Toplum nefret etmeye bayıldığı için kendince nefret akımları başlatıyor nefreti kınıyorum!
sevgilinizin karakteri ve dış görünüşü 10/10 çok çekici ve fazla aşıksınız ayrıca biseksüel
Toplum nefret etmeye bayıldığı için kendince nefret akımları başlatıyor nefreti kınıyorum!
sevgilinizin karakteri ve dış görünüşü 10/10 çok çekici ve fazla aşıksınız ayrıca biseksüel
Biseksüelim ve en merak ettiğim soru bu :( genelde istemiyo kimse ama ya
Ben isterdim bana seksi geliyor ya bisex erkekler
Gerçekten miii😍😍😍
Harikasın ama ya cidden mi 🙈
Evet farklı şeyleri severim bisexler daha güvenilir görünüyor
Gizliden çıksam sorun olur mu? Belki tanışabiliriz
Olur lakin baştan söyliyim benden dosttan fazlasını bekeleme üzülürüm
Yok kankayız 🌈😊🙈
Eig için teşekkürler 🌈😊
Rica ederim ☺️🙏🏻
Cevap
9Cevap
Abla yanlış anlaşılmasın da cinsel olarak mı yoksa sevgili olarak mı biseksüellik
Sevgili
Tamam çok güzel diyorsun eyvallah ama o kişiyle sevgili olduğunu hayal edelim mesela. Hetero birinden ne farkı olur ki? Senin demek istediğin herhalde sen mesela onla sevgili olurken aynı anda bir kızla d olabilmene izin vermesi mi mesela?
Hayır bazı insanlar garip düşünceler içerisinde ya ben de merak ettim yani biseksüel biri hem karşı cinse hem hemcinslerine karşı bişeyler hissediyor bazı heterolar bu konuda ne düşünüyor
Abla olay şu aslında. Bizim insanımızda böyle düşünüyor ama o kişi karakterliyse işte biseksüel olsun veya ne olursa olsun farketmez kalbi senindir ve senin için her şeyi yapar. Yani açık ve net ne kadın ne de erkek kimseyi gözü görmez. Heteroları falan geç cahillik bu bana göre öyle düşünüyorlarsa. Ha şey olabilir ha benle okk iyi mutlu ama acaba da bir kadını ister mi diye düşünebilir ama erkeklerin nedense bunu aşırı dert edeceğini sanmıyorum
Helal olsun keşke herkes böyle düşünse
Abla ben bu ülkenin insanı gibi değilim yaa ama eyvallah. Yani benden başkasını düşünmemesi lazım açık ve net ha eğer ki zaten düşünüyorsa cinsiyeti farketmez. İsterse trans olsun yani bitmiştir ama o bitirmiştir...
Olurdum, ben de biseksüelim zaten.
Biseksüeller daha çekici
evet olurdum hem benden hem kızlardan hoşlansın kız arkadaşı ile takılırdık
Eşim biseksüel ve 11 yıldır evliyiz
Allah mesut bahtiyar etsin
Teşekkürler
Olmuşlugum var. Çok da güzel olmuştu benim açımdan
Nasıl bişey ne gibi şeyler yaşadın
Ha ben sevgililişi sormuştum
Normal birisi bulamazsam belki
Normal değil mi biseksüel olmak kdnxnd
Tabiki normal değil. Napacaksın evlisin çocuğun var eve kız sevgilin gelecek ve onla sevişeceksin yani bu normal değil
1. bisexsin diye sevişceksin anlamına gelmiyor
2. bizim ülkemizde hetero insanlar çok olduğu için eşcinsellik ötekileştiriliyor ama bu bir yönelim doğuştan geliyor tedavi edilebilir bişey değil çünkü bir hastalık değil
3. sen bunu kabul edersen senin özel hayatın olduğu için başaklarına b0k yemek düşer
Peki bir eşcinsel kadın erkekle evlendiğinde bu yönelimi ile nasıl baş edecek. Yani başkalarını arzulamayacak mı
ya da eşinde biseksüel olsa ve kendi cinsine yönelse senle evliyken buna nasıl bakacaksın
Hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanma ihtimali vardır yani diyelim ki seninle evli bu nedenle sadık olması gerekir yani kimseye duygusal ve cinsel çekim hissedemez ama lez biriyle evlenirsen ki bu imkansız illa ki bilirsin senden asla hoşlanmaz
Benim gördüğüm bir çok eşcinsel çiftin kendi cinsinde partneri vardı ya da grup yapıyorlardı. Eşcinseller maalesef ki sadık kalmakta aşırı derecede zorlanır.
Bu irade bağlı bişey üstelik herkes cinsel şeyler yapmaz🤢 ama ece ve eda diye bir kanal vardı mesela
Evet o kanalı hatırlıyorum
Senin burcun başak mı
Kova
Olurum
Olurdum
olurum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar