Tayt ya da tayt pantolon giyen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada cidden rahat oluyorlar ve kendimize yakıştırıyoruz
Cevabın nedir?
+1 yılTam yerıne degındın ve tam bana denk gelmen ıyı oldu Bu tayt ve cok aşırı dar pantolon gıyıyorsunzu ya sıze yakışıyor tamam eyw ama sız seksi gosterıyor dımı havanız oluyor dımı? ışte tam tersı sız kendınızı oyle sanıyosunuz ama dışarıdan bakan herkes sadece vıcudunuza bakıyor yuzunuz ne kadar guzel olursa olsun sadece sızın vıcudunuzu hayal edıp pıslık pıslık cınsellık dusunuyorlar bunun yerıne kalcalarınızı ortsenız tayt gıymesenız cok aşırı dar gıymesenız kapanın demıyoruz sadece kalcalarınzı ortun hanı dıkkat cekmıycek sekılde gıyınsenız bakanlarda yuzunuze bakıp ne kadar hoş kız dese sızce daha guzel olmazmıydı? ve tayt vıcut hatlarını cok bellı edıyor o vıcudunuzu kocanıza saklasanız hayat eşınıze bu guzellı sadece o gorse sencede daha guzel olmazmı?
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın o da senin düşüncen ama bizim amacımız millete vucudumuzu göstermek değil
- +1 yıl
Pekı bırşey dıycem tayt ve dar pantolonları gıyıp bır arkadaşınza foto cekmesını ısteyın bı bakın kalcalarınız ne kadar çekıcı oluyor? başkaları sadece oraya bakıyor hanı dedıgım gıbı azıcıkda olsa bol gıysenız veya kalca kısmınızı kazakla hırkayla kamufle etsenız daha hoş olur ve bır kıza hırka ınanılmaz derecede çoook yakışıyor bırde benım dedıgım gıbı dene boyle vıcudunuz bellı olunca erkekler cınsellıge gelıyor dıger turlu aşık olucaklardır guven bana
- +1 yıl
Evet malesef öyle aşagıdakı yorumlarda gordugun gıbı azdırıyor benı falan fılan dıyenler cıkmıs Cok kotu bı devırde yaşıyoruz ınankı Araplar 1 turkler 2 uckuruna sahıp cıkamıyorlar onun ıcın hanı bırazcık daha dıkkat etmekte fayda var
En İyi Cevaplar
Eskiden çok çekici geliyordu bana artık olgunlaştım mı ne olduysa normal bişeymiş gibi geliyor artık sanırım çevre de etkili.
GTA Vice City'e çevirdiniz l*n ülkeyi...1936 Yorumla
Soran+1 yılHerkes giydiği için eski ilgin kalmamıştır
Soran+1 yılAlışmışsınız artık siz
Soran+1 yılNeresi merak ettim
Soran+1 yılAnlamadım ama neyse
Soran+1 yıl☺️☺️☺️☺️
Soran+1 yılTayt ile pek rahat edemem herkes sana bakıyor gibi ama tayt pantolon giyiyorum onlar hem rahat hem de pantolon olduğu için o kadar belli olmuyor bu arada erkeklerin tayt giymesi ne iğrenç bişi
Soran+1 yılEtek giymekten nefret ederim
Soran+1 yılÇok rahatsız edici
Soran+1 yılOha lisede misin?
Soran+1 yılO nasıl oluyor ya
Soran+1 yılAnladım hangi bölüm
Soran+1 yılHenüz lise sondayım
Soran+1 yılHukuk
Soran+1 yılBende orayı istiyorum inş ya
Soran+1 yılSadece akşamları arada bakıyorum
- +1 yıl
sesli güldüm :D
Soran+1 yılSorun değil
+1 yılBunu gerçek bir şekilde itiraf eden bir kız bulamazsın sanırım. Ama ben ilk olacağım. İnan bana bizlerin o şekilde giyip kalçalarımızı erkeklere göstermek gibi bir amacımız yok. Burada amaç iki yönlü. Biri gerçekten öyle giyince rahat hissetmemiz. Bir diğeri de o şekilde giyip bacak bacak üstüne atarak orgazm olmamız. Peki bu nasıl oluyor dersen tayt pantolonlar normal düz tayta göre ağındaki dikiş yeri biraz daha sert oluyor. Ama dar kotlar kadar değil. İkisinin arasında bir sertlik. Zaten çevredeki kızlara bak. Hangisi siyah veya beyaz renk tayt pantolon giymiyor ki? Tabi birçok hemcinsim bu yorumu okuyunca ne saçmalıyorsun sen ya ya da öyle bir şey hissetmiyoruz biz diyebilir ama bu gerçeği itiraf edemediklerinden kaynaklanır.
00 Yorumla
+1 yılBence kendine yakıştırdığın birşey için bir başkasından yorum isteme kafanı karıştırma boşver rahatsan problem yok canısı bende kapalıyım ilk kapandığımda tepkiler aldım ama ben böyle seviyorum bitti açıkken taytta giyerdim onada laf eden olurdu eleştiri hiçbir türlü bitmez bacım milletin ağzı torba değil boşver rahat ettiğin gibi takıl :*
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bencede
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
203Cevap
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Tayt kicini başını sergilemek arkasindan baktirmak ivin giyilir.. sonrada ayy bu memleketin civisi cikti laf atiyolar ayi gibi bakiyolar pesimden geliyor falan die vızzıklamaya basliyolar.. giymee kardeşim giymee bakmasinlar gelmesinler laf atmasinlar.
74 Yorumla
Soran+1 yılBen eksi vermedim
- +1 yıl
Ne alaka? Biz size bakiyormuyuz kapri felan giydiginjzde uff bacaga bak diye. Herkes istedigini giyer kimsede laf atamaz rahatsiz edecek sekilde bakamaz
+1 yılgiyen kişiye göre değişiyor tabi... her kadın rahat olduğu ve kendine yakıştığını düşündüğü için giyiyor... ama gel gör ki, herkes aynı sonucu alamıyor...
https://i.hizliresim.com/1nNOLb.jpg
https://i.hizliresim.com/q2EObV.jpg34 Yorumla
Soran+1 yılBunlar iğrenç ya bence en iyisi tayt pantolon
Soran+1 yılIyghh
- +1 yıl
alttaki ben hahahah
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYakışanın giymesi gerektiği düşüncesindeyim. Kot şortu da tabi! Ancak tayt öyle kıç meydanda olduğu zaman pek hoş durmuyor estetik açısından hafif yarım kapatacak bir üst kıyafetle daha kombinasyonlu ve estetik olabilir.
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dar pantolonlar daha hoç
- +1 yıl
teşekkür :)
+1 yılBaşlarda Malı mülkü geçerli olan hatunlar giyiyordu çok iyiydi :-) Şimdi olan olmayan giyiyor. Koca popolu kızlara satılması yasaklanmalı. Bel çevresi 70 i geçenlere yasaklanmalı. Tayyipten Destek bekliyoruz.
Dünya Erkekleri adına :D31 Yorumla
Soran+1 yıl☺️☺️☺️☺️ daha çok beklersinix
+1 yıltayt giymenin nesi tahrik ediyor taytı adabıyla üzerine uzun tunikle giymenin bir sakıncası yok ama popoyu örtmeyen kısa üstlerle giyenler varsa olar giyinmeyi bilmiyor zaten..
25 Yorumla- +1 yıl
tayt giymenin nesi tahtrik ediyoyu bilmen için erkekleri anlayabilmen lazım.
empati yapamıyor olman da senin bir diğer kusurun. - +1 yıl
burada tayt giyen kızlara neredeyse hakaret edenler bile var giyinmeyi bilmeyen kızlar yüzünden her tayt giyen kıza laf söylüyorlar tayt üzerine uzun tunik giymeyen kız tayt giyiyorum demesin zaten buradaki yorumları okudum sinir oldum aradaki farkı görsünler her tayt giyen kız kendini ifşa etmiyor haksız mıyım...
Soran+1 yılwww.beauty2015.com/.../...ns-collections-2014.html
Bunlardan bahsediyorum- +1 yıl
biliyorum soran arkadasım sana birsey demiyorum normal taytlardan söz ediyorum tayt deyince erkegin aklına poposunu sergileyen kız geliyor tayt dedigin uzun tunikle giyilir ben erkeleri tahrik ettigime inanmıyorum cünkü örtülmesi gereken yerleri örtüyorum aksi halde sokaga cıkmaya utanırım zaten.. bu yorumumu # FastAndEquaminity arkadasım da okursa sevinirim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle düşünüyorum : Namuslu kız kalmamış. senin hergün orana burana bin tane erkeğin bakması hoşuna gidiyorsa sen fahişeden farksızsındır o zaman. he açılmak saçılmak medeniyetse siz medeniyette hayvanlar kadar olamıyorsunuz nefret ediyorum sizin gibilerden sizi karım diye evine getirecek adamların da *
25 Yorumla
Bunlardan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılFark ne?
Soran+1 yılPantolon bunlar
Cevap sahibi+1 yılAma yine dar yine vücut hatları belli oluyor
Soran+1 yılEvet ama hoş duruyor ve rahat
+1 yılne dusunecem kı? ne gıyerse gıyısn kendı kararı kendı yakıstırması bu da yenı moda mıdır nedır sunnla ılgılı ne dusunuonz bununla ılgılın e dusunuyoruz bosveırn ınsanlarn ne dusundugnu sen kendınle ılgılı ne dusunuon ona bak, iş insanlara kalırsa en büyük ÖRNEK NASRETTIN HOCA HANIMI OGLU VE EŞŞEGININ KISSASIDIR.
10 YorumlaYani hakkinda kotu yorum yapilcak bir durum degil normal kiyafet yakisiyoda ama keske herkeze ayni derecede yakissa:)) bacaklari bingil bingil kalca desen legen:)) olmuyo yani
11 Yorumla
Soran+1 yılZayıflara yakışıyor
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılimages.zkafe.com/GaleriFoto/20140316/1952.jpg
Böyle olur.
galeri8.uludagsozluk.com/454/tayt_541687.png
Böyle olmaz.15 Yorumla- +1 yıl
bence üstteki resim de hos degil tayt giymenin de bir adabı olmalı uzun tunikler niçin satılıyor..
Bunlardan bahsediyorum- +1 yıl
Bak o olur işte sorann.
Soran+1 yılBende bunlardan diyorum
ben giymem. okadar vücut hatlarmı belli etmeye gerek yok. cunku cıddı anlamda cesaret ıstıyor. ama minyon sa ne bılım cok kuru zayıfsa neyse ama cok cekıcı oluyo :D
42 Yorumla
Soran+1 yılMinyonlarda da tatlı ya
- +1 yıl
Evet kesinlikle çekici :)
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılTayt kızların vücut hatlarını belli eder çoğu erkek sana bakar tabiricaizse ağzı sulanır seninle ilgili hayaller kurar istisnalar vardır ağırbaşlı olanlar onlar bakmazlar şöyle düşün senin sevgiline bakıyorlar aklını çeliyorlar hoşuna gidermi gitmez o zaman sende tayt giymeyeceksin bir ayet var tam hatırlamıyorum iyiler iyilere kötüler kötülere ayıks yanlış anlama
30 Yorumla
+1 yıligrenc ve itici, o vucut hatlarının her kıvrımını gostermek zorunda mılar?
71 Yorumla
Soran+1 yılÇorap pantolonlar daha iyi bence
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Tayt artık Herkez Giyiyor Yakışanıda Giyiyor Yakışmayınıda bir Özelligi yok artık ma Kadınlar İcin daha Rahat oldugunu düşünüyorum vücüdu Topluyor daha İnce gösteriyor ama ne biliyim Dışarda Görmekden biraz rahatsız ediyor Beni acıkcası Sevdigime Giydirmem ben Macoluk diyin magra adamı diyin Ne derseniz diyin.
10 Yorumla
+1 yılBazilarina cok yakisiyor bazilarina hic yakismiyor yani vucud bunu kaldiriyosa tabi ki giysin ama vucudun bunu kaldirmiyosa giymesin yani hani tabi ki yine kendi karari kisinin ama hos gozukmek hosa gider diye dusnuyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklısın
- +1 yıl
Oyle iste
- +1 yıl
Aslında bilinir yani bariz belli olur kime ne yakisip yakismadigi ama iste insanlarin kisisel karari oldugu icin bisey diyemeyiz :) @Esratülü
+1 yılBen dışarıda tayt giyemiyorum.. rahatsız oluyorum. Genelde evde ve sporda giyerim yattı ama gerçekten rahatlat
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende tayt pantolonları seviyorum
bizim ülkemiz daha gelişmemiz tayt giyenlere başka gözle bakılıyor her neyse bu bayram kot tayt giyiyorum bende elalemin ne dediği pek umurumda değil açıkçası
33 Yorumla
Soran+1 yılBenimde bende dar pantolonlara bayılıyorum ve giyiyorum
- Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar katil bir zamanlar kizlarin giydikleri onlara yakisan eteklerin katili... yakindan unutulup gidecek etekler bir mezarlari bile olmayacak. Sokaklarda gorunmez oldu etek nereden nereye eskiden evde dahi yunune bakilmayan tayt artik sokaklarda simdi etek mahpus... bir arkadaain biri dedi ki bu tayt giyen kisinin bacagi ayni kasaplarda tavana asili naylonla sarili but gibi...
10 Yorumla Harika hele Deve toynağı durumu olunca iç gıdıklıyor harika bir icat şişmanlara gitmiyor o ayrı bir konu
12 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından mini etek boyu kadar üstünde bir kıyafet varsa rahat olabilir değilse giyenlerin hareketleri pek rahat olamıyor, en azından ben öyle gözlemliyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/QgBpRA.jpg bunun gibi bisey )))
33 Yorumla
Soran+1 yıl☺️☺️☺️☺️☺️☺️
- +1 yıl
Bazı bayanlara cidden yakısıyor ))
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt giyenlere iyi niyetli kız diye bakamiyorum hersey ortada yani duzhun pantlon giyenler var onlar iyi
39 Yorumla
Soran+1 yılTayt pantolon peki onlar tayt gibi değil
Cevap sahibi+1 yılBenim kız arkadssimda giyoyor galba ondan ustune uzun bir tsort giyersen sknti yok yani kalcalarino belli etmesin cok
Soran+1 yılm.shopbop.com/.../845524441945845.htm
Bunun gibi
Soran+1 yılTamam kanka teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBunda sorun yok giyilebilir bu
Soran+1 yılBenimki biraz daha tayta yakın ama neyse
Cevap sahibi+1 yılYa cok da dar giyme bence dediğ gibi giyiyorsan bile slash rahat bir ustume tsort flsn giy uzun oluyo ya oyle yani :)
Soran+1 yılAnladım
+1 yıltayt pantolon bende giyiyorum ama üzerine uzun bir sey giymeye dikkat ediyorum genellikle
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılkız arkadaşımın giymesi beni rahatsız eder. geri kalan kızlarla da ben ilgilenmem zaten. kız arkadaşımın giymesinden duyacağım rahatsızlığın sebebini sorma ihtimaline karşı erkeklerin yorumlarına bakman yetecektir.
32 Yorumla- +1 yıl
bende kare kare görünüyo ya o smileyler. ne ki onlar :)
Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Ne düşünebilir ki kıyafetler insanın kişiliğini mi gösteriyor?
24 Yorumla
Soran+1 yılOnlar için evet
Soran+1 yılHayır tabikide öyle olsaydı giymezdim
Tayt Giymem
Kazak, Dar Paça Pantolon
Ve Topuklu Bot
Diyorum
Hepsi Siyah Olmak
Kaydıyla43 Yorumla
Soran+1 yılBende siyah hastasıyım
hatları çok gösteriyor ama bulunduğun yere göre değişir. misal Paris'te yaşıyosan çıplak gez sıkıntı olmaz bilmem anlatabildim mi
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anladım
Soran+1 yılteşekkür ederim öyle yapıyorum
Rahat olmasına rahat da sokakda da o kadar rahat olmayın ya kadın dedigin biraz edepli giyinir etek giyin elbise giyin kot pantolon giy :)
40 Yorumla
+1 yılÇekerim dar taytımı sonra dışarı çıkarım zaten birde kış geldi çekerim çizmeleri erkekler düşsün peşime Hahaha sonrada hepsi avuçlarını yalasınlar :))
45 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek degilsen bende birsey bilmiyorum
- +1 yıl
Aman dikkat et seni yalamasinlar :)
- +1 yıl
beşine erkekler düşer de, "adam"lar düşmez :)
+1 yılTayt giyme amacınız millet bize baksın mantığıdır. Bunu inkar etmenize gerek yok. Birilerinin sizi süzmesi hoşunuza gittiğinden giyiyorsunuz. Bırakın o güzel fiziğinizi kocanız görsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence düşündüğün yanlış ama saygı duyarım
Yakıştırıyorum yani.
Ama geçen şehirler arası seyahat ederken aynı vasıtayı kullandığımız bir bayan vardı. Kıçı dev gibi ve parlak tayt giymişti. 5 gün sevgilimle buluşamadım. Bayan içine çıkmadım anca pslkolojim düzeldi :D10 YorumlaDiğer konusunda 875 cevap paylaştı. Onlari gorunce dusunme yetenegimizi kaybediyoruz 😁 goruntu kirliligi...
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılDoğru
+1 yıltayt vücudun bütün hatlarını gösteriyor beni çok tahrik ediyor bu yüzden hiç sevmem
11 Yorumla
Soran+1 yılO da bir görüş
+1 yılBıktm mk bu sorulardan artık illa milleti kudurtmaya çalışıyorsunuz.
İçı fesat olana pantlon giyen kızda bile kalkiyi yeter mk be.43 Yorumla- +1 yıl
Benim mi kalbim fesat.
+1 yılTaytin bir dış giyim ürünü olduğunu düşünmüyorum bende giydim eskiden fakat şu an bir kiyafet gbi gemiyor bana:)
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Etekten yanayım ben ya da elbise ama pantolon olabilir diyelim çok dar olmaması kaydıyla.
Tayta karşıyım33 Yorumla
Soran+1 yılSebep? Evet etekte kadınlara yakışıyor
Soran+1 yılAnladım
+1 yılvijdansızlar sizi hiçmi biz erkekleri düşünmezsiniz çadırı dikmiş vaziyette gezmemizimi istiyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
+1 yılYakışan giyince no problem. Ama yakışmayan kalın bacaklı ablalarımız giyince problemin allahı. O yüzden zayıf ve uzun bacaklı kızlar giysin ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kim nasil rahat hissediyorsa öyle giyinsin
Dışardan içten içten yorumumu yaparim başka bir şey olmaz
Keyfinize göre giyin bence :)11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu be
+1 yılevet size çok yakışıyor bölesi https://i.hizliresim.com/LonBDj.jpg
11 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle değil
Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. Tayt ya da tayt pantolon giymiş kız olarak düşünüyorum yani ne düşünüyorsunuz derken anlamadım onlarda sıradan bir insan 2 göz 1 kulak 1 burun falan filan işte farkınız yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır o anlamda değil bazıları kötü yargılıyorda
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılpantolon neyse ama tayta karsıyım bütün vücudunu sergiliyorsun tayt yerine kısa elbise giymenizi tercih ederim etek daha iyi alttan hava alır terlemezsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar düşüncelisin
+1 yılTayt herkesin giyebilcegi birsey degildir bence kilolulaein giymemesi lazim. ve biraz dikkat edin incecik tayt giyiyorsunuz icinizi gosterir. burasi turkiye irk din dil farketmez duserler pesinize.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
tahrik oluyorum net ama bişy yapamayınca sinir oluyor insan giymeyin
411 Yorumla
Soran+1 yılNapalım olmayın
Soran+1 yılBiz giyelim sizde kendinize hakim olun nasıl fikir?
Soran+1 yılBiraz daha özen o zaman
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBayım?
Soran+1 yılOkey
Kadının hat ve önemli yerleri bire bir belli olacak ve tarik edilcek şekilde giyiliyorsas ve haliyle laf atıyorlarsa hiç kızmayın. * bide bol tayt giyenler var ya ona ayar oluyorum. ne güzellik var ne sexilik.
20 Yorumla- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne düsündügü umrumda bile degil ben kendime yakistiriyorum vede giyiyorum☺️
32 Yorumla
Soran+1 yılBende genellikle giyerim rahat
- +1 yıl
Bende evet cok rahat 👍
Mk hele o okuz gibi kizlar giymiyo evlat olsa eldivenle severim
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah 👍👍☺️
+1 yılTamam eyvallah rahat ama bütün kızlar giymesin lütfen. Alınmasınlar ama aşırı kilolu kızların tayt giymesi yasaklansın lütfen.
31 Yorumla
Soran+1 yılPeki
bir o kadar iğrenç duruyor ön cinsel bölgenin dudağı mıdır dilimidir hepsi belli oluyor kadınlığın cazibesi sizin yüzünüzden bitiyor
25 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da derin değil
Soran+1 yılKötü olmuş
Soran+1 yılSizin gibiler derken?
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. YOK KANKA YA BEN GERİ KAFALIYIM GÖZÜNDE KALMASIN DİYE GİYDİRDİK HATUNA BİR SEFERLİK PİŞMAN OLDUM... BİR DAHA GİYİME DEDİM...
12 Yorumla
Soran+1 yılNoldu ki giydiyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün kızlar tayt giyiyor neredeyse bazılarına yakışıyor bazıları o pis göbeginin üstüne çeker onu midem bulandı
11 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle ya
+1 yılBacaklar kalın olmadığı dürece tayt giyin güzel oluyo :) Pantolon da bol olursa erkeksi duruyo, sararsa on numara yine bacaklar kalın olmaması kaydıyla.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n kızlar ne salaksınız çıplak geziyorsunuz giyinik sanıyorsunuz kendinizi. Erkekler moda diyip sizi kandırıyor çıplak gezdiriyor sizde ben özgürüm sanıyorsunuz. Gözler bayram ediyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılO da bir görüş
Cevap sahibi+1 yılgörüş değil moda bunun için var zaten. erkekler 100 senedir takım elbise giyiyor kadınlar öyle mi açıldıkça açılıyor. Eğilemiyorsunuz bile g*tüm açılacak diye.
Soran+1 yılYok herkes için geçerli değil o
Cevap sahibi+1 yıltabiki herkes için geçerli değil. Kendini kullandırmayan akıllı kadınlar da var.
Soran+1 yılAynen öyle
Kilosu uygun her kadını alımlı ve hoş gösteriyor. Bayılırımmm.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Diğer konusunda 444 cevap paylaştı. pantolon giyende sıkıntı yokta tayt kotu be kardeşim :S
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Giyene söz söylemem doğru bulmuyorum.
Kendım de gıymem.
Herkesın tercıhıdır, uvzunu sergılemek ısteyene yapacak brsey yok kı.32 Yorumla
Bunlardan bahsediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedir bu tayt sorunu ya? Çarşafa mı bürünsek acaba? Ne giyersek sorun oluyo utanmadan bide biz suçlanıyoruz onu giyerse bakarz nedir ya var mı böyle bir zihniyet
32 Yorumla- +1 yıl
erkekleri tahrik etmeyecek şekilde giyinmen yeterli
Cevap sahibi+1 yılOnda bu millet çarşafa sokulmaya çalışıyo sizin zihniyetinz yüzünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklarim baya ince giyemiyorum yakismiyo :( ama bacaklarim normal olsa giyerdim
18 Yorumla
Soran+1 yılBenimde kalça sorunum var
Cevap sahibi+1 yılBenimde kalçam dümdüz taytlarin kalca kismi pot duruyo bende :(
Soran+1 yılBenimde geniş gıcık oluyorum
Cevap sahibi+1 yılGenis olmasi daha guzel ya ben erkek gibiyim cok cirkin. Sana yakisir bence tayt ;) . Ama ben giyemiyorum herkes dalga geciyo sinir oluyorum
Soran+1 yılÜzüldüm ya
Cevap sahibi+1 yılHayir bence genis kalca cirkin degil. Kilo alinca direk sirt kismim yaglaniyo popo olmuyo malesef. Ama emin ol kalcali kizlarda mukemmel duruyo ;) bir kiz var okulda bir giyiyo tum okul ona kilitleniyo super
Diğer konusunda 852 cevap paylaştı. Tayt, fiziği güzel olan kızlara yakışıyor. fakat giymemenizi tavsiye ederim. erkekleri çok tahrik ediyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl60kilodan fazlası tayt giymese çok memnun olucaz :D:D:D
kız 80 kilo giymiş taytı canlı bomba gibi geziyor asdD:D: oooooooo ne özgüven ooooooooooooo15 Yorumla
Soran+1 yılAhahah güldürdün
- +1 yıl
62 kilo ama 173 boy ben giyebilir miyim yoksa 2 kiloyla kaçırıyor muyum :(
Cevap sahibi+1 yıl@terlikgeliyoooooo2 170ler için değildi lafım ya:D göz var nizam var yani plates topu gibi vucut var hala tay tgiycem diye zorlayanları kastettm :D
Cevap sahibi+1 yıl@terlikgeliyoooooo2 nickine gurban:d yazamadm ya
- +1 yıl
Asdhdshsbxhdb tesekkür ettim o zaman :D
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Siz kendinizi rahat hissediyosanız biz neden bişey düşünelim ki kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri