Onu opmek istiyorum ama geriliyorum cekiniyorum tersler diye korkuyorum napmaliyim ben kizin sacini elleyince mutlu oluyorum ama millet guluyor cok masum falan diyor nasil daha fazlasini yaparim kizlarla cekinmeden ve ters tepmeden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seninki daha iyi ya boş ver
Ne iyisi ya ben 27 yasinda bakirim 😅
Pi* olmamdan iyidir be kardes
Ben pîc olmak istiyorum kizlar oyle seviyor
Ol o zaman hayvan
Nasil olurum ki dogustan gelmiyor mu oyle seyler ben efendiyim
Yok ben sende pi*lik sezdim
Ben pic olmak istiyorum ama efendi tipim var tipim iyi ama efendi tipim var kizlar ondan sevmiyor belki
Sen efendi değilsin kardeşimin önce bunu bil de
Efendi olmasam kizlar severdi ya
Sevgili misiniz
Hayir kurstan bi kiz hic sevgilim olmadi bi kez sadece birlikte yemek yedik kursun arasinda
Sadece arkadaşınsa öpmeye çekinmen normal zaten ne alaka yani önce bir sevgili ol sonra öpersin
Hic sevgilim olmadi ki tecrubesizim hem arkadasiyla opusen de var 😒 nasil sevgili olurum oyleyse ya da arkadasim olup mu opsem
Duygularını belli et çok sulandırmadan utangaçlığı aşmaya çalış özgüvenli ol flört aşamasına getir sonra olucağı varsa olur. Gerçi seviyor musun yoksa sadece öpmek mi istiyorsun onu da anlamadım ama arkadaşınla öpüşme tecrübe edinme uğuruna bence
Baska bi kiza duygum vardi cok tatli kizdi ama maalesef o benle pek ilgilenmedi yoksa onla sevgili olcaktim bunu sadece opmek istiyorum ya da daha fazlasini sevismek vs ama izin verir mi bilmiyorum
Ay çok kötüsünüz ya bunu sadece öpmek istiyorum nedir. Kızda nasıl biri bilmiyorum o da azmışsa senin gibi belki olabilir. Sinyali verirsin karşılık gelirse sevişirsin öpersin gelmezse yoluna bakarsın
İns oyledir ya nasil anlarim azgîn oldugunu o da istemesi lazim tabii ki nasil sinyal veririm sence
Aşk meşk okey ama sadece sevişmek olunca bir tıkandım bir şey diyemiycem. Bence romantik diziler izle ordan bir flört yeteneği kaparsın bak sevişmeye nasıl başlıyorlar filan
Youtubedan videolar izliyorum nasil opusme baslatilir gibi turkce video yok pek allahtan ingilizce video biliyorum ilk goz goze bakin yakin oturun elinizle bacagina ya da omzuna vs temas edin yanagina vs diyor sonra tepkilerini ölc ilk yanaktan op biraz geri cekil sonra tepkisine bak sonra tekrar yaklas ve op diyor ise yarar mi bu kizin gecen hafta sacina masa mi yapiyosun diyip sacinda elimi gezdirmistim kizmamisti mesela. Gerekirse sevgili de olurum ya zaten hic sevgilim de olmadi sevgilim olsun da istiyorim bazen
Kıza üzülüyorum şu an diyecek söz bulamıyorum
Saçına dokunmasına izin vermesi böyle bir şeyi kabul ediceği anlamına gelmez
Neden uzuluyorsun kizlar opusmeyi sevmez mi
Bir erkeğin hemcinsime sadece o gözle bakmış olması iğrenç gelemez mi ne derdin varsa gidip o kızla konuşsana burada bana laf anlatıcağına izlediğin öpüşme tutorialına kadar yazmışsın, bende utanıyorum falan diyince düzgün biri sandım site yine şaşırtmadı
Zaten duzgunum daha once el ele bile tutusmadim maalesef cekingen oldugum icin ama duzgun biriyim opusmek seks istemek duzgunluk olmuyor mu ki herkes yapiyor ben yapamiyorum deliriyorum burada ama basbasa kalinca nasil yaklasirim bilmiyorum cunku hic yapmadim sadece bissuru sexting yapmis bakirim maalesef zaten bissuru erkek bissuru kiza sadece o gozle bakiyor seviyorum diyor ben sevmedigimi acikca soyluyorum ama gerekirse sevgili oluruz yani farketmez masum aska inanmiyorum zaten