Muhasebeciyim. 1300 alıyorum. ama para yetmiyor. ek iş olarak bişey yapmak istiyorum. ctesi 1 den sonra boşum ne yapabilirm. iki gün içinde 100-200 tl kazansam bile yeter. şimdiden sağolun.
Cevabın nedir?
+1 yılYa el becerin falan varsa iğne oyasi tarzi şeyler yapip satabilirsin bir yazma 25 30 liradan asabi satilmiyor yengem yapıyor oradan biliyorum. ya da güzel yemek yapabiliyosan bir ev yemekleri falan satan yerlere evde yemek pişirip gönderebilirsin. yabancı dilin varsa makale cevirebilirsin internetten. Askinda internette çok. is var ama guvenemezsin ki iste. Yani çok. başka şeyler cikabiliyor altından.
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın cnm. şerefsiz çok güvenemiyosun
- +1 yıl
Canim bu siteye bir bak istersen belki ilgimi çeken bisey olabilir www.evekisilanlari.com/.../
Soran+1 yılteşekkürler canım :)
+1 yılBak canım bulunduğun yerde avm vardır orda bir kafeterya restorant gibi yerde garsonluk yap. Haftasonu yogun oldukları için sana da uyar. Hiç olmadi çay bahcesi vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılsaatlerce ayakta durma engelim var canım onu bende düşünmüştüm zaten
- +1 yıl
Kasada durursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnstagramda bsyler sat.. En iyi bildigin/yapabildigin seyi baskasina pazarla. Memleketinin yoresel urunlerini komsularina sat.. Evde parca badi utu yap (boyle siteler mevcut, is gonderiyolar).. Fizigin guzelse cast ajanslara yazil fuarlara git 1-2 gun servis hostesi ol). Cocuk bak.. Ogrencilere cok dusuk ucretle muhasebe dersi ver... Ayril primli is bul...
04 Yorumla
Soran+1 yılburdan şu an ayrılamam anca 1 sene sonra. biraz donanımlı olmam gerek çünkü. verdiğin bilgiler için sağol :)
Cevap sahibi+1 yılUtu yap utu parca basi 3 liraydi sanirim :)
Soran+1 yılevdemi yapılıyor bu :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :) ya sen gidip aliyosun ya da onlar birakiyordu sanirim.
becerıklıysen bütik pasta işine gir. şeker hamuru falan kaplıosun 200-250 tl alıosun malzemesi falan 100 tl bırakır haftada 2 yapcan 800 tl iyidir oda soora soora artırırsın cevrenı genışletirsin falan cok iyi kazanan arkadaşlarım var bu işten cok revaşta bu aralar düşün derim
14 Yorumla
Soran+1 yılbutik pasta hiç duymamıştım kursa falan gitmem gerekirmi
Soran+1 yılişi öğrendim diyelim pasthaneye girip parttime çalışma imkanım var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
42Cevap
Boncuk işleri falan oluyor genelde istediğini verir mi bilemem ama bir dene istersen evde yapıyorsun yaptığın ürün kadar para alıyorsun ya da hafta sonu bebek bakıcılığı falan da olabilir diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılhafta sonu bebiş bakmak güzel ama olurmuki :)
Soran+1 yıltm teşekkür ederim :)
Pekala, çok fazla birikimin yoksa o dükkanlara girme derim çünkü gerçekten zor.
Diyelim ki TİKTOK'ta veya diğer medya platformlarında, işinizi yayınlayabileceğiniz ve komisyon karşılığında bazı malları satabileceğiniz bir internet işi kurmayı düşünmek iyidir. İyi bir yaratıcı ilhamınız yoksa, bazı hisse senetlerine, altına veya dövize de yatırım yapabilirsiniz. Kısacası kızların internette iş kurması daha kolay.00 YorumlaKpssye girip devlet memuru olabilirsin çok daha iyi maaş hem de masa başı. 1300tl ücret çok az ve olan zamlar da malum. En düşük 8binden başlar maaşın
00 Yorumla
+1 yılBazı tekstil atolyeleri evlere iş gonderiyor mesela elbisede kalan ipleri kesiyorsun parça başı alırsın biraz tecrübe kazandıktan sonra elin hızlanır günde 30-40 liralık iş yaparsın. Paranı haftalık oderler bu işi akşam eve geldikten sonrada yapabilirsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbizim bir arkadaş bir bankada müşreti temsilcisi idi böyle bir arayış sonunda e ticaret yaptı ve ilk yılın sonunda işinden ayrıldı sadece o işe yöneldi el işi örgü ürünleri yapıyordu en son
00 Yorumla Merhaba 1300 tl mi 13000 tl mi eger 13bin ise harcamalarını azaltman lazım yok 1300 ise baska işe girmelisin
10 Yorumla
+1 yılBence sen o işi komple bırak 1300 nedir? Muhasebe yapiyosun bide garsonlar tezgahtarlar bile asgari ücretin altinda çalışmıyorlar
10 YorumlaHaklısın malesef o parayla ay sonunu getirmek zor. Prim kazanacağın işler yapsan? Maaş+prim şeklinde.
12 Yorumla
Soran+1 yılcanım çağrı merkezindemi çalışıyım akşama kadar küfürmü yiyim yani başka iş yokki
- +1 yıl
Çağrı merkezi değil tatlım. Satış yapan her firma prim verir. Ek işle çok yorulursun. Haftada bir gün boşun var ondada çalışırsan bünye kaldırmaz. Hani sosyallik hani dinlenme hani aşk hani aile? Olmaz yanii. Kişisel bakımını bile yapamazsn ki bu büyük bir problem zamanla kendini hem yorgun hem kötü hissedersin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1000 yıllık soruyu ana sayfaya çıkarmadaki amaç ne? Bazıları da sanki bugünmüş gibi cevap veriyor..
00 Yorumla
+1 yılsanirim kazancin cok acildigi icin bu durum böyle..
06 Yorumla
Soran+1 yılkazançmı açıldı anlamadm
- +1 yıl
sen acildigin icin:)
Soran+1 yılhayır açılma falan yok. yıllardır böyle zaten
- +1 yıl
hmmm.. ek is.. cumartesi pazar.. aslinda garosnluk filan yapabilirisn
dügünlerde filan
Soran+1 yılayakta duramam işte saatlerce sağlık sorunum var.
- +1 yıl
bu tür isler kazanci iyi yorucu olur zaten
Dükkan aç kredi çekip bildiğin bir işe dair akşamları hafta sonları dükkanla ilgilen
12 Yorumla
Soran+1 yıldükkan açmanın maliyetinin farkındasndır umarım.200 liraya ihtiyacı olan nasıl dükkan açabilir sence:)
+1 yılÇok az kazanıyosun ve giderin fazla. Benim bir arkadaşım makyaj malzemesi kadın iç çamaşırları ıvır zıvırla ilgili bişeylerle uğraşıyo netten bak firmalarını bilmem. O işi yapabilirsin aslında.
00 YorumlaBu alanda kendini geliştir, deneyimini en üst sevilere çıkarmaya bak. Maaşın artsın diye diyorum, tabi lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle yapıcam canım ama işte zaman lazm
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 677 cevap paylaştı. Mesela ek olarak küçük bir dükkanın muhasebesini yapabilirsin genelde küçük yerler bir muhasebeci tutuyor ya?
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında ama benim smmm belgem yokki
Soran+1 yılteşekkür ederim canım benim :)
Katalog işlerinden yapabilirsin. Kozmetik giyim ürünleri falan.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Anketörlük yapabilrisin çağrı merkezlerinde.. ya da normal partime haftasonu personeli olarak çalışabilirsin.
00 YorumlaEn mantıklısı cafe ya da restorantlarda garsonluk yapmak.
10 YorumlaGünlük 40-50 Tl ye ajanslar market gibi yerlerde stand başında eleman tutuyor firmalar adına..
03 Yorumla
Soran+1 yıl12 saat ayakta kalıyorlar değilmi. o olmaz sağlık sorunum var
Soran+1 yılişte maalesf bilmiyorum web tasarım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Muhasebeciysen bu işlerden az buçuk anlarsın forex i bir dene eğer fiziksel olarak yorulmadan para kazanmak istiyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılforex mii :)) anlamam riske atıcak paramda yok
Soran+1 yılist
Hanımlar hem kendi ihtiyaçlarıni karşılamak hemde ek gelir olsun evine kocasına destek olmak isteyenler el harçlığını çıkarmak isteyenler iletişime geçebilir benimle TC yok üyelik ücreti yok sipariş zorunluluğu yok
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılStand hostesliği yap 8 9 saate 60 tl para veriyorlar
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 782 cevap paylaştı. Küçük iş yerleri için ön muhasebe kayıtlarını düzenleyebilirsin.
11 Yorumlaburadan öğüt istiyosan aklından zorunmu var:):) cevaplar gözümün önüne geldi)::)
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten hata yaptığımı anladım bikaç kişi sadece mantılı cevap verdi
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılgün içinde 100 tl kazanacaksan ek iş neden zaten 2000 lira kazanmış olur asıl işin olur
01 Yorumla
Soran+1 yılo tür işler ayda 2-3 kez çıkar hergün çıkmaz. o yüzden öyle dedim
+1 yılajanslar var gunluk işlere gonderen onları deneyebılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılne tarz işlere gönderiyorlar
- +1 yıl
kongre fuar toplantı urun lansmanları gıbı
kolay yolu var. internette makale yazarak ayda 750 kazanabilirsin. günde 2 saatini ayırsan yeter
010 Yorumla
Soran+1 yılben edebiyattan anlamamki kafam basmaz
Soran+1 yılnasıl başlıcam işe
Soran+1 yıl750 makale mi çok zormuş
Soran+1 yılkonuyu senmi belirliyorsun peki
- +1 yıl
ya kardeş ben bu işi yapmıyorum. ben yazılımcıyım. hitmakale. com un yazılımını geliştirmiştim. konuyu belirliyen müşteri. örnek elektrik firması gelir sana derki bana elektrikle alakalı 100 makale yaz. az bir aratırma yapıp yazarsın. başlıkları şöyle yaparsın örnek.
Elektrik malzemeleri
Elektrik İşleri
Elektrik Firmaları
detayda ise 150 kelimeden oluşan bir makale yazarsın. yan iş çok eleman yok bu sektörlerde. varda yetmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1300 derken yanlış mı yazdınız 13 bin mi kast ettiniz
00 YorumlaMuhasebe işi yapanın kaderi bu... Yükselmezsen işin zor. Ben bir şekilde yükseldim ve yırttım.
00 Yorumlacumartesi günleri tanıtımda calısabilirsin ajanslara bak bir ama 40 tl felan veriyorlar günlügüne
00 Yorumlaanket fırmaları ıle gorus. anket calısması yapabılırısn
00 YorumlaMerhaba modellik yapmak isterseniz günlük 300 400 TL bununicin önerim var yardımcı olurum bende çalışıyorum çünkü
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar o. ç var burada insan gibi cevap veremiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın !
+1 yılAlisveris merkezlerine git ordaki restoranlarda bulursun
00 YorumlaMuhasebeciler en az 2000 aliyo
09 Yorumla
Soran+1 yılben 1 senelik deneyimliyim daha.
Soran+1 yılcanım saçmlama istersen. hiçbir muhasebeci 1500 le başlamaz. anca 2 dil bilcek öyle olur
Soran+1 yılhaklısın. öyle paralı işletmelerde çalşmıyoruz
- +1 yıl
iki dil bilecem 1500 liraya çalışacam he mi :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yıl1300 derken? Dolar mı?
00 Yorumla Nasil 1300 ya neden
00 Yorumlasatış ortaklığı yaz Googlea
02 Yorumla
Soran+1 yılmantığı nedir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. yemek işini iyi yapıyorsan pasta börek yap
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yuzunu gostermeden cam show yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayağını yorganına göre uzat.
04 Yorumla
Soran+1 yıloff bilmiyorduk sağol
- +1 yıl
? ek iş olarak sucuk satma işini düşünür müsünüz? Kesinlikle risk yok, şöyle ki; size bir kg göndercez onu gösterip sipariş alacaksınız , aldığınız siparişe göre sucuk istiyceksiniz , sucukları verip parasını aldığınızda ka^rınızı ayırıp ana parayı bize göndereceksiniz.. ve kilo da 7 lira karınız olacak, ayda 100 kilo satsanız 700 lira kar. sucuk size 23 liraya gelecek, siz 30-33 lira arasında satabilirsiniz. (piyasa fiyatı40 lira) sucuk Afyon sucuğu , %100 dana eti, denetime tabi bir firma (merdiven altı vs değil, denetim raporu örneğini gönderebiliriz..) ve en önemlisi bir alan ayda iki kez alır, yani yeni müşteri aramanız gerekmez. Düşünürseniz yanıtınızı bekliyor olacağiz. iyi günler.
- +1 yıl
Benim size bir önerim var ve size kısa bir anlatim sunuyorum asagida;
Ilgilenirseniz bana geri donus saglayin // Email adresim seda_begin@hotmail. com
Sıfır Risk ve Sıfır Sermaye ile sadece alış veriş yaparak , bu nu çevrenize anlatıp bizlerin yaptıgı gibi kendinize ekip kurucaksınız. Ve inanacaksınız ve sadece 1 adım atacaksınız ya da belki mandal yaparda 1 tanesinden 1 kurus kazanırım umidiyle yaşayacaksınız. Bana geri donus saglayın işi anlayatayım.
sevgiler
seda - +1 yıl
Hemen bölümümü değiştiriyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıldurduğun kabahat zaten
Soran+1 yılama deneyimim yok onu da düşün bence. ben yeni başladım
1 saatte bile kazanabilirsin o parayi.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Soran+1 yılsenin ben ananı
+1 yılaklıma bişey geliyoda, neyse,
10 Yorumlaone suck 30 TL
ahaha10 Yorumla
+1 yılZengin bir koca bul. O parayi haftalik harcarsin..
012 Yorumla
Soran+1 yılfakir bile adam çıkmyor zengin mi adam olcak boşversene
- +1 yıl
Nasip iste.. bazilarina cuvalla bazilarina da kurdanla
- +1 yıl
Bekar degilmisin sana 1300 tl nasil yetmiyor. Ailenle yasiyorsan yetmeli. Zengin arkadaslarina bakip marka seylere fazlaca para veriyorsan sana 5 bin de yetmez.
Soran+1 yıluff saçmalma istersen ya. zenginlerle aşık nasıl atabilirm. zengn arkadaşım bile yok hem. yetmiyor işte sadece karnı doyurmaya yetiyor
- +1 yıl
Arkadas sen ne yer icersin. Bu paraya adamalar ev gecindirip 3 cocuguda okula gonderiyor. Para tabiki cok degil ama bekar birine de yetecek kadar. Sane ekonomi dersi verebilirim.
Soran+1 yılya sen hiçmi fatura ödemiyorsun. 600 kira 300 de fatura e geri kalanla napcan
- +1 yıl
Oyle soylese. Ailenle kaliyorsun saniyorum. Ewet yetmez o zaman yanliz yasiyorsan ev arkadasi bul kirayi paylas mesela.
Soran+1 yılhayır annem ve bennnnnnnn
- +1 yıl
Annen calisiyor mu. Baban nerede
- +1 yıl
Ben sana bir is teklifinde bulunmak istiyorum. Cok iyi paralar kazanabilirsin..
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Bana ozel mesaj at. Gercek bir is ve calisirkende yapabilecegin bir is bende yapiyorum. Mesaj at telefonumu vereyim ayrintilari anlatayim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha fazlasini verebilirim her cumartesi?
00 YorumlaGizli müşteriye basvur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayat zor ya :/ part time isi yaz google bulunur
01 Yorumla
Soran+1 yılbaktım zaten ama bu sefer full time işimin saatlerine uymuyor
+1 yılWeb Tasarım Öğrenmelisin...
02 Yorumla
Soran+1 yılweb ciler çokmu kazanıyor
- +1 yıl
Bir Site Kurmak En Kötü 700-800...
+1 yılgüzelsen eskort ol bir gecesi 1.700 tl
02 Yorumla
Soran+1 yılsende adammısn
- +1 yıl
akıllı ol bir öğretmen İstanbul'da 3+1 ev alamaz bir eskort alıyor
az alıyon demekki saglam bir muaseben yok
09 Yorumla
Soran+1 yılyok ondan değil daha 1 seneyi bile doldurmadım deneyim olarak fazla bile veriyor bence patronum
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılailemle yaşıyorum ben zaten
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılayakta durmanı gerektiricek işler onlar. sağlık problemim yüzünden ayakta duramam. yine masa bası lazm
limon ya da simit sat :)
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl200 tl kazanıcağın iş var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yıleskortluk yap diyen çıkmamış mı la hayret :D
00 Yorumla
+1 yıldüğünlerde fotoğrafçılık yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaati 100 tl haftadabir görüşme yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılbu espriyi ilk yapan değilsn hadi yoluna
Cevap sahibi+1 yılEspri değil.
Soran+1 yıldahada kötü desene @@@@
+1 yıl1300 ne be?
01 Yorumla- +1 yıl
Asgari değil ki