kızlara hiç yakışmıyor ve itici duruyor
00 Yorumla
+1 yılPantolon erkekler için yapılmıştır ve kızlar da kullanmaya başlamıştır. Erkekler etek giyse nasıl olur sence? Biraz kız gibi giyinin.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende etek giymeyi seviom ama tek giyince kendimi kötü hissediom bütün kızlar artık pantolon giyiyo ben elbisede giyiyom tulumda giyiyom
- +1 yıl
Giyinmeyi bilmeyenler pantolon giyiyor. Sen doğru giyin.
Soran+1 yılevet ya hele o çok dar olan pantolonlar iğrenç
Bence kafasına göre ama çok kısa giymesin başkasını bilmem ama ben yollu gözüyle bakarım ha kocası falan vardır izin veriyodur karışamam tabiki
00 YorumlaModa & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Kesinlikle etek diyorum.
Etek başkadır.
Daha seksi dir.
Ve etek giyenler çok daha albenilidir.11 Yorumla- +1 yıl
Süpersin kanka düşüncelerimi okudun bende böyle düşünüyorum 👍
Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Nasıl rahat hissediyorlarsa öyle giyinsinler
Zaten sütyen takıp bunaliyorlar yani bırakın nasılsa öyle olsun
Biz erkeklere göre sunu giysin bunu giysin hesabi00 Yorumla
+1 yılhoşluk bakımından değilde duruma göre değişir mesela kış günlerinde ben eteğe karşıyım hava şartlarından dolayı ama giyilen pantolonunda adap çerçevesinde olmasından yanayım
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen kış günleri bende eteğe karşıyım yazda bence uzun ve askılı kıyafet giyilmeli
- +1 yıl
insan kendine ailesine ve bulunduğu çevreye ne uygun ise onu giymelidir bencede
Soran+1 yılevet bencede
- +1 yıl
aynen
+1 yılbu ülke de pantolon bile bazılarına açık ve tahrik edici sen düşün artık etek giymeyi
13 Yorumla
Soran+1 yılbence etek giymek daha az tahrik edici pantolon bütün vücudu olduğu gibi gösteriyor ama etek güzeldir
- +1 yıl
yahu pantolon olsun dar olsun her yerin belli olsun.. bu tahrik etmez mi.. siz sanıyosunuz ki tenim gözkmüyosa tahrik olmazlar..
Soran+1 yıle tamam işte bende onu söylüyorum pantolon daha tehlikeli bencede en güzeli elbise işte ya tam uzun ya da tam dizde güzeldir genellikle öyle giyiniyorum zaten
Senin gönlün ne istiyorsa onu giy kanka bakma sen erkeklere :)
19 Yorumla
Soran+1 yıldimi kanka ben merak ettim zaten forever etek :) :)
Soran+1 yılaynen ya etek süperrr :) hele elbise uzun ve askılı en sevdiğim kıyafet tarzı :D
Soran+1 yılne alaka siyahla rahatlığın knk :) ?
- +1 yıl
Siyah elbiseler be kanka
www.google.com.tr/search bunların yırtmaçlısı
Soran+1 yılhaa yok be ben onları değil bildigin ince askılı uzun kıyafet bunları hiç sevmedim yırtmaç sevmiom kanka yaa :)
Soran+1 yılhe kanka öyle walah :D :D
+1 yılKesinlikle etek. Pantolon giyenler hiç kadınsı gelmiyo bana
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka bende böyle düşünüyorum 👍
Kendine ne yakıştırıyorsa onu giysin. Ben göüzme hoş gözükmesi kısmı ile ilgileniyorum. Etwk ya da pantolon problem değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletek bazı kızları şirin gösterir gerçekten. pantolonu bilemem
13 Yorumla
Soran+1 yıletek bana daha çok yakışıo ya da ben daha çok sevdiğim için daha çok yakıştırıom pantolon giydiğimde zayıf gösteriyor sanki sevmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılkendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giy bence. hangisi uyumlu geliyorsa.
Soran+1 yılbencede insan sevdiğini değil kendine yakışanı giymeli cevap için saol bu arada :D
Etek mi pantolon mu farketmez ama rica ediyorum tayt giymeyin. Ya kızın basenleri aşure kazanı gibi bide tayt giymiş o nasıl çirkin görüntüdür anlatamam.
03 Yorumla
Soran+1 yılayynen ya ne güzel söyledin kardeşim ya hele kilolu olanlar allah aşkına tayt giymeyin ya da giyenlerde uzun bişeyler giymesinler
Soran+1 yılkardeşin mi giyiyo kız ona sen atamıyosun ama dışarıdakiler rahatça atar
Etek kesinlikle daha çok yakışıyor kızlara. Ne çok uzun ne de mini. Diz ayarında olacak.
00 YorumlaErkeklerin dikkatini çekmek istiyosun, sana bakılmasından hoşlanmıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır erkeklerin değil erkek arkadaşım hangiisini beğeniyodur die merak ediom ama onada soramıyorum
kot pantolon gibi olan ama mini etekler varya onlar çok güzel havalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ölede giyemiyoruz ama
Soran+1 yılsen bakmıyorsun evet ama bakanlar var malesef :)
+1 yılEtek abartisiz deseni ipeksi yumusaklik olmali kizlara etek elbise yakisir sen etek giy
17 Yorumla
Soran+1 yılben genellikle etek giyiyom zaten daha rahat
- +1 yıl
Etek yakışır
- +1 yıl
Ne tarz giyiyosun
Soran+1 yıletek giyiyom tulum ve elbise düz üstü olanlardan
- +1 yıl
Kumaşı nasil ipeksi yumuşak olmali
Soran+1 yılbilmem kumaş farketmiyor
- +1 yıl
Dalgali ve yumuşak olmali
Etek olursa azyorlar unutma :D pantolonda olursa azyrlar hiç birşey giyme üstüne atlasınlar
00 Yorumla
+1 yıletek giyenleri hanım hanımcık görmekteyim nasıl olduğunu yazmama gerek yok sanırım :)
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre de ikisini de giyebilmeli.. İkisi de hoş duruyor..
00 Yorumla ikiside değil sadece sandalet giysinler yeter üst taraf beni ilgilendirmiyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılilginç :D
Etek giyenlerden hoşlanırım ben çünkü rüzgarda etek havalanıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılha al bitane daha böle erkeklerden nefret ediyorum
Soran+1 yıleminim şakadan sölüyon
Soran+1 yılben senin kızın deilim allah korusun beni senin gibilerden
Soran+1 yıliyiki demedin
Soran+1 yıldefol git uğraşma o zaman
+1 yılŞöyle diyeyim; etek kısa olacaksa hiç giymeden çıksın daha iyi :) pantolonda ise çok dar olacaksa yine aynı şekilde hiç giymesin daha iyi bana göre :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede en iyisi ya elbise ya da diz altı etek
ha etek ha pantolon bırı acık kısa dığerı dar ve sıkı
016 Yorumla
Soran+1 yılyok ben uzun elbise çok seviyom ve baya giyiyom hiç uzun etek görmedinmi
Soran+1 yılvar ben uzun giyiyorum mesela kısa giymem giysemde ancak yurt dışında giyerim
Soran+1 yılevet çünkü yurt dışındaki erkekler gayet terbiyeli ve görgüsüz deiller burada bikez tek kısa giydim hiç rahat etmedim
Soran+1 yılne alaka yurt dışında birsürü arkadaşım var hepsi gayet temiz ve dürüst insanlar
Soran+1 yılya banane onlardan ben sadece kendime bakarım ben öyle deilim ya bana yeter
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılerkekte var ama kız daha çok
Soran+1 yılolsada yapmam ben o kızlardan deilim işte bizim aileye böle şeyler ters ve ben düzgün bir aile terbiyesi aldığım için banada ters
Bu fizik yapısıyla lakalı ama genelde etek çok yakışıyor
00 YorumlaIsterlerse ciplak gezsinler bize ne o onlarin karari bizi ilgilendirnez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaz aylarında pantolonlar dolaşmakta ısrar edenlere şaşırıyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa hele tayt giyenler allah onların belasını versin iğrençler o geyikliler ön sırada iğrençlikte :D :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılBen insanlık adına genel olarak konuştum. Kotların boyası akıyor sıcaktan mavi mavi dolaşmasınlar:D en son 3-4 ay önce pantolon giymişimdir. geçen bir giydim daralıp küçülmüş:D geyikli taytlar klasiktir ama:)
Soran+1 yılhe yaw hem klasik hem iğrenç :D
giydiği yakışan kızlarda hoşalanıyoruz etek pantolon fark etmıyorr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtegi gy altna ince külotlu çorabı çk bck bck üsdüne at saatlerce gzmü kırpmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar istediğini giysin biz seçeneklerden seçelim iyiyi kötü yapmayalım biz :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalçalar güzelse pantolon
bacaklar güzelse etek04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya hangisi genel olarak güzel duruyor
- +1 yıl
ne demek ne alaka ya? kalçan tahta gibiyse pantolon çirkin durur
bacakların çarpıksa etek çirkin durur. buna ne alaka diyorsan sen ne istiyorsan giy
Soran+1 yılbenim bacaklarımda çarpık diil kalçamda kötü diil ikiside kötü durmuo ama etek daha çok tercih ederim
- +1 yıl
iyi günlerde giy. ben pantolon sevenlerdenim
+1 yılmını etek giysinler beee. d
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hayır türkiyede giymiyom ama yurtdışında falan giyerim çünkü oralarda normal burada giysem bütün erkekler bakıyor türkiye bozulmuş artık
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun ki bakıyorlar
Soran+1 yılyaşadığım yerde pek bakılmıyo ama bir akraba doğuda oturuyo ziyarete gitiik bir ay felan nezaman dışarı çıksam rahat giyinemiyom türkiyeden soğudum resmen ordAKİ erkekler yüzünden
Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Kadın neyi tercih ediyorsa onu giysin.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence etek veya elbise çok güzel
Soran+1 yılevet :))
etek giyenleri çok severler kendisinin degilse
00 Yorumla
+1 yılpantolon daha çok yakışıyor kızlara
00 Yorumla
+1 yıl2'side değil elbise bayanlara çok yakışıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılevet bende daha çok elbise tercih ediom zaten :D
- +1 yıl
işinide biliyor köftehor
Soran+1 yılhahahah he walah bana çok yakıştırılıyor bende çok seviyom ne yapayım :D :D
- +1 yıl
Abboooovv özgüven tavanlarda yakışır tüm bayanlara yakışır elbise devam et benim tarzım nasıl bak bakalım :)
Soran+1 yılsenin tarzınmı ne bilim nasıl :D :D
- +1 yıl
profil fotoğrafına bak
Soran+1 yılbaktım güzelmiş :D
- +1 yıl
yarım ağız :) neyse teşekkürler image maker hanım :)
Soran+1 yılo ne ya :D :D
- +1 yıl
Araştır herşeyi benden bekleme :D
Soran+1 yıl:D :D :D
2 türlüde bakcaz zaten kaçarı yok üzgünüm :)
011 Yorumla
Soran+1 yılevet ne yazık ki sizin gibilerden kurtuluş yok
Soran+1 yıldürüst birisin evet diğer dünyada bu abazalığının karşılığını bin kat görürsün inş. cayır cayır yanarsın
Soran+1 yılha bide ben terbiyesiz oldum yaw sus allahına gerçi senin dini imanın var mı korkun var mı bilemiyom ama bence yok olsaydı biraz insancıl olurdun kızların açık giyinmesi günahsa erkeklerin bakması iki kat dha günah bilmiosan söyleyeyim dedim
Soran+1 yılne alaka ben pantolon giymiom bu 1 ben nişanlıyım beni beğenicek biri varsa oda nişanlımdır bu 2 ve daha fazla konuşmadan defol buda 3
Soran+1 yılyaw git defol bunu bana söyleyecek en son kişisin pis sapık
ikisininde yeri farklı ama etek diyorum :D
01 Yorumla
Soranbencede etek
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtek tabii gözlerimiz şenlensin :)
00 Yorumla
+1 yılkot cok seksi oluyo ama etek te daha kadınsı
00 Yorumlaher ikisi de giyilmeli.
00 YorumlaKısa giymediği sürece ikiside farketmeez bnim için
00 Yorumlayakışanı giysin kafi :)
00 Yorumlahangisi yakışıyorsa insan onu giymeli
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir kriter belirlemedm panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm en iyisi etek walah pantolonda çok rahat
etek tabi
12 Yorumla
Soranbencede :D
Tabiki mini etek :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhee türkiyede gibi bir yerde hiç doğru değil kısa giyinmek
+1 yılEtegin veys pantolonun durumuna gore degisir :-)
00 Yorumladuruma göre değişir yani :)
00 YorumlaÇarşaf altına pantolon.
00 Yorumlaelbise giyen kızları tek geçerim.
00 YorumlaBence bir kız kendi ne yakisti gi şeyi giyme li
00 YorumlaModa & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Şort.
11 Yorumla
Soran+1 yılşortu türkiyede giymiyorum o kadar abaza erkek varki rahat giyinemiyorum
tayt giysin
011 Yorumla
Soran+1 yılıyyy iğrenç tayt tan nefret ediyorum resmen kızın heryrini gösteriyor
Soran+1 yılne alaka tay nedir allah aşkına oda bir kıyafetmidir yani walah ben küçükken uyduğumda giyerdim
Soran+1 yıltayt dicektim
Soran+1 yılben nişanlıyım :D :D :D git başka kız bul daha tanımadığın etmediğin birine resmen evlenme teklif ettin ahahahahah :D
Soran+1 yılhay allahım neden ben
Soran+1 yılnişanlıyım dedim sen dedem yaşında gibi duruyorsun ahahah
Sevgilim pantolon giysin gerisi mini etek :D
00 YorumlaEtek daha kadınsı
10 Yorumlapantolon cok hosuma gider mmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaraçarşaf idealimdir. benim kızıma kimse bakamaz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanane ulan avrat benim avrat değilmi ister çarşaf giydiririm ister pardesu
Soran+1 yılhooopppp
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği