İnstagramda birçok dini sayfayı takip ediyordum. Fark ederek veya fark etmeyerek bilmiyorum bir süre sonra her seferinde dini sözler, dua vs. denk gelmesi garip bir şekilde baskılı hissetmeme neden oldu. Yani belki ne demek istediğimi anlatamıyorum ama umarım anlayan anlamıştır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aslında inançlı birisiyim, aşırı dindar olmasam da dinden aşırı uzak biri de değilim ve şimdi vicdan azabı çekiyorum sanki dini sevmiyormuş gibi hissediyorum.
Bu konular hakkında fikri olan, özelden de konuşabilirim, bir şeyler söyleyebilir mi?
Bu konular hakkında fikri olan, özelden de konuşabilirim, bir şeyler söyleyebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nefsin böyle düşünmeni sağlıyor ve korkutuyor büyük bir savaş Allah yardımcın olsun
Ya sanırım aşırı dindarlığı kaldırabilecek bir yapım yok ve sürekli denk gelince baskılı hissettim
Pinterest uygulamasında bolca motif kıyafet ve aksesuar var ve resimlerin genelde linki var.
Aslında gerçek islamın pek sevilecek yanı yok. Günümüzün kültürüne ve bilimine çok ters içerikleri var. Bu terslikleri arka planda tutuluyor hep
Dinime saygısızlık etmezsen sevinirim. İnancımı seviyorum ve herkesin fikri kendinedir
Sevmemek saygısızlık değil. Hakaret etmedim.
Günah değil, sende biraz takıntı var sanırım
Evet normalde de obsesyon hastasıyım 😔
Peki sence dinden mi uzaklaşıyorum? Neden böyle oluyor çok üzülüyorum
Bazı zamanlar dine ilgimiz artıp azalabilir. Bu her şey için böyledir. Rahat ol. İbadetlerini yap mesela farz namazlarını aksatma. Günde 2 sayfa Kur'an oku. İşte. Kendince dua et yeter yani bunları bile yapsan. Günlük. Artırmak sana kalmış.
Baskılı ne demek anlamadım.
Yani sanki istemsiz bi din baskısı hissetmiş gibi
Çok kasma. Din senin dinin. Nasıl algılıyorsan nasıl görüyorsan, öyle. Sanırım bazı farklı yorumlamalar bazen dini kötü görür gibi olmana sebep oluyo.
Hayır değil için rahat olsun
Normal. her şey izlemek zorunda degilsin
Bana yazar mısn bu konuda konuşmak istiyorum
Yazabilirsiniz
yok be abartma
O. zel. e gel
Sanırım xper im yetmiyo
iki dakika gizliden cik
İstek attım takip