Kısa bir sure sonra ameliyat olacağım korkuyorum ama annemin umrunda degil pek doktora tektik icin gidicez annem gelmek istemedi bile pek?
Varsa yoksa kardesim nasıl sevdirebilirim kendimi?
Varsa yoksa kardesim nasıl sevdirebilirim kendimi?
her anne evladını sever bazı davranışlarını tasvip etmiyor ise sana katı davranarak vazgeçirmeye çalışıyor olabilir anlamaya çalışmalısın anneni nede olsa tecrübeli insan
Ne yaparsanız yapın değişmiyor bıkalı ve vazgeçeli çok oldu alışmaktan başka birşey olmuyor onunda ama belki sizin anneniz farklıdır benim yapmadığım ve denemediğim birşey kalmadı
Yok varsa yoksa o supheleniyorum. uveymiyim diye
Kaygılar bile şaşmıyor Allah yardımcınız olsun hep kardeşim ön planda ama kendisi kaybediyor
Ameliyat oncesi daha duyarlı olmasını isterdim bugun bisey istedim param yok dedi doktora gidicem Yrin gelmiyecek istemedi yarım agiz teklif etti
Allah'tan başka kimseniz yok bunu öğrenin ve hep ondan isteyin gerisi Tanrı değil ki size ne verebilecekler ölümlü varlıklar böyle düşünün zamanla rahatlıyor emin olun
Ben fazla bisey ostemiorm esitlik sadece
Onların sınavıda bu Kuranda ayet var çocukalrınız arasında adaletli olun diye biz iyi evlat olalım gerisi onların sorunu anneden ziyade eşiniz daha önemli inşallah annenizden mahrum kaldığınız şeyleri eşiniz tamamlar size
Evli degilim ben evlenmedim. o konudada şansım olmadı maalesef:((
Bende değilim ben dua ettim size evleneceğiniz kişi anlamında evli olmadığınızı anladım zaten
Cok tesekkur ederm Su an tek istedigim başarılı ameliyatm olsun allah5 tuttugunuzu altin etsin
Yok etmesin bir dizide izlemiştim birisi adama öyle dua ediyor adam yemek bile yiyemiyor ekmeği tutyor altın oluyor karısını tutuyor altın oluyor en son dua eden adamı buluyor dua geri al duanı geri al diye adama bağırıyor :)
İnşallah ameliyatınız iyi geçer
Alemsiniz:)
Ne ameliyatı olacaksınız?
bu ne kıskançlık ya senin yaşın kaç :))) bir anne evladını sevmez mi hiç 10 tanede çocuğu olsa hiç birini diğerinden ayırmaz sen hüsnü kuruntu yapma boş yere
Gizli gizli maddi Yardımda bulunuyor uzerine titriyor daja ne yapsın.
Siz öyle sanın yaşamayanlar bilemez ve böyle bir durum olmasaydı Kuran da bununla ilgili ayet olmazdı çocuklarınza karşı adaletli olun diye
Ona dukkan açtı emlakçı maddi para veriyor bana 50 tl yi cok görüyor
Yok ayrı değil
insan evladını ayırırmı yaa yazık o durum biraz bendede var annem kardeşimi daha çok sever ama benide sever yani sadece her kavgamızda onu korur. d
Ne yapıcam bilmiyorum. zaten korkuyorum yanımda değil.
Evet bana moral vermek icin hiçbişey yapmıyor kardesime gizli gizli Yardım ediyor maddi bana gelince para yok bgun bisey istedi. Almadı parasi yokmus ben olsam hasta kızıma alırdım:(
Cevap
3Cevap
yaşın kaç olmuş, kendi aileni kurup cocukların olduğunda unutursun, seni dediğin gibi umursamıyor ise bence evlatlık olayını bir sor derim, ama abartıyor da olabilirsin...
Ne istiyosa yap sende kimbilir naptin ki uzdun kadini ah siz kiZlar
Senin sıran gecmis kızım ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?