Annem babamla ben daha 5 yasindayken ayrilmislar. Annem 14 sene evlenmedi şu an yasi 38 ve gecen sene abim ve benimde iznimi alarak abim ne kadar istemesede evlendi. Ben annemin mutlulugu icin kabul ettim bu evliligi. Sonucta bende evlenicem abimde evlenicek. Annemi evde tek birakmaya gönlüm razı olmadi. Ve şu an annemin ve uvey babamin istemiyle ayni evde kaliyoruz annem, ben, abim ve o. Ben bu sene staj gorucem ve yarinda bu yuzden okul icin annemin gelmesi gerekli imza vs. icin, annemde izin almak icin uvey babama sordu onlar yanimda sessiz konusurken ben duydum ve sunlari soyledi 'Birak kendi gitsin, kendi isini kendi gorsun. Annem mudurle konustum benimde gitmem gerekiyormus falan dedi o da 'Ya yok oyle birsey staj yeri icin kagit veriyorlar onu dolduruyolar sonra gidiyo Allah Allah' dedi. Bu tarz birsey annem ilk evlendigi gunde oldu ve yine ayni seyleri soylemisti bu adam. Ben aciktan okuyorum hem calisip hem okuyorum bu senede staj gorecegim icin temmuz ayina kadar calistim agustosta isi biraktim 1 ay kimse işe almaz diye zamanimi dinlenerek gecirdim. Bugun o konuyuda konusurlerken duydum dedi ki 'Evde kös kös oturacagina gitsin isini halletsin dedi'' kendi ogullari hicbirsey yapmiyor ne okul var ne iş illallah etti ama bana soyledigi sozlere bak. Abimden icinde 'Eve bir katkisi yok' demis abimde bunu duymus. Ben calisip parami alamadigim halde eve birseyler yapmaya calisiyorum. Abimde gecen ay faturalari vs. Ödedi ama ben bu adamin amacini cozemedim.
Kendisi iyi biri ama bu aralar canımı sıkmaya başladı ne yapmaliyim lutfen bana bir akıl verin. Soru uzun oldu sabirla okudugunuz icin tesekkurler.
Kendisi iyi biri ama bu aralar canımı sıkmaya başladı ne yapmaliyim lutfen bana bir akıl verin. Soru uzun oldu sabirla okudugunuz icin tesekkurler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer