kısacası dogru mu gıyınıyolar sız sevgılınıze ya da esınıze boyle gıydırırmısınız

Normalde İslama Uygun değil bu tarz giyinme ama Gümüzdeki bayanlar nefislerine yenik düşüyor uyarınca problem çıkıyor. Artık erkekeler de açık dekolte giyinmesinde kıskandıracak bir kıyafet giymesinde nasıl giyerse giysin tavrına bürünmeye başladılar Bir erkek olarak Çarşaf giyen kızları çok taktir ediyorum onlarda insan onlarda genç ama yazın sıcağında o kadar tepkilere rağmen Allah rızası için geri adım atmıyorlar ve olması gereken o dur
çok dar olmadığı müddetçe ve vücut hatlarını göstermeyen şeyleri , dikkat çeken albenisi fazla olan renkleri tercih etmemek kaydıyla giymeleri normal..
çünkü tesettürde önemli olan, vücut hatlarını belli etmemek, fazla dikkat çekici ve cinsellik çağrıştıran şeyler giymemektir..
teşekkür ederim EİG için.. burada dikkat çekmemiz gerek bişey daha var.. tesettür kıyafetlerini sergileyen manken kızların durumu.. tesettür firmaları o kadar güzel seksi ve iyi fiizkli mankenleri seçiyorlar ki, bu durum tesettürün ruhuna aykırı bence.. senin yayınladığın resimler de de öyle.) maşallah yani kızlara.)
Peygamber efendimiz erkek kıyafeti giyen kadını lanetlemiş. Dolayısıyla her ne kadar kadın pantalonuda olsa aslında pantalon erkek kıyafeti bu yüzden vücut hatlarını belli etmeyen etek üzerinede bol bir pardesü giyinmek uygun.
Not:Eğer başka türlü düşünüyorsanızda lütfen kaba yorumlar yapmayın.
Rahat bırakın şu kadınları yahu. Kapanıp hatları belli olmayacak şekilde giyenlerede bişey bulmayın yeter.
Cevap
13Cevap
Adamdırlar onlar
ne kadar iltifat etsem azdır onlara
çay koy çayyy
Çok şık çok yakışıyor ve benm de çok hoşuma gidiyor sizler bolu şık giyindiğinizde
Güzel ama fazla dikkat çekici ve süslü duruyor, tesettür mantığına uymuyor bence.
Giydiririm tabi gayet hanım hanımcık istesin kendim alirim gider ayağına getiririm👍
Bu Allah için kapanmak değil! bu kul için kapanmak.
Bence gayet hoş hicbirtaraflari belli degil safece topuz ve renklere dikkat etmeleri lazim
Dogrusu bu degil aslinda ama kotunun iyisi boyle giyiyoruz
kendi inanci ve islam sartlarina gore herkes boyle giyinmeli.. bencede cok guzel olur
Bu tuniklerin altina tayt giyen kapalilar bunlari öp basinin ustune koy
bende buna benzer giyiniyorum ne var
baban nasıl ızın verıyo pantolon gıymene benımkısı bırakmıyoda nasıl ıkna edebılırım babamı bol gıyerm dıyorum anlamıyo
babam yok malesef benim
ah pardon
önemli degil
hem kapalı hem şık ne var bunda..
Cok yanlış değil güzel duruyor bence😊
Gayet doğru geldi bana ://
Gayet guzel duruyor bir gariplik yok
Noyle bayanlar cok * oluyo begeniyorum bu tarzi
çok güzel bence mükemmel
Uzun feraceli olmasi tercihim :)
beğeniyorumben
Güzel bence