Sizce bu günah mı?

Şimdi ailemle sürekli kavga ediyoruz ders çalışmam lazim ama ev işlerini sürekli yapıyorum dışarı cikicaklari zaman çocuğu ben bakıyorum ya da onlar evde yatarken çocuk seni seviyor biz ne yapalım diye yanıma gönderiyorlar kendinileei telefon ile oynuyorlar az önce annemle yine kavga ettik neymiş o bağırirken benim susup onu dinlemem lazımmis kardeşim kafasını odadan çıkarken duvara vurdu diye demedigi şey kalmadı her kavgamiz da sürekli bela okuyor ders çalışmaya başlayınca sanki Oxford kazanicaksin diyor sürekli bir şeyler yaptırıp ders çalışmama engel oluyor ve akşam oluyor işler bitine kadar ders caliaamadigimi söylediğim de ise isteyen her sekil de çalışır sen bahane ediyorsun sabah ev işlerini hallet akşam çalışırsin diyor sabah 8 9 gibi kardeşimi odaya gönderip beni uyandıriyorlar inanır mısınız hiç bir şey yokken bile yatisa bak sanki sırtında taş taşımış diye bağırarak uyandırıyor annem işte bizi karşına alma kalbimizi kırma iki yakan bir araya gelmez diyor Allah uzun ömür versin benim yaşadıklarımin daha fazlasınızi yaşarsın inşallah diyor benim düşmana ihtiyacim yok sen varsin diyor çalışmıyorum Kasım da bir işe giricem inşallah ve ben nasıl para kazanılır nasıl ev geçindirilir bilmezmisim kendime özel bişey de almıyorum yani alıcagim şeyleri liste yapıp ise girince kendim alıcam kendi eşyalarımı aldırmıyorum yemekleri ben yapıyorum ve malzemeler bitince yine ben suçlu oluyorum çok ağır konuşuyor güya müslüman bir aileyiz ne namaz ne abdest var ben namaz kılmaya baslamistim namazımı olabildiğince hızlı kılıyorum ki kardeşim kapı da ağlıyor sanki hatip indiriyor içeriden yarım saat çıkmıyor başımıza hoca kesildi gibi terimler kullanıyorlar ciddi anlam da dayanicak gücüm kalmadı ne yapmam lazım
Sizce bu günah mı?