Tecavuze ugramis arkadasim gorusmeye devam etsem?

Kiz benden iki yas buyuk. Cok samimi deildim ama birden yakinlastik benlede bu olayi paylasti. Garip birsey ama tam anlayadim icki mi icirmis arkadasi kendini yari kaybetmis de olmus olay neyse suyuna katmis goya ama sudan anlasilir, biraz anlamis zaten ama neyse cok detaya girmicem ailesi gevsek biraz heryere saliyorlar sanki ( genede arkadaslari oluyor tabi) asiri derecede olaylar buyumus polislik falan olmuslar. Arkadasi kalmamis pek benim arkadasimin arkadasi idi bana yakinlasti paylascak konuscak kimsesi kalmamis ama bende cok arkadasim yok konusuyorum o yuzden degisik biri ama yirtik biraz koreli ben hollanda da yasiyorum zaten. Pof ya napsam gorusmeyi kessemmi cok fazla drama anlatior beynim sisti ama baska arkadasimda pek yok okul disinda gorebilcem ayni mahalledeniz
Güncellemeler
+1 yıl
Annem biraz baski yapiyor gorusme diye. Alkol sigara var birazda fazla gezenti diye. Stresse sokuyor beni surekli arada kaldim
Güncellemeler
+1 yıl
Drama ne alaka diyenler olmus soyleki surekli olaylar olaylar baska olaylarda genel olarak yani cok janjanli bir hayat anlatiyor butun enerjim dusuyor (bu arada lise )
Tecavuze ugramis arkadasim gorusmeye devam etsem?