Ev & Yaşam Evinizin Önünde Yer Alan İnşaat Malzemelerinden Rahatsız Olur musunuz? İşinDoğrusu Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir süre idare edenlerden misiniz, yoksa anında yöneticiye veya malzemelerin sahibine çemkirenlerden mi? :) Hemen çemkiririm Bir sabrederim, iki sabrederim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinizin Önünde Yer Alan İnşaat Malzemelerinden Rahatsız Olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ben çok rahatsız olurum ben kapımın önünde duran ayakkabıdan bile rahatsız olan bir insanım. Düzenli görüntüyü bozacak herşeye karşıyım bir uyarırım 2. de alır başka kapının önüne koyardım sanırım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet olurum 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yani ben görüntü kirliliği çok sevmiyorum en fazla 1 günü var 😡 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Hemen uyarmak isterim 0 0 Yorumla