Cimri bir baba karşısında ne yapılmalı?

Merhaba, babam oldukca cimri bu kücüklügümden beri böyledir.Babam eskiden fakir bir ailede yetismis.Annemle evlenecekleri zaman cok cömertmis tabii o zaman mal mülk filan yok.Simdi ise maddi yönden 0.Herseyi paraya ceviriyor diyorki;Simdiye kadar neyini eksik etmedim bir dedigini iki etmedim servis paran, yemek masraflarin hepsini yaptim diyor.Oysa ben ondan cekiniyorum birsey istemeye o yüzden göyya bir dedigimi iki etmiyor gecen gün babamdan internet üzerinden sevdigim bir dizinin ürün gibi birseyini istedim 44.00 tl 1 tane kalmis almiyor.Hicbir istedigimi almiyor BIKTIM.YETER.Manevi yönden seviyor gibi ama maddi yönden kaskati.Para isteyince benden nefret ediyorumus gini.
Bu huylarindan nefret ediyorum.Kalem istiyorum gecen seneki kalemlerimi kullaniyorum sinif arkadaslarimda yepyeni kalemler aliyor, babam israf diyor daha dün sana kalem aldik (aldigi kalem bir tane bu arada), arkadaslarima o sekilde bakmaktan biktim birseyler farkettirmemeye calisiyorum olmuyor YETER.Bir kiz var 50-60 kalemi var gösteris yapiyor zengin de degiller.Babamın 6-7 tane evi 1 tane lüks arabasi, isyeri var.Gecen senekilerle idare et diyor.Yeter ama ya bende genc kiz oldum ben.Zaten bu aralar cook canim sıkkın.Eski yakin arkadaslarim beni takmiyor konustular senle konusmak istemiyoruz diye (itici geliyorlar ama yeni arkadaslarim onlarla konusuyor) yeni yakin arkadaslarim var ama dedem vefat etti bunlari yazarken yarin matematik sinavim var.Babam cok duyarsiz.Ev yemek filan seyleri eksik etmedi ama cok düsüncesiz.Arkadaslarimin kalemlerine, silgilerine, kalemtraslarina oyle bakmaktan biktim.Artik calismaya baslayacagim o adam (babam olur kenisi) muhtac gibi olmak istemiyorum.Su ana kadar herseyimi annem halletti kalem, giysi, canta (arada babaminda aldigi oldu tabii) ama arkadaslarim sosyal cevrem hep degisik seyler yapiyor bende elimdekileri degistirmeye farkli seyler yapmaya calisiyorum.Ne yapmaliyim AMA YA Ingilizce klavyesinden dolayi yazi hatali.
Cimri bir baba karşısında ne yapılmalı?