Aşk İlişkileri 2 ay Israrla kisa etek giyen sevgiliniz olsa napardiniz erkekler? Başak_es Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Napardiniz acaba merak ettim Israrla kisa etek giyen sevgiliniz olsa napardiniz erkekler? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel bir şekilde anlatırdım kabul etmezse öyle devam ama sonrasında pişman olur zaten yani her erkek sevdiği kadını göz önüne sermez 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Hayata bakışla alakalı... Kimsenin kıyafeti beni ilgilendirmez tabi ama o şekilde giyinen biri hayatımda da olmaz 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Sevdiğim de sevgilim de olamaz öyle biri..Kendine layık birini bulsun..#Vesselam 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 89% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. @basak_es , Spontene gelişen cinsel saldırılarıma maruz kalacaktır ;) 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 25 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Çıldırıyor 🤣🤣🤣 benimki sapıklık hat safada oluyor 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 56% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evin içinde çıplak gezdiririm 😃 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. Kıskançlıktan ölürdüm 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle bi kadın var başımda saldım ben de artık 😀 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Rahatsız ediyorsa ayrılırım 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi bilir 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ceza verirdim 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Kendisi bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Güzel bir şekilde anlatırdım kabul etmezse öyle devam ama sonrasında pişman olur zaten yani her erkek sevdiği kadını göz önüne sermez
Hayata bakışla alakalı... Kimsenin kıyafeti beni ilgilendirmez tabi ama o şekilde giyinen biri hayatımda da olmaz
Sevdiğim de sevgilim de olamaz öyle biri..
Kendine layık birini bulsun..
#Vesselam
@basak_es , Spontene gelişen cinsel saldırılarıma maruz kalacaktır ;)
Çıldırıyor 🤣🤣🤣 benimki sapıklık hat safada oluyor
evin içinde çıplak gezdiririm 😃
Onunla bir gelecek düşünmezdim.
Kıskançlıktan ölürdüm
Giyemez zati o yuzden np
Skilmeyi hak ediyor
Öyle bi kadın var başımda saldım ben de artık 😀
Etek de giyerim şortta karışmaz
Rahatsız ediyorsa ayrılırım
Kendi bilir
Kirbacla s. krdm
Ceza verirdim