Diğer Kuranda kaldigim yerden devam etsem hatim olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cok uzun zamandir okumuyorum kaldigim yerden devam etsem olur mu yoksa bastan mi okumam gerekir? Bilen biri yazarsa cok sevinirim Güncellemeler+1 yıl yok mu bilen ya Kuranda kaldigim yerden devam etsem hatim olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MütefekkirSeyyah__ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hatim, tamamlamak demektir..Kaldığın yerden devam etmek ve bitirmek, hatim olarak sayılır..#Vesselam 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Bisey daha sorabilirmiyim Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Namaz surelerini bildigim kadarini okusam kabul olur mu? Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Neye kabul olur mu anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Bildigim kadar okuyup kilsam kabul olur mu Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Eksik biliyorsan tamamla..Ancak namaz kılmak için en az iki ayet bilinmesi şart Yorumla Soran +1 yıl Sureler eksik degil iki ayetten fazlasida var olur mu ozaman Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Olur ancak tembellik edip tamamlamamazlık etmeyin Yorumla Soran +1 yıl Ben düzgün kilamiyorum maalesef cok uzun zaman oldu ramazanida hic bisey yapmadan gecirmek istemiyorum.. Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Allah kabul etsin.Gücünüz yettiği kadar yapın ama insan mükerrerdir yani mükemmeli arar.. Yetinmez.. Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kaldığın yerden okursan olur.. sonuçta oraya kadar okuyanda sensin.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Emin olamadim sormak istedim yinede genelde hep bastan okurdum Yorumla Yedinciboyut +1 yıl İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence kabul eden Allah sen güzel bir niyetle kaldığın yerden devam etsende sıkıntı olmaz.. Yorumla Soran +1 yıl Cok tesekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Bisey daha sorabilirmiyim Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Elbette sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Namaz surelerini bildigim kadarini okuyup kilsam kabul olur mu Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Elbette bildiğin kadar yeterli olur dinimiz kolaylık dinidir sonuçta... Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçinden geldiğini yap. Allah seni, senden daha çok tanır kardeşlik. 0 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İki türlü de olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cok uzun zaman olmasi bisey degstirmez mi yani? Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Niye değiştirsin ki bence değiştirmez Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Benimde geçen seneden cüzüm var okucam ama Yorumla Soran +1 yıl Sacma bi soru oldu sanirim ama emin olamadigim icin sordum 😅 Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Araştırmak güzeldir devam :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hatim, tamamlamak demektir..
Kaldığın yerden devam etmek ve bitirmek, hatim olarak sayılır..
#Vesselam
Tesekkür ederim 🙏
Bisey daha sorabilirmiyim
Tabi
Namaz surelerini bildigim kadarini okusam kabul olur mu?
Neye kabul olur mu anlamadım
Bildigim kadar okuyup kilsam kabul olur mu
Eksik biliyorsan tamamla..
Ancak namaz kılmak için en az iki ayet bilinmesi şart
Sureler eksik degil iki ayetten fazlasida var olur mu ozaman
Olur ancak tembellik edip tamamlamamazlık etmeyin
Ben düzgün kilamiyorum maalesef cok uzun zaman oldu ramazanida hic bisey yapmadan gecirmek istemiyorum..
Allah kabul etsin.
Gücünüz yettiği kadar yapın ama insan mükerrerdir yani mükemmeli arar.. Yetinmez..
Kaldığın yerden okursan olur.. sonuçta oraya kadar okuyanda sensin..
Emin olamadim sormak istedim yinede genelde hep bastan okurdum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence kabul eden Allah sen güzel bir niyetle kaldığın yerden devam etsende sıkıntı olmaz..
Cok tesekkür ederim
Bisey daha sorabilirmiyim
Elbette sorabilirsin.
Namaz surelerini bildigim kadarini okuyup kilsam kabul olur mu
Elbette bildiğin kadar yeterli olur dinimiz kolaylık dinidir sonuçta...
Tamamdir
İçinden geldiğini yap. Allah seni, senden daha çok tanır kardeşlik.
Kaldığın yerden devam edebilirsin..
İki türlü de olur
Cok uzun zaman olmasi bisey degstirmez mi yani?
Niye değiştirsin ki bence değiştirmez
Benimde geçen seneden cüzüm var okucam ama
Sacma bi soru oldu sanirim ama emin olamadigim icin sordum 😅
Araştırmak güzeldir devam :)
Olur hatim sayılır