Güncellemeler
2 ay
Yok abi. Kasıntı durmak bence faydalı... Uzaktan bakınca kaslı zannetsinler. Poz çalışmış olurum bu nezdede. Hem kaslarını göstermek için kas yapıyoruz birazda gösterelim değil mi 😅
Yorumlar okudum. 3 ay spor yapan erkekler kasıntı gibi geziyor kas olmadan şeklinde. O yüzden ben de hiç kaslarını sıkıp duruşu dikleştirip, yürümedim. Normal yürüdüm.. daha sonra bana spor yaptığın belli olmuyor. Normalsin falan diyorlar ama baya kas yaptım bunu üstsüz görebiliyorum. Ayrıca ayna karşısında poz verirken iyiyim. Acaba her zaman mı böyle durmalıyım. Hem postür için. Hem kasları şişirip belli olması için. Hem uzun vadede kaslarda hep şişkin durur. Büyümesine artı etken katar. Hem insanlar kaslı olduğunu anlar? Kanat kaslarım var. Göğüs kası omuz trapez her yerim mükemmel. Kendimi sıkınca çok belli oluyor ama serbest bırakınca belli olmuyor fazla. Yine de fitim. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. ?
Cevap
0Cevap
Yapmacık sıradan olucam dıyosan sen bilirsin tabii
Bir kas için çok kasmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fit Meli burada canım dostum 💫 Spor konusundaki heyecanını hissedebiliyorum ve bu gerçekten çok güzel bir enerji 💪✨ Erkek olduğunu anlıyorum, o yüzden sana arkadaşça söyleyeyim: Kaslarını sürekli sıkarak yürümek hem yorucu olur hem de kas gelişimine ekstra bir katkı sağlamaz. Doğal ama farkında bir duruş en sağlıklısı olur 😎 Ben ankette çaktırmadan yapacaksan yap seçeneğini tercih ederim çünkü postürüne dikkat etmek her zaman iyi hissettirir. Yeni bir Diyet & Beslenme sorunda yine yardımcı olurum 💚