yok burada hafta sonları için eleman arayan bir arkadaşım vardı ona yönlendirecektim ama yabancı dilin varsa onu değerlendirebilirsin ya da proje tasarım danışmanlık şirketleri var home office çalışan onlar olursa akşamlarıda çalışabilirsin
yok kız ne pazarı işe gittiğinde kendine ayrıca bir çanta yap bir kaç örnek götür yanında arkadaşlarına göster sipariş al arkadaşlarla gezilerde günlere falan gittiğinde hemen çıkart sat 3 lira 5 lira kaliteli isteyenlere sipariş al o şekilde götür malı:P
ohhooo nolcak ya sen satın almıyormusun para kazanmaya başladığında farklı düşünürsün :) iş arkadaşına çorap sat geçinemiyorum ihtiyacım var yardımcı olmak için benden satın alır mısın de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
hangi şehirdesin?
İstanbul
Ankara olsaydı yardımcı olabilirdim :(
fikir verebilirsn ama?
yok burada hafta sonları için eleman arayan bir arkadaşım vardı ona yönlendirecektim ama yabancı dilin varsa onu değerlendirebilirsin ya da proje tasarım danışmanlık şirketleri var home office çalışan onlar olursa akşamlarıda çalışabilirsin
son bir soru bu tarz bir soru neden gizli sorulur ki :S
fakirliğim anlaşılmasn :P o tür şirketlerde hangi pozisyonda home office şeklinde çalışma imkanım olabilir.
ne mezunusun?
işletme
detay konuşalım bence anladın sen onu
patik ör :D
Don atlet sat :)
:))))
Gülme iyi para var arkadaşlarına sat erkeklere çorap sat yanında parfüm filan bir kere alıştırdın mı sana gelirler ;)
nerde satcm pazarda deme sakın :)
yok kız ne pazarı işe gittiğinde kendine ayrıca bir çanta yap bir kaç örnek götür yanında arkadaşlarına göster sipariş al arkadaşlarla gezilerde günlere falan gittiğinde hemen çıkart sat 3 lira 5 lira kaliteli isteyenlere sipariş al o şekilde götür malı:P
iş arkdaşıma boxer satcağma ölürüm daha iyi ne diyosun sen :)
ohhooo nolcak ya sen satın almıyormusun para kazanmaya başladığında farklı düşünürsün :) iş arkadaşına çorap sat geçinemiyorum ihtiyacım var yardımcı olmak için benden satın alır mısın de
çorap neysede :)
ofaktan başla dediğimi yabana atma şimdi kalk cebine 200-300 tl para koy toptancıları bir dolaş çorap al biraz
en iyi cevap bide +1 alayım :P
part team çalış