Doğru. Bir de bende kapalı fantezisi var. Ondan eşim öyle olsun isterim. Sence bu yanlış mı? Cinsel bir obje olarak görmüyorum her kapalı kadını yanlış anlaşılmasın ama eşimin de beni heyecanlandıran türden bir kadın olmasını istemem anormal mi
Her kızla hayal kursam başka problemlerim olurdu tabi ki. Kalın bacaklı bir erkeğim koşu geçmişimden dolayı. Neden kalın bacak seviyorsun acaba spesifik bir nedeni var mı
Zayıf çelimsiz sevmiyorum içgüdüsel bir şey İri erkekler daha güçlü geliyor bana sanki dünya yansa bana bir şey olmasına izin vermezmis gibi hissettiriyor
Kalıplıyım ben de. Bilinçaltı olarak kalın bacağın kadınlara cinsel gücü dolayısıyla başarılı üremeyi çağrıştırdığını okumuştum psikoloji dersinde. Bir doğruluk payı var demek ki :)
ajhyjg tabi ki canım kalın bacak daha sert bir ritmde seks yapması demek erkeğin. Kalıp vs olunca dediğin gibi minnoş hissedersin seni sarınca 🤣 Ben de mesela kadına balıketli, yumuşak kıvamlı bir vücudu yakıştırıyorum
Hahduhf yok hayır. Daha çok dışarı çıkmak için hazırlandığında fırsattan istifade yakalayıp, kadınlığını okşayarak bir cinsellik yaşayıp, onu mutlu ederek dışarı salmak niyetim. Kazan kazan durumu jnvhj
Bir de sevişirken " Sormuyorlar mı kapalısın nereden buldun şu dövmeliyi" diye sorarak konuştururum onu. Onun dışında gündeme gelmez bu konu evde ngmvgjb
Ksjdhd ben o şal eşarp topuzunun arkadan görüntüsüne bitiyorum. Bir daha haliyle o topuz cinselliğin ritmiyle sağa sola oynayınca kadının başı çok hoş görünüyor. Benim hayalim saçları eşarp topuzundan doğru çekmek üzerine işte. Ama evet ilginç bence de sksjsjsj İnşallah o da kapalı haliyken de arzulanmaktan keyif alır
Mutlu olsun tabi ya o kadar tutkulu erkeğiz kıymetimizi bilsin hknfujf Galiba sen de kapalı açık her halinle arzulanmaktan hoşlanırsın. Kadın perspektifini sunman benim için önemli soruyu da bundan sordum
Ahhsdhsh şu an gülüyorsun ama evlenince kapalıyken eşinle sevişmeyi dene kesinlikle daha sert ve tutkulu olacaktır normalden. Sen de daha fazla haz alıp mutlu olursun bu şekilde. Erkeklerde var bu bilinen bir fantezi 🤣🤣
Yani ben dediğim gibi muhafazakarim evliliği bekliyorum ve tek esliligi savunuyorum Eşim süslenip açık saçık giyindigimde beni begense mutlu olurum Kapalıyken beni beğense mutlu olurum Sıradan pijamayla begense mutlu olurum
Mesele sadece cinsellik de değil kadınlar her haliyle sevildiğini begenildigini bildiğinde çok mutlu olur Duygusal varlıklarız biz kadınlar
Ben bir de geleneksel kapalı derken çılgınlıkta bana uyabilsin diye öyle diyorum. Mesela birinin kır düğününde dans ederken canım onu çektiğinde kuytuda benimle kaçamak yapmalı sonra da düğün alanına gelip hiçbir şey olmamış gibi davranabilmeli fhbfbb
Yapabilir canım muhafazakar olmakla alakası yok. Yüzde yüz çevrende samimi olduğun kadınların eşleri ile yaptığı çılgın birliktelikler kulağına gelmiştir hgjhgh Erkekler çok konuşmaz ama kadınlar anlatır
Anlıyorum birilerine manşet olmamak kaydıyla ben de severim heyecanı doruklarda yaşamayı ki ben cidden dindar bir insanım 😂 Yani dediğim gibi bunun sadece tesettürle vs alakasi yok içten gelen bir durum
Bakarsın mini şortlu kız o heyecanı sevmez tercih etmez
Ben de işte gerçekten dindar olan ama o heyecanı doruklarda yaşamayı seven bir eşle yapabilirim ancak. Manşet olmadan yapılan türden. Tutkulu mutlu bir evlilik böyle olur bence çünkü 🤣
Hahshdhd oldukları yer baya kuytuydu ben uzaktan gördüm zaten. Kadın da aynı dediğin gibi baya dindar bir kadındı eşiyle heyecan yaşıyordu beni fark etmeden onlar uzaklaştım
Merak ve dediğim gibi tesettür giyiminin fizik hatlarını daha çarpıcı şekilde vurgulaması... O gördüğüm çift mesela aşırı estetik görünüyorlardı seks yaparken. O da etkili oldu
Ayrıca " Şu an kapalı bir kadınla kuytuda seks yapıyorum. Dindar olmasına rağmen onu tahrik ettim ve bana uydu. demek ki benim cazibemden baya etkileniyor" şeklindeki bir iç gururlanma da var eşi de olsa insanın. Heyecanı artırmak için iç motivasyonlar etkili baya dkdkd
Hdjdjdjd ne diyim gönlüne göre birini bulursun umarım Yaşında 18-24 arasi görünüyor şimdi senin hormonlar daha da tavanda o yüzden isteklerin beni şaşırtmıyor
Bir de benden birkaç yaş büyük olursa eşim bu gençlik enerjimle onu daha da alevlendiren tutkulu bir eşe dönüştüren bir eş olmak istiyorum. Hani hep kendinden genç biriyle evlenen kadınlara cinsellik de önemli algısı verirler ya, o algıyı mahrem sınırlarda haddinden fazla yaşatmak ve yormak niyetindeyim 🤣🤣 djdjd
Ay çok gülüyorum gece gece 😂😂 Olur kendinden kucuk erkeklerden hoşlanan hem cinslerim var
Ben de bir ara 3 yaş falan küçük olsun istiyordum ama yok şimdi 5 yaş büyük olsun kafasındayim Kızma ama erkekler geç olgunlaşiyor erkek tribi vs çekecek kafa kalmadı bende Fhfjjf
Bence genç koca isteyen kadınlar geleceğe yatırım olarak da görüyor onu. " 40'a gelince pörsümüş elliyr yakın bir kocam olacağına 35lik taze bir kocam olsun. Çatır çatır sevişelim hala. Koluma taktım mı güzel ve gururlu gezeyim." kafası. Yatırımcı mantığı ile ilk birkaç yıldaki acemilik ve toyluğu saymazsak yatak için bir kadın açısından en mantıklı karar 🤣🤣
Hadi ya yas Aman ben huy güzelliğine bakıyorum Beni onunla olduğum için pişman etmeyecek saygılı efendi birini istiyorum Günlük hayatı bana zehir ettikten sonra yatağı güzel yapsa nolucak kaldı ki benim ona da hevesim kalmaz o durumda
Mesela huyu güzel, seni yanında minicik hissettiriyor ve senden birkaç yaş küçük. Sert sevişen de biri. Senin için ideal koca adayı diyebilir miyiz djdjd
Daha çok gençsin naçizane tavsiyemi verip çıkıcam Hayatına aldığın kişiye saygı duy en basiti iş konusu çalışan çalışmayan nasıl istiyorsan bunu baştan dile getir olmayacak kişiyi kandırma Hayatındaki kadının hayal ve hedeflerini kucumseme hep ben hep ben deme köstek değil destek olmayı öğrenin Onu hayatını kolaylaştıracak ve seni tatmin edecek bir hizmetkar gibi değil Birlikte gülüp birlikte mutlu olacağın bir eş ve yoldaş olarak gör
Uzar gider Dedim ya saygı ve değer hissinin olmadığı hiçbir yerde tutku da olmaz
Kaldı ki yıllar sonra tutku azalacak yerini soğukluk değil daha fazla saygı daha fazla dostluk ve muhabbet almalı
sjsjsjdj ben de lord seviyesinde tecrübeye sahip değilim ama soft başlayıp gitgide sertleşen bir seks sanki ideal gibi hem kadına ikisini dr aynı anda tattırmak gerek
Djjdjdbd. Benim eski sevgilim de senin gibiydi dışarıdan muhafazakar görünürdü ama libido aynı seninki gibiydi Hoş ben sevmem bu muhabbetleri sevgililikte zaten anlaşamadık ondan eski sevgilim oldu fjfjjf napalim Herkes gönlüne göre olanı bulsun
Ksjsjdj normal benim gibi olan vardır elbet. Beni mesela sevgili olsak ancak sana sarılınca sertleşmemden anlayabilirdin başka türlü çözemezsin. Eğer karşımdaki kişi açık fikirli ise ve sevgiliyken benimle öpüşmeye falan kalkarsa ancak o yanımın bir kısmına şahit olabilir 🤣🤣
Kakdjdj yok ya canını yakmaya kıyamam karımın. Öyle fantezilerim yoktur. En fazla kalçalara şaplak olur. Uçuk fantezi yerine normal ama sert seks daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Benimleyken en uçuk bulabileceğin fantezi dediğim kapalıyken sevişmek, dışarıda kuytuda sevişmek gibi şeyler olur ve sen bunlara açık olduğunu söyledin zaten sıjdj Yani çok sorun edeceğin bir şey olmazdı
Ne bilim ya bana eski sevgilimi hatırlattın üzüldüm biraz tjjrjrj Yani libidon iyi hoş da dediğim gibi günlük hayatta kadının fikirlerine isteklerine saygı duyup desteklemiyorsan istemem
İyi ne güzel hayatındaki kişi sansli olacak Sen sevip destekledikce o da seni arzulayacak Oh iki tarafta mutlu olacak işte Normali de bu zaten Ama herkes bir anormal
Yağ oranına dikkat et genc yaşta ölme fjjfjf Neyse basım ağrıdı ekrana bakmaktan Yaşlıyım ben Uyuyacağım Sana 160 boyunda hadi gönlümden koptu 56 kilo daha balık etli portatif hayat arkadaşı bulmada başarılar diliyorum fjfjfj
Ne sabahki isime bağlı saat çok geçse erken de kalkacaksam sıkıntı Ama az biraz ilgilense yükselirim Sıkıntı jdjdjrjfj Ya abi sal beni dindariz dedik o kadar Günaha giresim yok daha yeter nfjftj
Aaa o da müthiş hem kadına arzu ettiği ritmde seks yapma şansı veriyor, hem erkeği yormuyor, hem kadının göğüsleri ile daha rahat ilgilenme imkanı veriyor öpmek olsun, emmek olsun. Senin dediğin gibi göz teması ile öpüşmek de cabası
Kucak romantik. O pozisyonda muhtemelen kalçalardan güçlü kollarımla kavrayarak kendi istediğim ritmde indirir kaldırırdım ya da sabit tutar, kendim aşağıdan yukarı doğru ritm tuttururdum. Kalçaya şaplaklar da atınca ancak öyle kucakta dominant hissettiririm kendimi yeterince dominant mı sjsjdj
ben kapalı değilim ama bence kişiden kişiye değişir yani dövmeyi sorun olarak görmeyecek kapalı arkadaşlarım da var şahsen sorun olarak gorenlerde vardir elbette
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Sorun görmeyenlere söyle dövmeli vs olsak da ilgimiz onlara jxjdjd
Kızlar Ne Diyor
Olan çok var her kapalı dindar değil ki kimi öylesine geleneksel kapali kimi kendini öyle beğendiği için kapalı vs
Ben muhafazakarim dindar kesimdenim o yüzden tercih etmem
Ben de geleneksel kapalı arıyorum. Muhafazakar aileden olsam da dövmeliyim
Tezat hoşuma gidiyor
Aman çok var öyle her yerde dolu bulursun o zor değil
Doğru. Bir de bende kapalı fantezisi var. Ondan eşim öyle olsun isterim. Sence bu yanlış mı? Cinsel bir obje olarak görmüyorum her kapalı kadını yanlış anlaşılmasın ama eşimin de beni heyecanlandıran türden bir kadın olmasını istemem anormal mi
Ya hu ne bilim normal mi
Bende de kalın bacak iri erkek sevdası var
Zayıflara bakasim bile gelmiyor
Kapalı gördüğün her kızla hayal kurma bel altı da
Her kızla hayal kursam başka problemlerim olurdu tabi ki. Kalın bacaklı bir erkeğim koşu geçmişimden dolayı. Neden kalın bacak seviyorsun acaba spesifik bir nedeni var mı
Zayıf çelimsiz sevmiyorum içgüdüsel bir şey
İri erkekler daha güçlü geliyor bana sanki dünya yansa bana bir şey olmasına izin vermezmis gibi hissettiriyor
Kalıplıyım ben de. Bilinçaltı olarak kalın bacağın kadınlara cinsel gücü dolayısıyla başarılı üremeyi çağrıştırdığını okumuştum psikoloji dersinde. Bir doğruluk payı var demek ki :)
😂😂😂bilmem olabilir hfjdjfjf
Ben eşimin yanında minicik hissetmek istiyorum
O böyle dağ gibi olsun yanımda istiyorum bilmiyorum öyle iste fhhftj
ajhyjg tabi ki canım kalın bacak daha sert bir ritmde seks yapması demek erkeğin. Kalıp vs olunca dediğin gibi minnoş hissedersin seni sarınca 🤣 Ben de mesela kadına balıketli, yumuşak kıvamlı bir vücudu yakıştırıyorum
Bir de tesettürlü giyim dolgun fiziği bence daha hoş taşıyor
Hay senin tesettür fantezine fjfjfjfjfj
Napican evlenince kadını evde tesettürlü mü oturtacaksin cidden merak ettim
Hahduhf yok hayır. Daha çok dışarı çıkmak için hazırlandığında fırsattan istifade yakalayıp, kadınlığını okşayarak bir cinsellik yaşayıp, onu mutlu ederek dışarı salmak niyetim. Kazan kazan durumu jnvhj
Bir de sevişirken " Sormuyorlar mı kapalısın nereden buldun şu dövmeliyi" diye sorarak konuştururum onu. Onun dışında gündeme gelmez bu konu evde ngmvgjb
😂😂çok tuhaf millet çıplak hayal eder sen ekstra giyimli
Zevkler ve renkler tartışılmıyor gerçekten hfjfjfjth
Ksjdhd ben o şal eşarp topuzunun arkadan görüntüsüne bitiyorum. Bir daha haliyle o topuz cinselliğin ritmiyle sağa sola oynayınca kadının başı çok hoş görünüyor. Benim hayalim saçları eşarp topuzundan doğru çekmek üzerine işte. Ama evet ilginç bence de sksjsjsj İnşallah o da kapalı haliyken de arzulanmaktan keyif alır
İşte evde kapalı tutmaktan ziyade bir evden çıkmadan yakalamak ikincisi dışarıda ara ara kaçamaklar yapmak. Plan bu 😅😅🤣
Sen yeni tanıştığın birine çok açık olma he vallahi sapik olduğunu düşünür
Hee iş ciddiye binince söylersin nelerden hoşlandığını
Bir de bence eşin senin onu kapalı açık her haliyle arzulamandan mutlu olur hrjfjf
Ama dediğim gibi tanıştığın insana baştan böyle konuşursun hakkında pek masum düşünmez kaçar falan
Yok canım mıyım baştan söyleyeyim nssnnsns Daha sonra yaşayarak öğrenir bunu. Muhtemelen kapalıyken daha sert ve tutkulu olmamdan anlar bazı şeyleri
Mutlu olsun tabi ya o kadar tutkulu erkeğiz kıymetimizi bilsin hknfujf Galiba sen de kapalı açık her halinle arzulanmaktan hoşlanırsın. Kadın perspektifini sunman benim için önemli soruyu da bundan sordum
😂😂ay çok güldüm gece gece
Kapalı fantezisi erkeklerden çok görüyordum internette ama tuhaf geliyordu
Varmis gerçekten 😂😂😂
Ahhsdhsh şu an gülüyorsun ama evlenince kapalıyken eşinle sevişmeyi dene kesinlikle daha sert ve tutkulu olacaktır normalden. Sen de daha fazla haz alıp mutlu olursun bu şekilde. Erkeklerde var bu bilinen bir fantezi 🤣🤣
Şal topuzundan mesela saçlarını çekerken yavaş yavaş eşarbın cinselliğin ritmiyle çözülüp elimde kalması ve saçların serbest kalması o an 🫠🫠🫠
Yani ben dediğim gibi muhafazakarim evliliği bekliyorum ve tek esliligi savunuyorum
Eşim süslenip açık saçık giyindigimde beni begense mutlu olurum
Kapalıyken beni beğense mutlu olurum
Sıradan pijamayla begense mutlu olurum
Mesele sadece cinsellik de değil kadınlar her haliyle sevildiğini begenildigini bildiğinde çok mutlu olur
Duygusal varlıklarız biz kadınlar
İşte o her haliyle beğenilme hissini benim gibi erkekler doruklarında yaşatır
Ben bir de geleneksel kapalı derken çılgınlıkta bana uyabilsin diye öyle diyorum. Mesela birinin kır düğününde dans ederken canım onu çektiğinde kuytuda benimle kaçamak yapmalı sonra da düğün alanına gelip hiçbir şey olmamış gibi davranabilmeli fhbfbb
Böyle minik çılgınlıklarıma uymalı müstakbel karım ıxjdj
Djjdjdjd vallahi bunu normal muhafazakar biri de yapabilir
Açık seçik biri yapamayadabilir o biraz insanın içinden gelen bir durum
Jhrjjg haklısın baya ben işte zaman ve mekan fark etmeden birbirine dayanamadığın o tutkuyu istiyorum
Yapabilir canım muhafazakar olmakla alakası yok. Yüzde yüz çevrende samimi olduğun kadınların eşleri ile yaptığı çılgın birliktelikler kulağına gelmiştir hgjhgh Erkekler çok konuşmaz ama kadınlar anlatır
Anlıyorum birilerine manşet olmamak kaydıyla ben de severim heyecanı doruklarda yaşamayı ki ben cidden dindar bir insanım 😂
Yani dediğim gibi bunun sadece tesettürle vs alakasi yok içten gelen bir durum
Bakarsın mini şortlu kız o heyecanı sevmez tercih etmez
Belli olmuyor yani
Ki ben bir kır düğününde böyle bir şeye şahit olmuştum biraz kırda yürümeyi seven bir tip olmamın etkisiyle nykjgg
Ben de işte gerçekten dindar olan ama o heyecanı doruklarda yaşamayı seven bir eşle yapabilirim ancak. Manşet olmadan yapılan türden. Tutkulu mutlu bir evlilik böyle olur bence çünkü 🤣
Ya işte bu biraz sıkıntı fjfjfjfj
Kimse benim bir yerlerimi görsün istemem fujfjfjfjf
Daha kuytu olsun jfjfjrjfjrjfjfjfjf
Hahshdhd oldukları yer baya kuytuydu ben uzaktan gördüm zaten. Kadın da aynı dediğin gibi baya dindar bir kadındı eşiyle heyecan yaşıyordu beni fark etmeden onlar uzaklaştım
Ya zaten öyle dışarıda genelde eteğini yukarı çekersin kalan yerlerin örtülü olur doğal olarak. Kimse görmez bir yerini yakalansan bile
Kapalı fantezimin oluşmasında o düğünde yakaladığım çift etkili oldu bu arada jdjsjs olayların kırılma noktasıydı bende 14 falandım o zaman
Tesettür merak uyandırıyor çünkü
Açık olan birini zaten görebildiğin için merakın pek kalmıyor
Seni bu merak duygusu bence tetikliyor
Merak ve dediğim gibi tesettür giyiminin fizik hatlarını daha çarpıcı şekilde vurgulaması... O gördüğüm çift mesela aşırı estetik görünüyorlardı seks yaparken. O da etkili oldu
Bir de merakın yanında cidden şal topuzundan saçları çekmek 🫠🫠
Ayrıca " Şu an kapalı bir kadınla kuytuda seks yapıyorum. Dindar olmasına rağmen onu tahrik ettim ve bana uydu. demek ki benim cazibemden baya etkileniyor" şeklindeki bir iç gururlanma da var eşi de olsa insanın. Heyecanı artırmak için iç motivasyonlar etkili baya dkdkd
Hdjdjdjd ne diyim gönlüne göre birini bulursun umarım
Yaşında 18-24 arasi görünüyor şimdi senin hormonlar daha da tavanda o yüzden isteklerin beni şaşırtmıyor
Kssksksj ee normal böyle istekler bence yaşımla alakalı olsun ya da olmasın
Şaşırtmıyor ise isteklerim demek ki doğal buluyorsun bunları
Bir de benden birkaç yaş büyük olursa eşim bu gençlik enerjimle onu daha da alevlendiren tutkulu bir eşe dönüştüren bir eş olmak istiyorum. Hani hep kendinden genç biriyle evlenen kadınlara cinsellik de önemli algısı verirler ya, o algıyı mahrem sınırlarda haddinden fazla yaşatmak ve yormak niyetindeyim 🤣🤣 djdjd
Bir defa ablamı kız arkadaşı ile telefonda konuşurken " Seninki senden dört yaş küçük. Delik deşik ediyordur seni kız." derken duymuştum 🤣🤣
Ay çok gülüyorum gece gece 😂😂
Olur kendinden kucuk erkeklerden hoşlanan hem cinslerim var
Ben de bir ara 3 yaş falan küçük olsun istiyordum ama yok şimdi 5 yaş büyük olsun kafasındayim
Kızma ama erkekler geç olgunlaşiyor erkek tribi vs çekecek kafa kalmadı bende
Fhfjjf
Bence genç koca isteyen kadınlar geleceğe yatırım olarak da görüyor onu. " 40'a gelince pörsümüş elliyr yakın bir kocam olacağına 35lik taze bir kocam olsun. Çatır çatır sevişelim hala. Koluma taktım mı güzel ve gururlu gezeyim." kafası. Yatırımcı mantığı ile ilk birkaç yıldaki acemilik ve toyluğu saymazsak yatak için bir kadın açısından en mantıklı karar 🤣🤣
Bu arada o kuytuda yakaladığım çiftte de yaş farkı vardı kadın 7 yaş büyüktü kocasından 🤣🤣
Hadi ya yas
Aman ben huy güzelliğine bakıyorum
Beni onunla olduğum için pişman etmeyecek saygılı efendi birini istiyorum
Günlük hayatı bana zehir ettikten sonra yatağı güzel yapsa nolucak kaldı ki benim ona da hevesim kalmaz o durumda
Zaten yaştan ziyade huy ve kişilik önemli ben mesela geçimli ve romantik biriyim
Anlattıklarımdan hayvani seksler değil romantik şeyler canlansın gözünde
Bir de azıcık ruhuna dokundun mu istekli olmayacak Türk kadını olduğunu sanmıyorum ben
Mesela huyu güzel, seni yanında minicik hissettiriyor ve senden birkaç yaş küçük. Sert sevişen de biri. Senin için ideal koca adayı diyebilir miyiz djdjd
Daha çok gençsin naçizane tavsiyemi verip çıkıcam
Hayatına aldığın kişiye saygı duy en basiti iş konusu çalışan çalışmayan nasıl istiyorsan bunu baştan dile getir olmayacak kişiyi kandırma
Hayatındaki kadının hayal ve hedeflerini kucumseme hep ben hep ben deme köstek değil destek olmayı öğrenin
Onu hayatını kolaylaştıracak ve seni tatmin edecek bir hizmetkar gibi değil
Birlikte gülüp birlikte mutlu olacağın bir eş ve yoldaş olarak gör
Uzar gider
Dedim ya saygı ve değer hissinin olmadığı hiçbir yerde tutku da olmaz
Kaldı ki yıllar sonra tutku azalacak yerini soğukluk değil daha fazla saygı daha fazla dostluk ve muhabbet almalı
Ben de zaten bunları düşünüyorum yahu ama teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın zahmet edip
Bir de heyecanlara açığım dediğin için mi bilmem ama senden sert seks seven bir kadın enerjisi aldım. Yanıldım mı sudjdj
Sen de gençsin yahu 25-29 ne ara yaşlı sayılır oldu
24 um ben de ne bilim seks falan yapmadım artık soft mu severim sert mi severim
Eşimi sevip mutlu olduktan sonra hepsini severim fifjfjfj
Ben de 24'üm bu arada shshdhdh
Ve bu yazdıklarımdan tahmin edemeyeceğin üzere öğretmenim bir de
Hadi ya ben 18-19 düşünmüştüm bu kadar libidon yüksek enerjiksin ya
sjsjsjdj ben de lord seviyesinde tecrübeye sahip değilim ama soft başlayıp gitgide sertleşen bir seks sanki ideal gibi hem kadına ikisini dr aynı anda tattırmak gerek
Hadi canım bak buna şaşırdım fjfjfjfj
Branş ne
Hahah hem de ne libido bir an bile durmam sürekli eşimi kıstırırıım evin çeşitli yerlerinde öyle bir tutku bendeki
İngilizce branşım sjdjdndj Dışarıdan bakan kimse anlayamaz içimde böyle bir şey yattığını jshsh müstakbel karım öğrenecek ilk
Djjdjdbd. Benim eski sevgilim de senin gibiydi dışarıdan muhafazakar görünürdü ama libido aynı seninki gibiydi
Hoş ben sevmem bu muhabbetleri sevgililikte zaten anlaşamadık ondan eski sevgilim oldu fjfjjf napalim
Herkes gönlüne göre olanı bulsun
Ksjsjdj normal benim gibi olan vardır elbet. Beni mesela sevgili olsak ancak sana sarılınca sertleşmemden anlayabilirdin başka türlü çözemezsin. Eğer karşımdaki kişi açık fikirli ise ve sevgiliyken benimle öpüşmeye falan kalkarsa ancak o yanımın bir kısmına şahit olabilir 🤣🤣
Ben yatak odasına falan sağlam bir ses yalıtımı falan düşünüyorum. Libidom iç tasarımcı yapacak beni az daha dkdjd
Neyse sen yine sadiste falan bağlama evlenince fjfjjfjf bir gözüm korkmadi değil senden yana
Kakdjdj yok ya canını yakmaya kıyamam karımın. Öyle fantezilerim yoktur. En fazla kalçalara şaplak olur. Uçuk fantezi yerine normal ama sert seks daha mantıklı olur diye düşünüyorum
İyi bari burada görüyorum erkekler yemin ediyorum ruh hastasina bağlamış ciddi ciddi erkekler gözümü korkutmaya başladı fjjfjfjf
Benimleyken en uçuk bulabileceğin fantezi dediğim kapalıyken sevişmek, dışarıda kuytuda sevişmek gibi şeyler olur ve sen bunlara açık olduğunu söyledin zaten sıjdj Yani çok sorun edeceğin bir şey olmazdı
Onlar sapık ben istekliyim fark var arada kdjdjdsj Ama doğru söyle benim gibi kocan olsun istemez misin
Dışarıdan bakanların asla evde deli dehşet seviştiklerini tahmin edemeyeceği o çift olmak 🔥🔥🤣
Ne bilim ya bana eski sevgilimi hatırlattın üzüldüm biraz tjjrjrj
Yani libidon iyi hoş da dediğim gibi günlük hayatta kadının fikirlerine isteklerine saygı duyup desteklemiyorsan istemem
Ben şevkat severim
Günlük hayatta destekçi, romantik, ilgili biriyim desem... Libidosal yönümle bu yönümün alakası yok çok ya
Yani önce cinsellikle tanısan beni sonra kişiliğimi görsen aradaki fark şok eder seni dersin bu kuduruk herif böyle biri miymiş normal hayatında
İyi ne güzel hayatındaki kişi sansli olacak
Sen sevip destekledikce o da seni arzulayacak
Oh iki tarafta mutlu olacak işte
Normali de bu zaten
Ama herkes bir anormal
Öyle ya iki hayvan gibi değil de iki aşık gibi sevişmek istiyorum tutkulu tutkulu
Sen kalıplı erkek istiyorsan minyon bir kadın mısın peki
Ay gece gece gülüyordum ne güzel eski sevgilimi hatırlattigin için ağlayasım geldi
Üzülmeye gidiyorum ben
Gitme konuşmaya devam edelim de kafan dağılsın
Evet 161 falan boyum kilom da 53
Klasik Türk kızı işte her yerde var
Hahah çok tatlı sen rahat rahat evrilir çevrilirsin
Portatif
Yok gidicem
Senin boyun kilon kac ama dürüst ol tjfjjf
Sağ ol ya iltifata bak portatif 😂😂😂onore oldum fjfjf
178, 83 kg 🤣
Kır düğünü fantezisine portatif bir hanım olarak baya iyi gidersin fykggh
Yağ oranına dikkat et genc yaşta ölme fjjfjf
Neyse basım ağrıdı ekrana bakmaktan
Yaşlıyım ben
Uyuyacağım
Sana 160 boyunda hadi gönlümden koptu 56 kilo daha balık etli portatif hayat arkadaşı bulmada başarılar diliyorum fjfjfj
Kaslı ve düşük yağ oranındayım fhbgg
Kapalı kısmını unutma kapalı olmalı bir de
Şimdi uyumadan önce kocanla seks yapıyor olabilirdin bekarlığın gözü kör olsun
Ayyyy en önemli detayı nasıl unuttum oysaki tüm muhabbet bunun üstünden ilerledi fjfjjfjfjfjf
Bak cidden yaşlanmışım ben ah ah
Ben kaçar
Katıldım buna evet fjfjfjfjjf
Uykulu olmana rağmen yapar mıydın peki hfjkbf
Ne sabahki isime bağlı saat çok geçse erken de kalkacaksam sıkıntı
Ama az biraz ilgilense yükselirim
Sıkıntı jdjdjrjfj
Ya abi sal beni dindariz dedik o kadar
Günaha giresim yok daha yeter nfjftj
Yok şey sıkıntı mesela ben olsam sekste seni iyice hırpalayacağım için o aksiyon ve kalp ritminden uyku muyku kalmaz sabaha kadar ayılırsın skskdk
Yok uyku daha tatlı oluyormus kadınlarda ondan sonra fijffj
Göğüslere elle temas ve yanaklara boyunlara öpücükler ile uyku muyku kalmaz sende be sjsjdj nesi sıkıntı İlgilenme dediğin bu herhalde
Hahshshdz doğru o gevşeme ile kedi gibi uyursun
Ama sabah çarşafları değiştirmen gerekir o da ayrı iş yükü bak 🤣🤣
Kalmaz işte yukselirim hemen
Sonra uykusuz şekilde sabah kalk
He ama kadınlar is bittikten sonra daha rahat uyuyormuş erkekleri bilmem
Erkekler de öyle. Seni ve kendini rahatlatmak istiyor zaten isteği yüksek olduğu için uyuyamıyor adam o an aklında sen olduğun için
Sen boşaldıktan sonra uykuya dalmak için acele ettirme de adam gönlüne göre boşalsın gevşesin 🤣
İyi aklında başka biri olmasın da
Bu sayfada herkes grup falan seviyor fkfjfk
Ben aşırı kıskancım gireceği tek grup hatim grubu olur rifjjf
Jsjdjd ne grubu be zaten sen iliklerine dek boşaltırsın beni. Derim hadi ikinciyi yapalım dkdkdj
Senin telefonundan kaydetse sevişmeyi mesela ve sevişirken açıp izlerseniz bir taraftan skdkdjd bu bence baya hoş
Lan yat uyu hadi rudjrjfj az sakinleş fjjfjf
Ben çıkıyorum sabah erkenden kalkıcam zaten
Şu an karım olsan seni öperek uyandırır ayıltırdım uykundan djdjdj
Ben de erken kalkacağım ne yapayım dıdjdj
Uyu
Uyumadan en aklında olan pozisyonu söylesene djdjd
Sanki cinselliğin en tutkulu olanı doggy gibi geliyor bana ya çok mu anormalim
He o da güzel hepsi güzel
Erkek otururken kadının kucağına çıkması göz teması vs daha güzel
Aaa o da müthiş hem kadına arzu ettiği ritmde seks yapma şansı veriyor, hem erkeği yormuyor, hem kadının göğüsleri ile daha rahat ilgilenme imkanı veriyor öpmek olsun, emmek olsun. Senin dediğin gibi göz teması ile öpüşmek de cabası
Sen kontrol hafiften kadında diye mi onu seviyorsun baya
Yoo erkekte olsun isterim
Ama kucak bana romantik geliyor
Kucak romantik. O pozisyonda muhtemelen kalçalardan güçlü kollarımla kavrayarak kendi istediğim ritmde indirir kaldırırdım ya da sabit tutar, kendim aşağıdan yukarı doğru ritm tuttururdum. Kalçaya şaplaklar da atınca ancak öyle kucakta dominant hissettiririm kendimi yeterince dominant mı sjsjdj
Yaw ne bilim ben
Ben hayal gücüyle cevap verdim
Kimseyle minicik bir temas bile yaşamadım
Elele bile tutuşmadim
Bana çok sorma deneyim yok bende
Erkeğin en dominant olduğu doggy gibi sanki bence
Öyledir kadin napsin o konumda
Kadın en fazla kalçalarını ittirir erkeğe vurdurur gerisi erkeğin işi saçları çekmek, okşamak şaplak atmak vs
Bir de ağzının kapanmasını ister misin ara ara
İşte hayal gücünü kullandığında aklına nasıl bir pozisyon geliyor zaten onu sormuştum ben her insanın hayali var sonuçta
Yok bağırıcam ben içime atamam
İşte gönül rahatlığı ile bağırman için bir dağ evi olacak rahat rahat inleyip çığlık atıp konuşacaksın
Hahah içine atma zaten hoşuma gider şahsen benim bağrılması, sakın durma diye inlenmesi vs
Para olursa hepsi olur
Para olmazsa kısık sesle olur napim
Cidden çıktim ben daha cevap yazamam iyi geceler
hjghn karavan ucuz karavanda inlersin
Günaydın
ben kapalı değilim ama bence kişiden kişiye değişir yani dövmeyi sorun olarak görmeyecek kapalı arkadaşlarım da var şahsen sorun olarak gorenlerde vardir elbette
Sorun görmeyenlere söyle dövmeli vs olsak da ilgimiz onlara jxjdjd
Olabilir