Sağlık & Diyet Regl oldum orucumu bozsam mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yoksa iftarı mı beklemeliyim Regl oldum orucumu bozsam mı? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
KardanKadınFenomen Takip Et Yoda Yaş: 28 9 ay Bozman gerekir zaten bozulmuş sayılıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 100% 9 ay Şu yazdığınız şeyleri google dan baksanız saniyesinde cevabını bulursunuz. Orucun bozuldu zaten adetten dolayı oruç değilsin şu an. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 96% 9 ay Orucun zaten bozuldu beklemene gerek yok iftara kadar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 14,6b görüş paylaştı. Yapman gereken zaten bozup yerine bir tane tutman Ramazan sonrası. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 9 ay Bozulmuş bence ama diğer kadınlardan görüş alsan daha iyi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kumsalnhr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 95% 9 ay boz tabıkı bosa ac kalma Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mursel60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eig 100% 9 ay Senin oruç reel olduysan bozuldu zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 95% 9 ay sanirim bozuluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 19 , eig 99% 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 484 görüş paylaştı. Bozmalisin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,7b görüş paylaştı. ortalık kan gölü olmuş oruçmu kaldı 😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Naibb Takip Et Xper 7 Yaş: 29 9 ay Ne zaman oldun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Bozman gerekir zaten bozulmuş sayılıyor
Şu yazdığınız şeyleri google dan baksanız saniyesinde cevabını bulursunuz. Orucun bozuldu zaten adetten dolayı oruç değilsin şu an.
Orucun zaten bozuldu beklemene gerek yok iftara kadar
Yapman gereken zaten bozup yerine bir tane tutman Ramazan sonrası.
Bozulmuş bence ama diğer kadınlardan görüş alsan daha iyi.
boz tabıkı bosa ac kalma
Senin oruç reel olduysan bozuldu zaten
sanirim bozuluyor
Bozmalisin
ortalık kan gölü olmuş oruçmu kaldı 😂😂
Ne zaman oldun