Girdiği her mekanda kendini gösteren çok ama çok yakışıklı biri ve ayrıca sizi seviyor.
Biseksüel bir erkek ile çıkarmıydınız?
Biseksüel bir erkek ile çıkarmıydınız?
Çok yakışıklıysa çıkarlar ama öbür türlü yüzüne bakmazlar. Çok yakışıklı bir biseksüel erkek inan bana gizemli ve heyecan verici gelir vampirlerden derman bekleyen kızlar biseksüel diye mi çıkmıcak deli olurlar. Gay erkeklerin bile yanında bir sürü kız görüyorum.
banada öyle geliyor.
yakışıklı bir erkek bir kızı etkiler kız ona aşık olur daha sonra erkek ben biseksüelim dese bile kız onu kaybetmeyi göze alamaz ve kazanan biseksüel olur.
kolay işlem, düz mantık :)
Kızlarda değişik heyecanlar yaratıyor farklı tercihler ; kadınların mayalarında var bu. İnana bana istemeyenler bile o yakışıklı biseksüel erkek yüz vermediğinden böyle diyorlardır yoksa hepsinin içinde çok yakışıklı erkek keşke gay olmasaydı , biseksüel olmasaydı diye çok geçiyor. Duyuyorum bunları.
* topla kim çıkar nasıl bir çelişki bu? Gt mu ziktiriyor dışarda orda burada
biseksüel kavramını bilmiyorsunuz
erkeğimi bir kadınla paylaşmayı düşünemezken, başka bir erkekle hiç paylaşamam. bana göre değil :) hem benimle sevişirken bir erkeği hayal edip etmediğinden asla emin olamam içim kaldırmaz :)
gözü senden başka kimseyi görmüyor ama biseksüel olarak yaratılmış
olmaz
ben kabullenemem
Hayir cunku guvenemem normal iliskilerde nasil kizlardan kiskanir erkeklerle gezdirirsin burada oyle bir ihtimal yok ben guvenemem
tamam
Cevap
4Cevap
Oldu kizlar yetmiyo bir de erkeklerden kiskanalim. :D
ama seni çok seviyor
Olmaz ya benim var oyle arkadaşlarım guven olmuyo cok mukemmel arkadaslar ama sevgiliyi bilemem
kızlardan kıskandığım yetmiyor birde erkeklerden mi kıskanıyım yani
ama seni sefviyor buna değmezmi?
yok olmaz ya bunlara saygı duyan bir insanım ama sevdiğim adamın biseksüel olmasını kaldıracak kadar geniş bir insan değilim
tamam
yok annem hem olmaz hem de uğraşılmaz istediği kadar aşık olsun ne yazar yahu aşk geçici
sen aşk kadını değilsin sanırsam
aptal değilim. ha uğruma ölecek bitecek birini bulursam beynimi kilitler kalbimi salarım elbet..
peki çok değer verdiğin bir kişi bir gün ansızın ölürse
hiç kimse unutulmaz değildir. hele elin oğlu hiç değildir
anlıyorum
onemli olan sevgi.. sevmiyorsam dunyanin en yakisikligi erkegi olsun gozumde olmaz.
çok aşık çok
kim :D
çok yakışıklı olan bir erkek düşün herkes yiğecekmiş gibi bakıyor
çok romantik kadın ruhundan anlıyor ve seni seviyor ama biseksüel.
ama tüm kalbiyle sana aşık geri çevirirmiydin?
yok :( hem benim sevdiğim insan var ne olursa olsun sevemem ama diyelim sevdiğim insan yoktu :/ bilmiyorum yaa o an kararıma bağlı ama beni etkileyemediği sürece ne kadar aşık olursa olsun önemi yok :/ bu biseksüel için değil her erkek için geçerli...
o zaman sevdiğin insan ben biseksüelim diyor.
yine onu severmiydin?
haa ben severken bilmiyordum sonradan öğrendim :( ayy Allah korusun :( :( ama onu herşeyden çok seviyorum herşeye rağmen kabul ederdim ama Allah korusun öyle bişey olsun da istemem :/
tamam o zaman :d
sen ne taktın buna yaa sen öyle misin yoksa? muhakkak öylesin ki bu kadar ısrar ettin
değilim desem ne değişecek
düşüncelerinmi değişecek benimle alakalı?
ne gibi düşünce anlamadım? hayır her insanın kendi kararı herkese saygım var bu beni ilgilendirmez hiçbir insanı tercihlerinden dolayı küçümsemem ve ona göre tavır yapmam , herkes gözümde eşit sorun yok bana zarar vermediği sürece :)
Benim erkek versiyonum gibi, iki biseksüel takılırdık. Sorun olmaz çekici gelirdi.
zaten gözü senden başka kimseyi görmüyor sana aşık sadece ama biseksüel.
ayrıca sana bişey diyimmi
sen kocanı çıldırtırsın
evet çünkü biseksüel kızlar biraz fazla sexi ve aman tanrım düşüncesi bile beni zorluyor.
konuşamıyorum :)
hayır her ne kadar yaşam tarzlarına saygı duysam da sevgilim olarak böyle bir insanı seçmem
Tipsiz olsa çıkardım ama hem yakışıklı hem de biseksüel aldatma ihtimali %90 :D
hayır ama seni seviyor ve sana aşık
anladım
Ya ben bu heteroseksüel biseksüel metroseksüel kavramlarını bilmiyorum biri açıklasa süper olur aslında :D
Tek eşli olucaksa olur. Benimle birlikteyken başka bir erkekle birlikte olmasıını istemem.
hayır sana aşık ama biseksüel bunu bile bile onu sende severmisin?
Eğer beni sevip sadık kalıcaksa evet, sevebilirdim. Aşk cinsel yönelimler yüzünden sınırlandırılamaz.
Beni seviyosa nasıl biseksüel oluyor bir tuhaflık yok mu sencede
biseksüel her iki cinsede her yönden sevgi duyan insanlardır
Hmm bir kelimenin anlamini yanliş bildiğimi farkettim şu an :)
gey değil, geyler sadece erkekten hoşlanır bu biseksüel.
hem kadına hemde erkeye aşık olabiliyor.
herneyse sen böyle biriyle çıkarmıydın?
seni seviyor ama
Cikmazdim ben kiskanç biriyim bir de sevgilimle ayni erkeği çekici bulma ihtimali bile ürkütücü
@Beniböylebil kanka 2 metre değilim ama kıllı ve göbekliyim boyum 1.80
hihihihihi
banal na aso
Gerçekten seviyorsa evet. Ama öyle yanımda oğlan kesmek yok. :D
işte bak söle düşün sevgilin oldu diğelim.
bir yere gidiyorsun elbet gözü kayar.
ama sen bilirsinki sevgilinin kalbinde sadece sen varsın.
yani evet gözü kayıyor ama seni seviyor ve sana aşık.
sende onu seviyorsun. böyle biriyle çıkarmıydın?
Sanmam.
Bizim için sorun değil delik olsun yeter. Peki ya sen, 2 metrelik bol kıllı göbek ve sakallı bır erkek istermisin?
erkeklere sormadımki
ben de biseksuelim, sorun etmezdim
biseksüeli biseksüel anlar zaten bu devirde
Nayir nolmaz kiskanirim ben
kıskanç seni :sss
olamaz dienler kendine güwenmio
sence olurmu?
herkes 2 cinstendemi kıskanıcam zor iş diyerekten uzak duruyor
Çıkardım
peki ama neden?
Bende biseksüelim gayet olurdu yani normal bence
tabi ama birbirlerinizi seveceksiniz
aşk bakımından birbirinize aitsiniz cinsellik konusundada ama öyle başkalarına gözünüz kayabilir ama gerçekten birbirinizi seviyorsunuz
umarım senin gibi bir kadın bulabilirim.
şimdiden anladım çok tatlısın :)
Mesela başka bir erkekle aldatsa double üzücü
aldatma yok sadece sana aşık ama biseksüel
Evet 👍👍
neden böyle kesin bir cevap verdin?
Bende senin gibiyim durum zor biraz. p
biseksüel değilimki ben sadece soru sordum
Hı yanls anlamsm
Hayir!!
tamam
Anlaşılan bu biseksüel arkadaş sen oluyorsun
hayır ben sadece bir yolcuyum