+1 yılBence bu tür sorulara karşı maruz kalınan "ne kadar da geysin, erkek adam etek mi giyer" tarzı diskriminatif ve bir o kadar da yapay olarak bilincimizde yer eden cendır (ing. gender) problematiğini çözmek bu sorunun altındaki başlıca amaç olmalı. Şahsen, nasıl 500 sene evvel pantalon giyen bir kadın dünyanın herhangi bir yerinde bir tehdit veya rahatsızlık sebebiyeti olarak algılanıyor olmasına rağmen bugün rahatça ve rengi veya kesimi harici bir düşünceye kapılmadan özgürce pantalon giyebiliyorsa, bir erkeğin etek giymesinin oluşturacağı mahalle baskısının da aslında tamamiyle toplumlarca oluşturulan kültürel baskılar çerçevesinde gelişen faşizan ve despot bir anlayış olduğunu fark edip toplumların bu konu üzerine düşüncelerini varolan zincirlerinden azad etmesi gerektiği kanaatindeyim.
Fakat kişisel olarak cevaplamam gerekirse, ben de etek giyen bir erkekle çıkmak istemezdim, çünkü ben de bir erkeğim ve gey değilim.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
senle takılan kız anca beraber alışverişe çıkar, ortak etek bakarsınız. ne kadar küfür etsem az ya cinsiyetinin ağırlığını taşı biraz. bariz ilgilisin böyle şeylere yani rahat olduğu için giyiyorum ayaklarını bırak. bol erkek şortları var onlardan giy. bacaklar da maşallah pürüzsüz yani gay, cross dresser falan değilim demişsin. direkt söze öyle başlamandan belli öyle olduğun. neyse dostum kısacası sana bakan kızın ya akıl sağlığında problem vardır ya da durumu çok vahimdir, o derecede yokluktadır.
00 Yorumla
+1 yılAhhhaaahh:)))) yok artık ya şok oldum :)))) erkek demeseydin o bacaklar bir kıza ait derdim.. :))) naaptın abi sen :)) :)))
tercih meselesi bişey diyemicem:))) . sorunun cevabı hayır bu arada :))))
Bende etek giyen erkek diyince iskoç falan sandım :))))))10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan o kadar ülke gezdim o kadar farklı milletlerden arkadaşlarım oldu ama şu KSde olduğu kadar çeşit cins insan görmedim. Gay lezbiyen normal oldu sanki. üstüne gay değil ama kız gibi giymeyi seven çeşitler çıktı. Allah akıl versin vesselam.
62 Yorumla- +1 yıl
bütün dünyada crossdresser lerin % 90 ı heterosexüeldir ve gay değildir canım. crossdresser lik te transvestizm diye bilinen ve ruh bilimciler tarafından kabul görmüş bir olgu , kavramdır ,
yani sonuç şu ;
o kadar ülkeyi sen değil de valizlerin gezmiş (!) :)
burada bir kütüphaneye çok daha kolay gidip öğrenebilirdin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
+1 yılErkeklerin yuz karası :) cok itici ya erkek dedigin yapmaz bol seyler ayrica bacaklarin kilsiz yolunmus tavuga benziyor erkekler almasin bacak kilini ya. etegin guzekmis markasi ne:) gunah hrm biliyormusun hz peygamber kadina benzeyen erkegi erkege benzeyen kadinilanetlmis ayip hem guzel cizgili esofman al giy arkadds
20 YorumlaBende öyle bacak yok * . Maşallah ! Bilmiyorum, sanırım ters tepki verir çıkmazdım onunla. Etek değil de bagsır ile dolaşsan daha rahat olmaz mı? Bagsır da rahat değil diyorsan hafif uzun bir tişört giy. Altına hiçbir şey giyme. Etek gibi olur. Hem en rahatı o. Etekten bile rahat olur. ;)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekliğinden utan diye suratına tükürür, hayatımdan silerdim öyle tanıdığım olsa. sonrada ne yapardım biliyor musun en yakın yerden ona uzun bayan saçı peruk alırdım var mı öyle l*n . erkeksen erkekliğini bil. erkek adam etek mi giyermiş? oldu canım bende sakal bırakayım o zaman hahahahaa.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olurdum ama o tarz elbise degil baya cekici durmus haha
Ben bu videodaki gibi daha dominat oldugum icin sevisirken bile patron ben olurum video : olaysahneler.com/.../21 Yorumla- +1 yıl
Patron ol straponla sik beni
Rusyada evli çiftler birbirlerinin kıyafetlerini giyiyorlar tamamen eğlence amaçlı bir stüdyoda. Sonra fotoğraf çekiliyorlar. Olay bitiyo.
-Seninkini ben bu şekilde bir şey olarak göremedim.
Diğerini onaylar mıyım? Evet. Eşler arasında bir çok şey olur. Kızlardan erkek arkadaşına makyaj yapıp eğlenen bile var. Eğer kız eğlenecekse partneri bunu kabul ediyor ve gülüp geçiyorlar.
- Ama dostum seninkini böyle bir durum gibi göremedim. Görseydim şayet bunu bile onaylardım.
cut.10 Yorumla
+1 yılbir delinin sözlerini aynen yazıyorum. gerçekten sokaklarda gezen bir deli bire bir yazıyorum umarım demek istediğimi anlarsınız; Live in moment, don't get old. Don't judge people! Because you can't be free if you judge people. Love now. Create. Inspire. (bir takım ağızla yapılan sesler... tavuk gıdaklaması) By doing what you love, this... the moment... love... now! It repeats.
10 Yorumla
+1 yılBir kere ona erkek demem erkek olarak da gormem ve oturup sohbet etmegi geregi bile duymam.. Once kendine baska bir isim bul erkeklere hakaret edilmesin..
60 Yorumla
+1 yılNasıl özgür hissediyorsa öyle giyinsin bakacağım son şey nasıl giyindiğidir. Ama sana önerim bu eylemi evde devam ettir toplumumuz biraz dar görüşlü
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklsn
Ya bir erkek için sebebi ne olursa olsun etek giymek pek hoş değil açıkçası gülünç bir durum eşofman, şort vs şeyler dururken etek niye çok saçma ben asla öyle biriyle sevgili olmayı düşünmezdim erkek dediğin öyle şeyler yapmamalı.
21 Yorumla- +1 yıl
Ama olabilir bnce
+1 yılBana güzel bir taktik verdin, eğer bir erkeğe aşık olur ve ondan soğumak istersem, evde sürekli etekle dolaştığını hayal edeceğim ve bunu gerçek gibi kabulleneceğim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlm hiç mi utanmadın bu ne hal?
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Kadın giyinişiyle giyinen erkeğe ve erkek giyinişiyle giyinen kadına Allah lanet etsin.”100 Yorumla
+1 yılo bacaklar erkek bir bireye aitse bizim alayımız maymun terk o zaman :)
322 Yorumla
+1 yılBacaklar tüysüz o nasıl erkek l*n öyle.
Allah korusun düşman başına vermesin.
Tövbe est.60 YorumlaSenin Ben yolunu S... eyim bide o değilim bu değilim yazmışsın puşt. Çıkartlan onu hemen pozu verirken bile bacaklarını karı gibi kapamış i... ne seni.
20 YorumlaBacaklarının bu kadar kilsız olması kafami karistirdi dalga mi geçiyor diye düşündüğüm oldu ben cikmazdim etek feminen bisey sonuçta pek hoş değil bana göre ama boyle rahat ediyosan bisey diyemem ama ciddi anlamda şaşırdım
00 Yorumla
+1 yılasla! içinde gizli biseksüellik olduğundan şüphelenirim ki ben zaten erkek gibi erkeklerden hoşlanırım. böyle kadın rollerine giren erkeği pek sevmem. birine denk gelmiştim ondan sonra tövbe allahım bir daha olmaz dedim.
00 YorumlaBacağın benden güzel sfdsggdfg ne bileyim erkekte etek itici ben çıkmazdım seven çıkar tabii de ben etek giyen bir erkeği seveceğimi sanmıyorum en fazla arkadaş kalırdım herhalde ben dogruyu söylerim :))
00 Yorumla
+1 yılHayır. Erkek arkadaşım etek giyse ister istemez şüphelerim olurdu. Çok seviyorsam saçmalamamasını isterdim.
30 YorumlaSadece evde giyiyosa o kadar da takmazdim sanirim ne giymis ne giymemis.. kiyafetlere cok da takilan bir insan degilim 😕
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafan mı güzel ne içtin sen böyle? Bacak bacak degil sanki sütun sen gerçekmisin. Git boxer giy şort giy bilemedin çıplak gez evde hem daha rahat edersin ama etek giyme erkekliğinde bir onuru şerefi ayıptır yaaaa.
30 Yorumla
+1 yılselam güzelim bacakların çok güzel. bu gece boş musun?
50 YorumlaBenden Seksi bacakları var l*n . :/
Git bir köşede öl sen. :D50 Yorumla
+1 yılBenim umurumda olmaz istediğini giysin ama onu giyip bana bağırıp 'erkeklik' gösterisi yapmaya çalışırsa süper gülerim :D
61 Yorumla- +1 yıl
beni bul lakadalukadataptup bende giyiyom
+1 yılBizim burada etek giyene erkek demiyorlar
O etegi yakarim da giydirmem40 Yorumlabenimkinden güzel bacakların var cidden ahahahahaha :D:D nası giyindiğin beni çok ilgilendirmezdi ama kışın giyersen senin bacaklarını kırardım :D
20 YorumlaNe biçim erkeksin ya. Yeme bizi, bacaklarında kadın bacagı gibi l*n . Saçma sapan işler yapmayın ya. Erkek ol l*n biraz bu ne ıyyy
20 YorumlaDoğal havalandırmayı yapıyorsun, galiba. Ben çıkmam, yarın dışarı da böyle çıkmak istersin. Hava sıcak dersin, giyverirsin. En iyisi - sıkıcı standart pantolonlu erkektir.
00 Yorumla
+1 yılsadasfdsafsdfasf Helaaaaal. :D
Ama hacu yaşın kaç başın kaç. "Tüyü bitmemiş" herifsin. Ben giysem kıldan bacağım gözükmez. saddsad Bence 18'e gelinceye kadar çok bahsetme bunlardan. 18'e gelince istediğini yaparsın.00 Yorumla
+1 yıl:D herkesin içinde böyle olmuyosun demi? evde kendi başınayken?
bu arada valla bacakların da kız gibi haa :) ben erkeğimin kız gibi giyinmesini istemezdim şahsen00 Yorumla
+1 yıletek giyen bir erkekle cikmam,
ama evin icinde giyecekse sadece (benim yanimda) giysin bakalim o andaki, utanmasindan benden, bir daha giymez zaten. ona erkeklikmi bu yaptigin diye bir bakisim yeter.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlıktan değil işin altında başka bir şey olduğunu bildiğim için hayır. Yemem ben o etek rahat numaralarını. Sanki aşırı rahatlığa ihtiyacı varmış gibi.
Gerçeği söylemeye çekindiği veya utandığı için altına başka bir kılıf buluyordur çünkü.30 YorumlaNe giydiğin ne taktığın umrumda değil, Gerçekten seversem tabiki çıkarım (y)
31 YorumlaDegisik giymesini istemezdim ama halil sezaide giyiyor hemde disarda ama mini degil mini olmasi komik sadece
11 Yorumlaanket yapsaydında cevabı bır gorseydık nasıl gıdıyor durum, bız etek gıydırmek ıstıyorlar degılmı genelde
10 Yorumlakadinlar ilk pantolo nu böyle cikardi rahat diye simdi faz gecilmezimiz oldu
sende etegi icat ettin erkeklere tebrikler bacagina bayildim10 Yorumlakadın bacagı gibi sende gercekten bir tuhaflık soz konusu soruna gelecek olursak aman allahım asla boyle bir erkekle karsılastırma beni amin tabi erkekmi orasıda tartısılır
10 YorumlaIskoçya da yaşamıyoruz neticede bana göre tiksindirici bir durum soğurum herhalde sevgilimi böyle görsem 😊
10 YorumlaKendi ozgur secimi giyebilir. Beni etkilemedigi surece sorun yok
20 Yorumla:) Cd'sin, hatta birsonraki aşamaya gelmek üzeresin bacaaklardaki kıllarda alınmış falan. Yakında sen de bir Maaamut abi olursun demedi deme.
10 Yorumla
+1 yılbacakların benimkinden güzel :dDDddddDd kıskanırım olmazz bu iş
20 Yorumla
+1 yılSen bıyık bırakan kızla çıkar mıydın? Ayrıca senin ben şarap çanağına tüküreyim ya :D Gay olsan içerlemem... Allah'ın kamili normalim diyor bir de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yakışmış, giyebilirsin, hoş da duruyor. Fantezi icin seks sırasında jartiyer tanga giyenler de var. Bence bunu bir kızın dert etmesi de gereksiz. Ayrıca kulotlu çorap ve tayt da denemelisin. O da cok rahat.
01 Yorumla
+1 yılKıyamet kopacak. Saygı duyarım sana senin hayatın bende evde rahat giyerim ama hayır sevgilimin giymesi olmaz
00 Yorumla
+1 yılSevgilimden güzel bacakları var 1. foto ve şimdi anlıyorumki bizim kızlar kendini önemsemiyo bir travesti değilsiniz evet kızlar üzgünüm
01 Yorumla- +1 yıl
Sus be midesiz bir travesti degilsiniz yazmis yok bacaklari cok guzelmis bilmem ne bileklleri ne kadar kalin gormuyormusun bir kixin bilegi ince bacagi daha narin olur git kendine erkeklik testi yaptir bence
Espirisine giyse falan anlarım öyle ilginçlikleri severimde etek rahat diye evde etek giymesi falan töbe töbe dsalkj
00 Yorumla
+1 yılHayir ya olamaz olmadida espirisine evde giydirmeye tammda gulmek icin surekli olmaz erkek dedigin erkek gibi olmali bnce
00 Yorumlamerhaba yahu sen bunu giyersen millete alay konusu olursun hani böyle gömlek gibi bir elbise var uzun onu giyesene delimisin
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir değişiksin l*n .
Ben sünnet olurken eteği zor giydirdiler.
Kapıyı babana böyle açma sakın görücülerin gelecek yarın hazır ol diye espiri yapar ahuahaua00 Yorumlaİskoçların bir amacı vardı ama demekki her toplumun erkekleri bir amaç için bir gün etek giyecek :)
00 YorumlaÇıktım. İngiliz& İskoç'tu yalnız. Türkse ve etek giyiyorsa ailede iskoçluk var mı diye bir bakarım önce heralde :D:D
00 Yorumla
+1 yılBu resimler bir erkege mi ait gercekten kotu ya o ne oyle ya tabi ki de hayir cikmam, ciktiktan sonra ogrendiysem acaip bir soguma olur
00 YorumlaPsikolojik yardım alman şart :D. Etek Giydiğin İçin Cinsiyetinin Değiştine Bile İnanıyo Olabilirsin. Çok farklı şeyler geliyo aklıma :D. ya da neyin kafasını yaşıyon evde bu kadar değişcek bizede söyle..:D
00 Yorumla
+1 yılAy Allah seni kahretmesin yaa. Erkek olamazsin sen. Iyy yaa iticii
50 Yorumla
+1 yılErkeklik gururudami yok sende yaa utan kendine gel annen seni boyle gorse evlatliktan reddeder..
10 Yorumla
+1 yılben çıkarım valla :D eteğin ne önemi var? bu arada o bacak ne öyle benimkinden güzel
10 Yorumla
+1 yılherkes yakışanı giymeli kendisine erkek erkek gibi olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence adama gayet yakışmış :D
- +1 yıl
saçmalama ya :D
+1 yıll*n olm okadar rahatlık peşindeysen git röddeşambır felan giy en azında mösyö gibi durursun hem rahattırda
00 Yorumla
+1 yılBacim o benim siz yanlış anlamissiniz. Erkek arkadaş falan
Olur tepkim. .10 Yorumla
+1 yılBen gay değilim demişsin, gay'ler zaten falan etek giymez, erkek olmaktan memnundur yani gay'ler, belki gay değil ama trans olabilirsin.
10 Yorumlaulan eve arkadaslarini çağırıp iki tek atsan rahatım ayağına gumburtuye gidersin
adamin a. mi. na korlar valla20 Yorumla- Devamını Gör (336)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat