herkes kendi yanında olan boş arsaya inşaat atığı evsel atık ne olursa atıyor ataşehir belediyesi zabıtası alevi ve kürt oldukları için burada erzurum tunceli malatya gibi kendilerine yakın hemşerileri tanıdıkları olunca işlem yapmıyorlar her taraf çöplük oldu bir kaç dal parçası diyorlar surat asıyorlar ve hemen konuyu kapatıyorlar arsa sahibi kimse gelsin o yerine baksın biz molozmu ayıklayacağız diyorlar hatta bir daha bizi ararsanız gelir size ceza yazarız diyorlar aslında tutanak tutup öyle gitmeleri lazım bu zabıtaların hakkından nasıl geliriz? ortalık fare böcek doldu pislikten rutubet nem kokusundan geçilmiyor ben bu boş arsalarda kedi köpek besliyorum ve arkadaşlarla buraları pırıl pırıl yapmıştık tertemizde bal döksen yalanırdı bir tane çöp yoktu ama gene içine sı*çtılar işte şere*fsizler çöplüğe dönen aşağımızdaki boş arsa çatısını tamir ettirdi tüm pisliğini aşağıdaki boş arsaya attıbu boş arsa yukarıdaki evlerden atılan çöplerle dolu tam çöplük oldu bu boş arsa yukarıdan ve yandaki binadan atılıyorçöplük olan yanımızdaki boş arsa karşımızdaki binadan atılıyoryanımızdaki çöplüğe dönen boş arsa yanımızdaki çöplüğe dönen arsaburadan atılıyor işte bu çöpler
Boş arsalara çöp atan yan bina komşularına ne gibi yaptırımlar uygulanabilinir?
Belediye orayı on dakika da temizler. bir de levha koyar zor değil ama yapmamışlar... Cimer müdahale ederse yaparlar bence bakalım neler olacak akşam atasehire uğrayayim belediye başkanıyla konuşurum 😄😄
ibb yede gönderdim bizim sorumluluk alanımızın dışında dediler onlarda ataşehir belediyesine yollamışlar gene ataşehir belediyeside aynı şekil ilgilenmiyor burada moloz çöp yok diyor inkar ediyorlar bildiğin it ite durumları yaani ısırmıyorlar birbirlerini anlayacağın 😂😂
Ya heryerde bu böyledir karasuya gittim mesela bizim yazlık orada bir tane lamba yanmıyor akpli büyükşehire soyledik mhpli ilçe belediyesine söyledik bir kişi gelip ilgilenmedi mesela hepsi aynı bunların
çöp kutusu zaten var ama ona atmıyorlar ve bu gibi atıkları yol kenarına ya da çöp kenarına koysan düzgün şekilde ve telefon etsen belediyeye bunu hemen alıyorlar oradan hemen olmasa bile 1 ila 5 gün içinde gelip alıyorlar ama arsalara girmiyorlar nedense ve atanlarada bir şey yapmıyorlar sahipsiz molozları alıyorlar bir şekilde sahipli molozlarıda ufak bir cüret karşılı belediye alıyor gene yaani
belediye ilgilenmiyor ki nesini arayayım hatta bir daha bizi bunun için aramayın yoksa size ceza yazarız diyorlar atana değilde dürüst vatandaşa ceza kesiyorlar anasını satayım tam komedi yaani 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abla bu şikayeti resimlerle buraya değil belediyelere yap
yaptım zaten ama bunlar sadece bir kaç dal parçasıymış öyle dediler gelen zabıtalar yazıyı okusaydın anlardın yaani 😂😂
İlçe belediyesine değil de İBB ye yaz bı de cimere de yaz resimleri de gönder
en son zaten cimerden yazdım dedim böyle böyle her şeyi anlattım emniyete göndermişler bakalım noolacak yaani
Belediye orayı on dakika da temizler. bir de levha koyar zor değil ama yapmamışlar... Cimer müdahale ederse yaparlar bence bakalım neler olacak akşam atasehire uğrayayim belediye başkanıyla konuşurum 😄😄
ibb yede gönderdim bizim sorumluluk alanımızın dışında dediler onlarda ataşehir belediyesine yollamışlar gene ataşehir belediyeside aynı şekil ilgilenmiyor burada moloz çöp yok diyor inkar ediyorlar bildiğin it ite durumları yaani ısırmıyorlar birbirlerini anlayacağın 😂😂
buraya böyle çöpler atılması iyi bir şeymi normal mi acaba benmi abartıyorum yoksa? hani aldığım tepkilerden ben öyle anladım yaani 😂😂
Ya heryerde bu böyledir karasuya gittim mesela bizim yazlık orada bir tane lamba yanmıyor akpli büyükşehire soyledik mhpli ilçe belediyesine söyledik bir kişi gelip ilgilenmedi mesela hepsi aynı bunların
birde elektrik idaresine söyleseydin
Normal değil canım oraya çöp kutusu falan koyulmali atık kutusu koyulmali çevreye zarar verilmemeli tabi ki
Belediye bakıyor o işlere dediler herkes birbirine attı aynı muhabbet 🤣
çöp kutusu zaten var ama ona atmıyorlar ve bu gibi atıkları yol kenarına ya da çöp kenarına koysan düzgün şekilde ve telefon etsen belediyeye bunu hemen alıyorlar oradan hemen olmasa bile 1 ila 5 gün içinde gelip alıyorlar ama arsalara girmiyorlar nedense ve atanlarada bir şey yapmıyorlar sahipsiz molozları alıyorlar bir şekilde sahipli molozlarıda ufak bir cüret karşılı belediye alıyor gene yaani
ama yol kenarındaysa alıyorlar tabii
hangi kurum enerjisamı?
Orası özel mülk mu acaba birisinin tapulu yeriyse gitmeyebilir oraya... Bakal cimer ne diyecek sakin ol takılma bu kadar 😄
Sedas... Onlar da belediye falan filan dedi işte yalan oldu 😄
başkasına ait ama gene atamazlar yasak kanunda böyle yazıyor boş arsalara çöp atmak inşaat atığı dökmek falan yasak diyor kanunda
Müdahale ederler umarım sen şikayetci olamaya devam et
sen sedası ara sor gene ya da kendin git illaki bakmaları lazım
İstanbul'da yaşıyorum ben anca yazın giderim 😄
dilekçe yaz faksla yolla gitsin oraya
Aynen ilgilenirim bı ara
Doğu insanı hiç medeni değil yaaa
Belediyeyi ara
belediye ilgilenmiyor ki nesini arayayım hatta bir daha bizi bunun için aramayın yoksa size ceza yazarız diyorlar atana değilde dürüst vatandaşa ceza kesiyorlar anasını satayım tam komedi yaani 😂😂
Yok artık ya hahah çok mu zormuş kamera takıp atanlara ceza yazmak
adamına göre muamele yapıyorlar tanıdık diye bir şey yapmıyorlar ama bir gün hak yerini bulur muhakkak yaani