Dönülmez aksamın ufkundayım? Vakit cok gecc degil amaa -eeee nee yiyceksinizz aksama ne var hacılarr?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=4olxqBV_DTQ
pırasa yicem annem yapıyor :D04 Yorumla- +1 yıl
olsun yetinmek lazım ama :D
- +1 yıl
teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Allah ne verdi ise. Zaten annem bilir ne yaptı ise onu yiyeceğiz
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç
spagetti soktular aklıma canım çekti :(012 Yorumlakağıt kebabı, hummus, abuğannuç, cevizli biber var yirmin
0213 Yorumla- +1 yıl
hahaha boşver https://kulerestaurant.com.tr/sogukmeze.html
- +1 yıl
Beynimin gücüne gitti yanii üzüldü yanii gördü n mü yanii nası üzgün yaniii https://i.hizliresim.com/dWWVRV.jpg
- +1 yıl
Bakkk son kezz diyomm ben ögrenciyim bisey almadım bir de yaa bencee ben ogrenci ölcem niyee çünkü beyaz ışıgı görüp takip ettigimdee elimden yere bisey düscekk o daa icine yemek yükledigim gecerken güvenlige gosterip fotograftakinin ben olduguma inandiramadigim kütüphaneden kitap alıp geri vermeyip araklarken kullandigim ögrenci kimligim olacak galibaa
- +1 yıl
Yaaa ne dert ediyorsun ki zaten birgün alırsın almadan önce biraz sadistlik eğitimi al senin hocalarından hahaha ya bak o beyaz ışıkta yürüme yürürsen de sakın birşey düşürme yani bilmiyoz oraları temizmidir kirlimidir belki senden önceki nuri yere böyle genizden çeke çeke yere tükürmüştür belkim ne biliyon
- +1 yıl
Sevgi doluu olmalisin sabırlı ve sevgi doluu lütfenn cimm abi kesinlikle yasayanlarla ugrasmak ölülerle ugrasmaktan daha zorr bencee yanii dimii azcıkk gül diyee baak https://i.hizliresim.com/O33XjQ.jpg
- +1 yıl
Yanlis olduu yawww bir saniyee https://i.hizliresim.com/qmmrjV.jpg
- +1 yıl
Ben calısmısımdır bence öyle hissediyorum ben camur yapardim hep vee mahalledeki cocuklari döverdim kimse bizi misafirlige cagırmazdi surekli alt komsu gürültüden sikayet ederdi balkondan apartmana girenlerin basına tükürurdüm liseye kadar böleydi lisede edebiyatcım imana getirdi cok seviyom onu aysegul hoca
- +1 yıl
O baska bakk her cocuk hasaridir ben mesela sevmiyom saci yandan tarali beyefendi cocuklari yaa cocuk dedigin bölee az kıprancak ne bilimm bir belli etcek kendini o neymiss aaa ben yasliydi ya ondan dedim korkuyom yaslaninca veletlerde bana yaparsa diyee ben biraz seydim yanii kolumu kırdim ayagimi kırdim
- +1 yıl
yoo ben çok çok akıllıymışım (annemin dediğine göre) sonradan yaramaz olmuşum :) hem çocuk dedin mi sözümü dinleyecek olmaz ben o yüzden yaramaz çocuk sevmiyorum ayrıca sen hak etmişsin bir çocuğun seni düşürmesini ayrıca benim hiç kırığım yok küçükken elime bıçak saplamışım birde kendimi ameliyat etmeye çalışmışım ama o bıçak saplamayla alakası yok yani birde ringlerde 10 15 çatlağım var
- +1 yıl
Ben ölee ezik cocukları dövüyodumm hic sevmem hala sevmem cocuk dedigin azman olcakk valla biz öyle gorduk istee kardesim de ölee biz annemin yatak dolabinın ustune cikar babamın pijamasıni sarkitır dagcılık oynardık sonra balkondan asagı ip sarkıtip asagida oturanlari rahatsiz ederdik komsularin ayakkabilarini alip bahceye saklar gelirdikl
- +1 yıl
ya sana azman demek biraz hafif kalırmış canım sen düpedüz canavarmışsın yaa hem ben çok akıllıydım dediğim böyle sesi çıkmayan sünepe bir tip değilimdir yaniii hakkımı savunurdum ki bu aşırı hakkaniyetçiliğim başıma çoook büyük bir sorun açmıştı hala cezamı çekiyorum ben o günden beri kendimi başka dallara kanalize ettim
- +1 yıl
biliyorum o duyguyu ben ne büyük babamı nede babaannemi tanıdım babam daha 17 yaşındayken babaannem ölüyor büyük babamda ona olan sevgisinden 2 hafta sonra beyin kanaması geçiriyor ama ananemi ve annemin babası hala sağ ve benim anaannem gibisi de yok pofuduk yaa çok seviyorum onu
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/0449WD.jpg bak işte bunlar benim adamlar
- +1 yıl
Samimi söylüyorum kesinliklee bakk ben kimseyee elimi kaldıramam vee benn üc idiotu bilirsin onda bile agladım ben kendimi anlamiyorum bazen acımasız da oluyorum ama şöyle sebebini bilmeden üzüyorum sonra niyee üzdüm diyee uyuyamıuorum peki gidip özur dilermiyim hayır bilmiom ki bölee istee çikin insanım benn tiizz boynum vurulaaa
- +1 yıl
ya o dövmek filan mecazdı fakat çok otoriter ve ne istediğini bilen prensip sahibi ama acımasız biri gibi hayal ettim seni ne bileyim birde despot gibi eminimki kimseyi bilerek incitmek istemezsin fakat kindar gibi geldin bana ayrıca çirkin İNSAN yoktur güzelliği göremeyenler vardır
- +1 yıl
www.karadenizturkuleri.org/128/Bizim-Gonul--Havvam günaydınnn abicimm
- +1 yıl
video.sozcu.com.tr/.../...i-filminin-fragmani.html izleee bakk cok güzel bu filmm
- +1 yıl
www.dailymotion.com/.../xgot3e_recebim-gir-horona_music bu bir kalsın burada diycem cinemayı
- +1 yıl
Benn utandım cogunda gülmeye salonun 3de 2 si erkek nediim bu kadın acayip güluyo darlandım yani bir sahnede dede rüya gördü yatıyor tabii bunun heveslendigi bir eczaci var dedenin yanii rüya gordu ya nolacak iste arkamdaki kadın buna bastı kahkaha döndüm dedim aplaa hep gülüyonn sanki kalkan sana kalkıuo dedim dee amaaa kadın gülmekten bunu da duymadı ta laa bunu hatırla izlerken baakk
- +1 yıl
Cok severim yemek olmaasın tatlı olsunn yerim hepücügünu peynirli sütlü pirincli serbetli ayırdetmeden hapur hupur yerimm hatta gider dolabima saklar gizli gizli yerim istihkakımi ne paylascamm yaa bir paks kolay mı yetisiyo kisilik meselesine gelincee ben psikoloji degil egitim psikolojisi okudum hanii sende egitimlisin o halde psikolojini anlarmiyim diye bir düsündüm bunu düsünmeyi düsünmem bile sacmaa geldii yaniii niye okuyom ki benn hep bosaa bak adam diyoo gel beni anlaa öleee halk otobüsu yolcusunun hızlı trene baktıgı gibi bakarsınn ama gercektenn yazcamm yanii belkide sallarımm darılmaca gücenmece yok yanii öleee biseyy maddelendirerek mi yazsam yoksa bir kompozisyon mu olustursamm onu bilemedimm yaww yaziuom bir saniyee bu yorum kutusuu dolmuss vay anasını as bekle
- +1 yıl
1. bir is yapacaksan saglamcisin ölee kıcı kırık sakat islere gelmeyen birisin 2. Ailene cok asırı bir düskünlugün yok ana kuzusu degilsin yani 3. Icinde hapsettigin kücük bir ayı var o duruyor ara ara cıkıyor ama caktırmıyorsun 4. Vicdanlısın 5. Cok sıcak kanli degilsin güveniyorsan hakedecek 6. Calısınca basarılir diyosun abii hakkımı alırım diyosun 7. Insanların arkasindan konuscagina yüzüne konusursun 8. ilerde esin olsa fedakar olursun 9. Zorlukta hemen pes etmezsin en azindan biraz direnirsin 10. Vefasizliga tahammül edemezsin 11. Uyuzlugu sevmiyon istediysen olcak yani 12. Yaygaraci degilsin derdini icinde tutarsin 13. Özgürlük onemli senin icin 14. Cok fazla guzellik pesinde degilsin huyunada bakarsın 15. Duzenli hayat seversin 16. Heyecanı sevmezsin kararinda olcakk 17. Uykuya duskun degilsin 18. Kimseye minnet etmeyi sevmezsin 19. cok arkadas degil az ama iyi arkadsas istersinn
- +1 yıl
1 ana kuzusu değilim fakat ailemin geneline çok düşkünümdür 2 çok sıcak kanlıyım en azından çevrem öyle söyler insanların içindeki iyiliğe inanmak istediğim için inanırım beni o kadar kandırmandan belli teyzeee 3 uyuzluğa bayılırım uyuzumdur ayrıca ilgilendiğim kişi uyuzluk yapınca bana çocuksu gelir ve hoşuma gidr 4 o içimdeki ayıdan hala şüpheliyim ayrıca kibarlığın bu kadarı pess 5 düzenli hayatın yanında heyecanada yerim vardır 6 çok arkadaşım vardır ama dostuma dostum demem kardeşim derim işteee böyle bir kişilik geriside 3 asagı 5 yukarı tuttu
- +1 yıl
Dehb li degilim o tür cocuklarla tanıstım hareketsiz degilim ama hiperaktif de degilim dikkat dagınıkligım var evett yanii nasil anlatsam. cabuk sıkilıyorumm ve sıkılincaa yıldız tilbe kadar tipsiz oluyomm kalamıyom orda bir kere bir teyzeye oturmaya gittim 3 yıl once cok sıkıldim orda cıkamadım sonunda agladım bagira bagıraa kactım
- +1 yıl
Hiperaktivite bambaska yaa süper aslındaa düsunsene hiperaktif bir cocuk akan trafikte karsidan karsiya düsunmeden gecebilir bunu yaparr gercek bir hiperaktifle arkadas olmak onu gözlemek isterdim mesela onlar 15 dk. da bir dolasma ihtiyaci hissederler ve genelde basarisiz olurlar ama ben bir tane tanıyom prof. kendi
- +1 yıl
Impulsivite yani dürtüsellik kisiyi sonunu düsünmeden yapılan islere iter ve ben cok yasadım bunu meselaa anlatılmiycak derecede sacma kii hocam benim mazoşist demisti biseyler anlatmak zorunda kaldım onaa doktorlar psikologa yönlendirsede ben hic gitmedim günün birinde kendi kendimi imha ederim diye düsünüyorumm veee kendini gerceklestiremeyen kehanet olarak en az 3 kisinin hafızasinda kalmayı planlıyorum
- +1 yıl
ayı, dana, hafızam iyidir bide odun olmuştum daha başka varsa çekinmeden söyle şimdiden daha sonra şaşırmayayım :D yoksa spontane mi gerçekleştiriyorsun ayrıca evet biraz kulağım büyük olabilir o kadar çok kişi beğendi ki hiiiç takmıyorum komikmişş hahaha biraz zaman oldu birinin olmayalı
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/D8E2Gv.jpg hahaha doğru
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2189765-sizinn-icin-biseyler-karaladimm senn burayaa bakk
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ZAWka3.jpg daha deliler varr
- +1 yıl
Neysee bosver onları cok acım abii saat 9 da yedigiminen duruyom bu arada müdur odasıni kitliyo giderken artık anahtar istiycem pazartesi gelmiyom sali günu isttiiim yaa tek hazinemm yaa öğle yemegide yemedimm eve gidiimmm bir kuymakk yapiimm sündüre sündüree yeyimm bunu cok istiyomm sonraa yine slaytt yine slaytt bınaltı bastı yarın da yapamam arkadasa mailliycem cünkü is cok hic mi bitmez yaaa
- +1 yıl
www.dailymotion.com/.../xdw535_bizim-gonul-havvam_music dinle diyee müdür
- +1 yıl
www.dailymotion.com/.../xpt2eg_selcuk-balci-deniz-ustunde-fener_music yaniii-faraza baakk
- +1 yıl
Benn günde kimbilir kac sefer dinliyom ki hee abii acım be yemek yiycemm ondan bu farazayı uzatmiycamm diyom ki sen benii paf takımına al abii tamam mı reyiz iste herseyi biliyon yaa ogretirsen kemik bile tasırımm hee baaakkk ofluya gitcen yaa cok gül c. tesi yarin giden sen ben gülemedim yaa
- +1 yıl
Azizimm ben yokken canın sıkılmasın www.kizlarsoruyor.com/.../q2184805-sizce-zorunlu-egitim-dogru-bir-uygulamami
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2174820-bir-seferde-kac-ekmek-yiyebilirsinizz -yavrumm az kulaginan dinle bir film vardi ya iste oflu o sonra paf takımi fitbol degil bilim paf takımi, sona sirituksun tegulsun o senin proplemin hemşerumm anladin oni
- +1 yıl
Anlasılmıuorum çünkü düzgün cümle bile kurmuyorum hocalar kızıyoo baakk ne olduu basvurduklarımdan biri mülakata cagırıyo pazartesi ama salı günu konu anlatımım var üniv. de de ne yapsam zorla yetisirimm salı günü vee ne yapsam gitmesemmi 1 kisi alıyo 10 kisi cagırmıs mülakata ben 9. Sıradayım gitmeyeyim dimi cim. abi
- +1 yıl
www.dailymotion.com/.../x1prboe_sen-geldin-bahar-geldi_school degisiklik olsunn arada
- +1 yıl
Pardon bisey bırakcam www.kizlarsoruyor.com/.../q2194017-herkesin-ne-kadar-mantikli-dertleri-varr
sezar salata tavuk çorbası mantıı
02 YorumlaBüyük bir ihtimalle spagetti yerim herhalde
10 YorumlaDoğaçlama belki çıkarım sıkıldım evde harbiden...
01 YorumlaSüpriz olucak valide ne yemeği yaptıysa o
02 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sarma var bu gün bizde
01 Yorumla
+1 yılufuklardasın ve eve gelmeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılkararsızım acıkınca bakarım
00 Yorumla
+1 yılanneme bir sorup geleyim
00 YorumlaAdana kebap :))
02 Yorumla
+1 yılBizde yemek yokmuş göndersene biraz
00 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Hic bilmiyorum
018 Yorumla
+1 yılDaha belli değil :)
00 Yorumlaidk.
00 Yorumla