Yurda mı geçsem?

Küçüklüğümden beri aşırı baskıcı bir annem vardı 6. Sınıfta okuldan eve 20 dk geç kaldım diye dışarı çıkmış beni bulmuş yolda küfür etmişti ve arkadaşımın ailesini aramıştı. Arkadaşımın ailesi bir şey bile yapmadı olması gerekn o zaten zamanla lise cağlarına geldim dışarı cikayim dedim bir tane sevgilim oldu 17.00 gibi saattlerde 50 kere beni aradı rahat bırakmadı eve geldim ağlayarak sonra öğlen ikide dışarı çıktım açık giyindim diye ağladı kufretti beni tekrardan disarlarda aradı en sonunda dışarda ağladım arkadaslarim bana sarildi anneme durumu anlattım düzeldi gibi oldu sonra tekrar aynı şeyler en sonunda fa arkadaslarim kapıya geldi onları kapıdan kovdular hatta annem arkadaşımın annesini aramis kızını benim kizimdan uzak tut serserilerle takilmasini istemiyorum tarzında sonra o kızın üstüne dua okuyup üfledi git burdan canım kızımın hayatından uzak dur dedi sonra benimle 4 yıldır konusmayan abim ve babamı üstüme attı onlardan dayak yedim erkek arkadasin olamaz instagramini kapat tarzinda okulda ve dışarda beni asosyalleştiriyorlar farkında değiller lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım? Kendimi güzel hissetsem zaten çok arkadaş yaparim yapsam bile annem çok sıkıntı bi ara okula giderken sabah birden kalktı aninda cantamin boş olduğunu gördü çok gözü açık çok baskici iyiliğimi istiyor diceksiniz ama beni insanlardan uzaklaştıriyor çok agliyorum yurda mi geçsem? Akşam 5 te evde ol dedi 5.20 de geldim kıyamet koptu bu gidişle sadece intihar ederim
Yurda mı geçsem?