babam itfaiyeci ve ailede kimseye para vermiyor koca bir memur maaşı ona kalıyor bizde kiradan gelen parayla idare etmeye çalışıyoruz kirada 3500 lira bu fiyatla 4 kişi geçinmeye çalışıyoruz ayrı olarak evin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Ben 4 ay önce kpss çalışmak için istifa ettim başka yerden para gelmiyor... ne yapabiliriz nasıl yol izlemeliyim babama her gece bize çektirdikleri için lanet okuyorum yüce rabbimden tek dileğim evimizin huzuru için onun ölmesi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Bununla ilgili mahkemeye başvurabilirsiniz. Yasal olarak bir babanın veya eşin aileden maddi geliri esirgemesi suç sayılıyor. Annen isterse boşanma davası açıp tazminat nafaka bile alabilir. Size bu yokluğu yaşatmaya hakkı yok.
03 Yorumla- 4 ay
annemle babam 35 senedir evliler annem korkuyor ve evet bize bunu yaşatmaya hakkı yok
- Cevap sahibi4 ay
Anneni şu korku psikolojisinden çıkartın önce. Kendince farklı şeyler düşünüyor olabilir normal, ama konuşup rahatlatın onu. Durumların ciddiyetini anlatın, sonuçları anlatın, o da bir anne olarak evlatlarına bunun yaşatılmasını istemez. Öyle ya da böyle kabul edecektir.
- 4 ay
bugun babayı eve almayacağız bu son damlası oldu. Annemi de boşanmak için ikna edeceğim
En İyi Cevaplar
Öfkeni anlayabiliyorum, yaptığı sorumsuzluğun bedelini ödesin istiyorsun lakin şu an için kalkışacağın düşünülmemiş bir eylem aile içi durumunu daha da çıkmaza sokabilir. En azından kpss sürecini atlatıncayadek bunun bir süreç olduğunu unutma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Babanın parayı kendine saklamasina mi sasiriyim 3500 tl 4 kişinin gecinmesine mi kiranin 3500 olmasına mi
01 Yorumla- 4 ay
gerçekten ağlamak istiyorum benim bu acımasızlığa gözlerim doluyor annem ise kahroluyor 😔
- 4 ay
O nasıl dilek Allah aşkına, hem inancın var hem duan beddua
03 Yorumla- 4 ay
bize yaşattıklarını bilsen yemin ediyorum bir şey diyemezdin... lütfen ne yapabilirim sadece bunun hakkında fikir verebilir misin
- 4 ay
Muhakkak iyi diyemem de senin iyiliğin, senin güzel görüşünü de beklerdim. Sonuçta böyle bir şeyi istemek seni onun seviyesine düşürür.
- 4 ay
Özenden söyleyebiliyor muyum?
- 4 ay
Ne boş adam ya , acayip sinir oldum bak ya
13 Yorumla- 4 ay
ne yapabilirim bir fikrin var mı 😥
- 4 ay
Yani fikir üretebiliriz bir çözüm buluruz ya ulaş bana kesinlikle
- 4 ay
En kötü yani benimde aileden tecrübelerimi aktarırim bir şey buluruz
- u4 ay
sabret kendi evine çık bence
01 Yorumla- 4 ay
ortada para yok eve çıkmak o kadar kolay mı sanıyorsun kahvaltılık zor alıyoruz
- Gizli Üye(30-35)4 ay
Napıyor paraları? Ne yiyorsunuz 3500 le
05 Yorumla- 4 ay
biriktiriyor araba almak istiyor ama alamıyor parasız kalmaktan korkuyor ve kendisi tabiri caizce fetöcü evi fetö kitaplarıyla dolduruyor. Biz 3500 ile günlük ihtiyaçlarımızı gideriyoruz kahvaltılık ufak ufak alıyoruz ped ihtiyacımız varsa alıyoruz sosyal hayatımız yok dışarda bir şey yiyemiyoruz
- Cevap sahibi4 ay
Vallahş bacım annen boşayacak o zaman onu. Yapacak bi şey yok. Hepiniz de çalışıp gül gibi yaşayacaksınız
- 4 ay
keşke boşasa keşke ama korkuyor diye düşünüyorum yoksa 35 sene nasıl dayansın... boşasa yemin ediyorum daha iyi yaşarız çünkü şu an oturduğumuz ev annemin evi
- Cevap sahibi4 ay
Hem evi var hem kirası. Kocayı çanta diye mi taşıyor bu kadın ya? Anlamıyorum bazı kadınları cidden
- 4 ay
gerçekten bende çok kızıyorum keşke boşansa gram altınım vardı köşede onu bozdurup anneme vermek istiyorum gram 2 bin lira
Öyle babayı...
01 Yorumla- 4 ay
yemin ediyorum keşke size sarılabilseydim ağlamak istiyorum elim kolum bağlı 1 eylülde kpss var işe girmek istemiyorum çünkü sınava az kaldı ama bu zamana kadar da nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Zor durum
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)4 ay
Hangi ildeydiniz
02 Yorumla- 4 ay
İstanbul
- Cevap sahibi4 ay
Ögrencisin madem baktıgında söyle g izliyi a çiyim
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi